Ny layout!

Tack min älskade karin för att du fixat med min blogg, supernice! Kommer komma lite mer förändringar så småningom men tills dess får ni kolla på denna fina:D

Sitter på Starbucks med min lap top, jag och angie har precis bokat alla flyg till vår cali-resa förutom den från hawaii-new york! Kändes skitläskigt men nu är det gjort, ska bli så jävla kul!!! Ska strax köpa med oss mat och lägga oss i central park ett tag, har underbart väder här nu:) Om jag får bestämma så blir det mass mat, är superhungrig, gå ner i vikt skjuter vi upp till resan, vi kommer ändå inte ha råd att köpa nån mat, haha!

Nej nu ska vi gåå, PUSS

Lilla H vad rolig du är!

Mitt mellanbarn, H, kille på 9 år kläckte precis nånting väldigt roligt till sin sleepover Oscar.
De ser de tre katterna och H säger "We also had a dead cat, he was the best!" Jag börjar asgarva och får en sur blick tillbaka för att jag skrattar åt att deras bästa katt dog och säger "You mean that you had a cat that died? Or did you really have a dead cat? Ja kul var det iaf;)

Nu kom föräldrarna hem, kl 22.30, rätt tidigt för att vara dom men jag klagar inte iaf, ska fortsätta lite med scrapbooken tänkte jag, har kommit igång ordentligt nu. Puss och kram:D

Scrapbook

Sitter och håller på med scrapbooken, har halkat efter en hel del, är bara på oktober:P ska komma till december nu iaf tänkte jag, kan inte riktigt komma längre än så innan jag framkallar nya bilder att stoppa in. Tog emot en massa innan jag började men när man väl har kommit igång så är det jättekul:D

nej nu ska jag ringa angelica och bestämma tid att ses imorgon tänkte jag!
Puss

Soldäck!

Jag älskar detta husets soldäck! Har legat där ute i 1,5 timma nu sen övertog skuggan soldäcket och jag orkade inte flytta ner på gräset. Skulle helt enkelt gått upp lite tidigare än 2:P

Tänkte berätta en liten sak som fick mig att tänka "fuck!! jag håller på att bli amerikaniserad!"
detta var flera månader sen, i januari nån gång tror jag och min värdmamma hade precis brutit benet så jag skulle åka och hämta mat på en restaurang i närheten. Tar med mig L, kör in på parkeringen och frågar L var man hämtar maten och får svaret "parkera här så går vi in i dörren där" varpå jag upprört utbrister "Va?!?! Måste jag gå UR BILEN?!" Stänger snabbt munnen när jag inser vad jag just sagt och parkerar snällt bilen och nästan sprigner in, haha.

nu tänkte jag ta första delen av mammas och tuvas visit.
De bodde inne på manhattan de första sex nätterna men det har jag redan skrivit om så nästa del är Disney World,  florida:)kom fram vid 3 på fredag, hem för ombyta och köpa ponchos(sånna regnmojer ni vet) och sen bar det av till den parken som heter Epcot.



mamma och tuva  regnet


Såhär mkt gillar jag regn!


Vi åker nemos resa:)


Grynet bytte om inför prinsessmiddagen som vi skulle på!


Inne i den Norksa affren i det norska området, även restaurangen var norsk, med en snygg norsk gutt som stog i dörren och som stötte på mig, me like!


Jag Tuva och Belle från skönheten och odjuret:D


Norsk buffet som förrätt, kändes svensk såklart, med mesost, räkor, rom, rökt lax mm'


Tuva och Askungen


Tuva och Törnrosa


Tuva och Ariel


Jag snövit och Tuva:P

Vi fick jättegod efterätt men satan i gatan vad mätt jag var då!!

Efter middagen på två timmar så gick vi ut för att kolla på fyrverkerierna vid 9, än magisk stämning på deta magiska ställe!


Det var hur mkt fyrverkerier som helst!


En megastor jordglob som skiftade färg och bilder svävade på något sätt över vattnet

Resterande dagar kommer snart:)
nu ska jag duscha om jag kommer så långt, haha!

Puss

Karin, en ängel i min bloggvärld!

Min söta kusin Karin ska fixa till min blogg, jag har ingen koll alls på hur man gör så hon är räddaren i nöden. Stört snygg är hon med men det hör egentligen inte hit, att hon är en hejjare på att skissa/rita hör inte heller direkt hit men jag ska se om jag får lägga upp hennes bilder på min blogg för de förtjänar lite tid i rampljuset(för min blogg är ju så himla känd, har tom ett snitt på tvåsiffriga besökare, vilket kan betyda 99 eller hmm, 10?)

har inte gjort nånting sen jag skrev sist, känns så onödigt att jobba på fredagar för jag gör ingenting medans barnen kollar på tv/spelar nått. Jag hade dessutom sett fram emot kvällen hos erica som nu blev inställd pga att hennes värdföräldrar inte ska åka förens imorgon, är inte alls lika taggad på den nya planen, som är utgång här i området, ett ställe som heter cornerstone! men det är bara att tagga till!!

puss

å ä och ö

Ja som ni såg i förra inlägget så har jag lyckats skriva ett inlägg på min egna dator, inte så att internet funkar som vanligt, utan bara att jag har lyckats hitta ett litet områda i soffan på övervåningen där det funkar, så det få helt enkelt bli mitt nya ställe!
 
Idag går min kära kusin Lotta på bal, så pissed över att jag inte kan åka och titta på henne, slår vad om att hon kommer vara bländande vacker, hon har alltid haft ett gott öga på stil och skönhet:) (säger man ett gott öga? låter så fel, men ni förstår vad jag menar:P)
Jag hoppas iaf att hon får en underbar kväll och att vi kan prata i telefon snart innan studenetn som jag med kommer missa.

Barnen roar sig själva och jag har inget att göra, D har en kompis över, L glor på TV och H spelar trumpet med sin lärare, snart är nog lektionen klar och då lovar jag att han kommer rusa ner till de andra killarna och spela Wii.

åhåh, jag har höpt en rosa visp och en rosa slickepott, fatta att jag är taggad inför att flytta hemifrån, kommer förköpa mig med inredning, sparar redan pengar. Har det mesta redan nu, behöver bara en dammsugare och en kaffekokare, inte så att jag dricker kaffe men man borde väll ha en ändå?!


jävla idiot!

Igår höll jag på att smälla till killen som tankade min bil. i New Jersey så får man som bekant inte tanka sin egna bil utan du vevar bara ner rutan och säger vad du ska ha! Iaf så skulle jag bara ha bensin för 5 dollar som blir lite mindre än en kvarts tank, för bensinlampan hade börjat lysa. Har en digital mätare i bilen som sa att jag hade 50 miles kvar innan jag tankade och när jag var klar står den bara på 60 och lampan lyser fortfarande. Jag frågar om nått blev fel eftersom jag knappt fick nån bensin, får svaret "ja men du vlle ju bara ha för 5 dollar" " jag vet men jag borde ju få en hel del mer än 10 miles?!?!" "jag kan inte göra nått det är så det blir" "grrr, idiot, vänta dig inte att jag kommer tillbaka!!!!"

körde ut på vägen igen och svängde in på nästa mack, tankar för lika mkt och mätaren hamnar på 140 miles. så först var det från 50 till 60 och sen från 60 till 140, lika mkt pengar, nån som ser skillnaden? fucking asshole!!

Har för en timma sen kört mamma och tuva till shutteln som skulle ta dom till flygplatsen, de hade med sig ett handbagage och en incheckningsväska hit och 2 handbagage och 4 incheckningsbagage hem, min mamma är underbar!!! fick iväg massvis med saker hem som jag slipper sen. På tisdag har jag varit här i 9 månader, helt stört, om nån av mina vänner blev gravid när jag åkte så får dom barnet nu, haha, är inte det stört?! Håller på att lägga in bilderna från de senaste två veckorna men tror jag får skriva det inlägget lite senare barnen störtade just in genom dörren!

Tänkte visa huset jag bor i:

Som erica beskriver det, "en stor port!"

Ikväll ska jag hem till erica som är ensam hemma, för vindrickning och chill, ska bli skitskönt! imorgonkväll blir det jobb och söndagen ska spenderas med min alldeles egna bff angelica:D haha!

Hörde från mormor att ni har sol hemma, njut av den!!

pussas

jag lever

For er som trodde natt annat sa lever jag, har tom sovit tva natter i sangen "hemma" men har kannts sa trisst att skriva ett inlagg om semestern nar min dator inte funkar och bilder alltsa ar uteslutet! Ska verkligen forsoka fixa det tradlosa internett nu i veckan och sen far ni semester i bilder och text:) Sitter och skriver har medans mitt lilla gryn ligger i min sang och sover, hon ville sova har i natt och saklart sa fick hon det, jattemysigt!

Kommer hem om cirka 4 manader, shit vad snabbt tiden gar! John, om du laser min blogg? sa hittade jag iaf t-shirten som du ville ha och karin!! FEEL FREE ATT GORA OM DESIGNEN PA MIN BLOGG, har vantat pa en san forfragan!! sag till om du vill sa skickar jag mina inloggningsuppgifter till dig!

Igar tog jag med mina vardbarn, Ls kompis serena, tuva och mamma pa carneval, typ som tivolit hemma i jonkoping, riktigt kul faktiskt, alskade rutchbanan som man akte i pa en sack:P akte 2 grejer och gick dumt nog in i lustiga huset som inte var det minsta lustigt utan bara ubertrakigt! barnen gillade det iaf och tuva vann en papegoja pa ett spel som hon nu ligger och kramar i somnen. Tuva ar sa kul for hon forsoker verlkligen gora sig forstadd, tar kontakt som 17 medans L ar lite mer tillbakadragen. Grynet visar med handerna gor ljud och hela fadderullan, far 1000 guldstjarnor for sin effort och tycker nastan lite synd om henne ibland nar L inte forstar.

nu ska jag se om tuva vill vakna sa vi kan ata frukost!

tjingeling!

Disneyworld, Florida

Nu ska supersnalla Erica hamta mig om 20 mi och sa ska vi hamta upp mamma och kora till taget. hoppas jag kommer hem brun och fin och att jag inte branner mig forsta dagen och maste halla mig i skuggan resten, haha, vore sa typiskt mig!!

far se hur mkt internett jag kommer ha tillgang till. kanske inte hors forens pa tisdag

Puss sa lange!!

grrr

Gud vad nagra sma ord kan gora mig irriterad!!

pappan i familjen: " Jag glomde ga ut med hunden och nu maste jag ga till gymmet, kan du ga ut med honom?"

alltsa seriost, jag ar har for att ta hand om dina barn inte for att ta hand om hunden for att du inte har tid/ork! please, prioritera!

nu ska jag bli glad igen!
puss

I'm still here!

Vid den amerikanska datorn alltsa, damp!
Blir ju sa trakiga inlagg utan bilder. Imorgon bar det iaf av till Florida, fasen vad taggad jag ar! Flyget gar 11.15 sa ska kolla nar vi maste ge oss av med taget, har dock upptackt ett mindre problem...hur ska vi komma till taget?! Far verkligen hoppas min vardmamma kan kora oss annars blir det lite jobbigt att ga i en, vad kan det ta? en timma? Far fraga henne nar hon kommer hem! Idag ska jag ta en snabbis till mallet och lamna tillbaka en klanning och sen sola och trana innan barnen kommer och vid 4 ska jag hamta mamma och tuva pa taget!

TTYL, puss

a, a och o

Ja det ar bokstaverna som jag sakanar, fast med lite prickar och ringar over, kan ju tyvar inte visa er men eftersom jag omger mig med smarta vanner sa borde alla fatta anda:P haha!

ja internet pa min dator funkar fortfarande inte, sa psykiskt storigt, ar inte van vid att inte ha de svenska bokstaverna sa trycker pa fel knappar hela tiden. Vantar pa att barnen ska sova sa jag kan ga over till erica!! Idag blev jag pahoppad av en kvinna nar jag var dar med barnen
Hon "Do you want sunscreen? I got some in my car!"
Jag "hmm, no thanks I'm good" (tanker: ooh vem ar du? jag kanner itne dig!)
hon " are you sure, i got some if you want"
jag " thank you so much but I fine"
Hon: "You should always use sunscreen in your face, i just had cancer in y face!"
alltsa vad svarar man?
Jag "oh I'm so sorry"
hon "are you a nanny? Where are you from?
jag "yes i am, i'm from sweden"
hon "You don't want to date a 35 year old fat guy do you?"
jag "hmm, hahaha(ler som ett fan(inte fan, utan ett a med en ring over)) haha, no i think i'm good"

Sen gick hon.
det klickade lite i hjarnan da jag kom ihag att erica traffat en tjej i parken som hade haft cancer och som hade en tjock man med sig som lekte med barnen och mamma kanske inte skulle klara sig, de visste inte riktigt, tank om det var hon som "letade" efter en ny fru at sin man? Fy vad hemskt isf!!

jag gar iaf i ratt riktning, har ju legat ute och solat idag och brande mig inte:D Weeii!

Nej nu ska jag gaaa, pussas

Men sen då?

Jag inte riktigt bestämma mig för vad jag känner över att komma hem igen. Det ska bli fruktansvärt skönt att ha ett liv som jag själv bestämmer helt över, bo själv när den dagen kommer om inte allt för lång tid, känna mig fri på min fritid, vilket jag inte riktigt gör här och att slippa plocka undan efter en hel familj på 5 pers! Men samtidigt så vill jag inte alls komma hem, behöva ta tag i min framtid, åka in isamma liv som jag hade innan jag åkte, ett liv som jag ÄLSKADE! men jag vill ha något nytt, spännande och fresht helt enkelt. Samma människor och samma i-landsproblem, usch alltså!! Fatta mig inte fel:P jag längtar ihjäl mig efter mina vänner men jag vill ha några nya ingredienser i blandningen:D

Så ja som sagt, blandade känslor inför detta med hemkomst, kommer säkert vara underbar den första veckan men sen kommer jag krypa utmed väggarna, ska försöka mildra detta lite med attverkligen försöka få jobb snabbt!

På fredag ska jag, mamma och tuva till orlando, florida för att gå på Disney World, gud vad härligt med gassande sol och massa prinsessor till prinsessan:D

Har ätit blåbär idag, de var mastordonta(stavas det så? Johanna som lärde mig detta ord som betyder gigantiska) tog tom kort på den vindruvsstora bären:


Här är bilderna från i fredags med, den där skrattande fredagen som var sjukt kul:D

Carro


Snygga jag

Ja, detta inlagget skrev jag igar och sen dess har internet pa min dator inte funkat sa nu sitter jag pa familjens dator som ju inte har mina bilder:P Far lagga upp de fula bilderna pa erica och issa nan annan dag:) Det ar iaf sol sa jag ska forsoka ringa disney och boka om en middagsreservation och sen sooola:)

pussas

Chill i NYC med mammsen och tuvisen!

Har precis kommit hem från sässongsstart av bachelorette hos Filippa med Erica. Lite heta emerikanska killar, en bristvara så när det visas hud så har tvn allas odelade uppmärksamhet:P

Innan dess så var det au pairmöte med gruppen, trevligt värre. Har numera en supergullig LCC istället för det jävla puckot som jag hade i den förra familjen. Denna bryr sig faktiskt om hur man har det, är inte det ovanligt?! Intog starbucks i Ramsey, dock så finns det visst 3 starbucks i Ramsey, vilket vi uppenbarligen inte hade koll på, så självklart befinner vi oss på fel:P Bara till att byta:D Något intressant var att LCCn, jag och erica diskuterade mat här vs. hemma. Lccn, som faktiskt har ett namn, Christina, säger att amerikanare är dumma och tror att man ska äta allt fettfritt och att de inte tänker på att det då är 60 kg socker i istället som ju ändå blir fett tillslut. Hon är helt klart den första som erkänner att amerikanare har en skruvad syn på detta med fett. Har jag sagt att min familj bara dricker fettri mjölk? Jag kollade vad det stog att det var i istället och det var sjukt mkt socker, fattar inte hur man kan vara så naiv!

Igår åkte jag in för att möta upp mamma och tuva, var ett himla stöhej att hitta dom kan jag ju säga. Skulle mött dom utanför penn station när jag kom men får ett sms om att de är på 6 ave och 40 st, själv är jag på 7 ave och 32 st, så jag traskar iväg, kommer fram men ingen familj i sikte, messar och frågar var de är och de är nu på 6 ave och 34 st, jaha...så då går jag dit, precis när jag kommer fram så dimper detta ner i inkorgen" nu är vi på 7 ave och 40 st, var är du?" svaret de får är "driver du med mig?! STÅ STILL!" och så blir det till att gå uppåt igen, herregud!! i över en timma gick jag runt! SNacka om fördröjning i sms, grattis till ett kasst amerikanskt mobilnät:P(vi skyller allt på amerikanerna)
Bild från i lördags:

Först blev det frukost buffe på ett ställe jag varit på förut när jag var där med John, erica, carolina, emma , tror det tom var mer folk men vet inte vilka:P

Sen så gick vi till ett barnmuseum som jag inte kommer ihåg namnet på just nu. Trots en bra förklaring i guideboken så var det kanske inte riktigt uppbyggt för tuvas ålder utan mer för yngre barn, men vi roade oss med klossbyggande och sagoberättande:)


Hon klättrade:)


Jag byggde ett torn som klarade av att bära upp min vattenflaska:) Fasen vad kul det är med klossar!!



Efter det så gick vi maaaaassa gator, från 83-46 för att se The Little mermaid på Broadway! På vägen inhandlades de sötaste rosa lackasandalerna till Tuva, önskar de kunde haft dem i större storlekar också:P Underbar show, är väll en barnshow men jag älskade det. Jag upptäckte att en kvinna rakt bakom oss pratade svenska, ungen snackade både svenska och engelska och efter ett tag kom det en amerikasnk pappa. Senare så upptäcker jag att även de precis till vänster om oss pratar svenska, en svensk mamma med amerikansk/svensktalande flicka, vad är oddsen?!

Ursula var en riktig cooling!


Ariel såklart:D

Sen blev det middag på ett riktigt fancy BBQställe och sen slappade vi på hotellrummet med fia med knuff och ordlekar innan mitt tåg tog en supertrött maria hem igen!

Middag:

Jag och grynet är glada, men trötta!

Puss och godnatt!

TGI Fridays

Igår var jag, erica, carro och issa på tgi fridays och åt middag. Jag och erica åkte min bil och redan där började en kväll fullproppad med skratt. Musiken på högsta volym, nedvevade rutar a la USA och slängkyssar till poliserna. Kvällen fortsatte i samma anda. Vet inte när jag skrattade såhär non stop hela kvällen, utan alkohol dessutom!

Tog massa hemsk kort, jag såg tydligen ut som odjuret i skönhete och odjuret på min bild(näsan som gör det perfekta rynket:P) carro var en fladdermus och issa en emounge. erica var bara söt som vanligt haha!

Sen bar det av till blockbuster för hyrning av film, hem till erica där det gjordes negerbollar(tydligen även kallade det rasistiska namnet gambiaskalle med mjäll, men så dumma är vi inte, eller?) som inte direkt smakar som svenska i brist på vaniljsocker men ändå totalt godkända, bra jobbat E! Sen körde jag hem de långa 500? meterna till mig:P

Idag åkte jag som sagt in rätt tidigt för att möta mamma och grynet, fy fan vad lång hon har blivit! Läskigt alltså, hon når lika långt över marken som mina bröst och ungen är bara 8 år. L som ska fylla 8 i år är mist 1,5 decimeter kortare. Vi har gått runt på manhattan hela dagen, gick länge på matfestivalen på 6:e avenyn. åt mat och mamma köpte 3!! klänningar(hon som inte köpt ett ända klädesplagg sen nyår 2008/2009 tills nu, snacka om omöjligt nyårslöfte för mig, men hon klarade det!) Jag köpte inget i klädesväg, men tre halsband kom med hem iaf!

Imorgon ska vi ses lika tidigt för frukost och sen ska vi ut till Bronx Zoo och efter det The Little Mermaid, jag är faktiskt himla taggad för alltihop! Men mest såklart över att bara träffa min familj:D:D:D:D

Nej tidig sömn idag, är helt klar för sängen men om man känner mig så vet man att jag kan fastna på nätet för obestämd tid, ska försöka undvika det idag!

pussas

Nedräkning....:)

Det blev en tidig morgon idag, ska in och träffa mamma och tuva:D Kommer vara inne vid 8.35 men tåget som passade är ett som tar tiiiid så får ju gå upp så tidigt, för att vara lördag iaf :P! Jaja what to do liksom?!

Nope gotta go!

Puss

Greys Anatomy!

Tack erica detta glömde jag ju skriva!

Igår så var vi hemma hos Filippa(jag erica och carro) för att kolla dubbelavsnitt och säsongsavslutningen på Greys Anatomy.
Fy fan vilket slut!! Alla fyra satt där i chock och med tårar i ögonen, don't miss för allt i världen!

Idag har jag tapat bort ett barn för första gången, grattis allt måste ju ha en första gång! Bussen kom men bara L och D kom av, hade ingen aning om var 9åriga H var nånstans. L sa att han stannade kvar för att plugga matte eller nått, öhh jaha?! Varför vet inte jag detta och när tar det slut? Ringer och ringer till v-mamma K men inget svar. ringer pappa R som ber mig ringa Hs playdate som skulle komma till vårt hus, bara det att han inte vet vad de heter i efternamn så jag kan inte kolla upp numret. Tar med L och åker till skolan för att se om han står där och väntar, går igenom hela skolan men ingen unge i sikte, nehe, så vi åker hem igen. Ls playdat kommer men H är fortfarande borta, har vid detta laget ringt K en massa gånger men inget svar, R säger att jag ska fortsätta ringa tills hon svarar, jaha! Tänker vid detta laget att han antagligen är hos sin playdat även om lärarna inte får släppa iväg ett barn med fel förälder om ungen inte har en lapp med sig där det står att det går bra, för playdaten har ju inte kommit hit som han skulle. efter över en timma ringer K och säger att han är hos playdtaen fast de skulle varit här, hon är inte direkt road av att läraren släppt iväg honom! Iaf så får jag beröm över hur jag hanterade situationen:D jag ligger på plus nu alltså:P

Mamma och tuvisen har nu kommit fram till YMCA på manhattan där de ska bo så nu lääängtar jag tills imorgon!

På söndag ska vi se lilla sjöjungfrun på Broadway, grynet kommer älska de fina kläderna:D

puss

tränatränatränaträna bort ditt USA fett....

Japp, nu är det dax för gymmet om 15 minuter! Kan inte säga att jag är så taggad, är så sjukt trött. Hade ett "talk" med min värdmamma igår fast på mitt initiativ. Är så jobbigt när jag ska sluta för jag ska känna själv när jag kan gå vilket är himla svårt. Nu fick jag iaf lite rätsida på detta och även 30 minuter extra(så till 23.30) på min curfue(tid jag måste vara hemma) Hon sa att hon tycktre jag tog upp det på ett bra sätt och att jag sa det på ett sätt så hon inte kände sig anklagad, haha, ja det låter väll bra:D

Nu ska mammsen och grynet landa i Newark om minre än 3h, weeiii! Vet dock inte om vi kommer träffas ikväll, jag vet inte när jag slutar och min gissning är att de bara kommer vilja sova, men om de är på så åker jag in såklart;)

Puss

Update..

Ja nu sitter jag här utanför social skillsklassen och väntar på att tiden ska gå, upptäckte att jag lyckas ta mig in på nåns nät så jag kan sitta här, weei!

Jag har ju helt glömt att berätta, men i tisdags så var det ju finals i skolan och på vägen dit så blir jag omkörd av en av de fula ambulanserna (både ambulanser och brandbilar i detta land är designade så de ser skitgamla ut!) kommer framåt och precis innan avfarten till skolområdet så är det två bilar som totalkrockat. Ingen av bilarna har i princip någon framdel längre, totlat intryckta är dom, helt sjukt. Man får köra i 45 miles/h på vägen (ca 70km/h) men såg ut som någon/båda bilarna haft högre fart. En äldre man med kulmage låg i diket med en filt över sig och såg okej ut, utanför den andra bilen låge det 2-4 personer, jag såg inte riktigt, och de var omringade med massa ambulanspersonal. Hörde senare i klassrummet att det var yngre personer och att en persons bröst hade varit helt öppet, usch alltså vad hemskt! Och där satt jag i bilen och svor över att alla bilar fick stanna så ambulansen skulle komma fram, jag ville ju inte komma för sent, gud vad ego man kan vara alltså! Har inte läst något om det, är sjukt dålig på att läsa tidningar och hålla mig uppdaterad men jag hoppas alla mår bra!

Nej nu ska jag undersöka sista månadens resande lite tänkte jag!
Puss på er alla!

Imorgon smäller det!

Imorgon kommer dom, min söta lilla mamma och grynet som fyller 8 år idag!! Gud vad jobbigt det känns att hon växer så snabbt, för mig är hon fortfarande en lite skitunge med namn Tuva som bara vill sitta i mitt knä och pussas och kramas<3

Av misstag så såg jag moster Maries ststus på facebook som handlade om att hon ska baka glödhoppor till mig idag som mamma ska ta med sig hit!!  Var tänkt som en överraskning, men saker på facebook är ju inte direkt privat:P haha! Bad mamma ta med hembakat bröd men hon var tveksam, tur då att moster m är så snäll. För er som inte vet vad glödhoppor är så är det tunnbröd som du steker i stekpannan utan smör, hur satans gott som helst!

Är klar med sex and the city boxen nu med, känns lite sorgligt har långsamt tagit mig egenom dessa dvd:er i väntan på att barnens aktiviteter ska ta slut, fick boxen i julklapp så det har tagit sin lilla tid:)



Har även kollat på massa inspelade avsnitt av desperate housewives och gossip girl idag, har en del att ta igen efter allt pluggande då tv:n inte prioriterades!
Idag ska jag köra D till den sista av han social skills classes(alltså seriöst?!?! lära en unge hur man är social?) ska bli skönt att åka de 35 minutrarna varje håll, dessutom så håller klassen på i typ 1,5 timmar(det är då man behöver satc som sagt, men nu är det ju sluuut!) Nje nu kommer bussen med barnen om 9 minuter, måste lägga in deras färdigvikta tvätt i garderoberna!

Längtar



 


framtiden

Usch ibland kan jag få sån ångest inför framtiden, eller jag vet knappt vad ångest är eller hur det känns, men kan tänka mig att det känns så:P Vet inte vad jag vill eller vad som är bäst eller nånting, var på gymmet idag och såg en instruktör som visade en gammal man i rullstol hur han skulle träna. Om jag går hälsopromotion så kan det vara sånt jag kommer göra och det vill ja verkligen inte, jag vill bli kostrådgivare(tror jag, kan fan inte bestämma mig, nästan så jag önskar att jag trodde på gud så jag skulle kunna be om ett tecken från honom eller nått) Skulle vilja hjälpa "vanliga" människor men också de som behöver ändra sin kost pga sjukdomar mm. Får se om jag kommer in nu i höst, och om jag gör det så får det INTE vara fler med de betygen som söker nästa omgång då jag ska in!!

Över till en helt annan sak, jag har kommit på att jag har sjukt svårt att säga "jag älskar dig" till folk. eller ja, inte vilket folk som helst utan de jag älskar såklart:P Har aldrig älskat någon anna än min familj och vänner så jag hoppas att jag har lärt mig tills min blivande pojkvän kommer in i bilden! Har tom problem att säga jag älskar dgi till mina föräldrar och vänner, och dem älskar jag ju verkligen! Är det nått man kan öva upp tror ni?

Sitter här och gör ingenting, barnen har inge läxor nu i veckan för de har något som verkar likna nationella prov hela veckan så önskar att jag kunde trippa över till erica och ha trevlig i väntan på Top Model FINAL!! jag har dock inte hunnit kolla på de inspelade avsnitten som jag har på tv:n så i mittt huvud så är det fortfarande 4 tjejer kvar och inte två, vet inte ens vilka två som är kvar, hoppas det är Alison och Amina:)

Ja just det jag har köpt en ny klänning men funderar på att lämna tillbaka den, sitter bara snyggt över brösten om jag står helt stilla och det är inte vad jag planerar att göra i en sån snygg klänning!

vänta så ska jag ta kort:P...okej, det tog lite tid:P
Men här är den:

Jag älskar tyget (kanske inte med mina rosa jeans till dock:P)men försöker lära mig att inte köpa sånt som inte sitter perfekt! äsch, vi får se hur det blir:)

Puss

snark...

Barnen har åkt och jag ska se ett sex and the city avsnitt och sen sova till 10, ska bli naaaajs!

American Idol!!

Ligger här i min säng med lilla L, vi kolla rpå Idol:) Kan inte betämma mig för vem jag gillar mest, Adam Lambert eller Kris. Adam är sjukt duktig men gillar Kris med!! Hoppas det är de två som går vidare så spelar det mig inte så stor roll vem som vinner. Måst se finalen nästa vecka. Adam körde just ONE med U2, helt otroligt!

Men.....Kris gjorde Apologize med One Republic, också bra:P som sagt jag har beslutsångest, haha!

Uppdatering: Fasen vad bra Kris sjöng Heartless by Kanye West! Sjuuuuuukt bra version!! Fan bättre än den riktiga!

Laga mat, bra eller anus?

Jag gillar inte alls när min värdmamma lagar maten. Jag vill ju helst iofs inte göra det(trots att jag faktiskt är himla bra på det nu:P) men när hon gör det så får ju jag oftats städa upp köket ändå, och gud så hon slabbar. Man kan hitta matrester i hela köket och hon använder massvis med mått och kastruller och ofta så är handtagen till allt också flötiga och äckliga.När jag lagar mat så diskar jag hela tiden upp det jag använder medans jag lagar så det blir inte alls lika jobbigt. Tror faktiskt det blir mindre jobb för mig om jag både lagar och städar än att städa efter att hon har lagat och det säger en hel del!!!
Ja som ni förstår så är det hon som lagar maten idag:P

Blev ingen träning idag förresten:P Tvättade ju håret i morse så ville inte förstöra det, men imorgon då gäller det!:D
Hoppas det blir sol imorgon så jag kan sola lite med, looove solen! Ska försöka få med erica så jag slipper ligga ensam:D

pussas


finito!

Åh vad skönt att vara klar, gissade på hälften av frågorna men det är ju nästan bara a,b,c,d alternativ på alla så man har en bättre chans att lyckas:D Fick tillbaka största uppsatsen också, A såklart:P

Nu ska jag vika tvätt och kolla på inspelade program sen flera veckor tillbaka!

talk to you later!

21.00

Jag glömde ju en sak i six flags inlägget. när man åkte superman så tiltade de hela grejen 90 grader så man låg ner med magen mot marken hela vägen, ashäftigt! en annan sak jag kom på är att de som jobbar på attraktionerna är inte alls lika heta som de på liseberg, kan vara att de har amerikanska gener iofs:P

Funderar på att gå till gymmet imorgon efter provet, var ju inte där idag så något måste jag göra! Och så har jag 2 eller 3 skivor kvar från min sex and the city box som måste ses innan mamma ska ta med den hem den 29:e:(

Nej nu ska jag byta profilbild på facebook, så kul har jag!

Älska:

http://www.youtube.com/watch?v=GyyJ0jksJy4&feature=PlayList&p=7E0445C7712B3D87&index=0&playnext=1

Puss

Vart tog plugglusten vägen?

Ja det kan man ju fråga sig. När jag kom hit och skulle välja en kurs så ville jag egentligen bara hem och börja på högskolan/universitet istället. Sjukt taggad för plugg, men den har försvunnit:( Får hoppas den kommer tilbaka till hösten 2010 för då är det dags hur som helst. Efter imorgon så har jag inget plugg fram tills dess så chansen är ju stor att lusten hittar tillbaka igen.
Det blir ju inte bättre av att solen skiner och jag måste sitta inne!

Nej nu ska vi tänka positivt och framåt:) På torsdag kommer mamma och grynet!! Längtar ihjäl mig, har inte sett grynet på 8 månader, en vecka och 2 dagar. Hon började ju första klass innan jag åkte och hon har samma lärare som jag hade i lågstadiet, tycker jag är lite gulligt, jag gick alltså där för 13 år sedan!

Nej back to business!

love<3

SIX FLAGS!

Idag bar det av till six flags great adventure, alltså Liseberg gånger massor:)
En himla massa springande hit och dit blev det också! Tog en buss härifrån in till City, fick springa som små illrar för att hinna till buss nr två eftersom buss nr 1 var sen. Sen så åkte ju bussen 15-20 minuter senare ändå så vi sprang helt i onödan. På vägen hem fick vi springa till bussen igen, meen, det var hur mkt folk som helst som skulle hem igen så vi kom inte med första bussen utan fick ju vänta 20 minuter på nästa, så så dprang vi i onödan igen, kommer till city och ska byta buss, får höra att bussen ska gå om 3 minuter och spreinger igen, tror ni bussen gick när den skulle?! Nepp såklart så sprang vi i onödan igen! Fick vi veckans träninga iaf:P

SÅ SATANS KUL VAR DET!! Herregud! Vad jag älsar berg-och-dalbanor! Den bästa ver El Toro. Som balder på liseberg fast dubbelt så bra! Kändes som den första hissnande nedförsbacken aldrig tog slut, och det gick stört snabbt hela vägen, både uppåt, neråt och i kurvorna! Hemma så går det ju alltid saktare i uppförsbackarna och i kurvorna. Här gick det ju sjukt lika snabbt som i nedförsbackarna, överallt! Den värsta var dock avstängd! Tror jag hade åkt den om den hade varit avstäng, kan ju itne åka dit och inte åka den, men nu har jag iaf nått att skylla på och slapp fundera över det.


El Toro, den första branta backen är den till vänster


El Toro


Den som var avstängd, 90 grader både upp och ner, herregud!!

såg/hörde två grupper med svenka killar under dagen, båda gångerna pratas det om deras snygga utseende inna vi fattar att de är svenska, måste sluta med det för om det är en snygg kille, så är han svensk. Dessa killar var alltså de enda snygga som sågs under hela dagen!

Många av oss brände oss, det var solsken men blåste en del, jag var en av de få som inte brände mig(bara lite i hårbottnen) TRODDE JAG! kom hem nu och kollar mig i spegeln, axlarna är röda och även dekolletaget(urringningen) har även lyckats skaffa mig en fin vit rundel i mitten där halsbandet har hängt, grattis
Ser ni halsbandets fina ring? Fan vad rött det är alltså!

lägger in lite bilder på de andra berg-och-dalbanorna:






Jag glad som sjutton!:


Nej nu är det dax att sova!

Inget plugg idag heller förresten, varför göra idag vad du kan skjuta upp till imorgon?

Puss!

long time no seen!

Säger man så? Eller säger så gör man ju, men skriver man så med?

Jajaaaa, iaf så blev det utgång i fredags, jag, erica, carro och carro, det finns två carrosar! dock heter en caroline och en carolina. Senare joinade även ann och jonna. Vi gick till klubben XII. Jag stötte på bartendern, vi tjejer tog i princip var sin:P Iaf så vet jag inte om det gick så bra, eller vi pratade lite och jag fick gratis drikar, men sen blev kvällen för min del alldeles FÖR kul. hade inte ätit nått sen 11 på morgonen, förutom en banan, och ja...ni kanju tänka er själva. Men fram tills dess så hade jag skitkul iaf:D

Så Snälla carro med e följde med mig och så tog vi en taxi hem. Fick stanna två gånger på vägen för att släppa ut lite av det roliga men hem kom vi iaf!

Sov till 1 tror jag och så var det bara att ta sig upp, dricka vatten, äta en banan, fixa till sig och åka in till City för att möta upp Ida och Emma. jättekul att träffa folk från sverige igen!! vi ahde en trevlig lunch på 5th ave, sen var jag tvungen att åka hem rätt snabbt igen. Var tvungen att vara hemma till 7.15, ringde hem och frågade för hon sa att det fanns en chans att de skulle ut senare, men iaf så skulle dom inte det, tåget jag ville ta var hemma 7.24 så det gick inte. iaf så byter jag ju tåg i Secaucus, vi väntar och väntar och väntar....vi hör inget om vad som hänt tåget, coh det står inget heller. Dock så har jag rätt trevligt en man i 50-55 års åldern frågar vad min tatuering betyder och sen snackar vi en lång stund, typ 45 min!! lärare på college, konstnär och vegetarian. dock inte pga djuren utan av spirituella skäl. Nått om vibrationer, jag fattade inte riktigt, men iaf så har växter en vibration, fiskar två, djur tre och vi männiksor har fyra, och man vill äta så lite vibrationer som möjligt för att hålla skadan nere så alltså äter man dom med en vibration, han låter helt koko nu när jag skriver men han var himla trevlig! Fick hans visitkort så jag skulle kunn kolla in hans hemsida:P

Ja just det, tåget:) iaf så kom det upp att det var 30 min försenat, okej, jag skulle fortfarande hinna hem så det var lugnt. Tåget kommer och alla blir superglada........MEN
vi får ite gå på, tåget är sönder och de säger att vi får vänta på nästa, känns ju lagom kul när jag tom ringt och frågat om jag kunde ta det nästa tåget. tänkte det att nu kommer dom ju tro att jag ljuger!! Men ringde hem coh det var lugnt, när jag väl kommer hem så är de itne ens redo för att gå och pratar med mig i typ 10 minuter. tack för den!

nu jobbar jag, borde plugga men pallar inte!! usch alltså! Imorgon blir det six flags, går åt en del pengar, men det får man ta! Man lever ju bara en gång, right!

utekvällen i bilder:

Vi hade kul på tåget in:P


På utestället! Carro med a, erica och carro med e


Jag och Carro


Vi träffade en tjej från NY som hette Bridget(som angies hund) som var jättetrevlig men som såg ut som Marilyn Manson:P

PUSS

Greys-kväll hos Erica

Jag, Caroline och Filippa tog oss hem till Erica för att kolla på veckans avsnitt av Greys Anatomy. Dubbelavsnitt nästa torsdag, späääännande! Vi är några som tror att hon(kan inte säga vem:P för er i sverige, och om du inte vill vet något alls så sluta läsa nu och hoppa till nästa stycke).......ska dö och några att hon mirakulöst överlever, fast de som tror på överlevnad har antagligen ändrat sig efter dagens avsnitt)

Iaf:) Nu lägger jag här i sängen klockan är 00.04 och jag har läst klart alla blogar som jag följer, så snart dags för sömn. Imorgon hoppar vi över träningne och åker till mallet istället. Det är jag, erica, caroline och sen så joinar nog anna efter att hon är klar i skolan. På kvällen bär det av in till City för utgång, jag erica och caroline igen:P och så carolina och så ida och emma som är här på beök från sverige:)

På söndag, om vädret tillåter så ska vi till Six Flags amusementpark(stavning?) så satans otroligt taggad. Älskar berg-och-dalbanor! gaaah!

God natt mina älsklingar, emma knäckebröd,  jag vill ha en update om din kväll!

Åska gånger 10!

Mitt i natten vaknar jag av att min säng fullkomligt skakar. Kopplar inte riktigt men hinner fundera på on New jersey är nya skåne och att det är  en liten jordbävning. Dock så mullrar det till ute och jag fattar att det åskar. Hur stört är inte det då, att hela huset skakar av åska! Så det skakar till lite då och då, kl var 3 på natten så jag var lite OUT OF IT, så har ingen koll på hur länge det höll på. Nu ska jag sova en timma, och jag ska verkligen inte somna om!!Måste upp och städa och plugga lite:D



have a good one!

Yeah, äntligen som Gert skulle säga!

Har nu tagit mina kort:P

Först så har vi mina nya neonjeans och ett nytt linne som också har lite neon i sig:D
Jeans från Levi's och linnet från barnaffären Justice, köpte ett likadant till lilla grynet/syster Tuva!

Har ju också nya skor från Chinese Laundry:


Sen så har vi en svart kjol från Asos tillsammans med ett grått linne från Charlotte Russe i korsettstil:

Hihi!


Sista är en grå kjol från Asos tillsammans med ett vitt linne från Charlotte Russe:)


Peace out!

ofrivillig sovmorgon

I morse så gick jag upp och gav barnen mat och allt sånt, sen skulle jag gå och lägga mig en timma igen för att sedan hämta erica vid 10.15. Dock så funkade inte den planen riktigt, mobilen ringde, jag stängde av och somnade om:P 10 minuter efter jag skulle hämtat upp erica så kommer hon in på mitt rum, insläppt av mamman. Grattis. Det blev till att slänga på sig träningskläder och packa väskan på 3 minuter, fick dock med mig allt, är lite stolt!!

lite träning med en fruktansvärd träningsverk efter Zumban i måndags, vi hade bestämt träff med Cindy från holland och vi tre åkte till IKEA för lunch och inköp av marabou, mummma!!

Skulle nu ut och välkomna barnen hem när de gick av skolbussen, hade hunden i famnen och snubblade på tröskeln och vrickade foten(inte fotleden utan ovansidan på foten, gör stört ont!) Jag brukar aldrig gå ut och hämta dom, så varför ska jag straffas när jag för en gångs skull gör det??

Jag är himla sugen på min nyinköpta choklad men ska ju inte äta sånt påveckodagar, har skitit sig alla andra dagar denna veckan så då kan jag lika väl äta den ändå eller hur?! Den ropar på mig ju:D

nej nu ska jag skicka hem L:s playdate och sen sätta ihop lite outfits, ett steg närmre korttagning iaf!

Puss


Klarr!!

Shit alltså, nu var jag ute lite i sista sekunden!
Våra uppsatser måstevara inskcikade till vår lärare på mejlen kl 00.00 den dag de ska vara inne, det har hänt både en och två gnger att jag skickat in dagen efter(lite dumt kanske) och efter 12, har dock aldrig varti några problem, har fått A iaf:P så jag var inte så orolig med slutuppgiften som skulle skickas in på nån sida som heter turnitin.com. Den webbplatsen matchar din uppsats med nätet för att se om du kopierat det du skrivit från sidor på nätet eller från böcker. Har aldrig varit inne där innan dock och kl 23.57 så ser jag att det står "am i able to turn it in after due date: NO!" Shit pommes!! kl 00.00 så skulle det inte gå att skicka in något mer, panik! så skriver klart sista meningen(var faktiskt klar) och skyndar skyndar, men.....jooo jag hann! Sablars tur!

Det var den dagens panik det

En annan sak jag har tänkt på idag att jag inte vet om jag pallar stressen att bli mamma. Jag får psykiska besvär av att ta hand om valpen. Inte det här med att han kissar inne och allt sånt utan det att han rullar ögonen när han sover och man bar ser vitan och måste vecka honom för att se så han fortfarande lever. hade problem med att skriva uppsatsen då han låg här och sov bredvid mig och slutade andas för någon sekund och hela jag bara stelnade, efter det kollade jag på hans bröstkorg varannan sekund för att se om den rörde sig. Sen så rycker han lite när han sover med. Usch säger jag bara, hur jävla nojig kommer jag då inte bli med mina barn?? Får hoppas att jag lugnar ner mig tills den dagen kommer, har ju några år på mig iaf.

Fick höra av v-mamman att de ska ta kort på mitt rum till den nya au pairen med, fuck, orka städa!! Ser ut som hej kom och hjäääälp mig! Resten av huset ser ju ut som skit, med saker och papper och allt du kan tänka dig i en enda röra så jag lägger ju min energi på att sortera och organisera där, när jag väl kommer till mitt eget rum så finns det helt enkelt ingen energi längre! Men det är bara att ta sats och göra det!

Har inte tagit några kort idag heller, men imon ska jag sminak och göra mig iordning efter träningen så då ska jag göra det:D

godnatt, puss

HAHA!

Hörde den roligaste reklamen på radio, för ett glidmedel. "More than a lube, it's love in a tube!

Regnet det bara öser ner...

Ja som överskriften skvallrar lite om så regnar det, började lite i lördags, vräkte ner i söndags, och från och till idag. Vart tog de 35 graderna vägen???

Zumban idag var riktigt jobbig, skönt jobbig, men jag har ju inte tränat på hela två veckor, vilket kändes mer än jag trodde. Tog lunch hos Erica och sen blev det några avsnitt av "make me a supermodel" på tv. Åhh gud vad kilaran är snygga, vilka kroppar, nästan så man inte vet vad man ska ta sig till!

Tog inga kort idag, sorry, får bli imorgon efter allt skrivande på psykologiuppgiften, som jag borde gjort lite på idag, men jag har inte ens tittat på, fyy maria!!

Var och fikade med Malin innan ikväll, starbucks stängde så vi åkte till Dunkin Donuts, Två mexicaner? som glodde som 17 när vi stog där och skulle välja något. Den ena säger "hallo" när vi kommer in "hallo" svarar jag. Sen glor dom och glor, skitläskigt att ha 4 stora ögon stirrandes på en. Sen tyckte hallokillen att han fick för lite uppmärksamhet så han sa "hola"(spanska, vilket ni säkert redan vet), jag log till svar, sen sa han "salut"(franska, visste ni säkert också) jag log till svar igen och sen fortsatte han med fler språk. För att få tyst på honom så beställde jag det första jag kom att tänka på, en donut med chokladglasyr:D


bild från: Posterspoint.es

Känns skitkonstigt att det var sista gången jag såg henne, eller ja, sista gången i USA. Ledsamt och tomt känns det, men jag fick en locktång:P

Puss och godnatt/godmorgon på er!



Rocky

Han är ju så söt, vovven rocky, men usch vad jobbigt det är att ha en valp alltså! Pappan bad äldsta killen D att kissa honom, han är ute i 10 sekunder och sen kommer han in igen och säger att han vägrade kissa!! Hallå, ge honom lite tid! Så en minut senare så bajsar han på golvet i köket, grattis!
Sen så åker alla så jag får ta hand om honom, tar ner honom till mitt rum för han hatar att vara inlåst i sin bur, genast så kissar han på mitt täcke, så nu fick jag tvätta det med. Nu sitter han iaf i buren, och gnäller och skriker och tjuter, ja ni förstår, shut up!!

Första träningen sen tatueringen, alltså 2 veckor, får se om jag har nån kondis kvar, det är tveksamt.

Återkommer, puss

Sängdags!

Nu ligger jag här i sängen med datorn på magen. Kom hem från anige för en timma sen efter en 2,5 timmas tågresa. Fick en del plugg gjort dock så det var inte bara dötid.

Kände att jag var tvungen att skriva en rad eller två, så jag har egentligen inget vettigt att säga. Imorgon blir det Zumba med Erica på morgonen och sen ska jag fota senaste månadens iköp:)

godnatt/godmorgon!

puss

Sista månaden

Sista månaden här, då jag ska resa, känns inte alls så kul just nu. Bara massa begränsningar och inga möjligheter känns det som. Får se hur det blir, måste hoppas på det bästa. Nån som vill komma hit och åka till Hawaii med mig?? Mellan den 22-29 september:P nej jag vet, alla jobbar/går i skolan/ har inte råd.

Skulle kolla på film nu men Angie försvann för att hämta Nina så jag har tråkigt just nu, men de kommer ju tillbaka:)

Ska passa på att skriva mitt arbete, men det är ju så tråkigt!!

pussss

Hos Angie

Hej hej, bloggen:)

Sitter här i Angies kök, lyssnar på musik och kollar på när hon lagar scrambeled eggs med broccoli:D hehe, jag gillar att inte göra nått:P

Igår gick vi på bio med Caisa och Nina och såg Ghosts of girlfriends past. Liten lätt film med humor, helt klart sevärd, men inget speciellt. Sour Jelly Beans, chips och iced tea intogs, mumma!

Från början skulle vi varit mkt fler tjejer hemma hos Angie och lagat mat och kollat på film eftersom hennes familj skulle resa bort i fredags, men så kom de hem igen eftersom flyget ställts in och eftersom ingen visste att hon skulle få en hel del besök så ringdes samtal hit och dit för att avbryta det hela:P haha!

Idag ska jag shoppa lite är tanken, behöver ett vitt vanligt basic linne och ett par shorts. Trivs som fisken i vattnet i mina neonrosa jeans iaf, Kan lysa upp ett helt rum:D

Kom ingenstans på schizopreniarbetet på tåget hit! första tåget fick jag sällskap av Erica och Anna som skulle in till björn borg festen och andra tåget var fullproppat med folk så fick inte riktigt plats med både böcker och dator i knät.
Får sitta uppe i natt när Angie sover och sen skriva färdigt på måndag och tisdag.
Nej nu är frukosten klar, måste gå:)


(inte våra scrambeled eggs, men orkade inte ta kort - google)

pusspuss

Princeton!

Jag hoppar över den svenska festen ikväll även om Erica hela tiden får mig att vilja åka dit:P de ska ge ut goody-bags från björn borg, för de har precis öppnat en butik på manhattan! Ska ut och äta middag med Malin och sen ta tåget till Angelica i Princeton, ska bli kul att se. Vad jag har hört så ska det vara en fin stad!

Skolan i morse, sprinklerna, ni vet dom där som vattnar gräsmattan gick på vid 6 och det låter som 17 i mitt rum, så då vaknade jag iaf, och kunde inte somna om. Vi pratar en massa om schizophrenia och jag gillar det inte riktigt. Man får det i tonåren och i början av vuxenlivet och jag vet att det låter skitudda:P men jag har verlkigen fått för mig att min hjärna ska få för sig nått när jag hör/läser så mkt om det. Fy vilket hemskt liv! Men nu ska jag iaf läsa två böcker till och skriva ett 5-sidigt arbete så riktigt så paranoid är jag inte:P Har inga fler lektioner nu, bara arbetet som ska skickas in på tisdag och sen tisdagen efter det så har vi provet. Saknar en riktig avslutning med sång och ljusklädda elever:D

Det spelas en sån fjantig låt på radion här hela tiden nu, tror den heter Birthday Sex, här är delar av texten:

....Don't need candles and cake
Just need your body to make...
Birthday sex...Birthday sex
Birthday sex...Birthday sex
.....
First, I'm gonna take a dive into the water,
Deep until I know I pleased that body
Or girl without a broom I might just sweep you off your feet
And make you wanna tell somebody...how I do
Or maybe we can float on top my waterbed
You close your eyes as I im-prov between your legs
We work our way from kitchen stoves and tables,
Girl, you know I'm only able to please
Say you wanted flowers on the bed
But you got me and now it's on again

alltså? haha:) det bästa är ju iaf det med att broomen ska sweepa henne off hennes feet.

Ohh ikväll ska jag ha på mig mina neonrosa jeans. Måste verklige visa er mina senaste inköpa, har blivit en del på senaste tiden:D

Här är en bild på jeansen från levi's hemsida:



Nej nu måste jag pluggaaaaa!

Puss

RSS 2.0