In i det sista!

Jag jobbar på som vanligt så kan itne skriva så mkt! Vägde första väskan precis och den väger bara 18 kilo så det ska nog gå bra det här:D
Bara idag och imorgon kvar, holy shit!


kräftkräft!

Nu har vi kräftskiva och ska precis ge oss ut i partynatten:)
PUSS


oh my!

Det är nu mindre än en vecka innan jag åker till San Diego, fasen vad taggad jag är!!
Idag blir det party, imorgon blir det först Sex and the city tour med Erica och sen avskedsmiddag/kräftskiva här hemma hos mig och på söndag ska jag och anna gå på museeum:D Haha, guess what?! jag har fortfarande inte köpt min externa hårddisk:P Men jag har ju två kvällar kvar attt köpa det sista på, om jag nu får sluta i tid så att säga!
Har dessutom bara några få rader kvar på min satans uppsats!



PUSS

Step Up

Kom precis hem och hamnade mitt i filmen Step Up, har ju sett den förut så det gör inte så mkt. Update: Usch, jag kom precis på hur filmen slutar så nu vill ja inte se mer!!
Åt god mat på Cheesecake Factory men ingen av oss hade med oss kameran, lite surt då jag ALLTID har min kamera i väskan! Kanske inte en felfri middag...Vi beställer alla tre samma sak, men Erica vill byta sin pasta mot potatis, men just på den maträtten(lax) så gick det itne så hon började kolla på annat och jag kommer då på att jag vill ha broccoli som sidrätt. Smarta servetrisen tänker då att jag BYTER UT min lax och pasta mot en tallrik broccoli?? alltså, halluu? så maten kommer in, Anna och Erica får vad dom ska och hon säger till mig att mitt är påväg och så kommer hon med broccolin men jag väntar och väntar och sen frågar jag var min mat är "va? jaha, jag trodde du bara skulle ha broccoli!" haha, så jag får vänta i 20 minuter extra(hon sa 10 minuter, men men) äter av Annas och Ericas och när min mat äntligen kommer så ber jag dom packa ner det. Åt asgod cheesecake som efterätt och sen vägrade jag betala min mat och fick den gratis utan problem:D

Nu ska jag stanna uppe hela natten med denna uppsats och så ska ni få ett foto på håret!

Kan inte hitta nått bra "innan"foto men ni vet ju kanske hur det var:P Tycker nästan det blev lite väl blont på sina ställen men funderar ju på att gå lite mörkare när jag kommer hem iaf!

Party imorgon och vet inte vad jag ska ha på mig!

PUSS

Lilla pappa

Stackars pappsen har opererats idag! Inget allvarligt men tycker lite synd om honom där han ligger i soffan och knappt kan röra sig:(
Men han mår nog bättre imorgon:)

Sitter nu här med mössan på mig och har dragit ut det mesta håret som ska blekas, snart får nu se resultatet:)

PUSS



Sådär ja, nu är man lite blondare:) Jag är en av få som blondrar hemma. Har gjort det två gånger på salong och båda gångerna har jag blivit missnöjd så jag fortsätter med mitt race! Men ni får vänta tills håret torkat. Det fanns ingen inpackning i förpackningen som det brukar, utan istället nån blå vätska som ska ge håret rätt nyans men nu är jag ju tovig som 17 men vågar inte tvätta håret med balsam och allt sånt eftersom det står att det blåa inte ska sköljas ur:S men jag får gå som en rishög idag och sen tvätta igen imorgon!

Godmorgon!

idag har jag en liten lista som jag hoppas kunna avklara

Jag ska göra blonda slingor
Köpa den satans externa hårddisken som jag aldrig kommer till
Skicka in mina båda uppsatser som det börjar bli lite bråttom med
Packa klart min första väska och väga den
Skriva packlista till min och Angelicas resa, shit vad kort tid det är kvar!
Förhoppningsvis hitta mina mockaboots med dragkedja som jag letat efter ett tag nu.

...och ikväll blir det middag med Anna och Erica på Cheesecake Factory!! Weii!

pusss


James Bond

Sitter och slötittar lite på James Bond som går på TV, You Only Live Twice:) Låg vid poolen idag mellan 2 och 5 med Erica och barnen, så nice att ha en pool att svalka sig i när det blir för varmt!

Sen åkte jag, Erica och Emelie till mallet. Var på trosjakt och det gick bra så att säga:P Köpte 10 trosor och fick två extra på köpet på Victoria's Secret. Har verkligen inga trosor kvar, alla jag tog med mig börjar gå sönder!


5 stycken från PINK-avdelningen med spets


Tre string med spetskant


2 lite högre trosor från riktiga Victoria's Secret-avdelningen


Två skitfina trosor från VS

Sen så blev det även en klänning/tunika från Forever 21


och till sist en over-sized t-shirt från Forever 21

"The Fashion Issue"

Ska försöka skriva lite på min uppsats nu eftersom jag har en tendens att sluta skriva efter 2 meningar och den ska vara inne enast på fredag!

PUSS

Fortsättning

Här är resten av shoppingen:)


Nytt linne från Forever 21(bandet är lite snurrat, men orkade inte ta om kortet)


Svart lite längre kofta från DKNY Jeans


Grå/beige vitrandig skjorta från Forever 21
Flätat svart skärp från Forever 21


Vit t-shirt från Roxy
Svarta shorts från Calvin Klein


Grå hoodtröja från Roxy


Baksidan, med klistermärke i rumpan:D


Vit hood från Roxy

Nu ska jag snart köra Caroline och hennes pojkvän till tåget!
PUSS

Lite mera shopping:D

Lite shopping med Anna idag men först Zumba. Slog till och köpte ett träningslinne med Zumba loggan på!


Skulle lägga upp alla bilder men tröttheten slog till med full kraft! Gud vad trött jag blev!
Godnatt, PUSS

Evacuate the dancefloor

Det blev inget mall idag, var för lat för att ta mig iväg men snart kommer erica hit och senare även emelie
Imorgon ska jag shoppa på outletten och runt 1 byter jag shoppingställe och tar mallet.

OM 10 DAGAR ÅKER JAG TILL SAN DIEGO!!

PUSS


Mama do

Kusinen gav mig lite ny musik och fastnade direkt för Pixie Lott - Mama Do

Kom hem igår till ett kaosartat hus. Kl 23.30 var fortfarande HELA (barnen är 7, 10, 12) familjen fortfarande uppe och bilen mot flygplatsen skulle rulla iväg 04.30 kommande morgon. Hela huset är som ett bombnedslag med packning och mat och allmänt plock all over! Om jag känner min familj rätt så föväntar de sig inte att komma hem till ett lika stökigt hus som de lämnade. Tror ni jag vill städa deras skit när de är i Mexico så har ni fel:P

Familjen är alltså i mexico där v-pappans ena bror(han som skriver tv-serien 24) "är medlem i" hotellkedjan 4 seasons. Han har alltså ett antal rum på hotellet som han får använda under några veckor varje år. Så alla tre bröderna med familj är där nere och lyxr till det. Hotellet har såklar t5 stjärnor. Det roliga varnär min värdmamma berättade för mig att de skulle dit. Hon sa att jag inte kunde följa med eftersom mitt visum går ut en vecka senare och då är risken stor att du inte får komma in i landet igen, men det var lugnt, jag viste ju detta så var inte särsklit besviken men min värdmamma drar en av sina dumma kommentarer och säger "fast även om du hade kunnat följa med så tror jag inte att du hade fått det ändå" ehm, jaha?! Vad får hon ut av att säga så? Hade hon inte bara kunnat nöja sig med visumorsaken? Hon vet inte riktigt när hon ska vara tyst;P

Det är iaf väldigt skönt att vara ensam hemma hela veckan. De kommer hem på söndag igen och så blir det jobb i två dagar innan jag har en ledig dag innan det bär iväg till San Diego:D:D

Jag och Erica har haft en superhelg i Avalon, Jersey Shore. Men skriver om det senare för just nu ligger jag ute på terrassen och solar/lyssnar på musik/skriver uppsats och kameran är där nere:P HAHA!

Svimmningsvarning för någon timma sen, överhättning? för gud vad varmt det är. Låg en stund på golvet i köket tills de vita prickarna som flög runt framför ögonen försvann och kroppen slutade vara tung som bly! Några glas vatten senare och jag är som ny:D Senare idag ska jag till mallet och se om jag kan hitta något kul att köpa med mig hem och så ska jag till en elektronikaffär och köpa en extern hårddisk för är rädd att datorn ska krasha när som helst!

Här är en bild på skolbussen som L har åkt till camp med hela sommaren. I vanliga fall äker hon med en mycket större buss!




Lunchdax!
PUSS

Hallå bloggen:D

Sitter här och kollar på tåg och busstider för funderar på att åka tidigare än Ericas värdföräldrar. Vill ju vara därså länge jag kan såklart;)

Ni kommer nog inte höra så mkt från mig i helgen, troligtvis inget alls men vi hörs igen på måndag!

PUSS

Lång dag

Precis som igår så blev det en lång dag idag. Började vid 8 och slutade vid 8 så 12 timmar, superkul! Imorgon blir det en microdag. Börjar väll runt 8 för barnen vaknar då (inget soccer camp imorgon vid 9, thank gooood) och sen slutar jag runt 12 för familjen ska åka till stugan. Är så avundsjuk att de ska åka vattenskidor, wakeboard, och watertube(sån där ring efter båten) jag ska ju till stranden och Atlantic city, men fan vad jag hade velat göra båda. Nästa år ska jag fanimej lära mig att åka vattenskidor på riktigt, Christin är(var) ju skitduktigt, så nu måste jag ta över den platsen. Åh, jag kom på en till lösning. Jag och erica kan ju ragga upp några heta snubbar med båt och utrusting(nu pratar jag vattenutrusting, iaf till att börja med:P snusk!)

Om någon känner nån som kan fixa mig en lägenhet i Gbg så tas det tacksamt emot. Står ju i kö till studentlägenhet, men tanken på att bo hemma i 11 månader lockar inte så mkt:P

Om en timma är det Royal Pains på USA network, läängtar, det är ju så fruktansvärt bra!

PUSS

lång lista

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x ] Jag har många ärr.
[/] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[x] Jag har en tatuering/ar
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.(typ varje gång:P)
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.(ska till ett på lördag!)
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en moppe.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.(vi pratade om folk som inte fattar att de inte kan sjunga idag, jag kan vara sån)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter. (ungefär, är ju jägardotter)
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ / ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ /] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ /] Jag är bra på att minnas ansikten.
[minus] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


Upp som en sol, ner som en pannkaka

Efter ett samtal med pappa sjunk humöret avsevärt. Dåliga prognoser och jag vill inte vara med mer. Så mkt framsteg, men nu tog det visst stopp och inga större hopp om förbättring. Livet är så fruktansvärt orättvist! En del människor slänger bort sina liv och klagar på triviala ting(jag vet, jag klagar med på de minsta saker!) men till vilken nytta. Här har vi någon som absolut inte valt denna förändring och jag blir så förbannad!
I en handvändning förändrades allt till 100% och livet blir sig aldrig likt igen. Just nu vill jag bara gråta.
En stor svart klump av sorg i hjärtat, sorg över en frisk fläkt som brutalt stoppades. Känner att halsen snör ihop sig och ögonen vattnas, måste absolut tänka på annat och rycka upp mig eftersom jag har barn att ta hand om och som inte har värre tankar i huvudet än vilket dataspel som ska spelas härnäst.
Men visst har man hört om mirakel?
<3

Tvätt

Väskorna har anlänt och hade glömt bort hur fruktansvärt stora de är! Lika långa som mig och så har de två var. Har tagit kort, men det framgår inte ritkgt hur stora de verkligen är.
Har redan satt igång 2 maskiner(tur att det finns dubbel uppsättning av maskin+torktumlare i detta huset!) men det kommer nog ta ett tag eftersom det kommer bli över 10 laddingar och så ska ju allt göras dubbelt som sagt så 20 maskiner blir det ju då!

Två av väskorna utspridda i hela garaget och två ouppackade


La mig brevid väskan för att bevisa att den är lika läng som jag men som ni ser så har jag för korta armar för att det ska synas:P

Nope, dax att packa upp resten av skiten:(

PUSS

Urk

Alltså denna bloggerskan Amanda, på amandavardet.blogg.se seriöst!? Jag mår dåligt av att kolla på hennes videoinlägg. Jag skäms för jag tycker det är så pinsamt! Det är så illa så jag hoppas hon fejkar för att få läsare,om inte så är det ju synd om henne!

Ligger här i soffan och väntar på killarnas feta campbags som släpps av av en lastbil, så att jag kan tvätta allt två gånger(japp det är tydligen ett måste att tvätta allt dubbelt) för att sedan packa deras väskor inför Mexico. Måste ha det gjort tills på söndag och ska ju iväg i helgen så det får bli nu. Ls väska är redan klar!

Jag har nu tagit reda på hur varmt det varit de senaste dagarna och det har varit 40 grader, inte 35 som jag skrev. Inte undra på att det känns som man andas vatten när man är ute!

Tror jag hör lastbilen!

PUSS

Suck

Fick just en lagom rolig överraskning. Mamman jobbar ju imorgon och jag börjar jobba vid 8 så jag "får" bara jobba till 6p eftersom vi bara ska jobba 10 timmar om dagen. Men såklart så ska pappan åka vattenskidor imorgonkväll och "det blir nog rätt sent" vilket brukar betyda en bra stund efter 6 iaf. Inte ett ord om att jag kommer jobba för mkt så jag försöker få fram det utan att säga det rakt ut. Frågar tom om jag kan lämna pojkarna hemma och ta med L för att göra ärenden eftersom jag inte kommer hinna det annars eftersom jag JOBBAR HELA DAGEN. Svaret är att okej, det kan du väll få då, som att hon gör mig en tjänst genom att låta mig göra det och att hon egentligen inte gillar det. Så helt plötsligt är det jag som gör fel och som inte riktig följer reglerna eftersom jag tar med L ut på mina privata ärenden. SUCK!

Har nu skrivit 1,5 sida på min uppsats, bara 3,5 kvar, kuljul. Det ska jag knåpa ihop imorgon när jag jobbar, fast man egentligen inte får sitta vid datorn när man jobbar. Men följer inte dom reglerna så gör inte jag det heller, as simple as that!

Nej är trött som tusan så nu blir det sängen!

PUSS

350

Idag fick jag sluta tidigt, runt 2.30p för mamman och barnen skulle hem till någon annan familj och bada i poolen och sedan vidare till mormor för middag och jag valde att stanna hemma. Jag ska nu ta tag i mitt uppsatsskrivande är tanken och för att lyckas med det så krävs det diciplin!! Jag funderar på att gå ut och sätta mig för det är så kallt inne, men det är ju olidligt ute så det blir nog att stoppa in sig själv i en tröja istället:)

Idag har jag förövrigt varit i staterna i 350 dagar, tack vare min söta moster så var jag tvungen att skriva lite i resdagboken och där räknar de ju dagar så då fick jag reda på den siffran med:)


ÅH HERREJESUS(fölåt, jag räknar inte mig själv som kristen) Jag hade kommit in på Hälsopromotion om jag nu hade lyckats söka rätt program och inte istället sökt till något på högskolan väst! Till och med i första urvalet. Lägsta högskolepoängen var 1.1 och jag har ju 1.2!!  Det är inte sant!! Åh vad glad jag blev. I andra urvalet så var lägsta 1.0 så det känns ännu lite bättre. Jag menar i betyg måste du ha 18.14, no way att jag har det. Vet inte riktigt vad jag har, men det är runt 15 tror jag så högskoleprovet räddar mitt as, big time! Bara inte ännu fler människor bestämmer sig för att söka nästa år, detta året var det ju extremt. Well well, den som lever får se! Det värsta som skulle kunna hända nu är att någon skriver en kommentar om att jag läst av siffrorna fel och att jag inte alls kommer in:P

Åh, ni ringde Klara på Skype precis, väldigt kul att prata lite. Första gången sen jag åkte:D Vi ska ju förhoppningsvis bo i samma stad nästa år och det tror jag blir superbra!

Nej nu måste jag verkligen skriva min uppsats!!!

PUSS



Gah, kill me please!

Helt emot vad jag trodde så blev jag glad av att se pojkarna hemma i måndags. Och helt emot vad jag trodde innan så tror jag att jag kommer sakna familjen, lite grann iaf. Men gud vad de driver mig till vansinne!! Ingen lyssnar på vad jag säger och alla springer runt som höns!! Har nu bett H att ta en dusch i 20 minuter och han sitter fortfarande framför tvn och spelar nått spel och säger "just a sec." Det måste vara den meningen dessa barn säger mest! (5 minuter senare och jag vill strypa H, men det är bara att ge ifrån sig ett litet frustrationsljud och pressa ihop knogarna så de blir vita!!)

Ni förstår inte hur varmt det är här! Igår var det helt odrägligt. Inte en människa syntes ute och även jag höll mig inne i princip hela dagen. Vid 17 gick jag ut på framsidan och satte mig och kunde sitta kvar i 10 minuter innan svetten började rinna längs ryggen på mig. Har ingen aning om hur många grader det är men över 35 iaf.
Nu ska jag gå och hitta nånting mer att packa ner i min väska:D:D

Den är inte ens full än:)

PUSS

Hallå nuggets:D

Jag har nu nästan packat klart min ena resväska, weird! Som det ser ut nu så kan jag nog klara bara två väskor, fast då får ju inget mer inhandlas och det vill jag ju så vi får se.

Idag börjar högskolorna i Jönköping och jag kan inte hjälpa att känna lite avundsjuka, jag VILL gå i skolan. Måste komma ihåg att anmäla mig till Högskoleprovet, vill få högre än mitt 1,2 från när jag gjorde det senast. Känslan jag har är att jag kommer få sämre, var ju ett tag sen jag gjorde det sist och har inte gått i skolan på över två år. Nej nu kkommer mamman snart hem med två av mina tre barn och jag ska nog inte sitta framför datorn då, men igår jobbade jag mer än 10 timmar så tycker jag förtjänar det!

PUSS

sådär ja...

Nu är jag äntligen här igen, det har varit en lugn men upptagen helg och så MÅSTE jag komma ihåg att ladda kameran eftersom jag ska ner till ericas familjs(egentligen deras vänners) hus vid Jersey Shore på fredag. Ska bli superkul! Erica åker imorgon eftersom barnen och mormor och morfar redan är där och så kommer jag och ericas värdföräldrar Jennifer och Doug på fredag. Tur att de är så fruktansvärt trevliga annars hade det inte varit kul att sitta fast i samma bil i 3 timmar:P haha. Det ligger nära Atlantic City (ett lite mindre Las Vegas) så om jag har tur får jag gambla lite med:D Detta kommer vara min näst sista helg inna jag reser iväg.

Så i lördags efter min himelska shopping (lite osäker på skinnjackad dock, den är midjekort och tror jag vill ha en längre. Tycker den är skitsnygg, men hur länge kommer det modet hålla i sig?  en längre jacka kan jag nog ha i några år och dessutom lite värmare till hösten!) så hämtade jag som sagt upp Angelic aoch så åkte vi till Cheesecake Factory, de har ju så god mat! och cheesecake!
Jag tog lax med kapris och spenat, hör och häpna! Jag gillar kapris riktigt starkt nu, något jag lärt mig under mitt år här:)
Som alltid så var man alldeles för mätt för cheesecake när man ätit upp så vi tog originalcheescake med jordgubbar To-Go!


Mums, bild från angie:)

Sedan blev det bio, The Uggly Truth. Förutsägbar men rolig, vid två tillfällen skrattade jag så magen kramapde och tårarna rann:D Sen bio så vi kom hem vid 1 igen och stupade i säng.

Söndag och jag ska åka till Long Island för att träffa underbaraste Carolina! Sånt energiknippe och du kan omöjligt vara sur och tvär med hene i närheten, kommer sakna denna fina flicka något enormt när jag kommer till Sverige. Blir upphämtad på stationen och vi åker till stranden, det har varit snuskigt varmt här nu i några dagar.

Stranden:)


Carolina!

Vi stog ut i 2-3 timmar sen åkte vi för att shoppa lite, fast det blev inget köpt. Men det är ju alltid kul att titta. Jag är ute efter en handväska så det ska jag leta efter imorgon.

Hungern slår till coh vi bestämmer oss för att IKEA låter suuper så det blir köttbullar med potatis, sås och lingon. Till efterätt varsin übersöt prinsesstårta:D


Carro är SUGEN! Kolla tårtorna! Är de inte för söta? Självklart dricker jag lingondricka, man får ju passa på:)


Sen tvättade vi BMWn som Carro glider runt i. Jag tycker alltid det är lika kul;D


Självklart fick jag en guidad tur av hennes hus och sedan hamnområdet. Turligt nog prickade vi in solnedgången, underbart vackert! Jag trivdes i min nya outfit


Åhh, eller vad säger ni?


<3 Ursäkta min stela hållning:)

Nu blir det jobbjobbjobb i en vecka så kommer nog inte ha så mkt tid för bloggen, sen en veckas semester och sen två dar jobb igen och sen bär det av på RESA!!

Fick lite halvpanik på tåget efter jag sa hejdå till Carro(hon ska resa i 2 veckor med familjen så det var vår sista dag ihop) Jag vill inte hem! Jag skulle inte klara av att stanna heller, men det betyder inte att det inte är svårare än "planerat" att åka hem, fick verkligen andas lugnt för att inte freaka! På min fritid trivs jag ju som fisken i vattnet, kan inte tänka mig nått bättre(ska bara flyga hit mina vänne roch familj:P) just nu och vill itne skiljas från det. Har alltid haft svårt med avsked, både från människor och platser. När jag var yngre så var jag alltid tvungen att vara den sista som tog på något i hotellrummet eller vad det nu var vi skulle lämna, låter lustigt men jag är rätt lustig:P

Nu: sängen!

PUSS





Shopping Spree

BIG TIME! Gud vilken shopping spree jag och Anna hade idag, pengar har spenderats!

"A shopping spree denotes a playful and "devil may care" attitude in a single shopping trip where lots of money is spent. A spree can be defined as a carefree or pleasant outing, in the pursuit of purchasing goods."



(Bara en liten parantes här i mitten. Har snytit mig en gång på hela vår 5,5 timmars shoppingrunda. Sen kom jag hem, har nyst 10 gånger och snytit mig mer än så, på bara en halvtimma. Vet itne om det är för att jag inte är upptagen med att shoppa så tankarna går till näsan eller om jag har lyckats gått och blivit allergisk? Det tror jag ju inte, men ja man vet ju aldrig:P)

Det första jag köpte var två par jeans och ett linne. Ett par mörkblå och ett par svarta jeans och så ett vanligt ribbat vitt linne:

Blev lite lustigt utan blixt, fast med blixt så fick de fel färger:P


Vitt linne, allt från Old Navy

Sen tog vi oss vidare till affären Pacsun där jag köpte ett linne
 
Vitt med silverstänk:)


Vattenflaska även den från Old Navy, till sista månaden eftersom man inte ska ha plastflaskor i värme:D


Ett par svarta shorts med vita detaljer från Charlotte Russe


Sen så slog jag till på en fejkad skinnjacka från H&M, kort i midjan och långa ärmar:D I'm going Rock&Roll!!!

Sen till dagens impulsköp, en iPod!!
Tanken var att det skulle bli en iPod touch, men de är så stora så det blev en nyare modell av den jag redan har, en Nano i orange!
Ni får en bild på den senare, bilden blev inte alllllls bra:P


Fick åka och hämta Angelica mitt i allt och nu ska vi åka och äta nånting!

PUSS

Lyckorush!

Var precis inne och kollade vilket flygbolag jag flyger hem med för att kolla det här med hur många kilon jag får ta med hem, coh så fort jag kom in på min sida på Cultural Care så fick jag sån lyckokänsla att jag inte kunde sitta still här i soffan:D:D:D
Får ju ltie småångest då coh då över att jag ska hem men det ska ändå bli fruktansvärt skönt att komma hem även fast jag glömmer bort det ibland. Har fått ett litet dilemma, om jag ska följa med familjen till stugan nästa helg eller inte. Har ju massa saker i NY som jag måste göra men samtidigt så har jag inte varit i stugan på hela sommaren!! SVÅRT!


Bild från när jag åkte till USA:)

Nu ska jag äta mitt instant oatmeal:) och i efter middag kommer Angelica hit för en lugn helg. Vågar itne ta med förkylningen ut på party, måste juu vara frisk som en nötkärna om 3 veckor!

PUSS

cykla eller inte cykla, det är frågan?!

Ja detta är något jag funderat lite på. När jag kommer hem kommer jag inte ha cyklat på 13 månader, tror ni jag kommer komma ihåg hur man gör?Angelica cyklade ju för första gången för några veckor sen och det slutade med skrapsår över hela kroppen, fast att ta henne som exempel kanske inte är så bra, hahaha:P

Hittade denna fina bilden från Konsthantverkarna sån cykel ska man ha:)
(klicka på länken för att se en förstoring av cykeln!)

en stickad cykel, är det inte underbart?:)

PUSS

49 dagar

Känns lustigt att inte längre räkna år och månader,utan dagar:) Det är alltså 49 dagar kvar tills jag dimper ner i Jönköping, det ni:)
Ligger här i soffan med en inte så kall cola i handen, men det är gott ändå:) Man får ju dricka cola ibland, speciellt om man är lite förkyld. Det jag har kommit på som suger mest med denna lilla sjukdomen är att min träning går åt helvete! Jag som hade kommit igång och tränade varje dag på vardagarna(mina helger är heliga:D) Det började till och med kännas rätt lätt och smidigt att sitta på den där cykeln/trampmaskinen/zumban i 45min-1h och så lite styrka på det. Jag saknar att svettas:D

Nästa punkt på dagens lista är att kolla hur mkt en extra väska kostar, att ta med hem på flyget alltså, efter det ska första sidan på den jävla uppsatsen skrivas. Min värdpappa började asgarva när han såg överskriften i Word. "Britney Spears?!?!?! HAHAHAHA BRITNEY SPEARS?! are you gonna write about her? You can't come up with someone that has done a little bit more for the world?" Hallå? Hon har gjort mkt för mig, tänk vilka tråkiga partykvällar utan hennes porriga låtar:D

Nope, dags att sätta igång.




PUSS

Tveksamt

Ja, väldigt tveksamt om jag kan gå ut för party imorgon. Täppt i näsan och segt huvud, halsen kändes inte allt för fin i morse heller, vi får se hur det blir helt enkelt:D

Drack te till frukost så nu väntar jag bara på att jag sa bli hungrig så jag kan fixa mig lite instant oatmeal, min bästa vän! På något sätt lyckades min värdmamma få mig att vakta hunden med, vet inte hur det gick till riktigt, men hon lyckades välll virra bort mina tankar på vägen. Idag åker Staffan hem med så tror det kommer vara en ledsen Erica några hus bort ikväll men jag ska ju jobba så jag är inte mkt till hjälp tyvärr. L ska ha en play-date, som antagligen kommer sluta i sleep-over, intressant att de valde att ta hit den andra ungen när jag mår som jag gör, men de vill ju inte att de ska vara hos kompisen så att jag får ledigt såklart, vad trodde jag?!

Det står flera påsar med kläder och annat som min värdmamma ska slänga/ge bort i hallen(säkert 10 stora soppåsar!) och i en av väskorna stack det fram en LV-väska. Helt oanvänd så vart tvungen att titta lite närmre och den ser helt äkta ut. Jag tycker inte att de är det minsta snygga längre, men det hade ju varit himla coolt att ha en äkta:P

Nepp dags för frukost och sen stänger jag nog in vovven i buren så jag akn gå ner och kolla på "På smällen" som jag lånade på biblioteket igår, så rolig ju!!

PUSS


Garderobsnack

Är fruktansvärt tröttt, varm och seg...Sov en timma precis, välbehövligt men nu vill ja ha mer sovtid vilket inte funkar så bra när jag snart har en liten tjetj på 7 år som kommer komma hem pigg och glad. Har kommit två rader på uppsatsen men sen tog det stopp, måste kissa också men har alltid haft något emot att gå på toa, det finns ju så mkt roligare saker att göra:D

Dagens middag blir köttbullar som jag hittade i frysen och så fullkornspasta till det, det gäller att improvisera när mamman inte köper hem ny mat:P


Sprang precis upp och tog bilder på mammans garberob, jag är såååå avis. Helt klart att jag ska ha en sån garderob när jag flyttar till hus. Får helt enkelt hitta mig en händig man:D

Detta är hela garderoben,pappan har en egen, fast hälften så stor såklart.



Det roligaste är denna högen med v-ringade t-shirts. Varenda en är från Ralph Lauren. Alltså...hur ofta går du in i en affär och köper 25 t-shirt i samma model i olika färger?? Helt stört om du frågar mig:P



och så har hon skor.....

massvis med skor!

Åhh skor:):):) nu blev jag glad igen:D

PUSS

Maybelline

Nyaste grejen är från Maybelline. En maskara som har en liten motor så borsten vibrerar när man tar på maskaran. Låter lite överdrivet tycker jag, men man måste ju prova. Måste dock vara väldigt omiljövänligt när en vanlig maskara funkar alldeles utmärkt:)

Har precis rensta bland mina skor och slängt lite, så nu har jag bara 23 par kvar som jag ska lyckas få hem. Blev själv chockad över siffran, men det går itne att låta bli:D

Måste ta kort på min värdmammas garderob åt er, allt är i perfekt ordning och jag har upptäckt lite sjuka grejer som jag ska förklara för er när ni ser bilderna, helt störda shoppingvanor har hon!

Hade glömt bort hur mkt jag hatar att vara förkyld. Har ju varit rätt mkt sjuk under mina senaste 5 år men nu var det ett tag sen, bajs!

Nej nu ska jag stoppa in dagens middag i ugnen(pizza, vad annars?!) orkar inte laga mat när jag mår såhär. Måste bli frisk till helgen bara, har bara TRE!!!!! helger kvar! buhuuuu:(

PUSS

Where did this fucking cold come from?

Ja jag har ingen aning. Ingen jag känner och som jag har träffat är förkyld men så har jag ju hört att det är en hel del som är förkylda nu så jag är inte ensam iaf:)

Sov mellan 9-12 och nu ska jag göra mig en smoothie och sen börja på min uppsats. Skulle vara skönt att bara göra klart den och get it over with!! Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag skjuta upp det längsta möjligt, typiskt!

PUSS

En jävla verksamhet...

...i min näsa. Kan inte snorfabriken bara stänga ner? Jag och min förkylning ska iaf gå och sova nu, vi har precis titta på Disneyfilmen Princess Protection Program, och så hoppas jag att vi skiljs åt under natten, men det kanske är för mycket begärt?!

Puss

Att ett par tår kan skapa så mycket lycka!

Idag har Christin vickat lite på tårna! Åh så glad jag blev, helt underbart, det ska nog gå bra det här!

Helgen

Nu ska jag ta tag i detta:)
Det var alltså utgång i fredags. Jag, Erica, Staffan, Filippa, Carro, Issa, Jonna och Ann. Första stoppet var hemma hos Makke i Hoboken. lite preparty såklart:)

Jonna, Issa och Carro i Makkes säng


Ann:D


Staffan och Erica


Filippa och Makke


Jag i min nya klänning:)


Vi tog två bilar in till City, och åkte brevid varandra:D Här kör Erica, Issa, Staffan och Carro om oss. Erica syns fram och Issa bak:D


Jag och Filippa pussades lite;)


Hahahaha!


Staffan och Ann när vi är framme på Nikki Beach och som vanligt hamnar i VIP-avdelningen med gratis dricka:)


Jag och Staffan


Jag och Carro blev inbjudna till ett annat bord där vi hängde ett litet tag.

Sen blev det inga fler bilder, svart så att säga, i flera bemärkelser:P

Nu till något tråkigare...Jag börjar bli förkyld! Näsan rinner och vägrar sluta!! Damn! Det måste gå över inom 2 veckor iaf.

PUSS




helgen kommer senare...

Gillar inte att skriva om saker som hänt för 2-3 dagar sen, som helgen tex. Så nu orkar jag inte ta tag i det men vet att det ju bara blir jobbigare ju mer jag skjuter upp det, men jag skjuter upp det lite till. Fredagen var galen! Bilderna är mysko och jag, hmm, jag hade inget överroligt slut på kvällen, men jag får skylla mig själv:P haha.

Ikväll är det au pairmöte, mitt sista! Har sagt det innan men jag säger det igen, det käns helmysko! Det här har varit mitt liv så länge så det är läskigt att lämna det bakom sig och gå vidare mot en oviss framtid. Har ju ingen aning om vad jag ska göra! Enligt detta årets intagning så kan jag fetglömma att komma in på hälsopromotion nästa år och inget annat lockar. ett år till kan jag inte vänta, och det är ju ingen garanti att jag skulle komma in året efter ändå så jag får helt eneklet komma på något annat.

Nu ska jag ringa en rysk tjej och bestämma när jag ska hämta upp henne. Hon har bara varit här i en vecka så jag är orolig att jag inte kommer fatta vad hon säger, har jag fördommar mot ryssar? Nej inte så värst:)


Eftersom vi inte åkte till Six Flags så blev vi galet sugna på att åka något hissnande ändå:P Så vi hittade detta läskigheter på outletten. Staffan, Filippa och jag:D

puss

Six Flags

Nu åker jag, Filippa, Erica och Staffan till six flags. Andra besöket för mig och åhhh! så kul vi ska ha:D
Jag fullkomligt älskar ju berg-och-dalbanor!

Förlåt för dålig uppdatering ska skriva ikväll när jag kommer hem om jag orkar:)

PUSS

Going purple

Kvällens färg är lila. Lila naglar, lila skor, lila ögonskugga och så svart ny het klänning:)

Känner att det kan ha blivit lite mycket sol idag, huvudet bultar och illamående kommer lite då och då. Har klunkat i mig otaliga glas med vatten nu men det verkar hjälpa lååångsamt. Kan ju säga att jag SKA ut ikväll, hele gänget ska med. Erica, Staffan, Filippa, Caroline, Issa, Jonna, Ann, Emelie och kanske Madde också. Vadå, att vi bara umgås med svenskar?!

Iaf så ska jag hämta ett till glas vatten och sen platta håret, TAGGAD!

Kvällens partylåt!
Bilder kommer:)


Gårdagens shopping

Här kommer bilder på gårdagens shopping:)


Blå-vitrandig tröja från Tommy Hilfiger (har alltid älskat hans grejer!)


Beige lite tjockare tröja från Hilfiger


Bag från Hilfiger den med:D


Conversen:D Med en extra liten svart rand eller två på sulan!


Conversen till min älskade kusin:)

Herreguud! Har jag berättat att min värdmamma anställt en organisatör? Som ska hjälpa henne organisera hela huset! Det behövs ju men man kan tycka att hon skulle kunna klara det själv om hon verkligen gick in för det. Men varför göra något själv som du kan betala någon annan att göra?
Iaf så gick ja precis in i föräldrarnas sovrum som är det första rummet som ska fixas och oh my fucking gooood! Allt i hennes superfeta garderob ligger utspritt i hela rummet, sängen syns inte längre. Att man kan ha så mkt kläder, skor och annan skit!

Nu ska jag duscha och måla naglar och grejer inför kvällen:)

PUSS

shoppa, tills du droppa:P

Nu har jag och Anna varit iväg till outleten här i närheten, blev ett par COVERSE till MIG(det är så inte jag, men ska försöka få det att bli jag:P) och ett par till John som han beställt. Sen så två par tröjor och en bag på Tommy Hilfiger, supernajs. Dock är allt inköpt till hösten, som jag redan börjat tänka på:D Ni får se bilder imorgon!
Nu är det sängen!

PUSS

Lite fattigare, lite mer förväntansfull:)

Idag har här bokats:)
Hostel i San Diego, hostel och hotell på Hawaii och Alcatraztur och hop-on-hop-off buss i San Francisco. Nu är det bara boende i LA/santa monica och boende i San Francisco kvar. Måste bara bestämma hur länge vi ska vara i varje stad!

Kollar på Bones, love it! och ikväll vid 10 är det Royal Pains, bästa!!
Imorgon är det party som gäller, alla svenska tjejer och så Staffan, ska röja rejält så han får se "How it's done here in NYC;)"

Jag börjar bli lite stressad nu, har ingen tid kvar nu!!
Detta är mina måsten:
        - Sex and the City tour
- Brooklyn Bridge
                   - Museum of natural history
              - Museum of modern art

massa mer men detta är vad jag kommer på nu:)

PUSS

rise and shine

Förhoppningsvis så kommer Angelica hit snart:) Hittills har hon både försovit sig och missat ett tåg så man vet aldrig:P
Ska ta en tur till banekn nu och ta ut pengar från mitt svenska konto och stoppa in dom på det amerikanska så jag kan boka boende och sen köpa en dyr mojäng åt pappa som han beställt av mig!
Beroende på när Angie kommer så kanske jag hinner träna med och en dusch är nödvändig, men det prioriteras inte just nu:)

PUSS

Amerikansk kändis

Jag ska ju skriva en sista uppsats, den första om mig är klar så nu är det en 5-sidig uppsats om en amerikansk kändis som står på tur. Några förslag mottags gärna!

Ha ha ha:D:D

Fick den här roliga historien av min värdmamma. Purina är alltså hundmat och Walmart är som Ica i Sverige:)

Purina Diet-priceless

Yesterday I was buying 2 large bags of Purina dog chow at Walmart, for
My dogs.  I was about to check out when a woman behind me asked if I had
a dog. What did she think, that I had an elephant?

Since I had little else to do, on impulse, I told her that no, I didn't have
a dog, and that I was starting the Purina Diet again, although I probably
shouldn't because I ended up in the hospital last time.

On the bright side though, I'd lost 50 pounds before I awakened in an
intensive care ward with tubes coming out of every hole in my body and
IVs in both arms.  I told her that it was essentially a perfect diet
and that the way that it works is to load your pockets with Purina
nuggets and simply eat one or two every time you feel hungry and that
the food is nutritionally complete so I was going to try it again. (I
have to mention here that practically everyone in the line was enthralled with my story by now.)

Horrified, she asked if I ended up in intensive care because the dog
Food had poisoned me.  I told her no; I had stopped in the middle of
the parking lot to lick my ass and a car hit me.

I thought the guy behind her was going to have a heart attack, he was
laughing so hard!  WAL-MART won't let me shop there anymore

Våldsamt kul, nått sånt borde man göra varje gång man får en dum fråga!

PUSS

Good girls go bad..

Har jag tipsat om denna? Tror jag har det, men den tål att tipsas om igen:D

Godmorgon vänner:)

Sol ute och jag ska alldeles strax gå ut och lägga mig, om jag är duktig så tränar jag en timma först och så måste det nog bli om dessa 8 kilon ska rinna av mig!

Vi hade jättekul igår, jag förlorade stort båda omgångarna av bowling. Jag kan ju inte ta det allvarligt så jag bara slänger iväg kloten lite hur som helst, fick till två strikes och någon spärr men resten var inte något att skryta om:)
Imorgon kommer antagligen Angelica hit så vi kan boka boende till vår resa, hon är ledig denna veckan för hennes familj är bortrest, jag är ju ledig om 3 veckor, himla dumt att vi inte var lediga samma vecka men what to do?!

Nej cykeln som gör min rumpa öm skriker på mig att masa mig upp ur soffan så det är bara att lyda:D
PUSS

Sushi och bowling, nu fattas bara en kall öl!

Jag blir upphämtad om en kvart. Erica har glädjen att ha sin pojkvän här under två veckor så vi ska äta sushi vi tre och Filippa och sen bär det av till bowlingen.

Kom just på att jag sitter här i jeanskjol, kanske inte det bästa att bowla i?! Måste byta om!

PUSS

CV

Nu ska här skapas ett nytt cv! Önskar jag hade mitt gamla att kika lite på, för kan inte datum för mina anställningar i huvudet. Tror jag ska be pappa rota fram det om han kan:)

Ungen är hemma, grattis till mig! I morse hade hon "sååååå ont i huvudet" sen åkte mamma och då blev vi plötsligt kirakulöst botade och hoppar runt som vanligt. In my ass att hon är sjuk, hon vill bara vara hemma och kolla på tv!

PUSS

Update:
Jag hittade mitt gamla CV på datorn, trodde inte jag hade det här men glad blev jag iaf, så nu ska det bara uppdateras lite:)

Gjorde precis ett test på Facebook, vem jag kommer gifta mig med. Kalle blev mannen, synd bara att han är bög och har pojkvän, likadant med nr 2-4, också bögar! Varför vill facebook så gärna att jag gifter mig med en bög, nr 5 var den enda straighta killen, men det kommer visst sluta med skilsmässa(plus att han är min bästa kompis pojkvän:P) illa!

Niagarafallen

I lördags åkte jag och Angelica till Niagarafallen i norra NY på gränden till Canada. Angelica kom hit i fredags och vi åkte till affären och handlade massvis med skit. Browniemix, nachos, salsa, paket med popcorn, en dricka var, toffifee, två chokladkakor och en karalmel sutraglass. Vi hämtade även upp mat på vägen hem vilket resulterade i att vi blev så mätta att vi knappt orkade äta något av det vi köpt, åt några chips med salsa, that's it! Men resten tog vi med på bussen såklart(inte glassen dock, man vet ju aldrig hur dum ni tror att jag är:P)
Lördagen bar det av och det började itne så bra... Fredag kväll så bokade vi en taxi till 05.50 lördag morgon. 05.50 ringer taxibolaget och säger att "tyvärr! vi har ingen bil åt er, men det var väll snällt att vi ringde så ni slapp vänta och vänta?! vill ni ändra er reservation till 07.30 när första föraren börjar?" Jävla idiot, vi kan inte ändra det, varför skulle vi isf straffa oss jsälva och gå upp klockan 5?? Fick helt enkelt gå upp och väcka min värdpappa som inte var alltför glad men han körde oss iaf:D

Bussresan på 8 timmar + mat och toastopp kändes faktiskt inte så lång. De hann visa 2 filmer, rosa pantern 2 och Transformers. Jag had einte sett någon av dom så bra valt:) Bussen var full av indier, kineser, vi två och två par fruktansvärt fula killar från något östland som knappt kunde engelska. Vi hade lite roligt åt dessa killar, de var fruktansvärt fula(fy vad elak jag är, men det är sant!) men de stog lutade lite nonchalant mot väggen och rökte och trodde de var hur häftiga som helst, jag kunde ju inte låta bli att kolla och de tror såklart att man tittar för man gillar vad man ser. Vi fick vänta i 10 minuter innan vi lämnade manhattan för att de sprang och köpte öl, och detta upprepade sig sen heeeeela resan! De var alltid sist på bussen och alltid sena, damp! Dessutom så hade de samma kläder båda dagarna:P


Jag smygfotade snubbarna från bussen:P

Framme vid Niagarafallen skulle vi åka båten som åker utmed fallen. Först är det ett fall som heter American falls som ligger på NYsidan och sen Horseshoe falls som är som en stor halvcirkel som mestadels är inne på Canadensisk mark. Alla fick en superhet blå poncho innan man gick på båten, Maid of the Mist, och mist, det var det! Var som att stå mitt i ett regnoväder:)

       


Amerikanska fallet till vänster, hästskon syns knappt men är längst bort i bild.


Det blåste lite:)


Bron över till Canada



Amerikanska, med en fin regnbåge:)






Sen såg vi en film om fallen och olika historier som handlar om dem.
Efter det åt vi mat och sen när det blev mörkt tändes stora strålkastare i olika färger som lös på fallen.


Hästskon i olika färger:)


Canadasidan på andra sidan hästskofallet!





Sen var det dags för en 2,5 timmars bussresa till hotellet och jag slocknade direkt i vårt fina rum:)


Dag nr 2 och klockan ringer 05.45, weii:)
Dags att åka till thousand islands. Såg ut ungefär som Stockholms skärgård, hade nog varit finare om det inte REGNADE hela dagen! En båttur i området, på Canadensiskt vatten så nu har jag även varit i Canada! haha.

De hade fina hus:D Enligt guiden så kostar ett hus här runt 5 miljoner dollar, fast då ingår ju hela ön också:) Det var alltså ett hus på varje ö:)


Coolt hus!


Detta stackars huset mådde inte så bra och var påväg ner i vattnet!

Sen var det bara att sitta ner i en buss några timmar till, träsmak i röven, oh yes!

Gick hem från tåget med, tog mig en timma. Var inte så farligt den första biten men strax efter mataffären Path Mark tog trottoaren slut och det var ite lika kul att gå bland bilarna, men det gick!

Gud vad bilder det blev, nu ska jag kolla på Royal Pains och äta nachochips och salsa:D

PUSS

RSS 2.0