Fikafikafika

Igår var en riktigt fikadag! Började med att jag bakar en kladdkaka som jag dock inte hinner smaka på innan jag måste åka in till stan för en fika på Kosmos med underbara Sara. Blev dock lite besviken på blåbärspajen som inte var någon höjdare! Vi skiljs åt och jag möter istället upp kusin Lotta. Råkar köpa ett par höstboots, och en ny foundation och en flaska vin:P Hur som helst blev det en dyr dag, tur då att lönen kommer på måndag! Sen var det dags för fika nummer tre med insparksgruppen. Vi gjorde vår budget för insparken så att vi ska kunna be om pengar från kåren.
Var hemma hos helena i tisdags och hon berättade lite om deras inspark och deras budget på över 200.000. våran är i princip på 0. inte undra på att deras inspark är så mycket roligare än våran:P

I tisdags var det dessutom dags för öldrickande igen. Stage såklart och det var ingen brist på vår ölaptit:D

Lägger in bilder sen. Såg nu att jag har jävligt bråttom om jag ska hinna till jobbet!

PUSS


Long time no see!

Hej och hallå. Det var inte igår!

Vad har hänt sen sist?
Efter semestern hos pappa var det dags för semester på mammas sida. Visingsö var självklart och vi fick några härliga dagar med sol, bad, god mat och min moster lyxade till det och satte upp massagebänken under körsbärsträdet och gav mig en helkroppsmassage i solen:D Sen blev det jobb i några dagar innan det åter bar av ut till ön, sjukt bra tajming så John kom också ut igen och hade med sig lite vänner.

Förra söndagen var det åter dags för kaninparty. Hade med mig kameran men det blev inga bilder tagna. Slutade 22 men det blev ändå taxi till en överfull förfest hos Camilla och sen utgång. Gick hem relativt tidigt men hade sjukt kul:D

Den senaste månaden har inte varit min vän i sjukdomsväg. Började ju med en halsfluss, sen förra veckan när jag hade 2 dagar ledigt och åkte till emmys föräldrar i Båstad så är jag helt sinnessjukt förkyld och snyter mig minst en gång varje kvart så näsan håller på att trilla av! Vi hade trots det ett par sjukt mysiga dagar med massvis med sol, bad, vin och allmänt slappande! Kommer hem och i lördags morse går jag upp på morgonen och går och kissar. Inget konstigt så långt, bara det att jag upptäcker att jag kissar blod. Lagom mysigt och det blir en tripp till Jourvårdcentralen innan jobbet(som får skjutas upp 2 timmar) där det snabbt konstateras att jag har en rejäl urinvägsinfektion så nu knaprar jag min andra antibiotikakur denna månaden.
Har precis slutat få dödsångest i samband med mina toalettbesök så jag är helnöjd!

Börjar sent idag så håller nu på och tvättar och fixar. Ska se om jag kan dammsuga lite också. Förra gången jag tog tag i att det är sjukt stora dammråttor på mitt golv så funkade inte centraldammsugaren!

PUSS


RSS 2.0