...

Jag har fortfarande typ inte kommit nånstans med mitt skrivande. Men nu måste jag sätta igång på allvar. Vägrar ha panik imorgon kl 23.50! Funderar på om världen vill att jag ska misslyckas för det är dubbelavsnitt av top model ikväll, WTF! Men jag kan verkligen inte kolla på båda, det handlar om att prioritera:P


Jag vet inte om ni kan se vilket finger jag håller upp, men ni kanske kan chansa:P


Miss jag-orkar-verkligen-inte

Jag har noll, zero, nada, ingen, motivation att skriva den satans hemtentan som nu har legat ute i 7 timmar och jag har inte kommit nånstans! ....Nu när jag räknade och kom fram till att det är hela 7 timmar som jag har haft på mig så fick jag lite smått ångest. Arghhh! För helvede maria! (ska sägas på fakedanska!)

Nej nu jävlar ska jag skriva så tangentbortet börjar ryka!
C u in a while, tyvärr. För jag kommer inte kunna hålla mig borta!

Lite såhär känner jag mig. Suddig och med en ängel på ena sidan och en djävul på andra!


Manisk period nästa?

Ibland kommer jag in i små maniska perioder med träning och nyttigheter. Inte bra, men gillar det, känns som jag inte har nått val! Jag vet inte riktigt om manisk är rätta ordet faktiskt för jag äter mat och tränar inte 3 timmar om dagen. That's not my style. Om det blir så extremt kan det ju inte vara värt det att vara snygg? men jag försöker iaf tänka lite extra på VAD det är som slinker ner samtidigt som jag unnar mig tex lite kladdkaka som jag åt igår:)

Nu har jag iaf varit på ett step 1 på friskis, sen hem och tog på mig lite mer kläder och så en promenad till Ica med Åsa. Låter som Ica ligger när, Ica ligger liksom alltid nära?! Men det tar iaf 20 minuter att gå tror jag. Köpte broccoli och en av Brämhults sjukt goda men dyra juicer:D

Läser HanaPees underbara blogg och dricker min juice i mina überheta Zoo-glas!

Nu är tanken att jag ska läsa mina satans böcker, vilket jag typ sagt nu i tre dagar men än har det inte hänt!

puss


smarthuvud!

haha, såg denna på tjuvlyssnat precis!

Lägenhetsvisning, Varberg

En tjej ~25 pratar med den kvinnliga mäklaren ~30.
Tjejen: Får man riva väggarna hur som helst?
Mäklaren: Nja, det beror på vilken vägg du menar.
Tjejen (pekar på en vägg): Den där.
Mäklaren: Nä, det kan jag säga direkt att den får du inte riva. Det är ju ytterväggen och det skulle förstöra konstruktionen i så fall.

Smart...

Gick upp för 30 min sen ungefär, vet inte vad jag sysslade med igår, men gick inte och la mig förens kl 3! Johanna och Lisa gick innan 1 iaf tror jag så vet itne riktigt hur jag lyckades. Nu ska jag iaf äta frukost, sen läsa inför hemtentan imorgon och sen träna halv 5. Ska på Step 1, inte direkt min favoritträning. Jag har en tendens att missa brädan!

puss


Sjukt!

Hahaha, även om jag itne hade sådär jättekul igår så skrattade jag stundvis så de kända tårarna sprutade! Börjar med att vi står i kön in till Push. filippa var på listan så vi stog i "list-kön" som btw var längre än den vanliga kön, men iaf så är det två tjejer bredvid oss som högt pratar om filippa. De sa bara snälla saker om hennes hår och hur fint det var, men så märker dom att vi hör vad dom säger och börjar prata och Pippa hinner itne mer än säga ett ord då den(ska skriva som dom gör på tjuvlyssnat.se)

tjej 1~20 -Shit är du från skåne?
tjej 2(filippa)~21 - Haha, ja.
Tjej 1 -Åh guuuudd! Så fint!
Tjej 3(tjej 1s kompis)~20 -Bara för hon låg med en skåning på nyår, hon blir helt till sig.
Tjej 1 -Ja! Jag blev typ kär i dig nu, vi kanske ses där inne?

Vet inte hur kul det lät nu, kommer itne riktigt ihåg vad alla sa, men det var iaf kul:P

Sen den sista timman innan dom stängde så är det en äldre tjej som jag har lagt märke till hela kvällen för hon beter sig så udda. Hon står och dansar för sig själv och är skitfull. Sen hamnar vi bredvid henne och hon börjar bita i/pussa på Camillas axel. Jag, Filippa och Camilla bar akollar på varandra och fattar ingenting. sen börjar hon smeka hennes hår och kolla på henne skitkonstigt, vet itne hur man ska beskriva det men hon lägger huvudet på sne och råglor på henne. Typ drar sin hand över henne och pussar på henne lite överallt, dansar med henne och håller henne i handen. Jag och filippa står och asgarvar så vi typ kippar efter luft och flera andra i närheter tittar också på dom. Förundrades över Camilla som var så lugn och bara typ lät henne hållas. Sen går vi därifrån men håller oss i närhete och hon börjar pussa på en annan tjejs axel och minen på den tjejen var oslagbar!
Fillippa tog lite kort, ska se om jag kan få tag på dom:)

Nu ska jag hoppa in i duschen efter en promenad med Åsa. Promenaden började bra, sen kom vi till Ica för jag skulle köpa dipp, och så reade dom ut sin glass, så jag tror att pomenade och glassen gick jämt ut:P

Höres!


Godmorgon:)

Jag har precis gått upp. Helt otroligt att jag lyckades sova så länge som till halv 1. Brukar inte spela någon roll om jag kommer hem så sent som igår(la mig i sängen kl 5) brukar ändå vakna vid 9-10 nån gång, även om det itne behöver betyda att jag går upp då.

Maten på Mañana igår var hur god som helst. Tapas är ju så himla smidigt, lite av allt! Sen var vi hemma hos Filippa en stund innan vi gick till Push. Måste säga att det inte var någon favorit! Världens minsta dansgolv som var knökat med folk som nästan dansade, haha, men det var liksom en arm i luften som gällde. 90% av alla killar hade mer än 2 dm långt backslick och majoriteten av tjejerna både såg ut och betedde sig som lyxhoror. Ojoj, vad jag låter bitter! Men har märkt att jag har tröttna lite på det här ytliga efter NY:) Jag vill dansa och ha kul, inte stå vid sidan och se snygg ut:P

Shit vad hungrig jag är nu kände jag! Frukost nästa och sen ikväll kommer Johanna och Lisa hit för mellomys!

Puss


Godlunch

Godmorgon, godmiddag, godkväll. Varför finns det inget godlunch? sen tror jag för övrigt att varje ord ska vara två ord, eller hur är det?
Känner att jag har väldigt viktiga tankar!

Iaf så ställde jag klockan på halv 10, men kl 9 vill åsa komma upp och låna mn skrivare. Var vaken ändå och det var tur att hon kom upp annars hade jag nog stannat i sängen längre. Har små luddiga minnen av att jag vaknade vid 5 av att jag hade så sjukt ont i huden på hela kroppen. Kändes som det brändes överallt. Skitläskigt, och inte alls som när man vaknar av feber och är varm utan mer svidande känsla. Satte mig upp i sängen och andades lite och sen gick det över:)

Sak strax göra lunch, det blir lax! och sen tänkte jag ta en tur ner på stan med ett tungt kort laddat med CSN och köpa nya träningsbyxor och en långklänning till Gran Canaria. Dilemmat med byxorna är ju att tanken är att jag ska gå ner i vikt nu när jag tränar igen och då blir dom ju för stora. Men det får bli så ändå.


Jag längtar hit till vårt fina hotell!

Nu: rebecca och fiona på högsta volym!

PUSS


Bländad!

Just nu kan man itne kolla på mitt golv, då det glänser så man får ont i ögonen. Mna måste också gå försiktigt så man inte halkar. Haha, okej, riktigt sååå blankt är det kanske inte men i brist på en mopp så har jag legat på knä och torkat hela golvet med en trasa!

Lukten går stadig men långsamt neråt och jag känner den bara om jag andats normal luft ett tag innan:P
Plugget som jag sa att jag skulle göra har jag dokc itne gjort, läste bara ett kapitel men tänkte ta ett till innan jag går och lägger mig och börjar inte förens kl 15 imorgon så får ta ett till innan dess.

Imorgon ska jag och Johanna träna efter skolan och sen ska jag ut och äta med Filippa och några tjejer till på Mañana. Hoppas verkligen att det är ett sjukt bra ställe iom att vi bokade bord för typ 3 veckor sen och då var imorgon första tiden som gick att få!

Godnatt!


Städish

Fingrarna pirrar av excitement, här ska det städas!

Lukten ska bort och jag ska skrubba för glatta livet! Ska använda såpa så det blir extra fresh, älskar den lukten!

Hörs snart!


Jag dör lite här...

Ett tag använde jag frekvent uttrycket "jag dog lite när..." och det var ju nånting positivt att dö lite. Typ om man såg en snygg kille så dog man lite varje gång man såg honom, ja ni vet säkert:P

Nu däremot så dör jag inte på ett bra sätt, utan ett dåligt. Jag dör för att det fullkomligt STINKER bränd plast i hela lägenheten trots att jag öppnade alla mina fönster på vid gavel och har på spisfläkten. Satt här inne och huttrade eftersom det var -10 ute.
Kom iaf hem efter att ha värdat på friskis och handlat lite på vägen, öppnar dörren och undar vad fan det är som luktar och ser direkt att spisen är på. En platta som alltså står på 6an vilket är det högsta hos mig, och har gjort så de senaste 2-2,5 timmarna. Med ett kesolock halvt smält på. Great! Har inte använt spisen på hela dagen så måste ha kommit åt vredet med väskan eller nått när jag gick.

Tur i oturen att jag fortfarande har en lägenhet att bo i och inte kom hem till en uppbruten dörr och brandkåren!

Nu andas jag iaf plastlukt och hoppas att det bara är lukt och inte massa hemska kemikalier, och att jag vaknar upp igen imorgon bitti:P
Har varit nere hos Åsa en sväng och andats vanlig luft så hoppas mina lungor och näsa uppskattade det!

Hämtade btw posten när jag ändå var nere och 2 av 4 brev var itne till mig, bra jobbat brevbäraren, varav ett av dom hann jag öppna innan jag fattade att det inte var till mig, kul att plinga på hos brevets ägare och bara "nej men hejhej, här är ett brev från din bank som jag bara tänkte vara lite snäll och öppna åt dig så du slapp det!"

Tjoflöjt!


Tårar

Idag har jag skrattat så jag grät! Känns skönt att göra det ibland, jag har dock väldigt lätt för att få mina tårar att börja rinna ner för kinderna när jag skrattar:P

Helflummigt seminarie i morse, kändes som ingen grupp hade någon koll, men om alla ligger på samma nivå så gör det ju inget. Sen satt vi till halv 3 med fredagens seminarie. Upptäckte ett litet screw-up på dagens inlämning bara, när jag redan lämnat in det såklart! På fjärde raden har jag skrivit "På supernationell nivå handlar anställningsbarhet om att " och inget mer, ingen fortsättning på meningen, fick dessutom lära mig att det heter supRAnationell och inte supERnationell. Känns bra!

Om en halvtimma ska jag åka till Friskis för att värda lite. Dans Fuegon igår var riktigt kul. Hade gärna sett lite mer rumpskakande och lite mer svett, men tror svetten kommer när man lärt sig passet och kan ta i lite mer.

Imorgon har jag inga planer alls. Borde nog läsa lite litteratur inför hemtentan på måndag och kolla igenom nästa seminarie lite, kanske en promenad och så måste jag dammsuga. Hittade en förväxt dammråtta igår:P


haha, hittade precis min webcamera. har inte använt den innan och det fanns en massa roliga effekter!
Det ryker om mig!


Jag brinner upp, ser ni min smärta?!


Akta er för polisMaria!

puss


If I wake up tomorrow will you still be here?

Just run away
From these lies
Back to yesterday
Safe tonight
I feel the sun creeping up like tik tok
I'm trying to keep you in my head but if not
We'll just keep running from tomorrow with our lips locked

Yeah you got me begging begging baby please don't go
If I wake up tomorrow will you still be here
I don't know
If you feel the way I do
If you leave I'm gonna find you
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go
Baby please don't
Baby please don't

Baby please don't runaway
From my bed and start another day
Stay instead
I feel the sun creeping up like tik tok
I'm trying to keep you in my head but if not
We'll just keep running from tomorrow with our lips locked

Yeah you got me begging begging baby please don't go
If I wake up tomorrow will you still be here
I don't know
If you feel the way I do
If you leave I'm gonna find you
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go
Baby please don't
Baby please don't

I stay running from tomorrow
I stay running from tomorrow
Well I stay running from tomorrow
Said I stay running from tomorrow

Baby please don't go (please don't go)
If I wake up tomorrow will you still be here
I don't know
If you feel the way I do
If you leave I'm gonna find you (I'm gone, I'm gone, I'm gonna find you)
Baby please don't go go go go
Baby please don't go go go go (don't leave me, leave me)
Baby please don't go go go go
Baby please don't
Baby please don't
Runaway


Kontextberoende

Mmm, kul! anställningsbarhet är kontextberoende, bara så ni vet!
sitter i skolan och har precis gjort grupparbetet med lotta och malin och sitter nu och gör de individuella uppgifterna. Med spotify i öronen blir det 100 gånger roligare:) Även idag är det Please Don't Go som är på repeat:P

Ikväll ska jag på Dans Fuego för första gången, ska bli kul att komma igång med träningen igen efter mitt "lilla" upphåll. Surt bara att det inte finns minsta chans att jag hinner bli fit till Gran Canaria, får hoppas på sommaren istället:)


Min fina Friskis-stass!

Nu ska jag tillbaka till mitt plugg!

Ciao!


Jordbävning!

Min sötaste kusin bor i Nya Zeeland, närmare bestämt Christchurch just nu och det har ju varit en stor jordbävning så hon är evakuerad och har inget mer än de kläder hon har på sig och sin plånbok! Den stora kyrkan(som jag faktiskt har varit inne i) har rasat och jag tror att skolan Lotta går i också hade rasat lite.

Tack att du lever sötaste<3


Please don't go

Lyssnar på Mike Posner - Please don't go, ofta, väldigt ofta till och med. Like it!

Har nu pluggat, men hann även med att ta en paus för att kolla på Top Model och äta popcorn. Jag är en av dom som vägrar bli av med mitt liv för att jag pluggar:P Kanske märks? Åre, snart Gran Canaria nästa år Thailand i 2 veckor. Känns som jag kanske missar lite väl mkt skola men det är det värt!

Känner nu att jag kanske inte har berättat om Gran Canaria?! Om nästan exakt en månad åker jag, pappa och C till Meloneras, Gran Canaria. Ska bo på ett hotell under kategorin lyxhotell och spahotell. Sånt man itne har råd med om man skulle åka själv så det är tur att man blir bjuden av sin pappa och styvhäxa:P haha!
Så här ser det ut!

Nu ska jag snart sova, fattar inte varför jag är så trött!

puss


Plugg all day.

Förmiddagsseminarie, grupparbete sen hem för lunch och nu ska jag sätta mig och plugga. Måste verkligen tvätta också då favvotrosorna i underklädeslådan börjar sina!


en tur på isen:)

Har varit ute och gått på isen, med en paus för fika såklart. Rätt läskigt tyckte jag då det small och mullrade i isen heeeela tiden! I början stannade jag hela tiden så fort det lät, vilket ju var med några sekunders mellanrum så det gick sakta för mig:P Men sen fick jag upp farten och hoppade bara till några gånger då de small extra högt.
Visste itne att jag var en sån fegis med is, men hur kul känns det när det är sprickor i hela isen?

Iaf så sken solen och det var vindstilla, tog lite bilder:)




Pappa<3


En fetingspricka, vet itne hur stor den ser ut att vara men jag fick ner hela handen:P


Pappa lyckades ta en hoppbild på mig:)

Snart blir det tidig middag i form av tacos och sen går bilen tillbaka till Göteborg:)

puss


Fuck it!

Nu ska jag skriva ett sånt här kryptisk inlägg om en person. Hatar när folk gör så, men ska göra det ändå:P

Jag HATAR när du säger som du gör med jämna mellanrum! Jag förstår att du har det jobbigt, men blir det verkligen bättre av att du slänger ur dig sån skit och får alla andra att må skit?! Jag hoppas att du tar ditt förnuft tillfånga och inte förstör mitt och många andras liv. Vet inte hur det skulle gå i så fall. Time will tell. En sak som är säker är iaf att jag bestämt mig för att gå och prata med någon, någon professionell då alltså, för tror inte det är bra att gå runt med sånt här inom sig.


Sötaste syster

Jag tror att jag har världens sötaste syster. Är faktiskt väldigt glad att hon är så mycket yngre än vad jag är(13 års skillnad). Det som kanske itne är lika kul är att jag missar så mycket av hennes uppväxt iom att vi nu bor i olika städer!

Idag har jag iaf lovat att jag ska följa med henne till skogen och leka vid ån. Hon är helt fascinerad av isen coh vattnet:)Igår var hon och mamma där innan jag kom hit och jag fick hör "Maria jag fick bort ett JÄTTESTORT ISBLOCK! DET SJÖNK! det var såhär(visar med armarna) stort!" sötis!

Nu ska vi gå:)

puss


Pizzafrukost!

Pizza till frukost, släng dig i väggen Kissie! haha!
Ska skriva lite till seminariet nästa vecka och sen ska jag packa ihop bilen och racea mot Jönköping!

Har btw reseproblem. Pappa och C vill åka precis efter sista tentan i pedagogiken, och kommer isf vara borta när företagsekonomin börjar. Jag som typ inte läst någon ekonomi blir lite orolig över att missa början på kursen men hoppas att mina snälla klassisar kan skicka sina anteckningar till mig:)

seeee yaaa!


Självsvält?

Har precis klämt i mig nästan en hel pizza. Blev nästan lite chockad över hur mkt som gick ner! Men jag äter typ aldrig pizza så min kropp hade väll crawings:P


MMMMmmm!

Var inne på Kissies blogg och kände att jag var tvungen att väga upp hennes svältande lite. Jag menar, om jag hade velat läsa om barnmat så hade jag lika väl kunnat läsa nån fjortismammas blogg?! Förstår inte hur hom pallar att leva på barnmat, kommer ihåg när Tuva åt det och jag smakade. Det smakar typ ingenting!

Sitter och pluggar lite just nu men ska strax slänga mig i sängen och glo på TV, känns nästan som jag borde sätta mig i soffan istället för gör inte det så ofta så den känner sig nog bortglömd:P

Intervjun idag känndes faktiskt riktigt bra! Det var jag och 4 till tjejer som också vill jobba på attraktionsavdelningen. Vi fick höra att det är runt 7000 som sökt jobb och typ 6000 av dom har kryssat i att de vill vara på attraktion och nu var vi 80(!) som fick komma på intervju och 60 av oss ska få jobb. Känner mig rätt bra när jag hör det, haha! Nu ska vi bara se om jag klarade sista testet. han sa att han fått ett jättebra intryck av mig och att det bara stod bra saker om mig från förra gruppintervjun så det låter lovande!

puss


Den hemlige miljonären

Kul att den hemlige miljonären var i Gbg och kom in i en fin lägenhet i majorna säger att "den här var ju inte stor, känns som ett straff att folk bor i så här små lägenheter. Om jag skulle få veta att jag skulle behöva bo så här i 3 månader så hade jag hoppat ut från balkongen"

Okej. För det första: balkong? i wish att jag hade en balkong!
För det andra: så tror jag helt klart att den var större än min lilla på 25:)

Känns bra!

opedagogisk pedagogik

Sitter här hemma med min pedagogik. Att dessa föreläsare är de mest opedagogiska föreläsare vi haft är ju intressant nog! Har så tråkigt att ajg dör.

Har varit på friskis, och det kändes sådär faktiskt måste jag säga, hoppas det bara känns så nu och inte imorgon då jag ska stå på riktigt:)

Nu ska jag alldeles strax kolla på 112 på liv och död, hoppas på mycket blod idag:D


Skidlärare?!

Pratade med mamma precis. liseberg ringde ju igår(var på intervju i lördags) och sa "Vi blev väldigt imponerade av dig på intervjun i lördags och vill gärna att du kommer på en ny intervju på attraktionsavdelnignen på torsdag" hur glad blir man itne? har ignet annat sommarjobb på gång så vore itne så bra om jag inte fick det:P iaf så är intervjun på 2 timmar. Förra intervjun var ju på 2,5h men i grupp och ett kort 5 min enskilt samtal. Tyckte det kändes så långt med 2 timmar för enskild intervju men mamma som jobbar med att rekrytera sa att 2 timmar är vanligt. Ska dom veta allt om mig eller? De kanske vill prata i 30 min om att jag har olika många armveck på höger och vänster sida?
Intervjun är iaf för attraktionsförare, och tror att det vore super för mig:)

Mamma kläckte ur sig att hon tycker att jg borde ta tuva till nån skidbacke i helgen och lära henne åka. Herregud vad jag inte tror att jag är bra på att lära ut. Jag kommer bli frustrerad och tuva kommer gnälla. eller? vill ju att hon ska lära sig så känns som jag måste ta tag i det själv för ingen annan kommer ju göra det. Hon har ingen pappa som lär henne som jag hade:)

På tal om min pappa(shit vilken fin övergång!:O) så ringde han och sa att han och C funderar på att åka på solsemester. Snacka om att jag blev chockad. Om man slår upp "såna som INTE åker på charterresa" så finns det en bild på dom två där. Men jag klagar itne för jag blev medbjuden. Nu ska vi bara se om de verkligen gör verklighet av sin plan och om jag isf lyckas pricka in det med allt i skolan:)


bilden är sne och vägrar vända på sig, men iaf så är det min nya smarta äggtimer som jag fick av pappa när de var här. Det finns en skala från Soft, via Medium till Hard och när det svarta når respektive skalsträck så vet man hur ägget är:) Jag klara itne av rinnande ägg så väntar typ tills hela äggt är svart:)

Nu ska jag ta tag i plugget, innan jag ska gå bredvid första gången på friskis idag.
Just det, kass uppdatering så om ni inte har facebook(men hur många har itne det?) så vet ni inte att jag har blivit entrévärd på friskis i kortedala:)


tjooo!

Satt och kollade på mig själv(hur konstigt lät inte det?) tog iaf kort på lite saker med mig som är udda:P kom på att jag måste ta kort på mina fingerar också för naglarna är olika långa, alltså den delen som sitter fast i huden. men det orkar jag inte nu!

Mitt vänstra armveck, med ett veck!


mitt högra armvecka som har 2 veck!! Fy vad icke symetriskt!

Sen så kan ajg böja mina fingrar på ett udda sätt. Jag böjer bara översta leden:)


lite suddigt, men ändå!

Nog om mina små egenheter:P
Idag har jag bakat bröd. Bjöd över min syssling emma som bor i huset bredvid på kvällsmat:)

Jääääääsning!


Klart! blev jättegott:)


efter skolan idag åkte jag och elin till ica maxi för att handla och hittade dom här fina äpplena. Är helt förundrad över hur de fick det så här!!

Fick ett vykort från mormor och morfar också, på alla hjärtans dag! De är så söta!

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och glo på CSI!

PUSS


RSS 2.0