Jul"lov"

Jag sitter här på mitt jul"lov" och pluggar. Så. kul. Går väldigt segt men borde hinna läsa igenom alla kapitel till tentan iaf. alla feta artiklat som ocskå ingår i litteraturlistan sktier jag i. Jag är ingen supermänniska!:P
Är fortfarande lite förkyld, det värsta är att alla slemhinnor i min näsa är fucked-up. Ont som satan gör det och rynka på näsan kan jag itne göra längre så får hoppas att jag itne råkar ut för några obehagliga lukter den närmsta tiden!haha:P

imrogon är det nyårsafton och jag har skcikat pappa till systemet för att köpa "champagne" till mig, medans ja sitter fastklistrad här uppe och skriver. snart ska jag gå ner och baka bröd som ska med tillbaka till Götet. Ska bjuda hem lite folk när terminen börjar igen tänkte jag. Det går alldeles för långt mellan gångerna med massa männsikor. Surt bara att min lilla tottekusin hinner åka till Nya Zeeland innan jag kommer tillbaka hem. Hela 5 mpnader ska hon vara borta. ska jag behöva gå runt här hemma och hoppas att hon inte gör något dumt!! efter brödet tro jag att jag tar paus från studierna och kör igång bion här uppe med stora duken. Det blir en helt annan sak att kolla på duk jämfört med TV. ska se om jag får ig¨ng ljudanläggnignen med så ska jag låtsas att jag är på bio och poppa popcorn också(haha, skrev först att jag skulle pippa popcorn, vad rör sig i mitt huvud egentligen?)


Wohooo!


Julafton

Dagen innna julafton var jag och pappa ute och högg en gran:) Super mysigt!

Vi tog traktorn:)


Första granen, som var rätt hög, och ful längst ner men vi tog av den på mitten och klädde den så fint:)


Gran nr 2, den var lika stor den, och blev vår utegran:)


Jag fick såga:D

Igår var det som alla förhoppningsvis julafton! Vi hade supermysigt:D








Nu sitter vi och kollar på Harry potter. Vi var ute och lekte en stund i snön idag med, lägger upp de bilderna sen:)


Nog med resande på ett tag

Nu har jag både åkt till göteborg och tillbaka igen på ett dygn. Hela resan satt jag och svalde som en tok då rösten är på väg bort och halsen känns som en öken. Spelar ingen roll hur mkt och ofta jag dricker så känns den lika torr direkt igen. Hoppas att jag ska sova bort detta inatt:)

Imorgon ska jag köpa de två sista julklapparna och sen ska jag och tuva hem till mormor och morfar en stund innan det blir julklappsöverlämning bland oss som ska fira jul hos våra pappor i år. Alltså både jag, John och Tuva. På onsdag styr jag kosan mot min far och en jul på landet!

*torrhost, torrhost* nu ska jag sova!


2nd edition

2nd edition av förkylning är här! Har fått tuvas förkylning nu och näsan har full produktion igen, damn!

Nu ska jag skala potatis, intresseklubben antecknar!


Velpotta

Jag är en riktig velpotta, har fetingbeslutsångest, har psykiska problem(haha) ja ni fattar. Gillar itne att ta stora beslut. Som min utbildning som nu har(hade?!) lugnat ner sig en hel del. Inte själva utbildningen, (där har jag skitmycket att göra, men gör det inte) utan jag menar att välja. Gjorde ju mitt val och orkade inte ens tänka mer på det, förens nu. Nu tänker jag på det, alldeles för mkt. Börjar tänka på hälsopromotion igen, och på studentlivet i Jönköping. Göteborg har inget att komma med när det gäller det. Klart vi har sittningar och små klubbkvällar men det är itne det här med kåren, ovve och dygning och allt vad det heter. Trivs dock skitbra i götet och vill inte bo i min hemstad men ändååååå. Tänker i vilket fall inte göra några drastiska ändningar nu så ska stänga av tänket till sommaren, eller iaf när ansökningsdatumen börjar närma sig.

Funderar också på att söka jobb på liseberg. Skulle nog vara en rolig upplevelse tror jag, samtidigt som jag gärna spenderar sommaren i jönköping. Men eftersom dessa andra tankar på utbildning och sånt har dykt upp så borde jag jobba där nu så jag inte flyttar ifrån det och inte kan göra det senare.

GAAAAAAAAAAAHHHHHHHH blir galen av sånna här tankar och önskar att dom bara kunde puffa upp i rök, helvete!

Nu ska jag gå och tänka på mitt liv, kul.

PUSS


dagens

med dagens menar jag inte dagens outfit, utan dagens bakning:)

Cornflakeskakor

Så väldigt ojuligt men så får det bli:)

Smörjer mig som en galning då min näsa håller på och trilla av, men jag överlever. Nått som är värre är att vakna efter en natt med täppt näsa på grund av starkt motstånd till nässpray eftersom jag alltid blir så beroende att jag anvvänder det alldeles för länge så att mina slemhinnor blir screwed up vilket resulterar i forsande näsblod:P

Tänkte precis sätta mig och plugga inna jag släpar mig in till stan för lite julklappsshopping. Passar bra att plugga först eftersom jag tvättar också. Men guess what?! Grannen började precis spela sin fetinghöga musik så jag inte kan plugga och nu kan jag ju inte åka till stan eftersom tvättiden kommer ta slut innan jag hinner hem igen, vilket skulle betyda inlåst tvätt!
På väg in i lägenheten igen efter tvättstugan så ställde jag mig och satte örat mot min egen dörr för att höra min musik, trots att mitt öra var mot min egen musik så hörde jag grannens högre. Borde gjort så tidigare för har alltid tänkt att han kanske hör min musik lika mkt som jag hör hans, men så var det ju inte!
Så nu sitter jag här och är rätt fast. Funderar på att packa för hemresan till jönnet!

PUSS


Förkylning still going strong

Förkyld som fan, men feberfri. Man får vara glad för det lilla. Var i skolan på förmiddagen men gick hem efter lunch, och har faktiskt läst lite i min feta bok, fast väääldigt lite:P

Har dock diskat, och städat mitt handfat, precis som vanligt när man borde plugga. Gjorde även en anna fin sak...
en stjärna...med min tumstock! haha! OCh...jag tog kort på den!! Snacka om att mitt liv måste verka sjukt intressant!



Nej tillbaka till värmen i sängen:D

PUSS


Snörvel

Är så satans förkyld. Började igår morse men att ignorera den funkade tills igårkväll. Började i halsen, nu är det hals, näsa, feber och ont i varenda kroppsdel. Nej jag är inte ynklig?!

Har gråtit ögonen ur mig till Svenska Hjältar och funderar på att skippa att skaffa barn. Helt sjukt vad mycket det är som kan hända dom!! De kan få en köttätande bakterie, eller drunkna i en flodvåg eller bli strypta av en alkis. Om mitt barn dör tvivlar jag på att jag själv skulle komma ut levande på andra sidan. Samtidigt kan jag inte tänka mig något mer underbart och skulle med gjädje skaffa barn nu om jag var klar med min utbildning och hade en man att skaffa barn med. Svårt det här:P

Jag tog mig faktiskt till skolan idag och det var rätt okej i början men det gick utför, men vad ska man göra när det är obligatoriskt?

Nu ska jag bädda ner mig i sängen igen. Är sugen på godis men har ignet att snaska i mig. Sitter och stirrar på en påse chips, men de är förbjudna, or are they?!

PUSS


Fuuuuck!

Jag har skitont i halsen. Detta får INTE hända. Jag tycker ju att denna delkursen är rätt svår och behöver verkligen gå på föreläsnignarna! Hade ont redan när jag vaknade idag men hittills har jag ignorerat det men det funkar inte längre.

I fredags var det ju sittning. Mkt trevlig kväll! Jag blev glad och rund om fötterna så att säga, men vaknade hyffsat pigg i lördags för pass på Friskis med John:)


On the dancefloor!


Maria "alienhead" lindberg och elin:)


Efter träningen åkte vi hem till filippa och åt lunch med henne och sen hjälpte John hennen att sätta upp en hylla. Kvällen bjöd på sminkparty hemma hos mig och sen utgång på Gretas som är ett gayställe. Mkt underhållande att kolla på en del killar på dansgolvet. Det var oattraktiva bara överkroppar pch jag önskade att de skulle sätta på sig tröjor! en kille stod på ett bord och dansade med sin egen spegelbil, en annan var bara sjukt galen och sprang in och hoppade på alla:P


Jag och Johanna på Gretas <3


john var glad:D


Snyggingar!!


Kusinerna:)

Har precis kollat på GG, nu plugg! c ya!

PUSS


Skärpning

Oj vad jag helt har glömt att blogga! Sitter just nu och pluggar, tycker denna delkursen är mkt svårare än den förra så jag ska verkligen anstränga mig nu! Det är personlighetsspykologi nu, förra var socialpsykologi:)

Kl 8 kommer johanna hit och så ska vi titta på film, ska bli myyyyys. Träffar min puff aldeles för sällan känns det som.
Just det, soffan kom i förmiddags. Helt helvetisk beskrivning som kom med den, men jag klarade det, jäkla tur att jag råkar vara både rätt logisk och teknisk! Har tagit kort på den som kommer upp imorgon eller ikväll beroende på tid! Imorgon går jag i skolan mellan 9-16 precis som i mpndags och onsdags. Så långa dagar! Sen är det sittning kl 19 så jag måste vara effektiv! Jultema, måste ge mig upp på vinden och se om jag har en tomteluva bland julpyntet, som också ska fram så det måste jag hinna!

Ni som bor i Götet får inte missa att komma hem till mig på lördag. Då är det sminkparty!

Kan itne sluta lyssna på Like a G6, superbra om jag får säga vad jag tycker! Now I'm feeling so fly like a G6...

Nu: back to plugg!

PUSS


Evan den allsmäktige

Ser just nu slutet på Evan den allsmäktige. Älskar den! Speciellt den delen där de bor honom att raka sig:D

Att köra från Jönköping till Göteborg tog idag 2 timmar istället för 1,5. Kunde ha varit mkt värre så jag är glad:) Imorgon är det skola igen så ska faktiskt krypa till kojs snart!

PUSS


Julbord

Igår var jag och Angelica på Maries pulspass och idag kan jag itne röra mig, kommer ju bli ännu värre imorgon om jag känner min kropp rätt! Sen åt jag middag hemma hos mamma och sen körde vi och hämtade Angelica och åkte hem till Jonatan och Kalle på lite soft förfest som vi inte lämnade förens runt 2:)

Idag åkte jag vidare till pappa och C och vi har varit på julbord. Så gott! med mycket lax, ost och frukt, plus all vanlig julmat såklart:) Imorgon bär det av till Götet igen. Bilen är min bästa vän:)

PUSS


Julpiffning

Nu när jag kom hem kände jag att det var dags att julpynta, det är ju trots allt den 1 december. Så satte upp min fina julstjärna från Indiska:)


Mysfaktor: hög!

Ingen vila här inte. Imorgon börjar nästa delkurs. Inte ens en dags ledigt får vi. Letioner 9-16 sen ska jag, johanna, ylva och lissa gå på HP runt 6 nån gång:)

PUSS


I'm free

Tentan är skriven och klar. Gick till och med en timma innan sluttid:) Tre frågor hade jag inte den blekaste vad jag skulle skriva men hittade på nånting helt eget, vad läraren som rättar måste tro att jag är dum i huvudet:P Men G är jag nästa helt säker på att jag får om inte min känsla är helt åt helvete!

Maten är i ugnen och jag är stört hungrig eftersom jag åt frukost kl 7 och klockan nu är två! Det blir flygande jacob:)

Lägenheten är kaos men jag orkar itne bry mig. Vid 17 ska jag och filippa åka till ikea. Hoppas hon inte ska köpa för stora saker för kom på att jag har en fet jäkla kudde i baksätet som tar upp alldeles för mkt plats. Kan inte ens se när jag backar!

Soffan lyser fortfarande med sin frånvaro och jag fick ju höra att chefen skulle ringa mig(detta sa dom i onsdags) ingen ringde, så igår ringde jag igen och var itne så glad vilket jag tydligt talade om. Lite stolt över mig själv för det var itne vanliga bitchiga maria som ringde utan har lärt mig lite om allt snack om kommunikation, dock gjorde jag itne riktigt som man ska. men var väldigt lugn och stilla och sa bara att jag börjar tröttna och att jag itne tycker det är okej att det tar över 10 veckor. Det jag hatar mest är att dom skyller ifrån sig. Jag SKITER I om ni har problem med er leverantör, jag vill bara ha min soffa. allra mest vill jag att dom ringer tillbaka när de säger det och att jag ska slippa jaga dom!

Anyway. Idag är det pisskallt ut. -14 när jag gick till skolan men fick sms från pappa om att de har -18 så det kan alltid vara värre:P

PUSS


RSS 2.0