Semester!!

Jag har semester, den flyter på bra! Den började inte lika bra med tanke på att jag vaknade upp med fet halsont min andra dag av semester. 39 graders feber på det och katastrofen var ett faktum. Kunde inte stå upp i mer än 2 minuter åt gången utan att få svimningskänsla.

Antibiotikan är nu i min kropp och halsflussen är ett blekt minne och jag mår som vanligt igen:) Är på landet hos pappa nu och vill stanna mycket längre än jag kan!

Nu ska vi snart åka till erikshjälpen för att kolla på folks gamla skit, sen ska vi fiska i eftermiddag. Måste ske en gång per år och vi hoppas alltid på att inte få nån fisk för ingen av oss klarar att döda dom. Om vi får nått idag ska vi stoppa den i en hink och ta med hem för att dödas av pappa:)

PUSS


Kaninfest

I söndags var det åter dags för Kaninfest. Jag tog det chill men hade väldigt kul! Dansade mycket och kollade på folk:P

Vagnen går så sjukt kasst på söndagar bara så runt kvart i 3 när vi gick så fick det bli Doncen i ungefär en timma innan första morgonvagnen gick, men det gick bra det med!

Blev taggad i en bild på fejjan innan:

Gillar att jag verkligen klämmer på emmys arm:P

Nu har jag bara 4 arbetsdagar kvar innan min semester! Så det är tvätt och städning som står på schemat så man kan komma tillbaka till en fin lägenhet! Måste övertala Åsa om attt vatttna mina blommor också så dom inte dör:)

PUSS


RSS 2.0