jobbelijobb

Idag är(var) min lediga måndag i repan, men den är inte så ledig längre. Skulle först jobba 18-22.30 tror jag vi stänger, sen ringde desirée och frågade om jag kunde börja tidigare så hon fick sluta:P så n börjar jag 16.30 istället. PENGAR! Kanske lite sent för att jag ska kunna använda dom till julklappar, men ändå!

Helgen var mysig som sjutto. Lite marknad på öa i lördags och så lånade jag första boekn i twilight på bibblan. Tänkte läsa dom på svenska nu:D Hade lite problem med att fatta vilken som var första boken då dom har översatt dem så fult till svenska, men den hette visst "Om jag kunde drömma" (eller?) iaf så började jag läsa lördag kl 18 och var klar söndag kl 19 så nu är det dags att se om bibblan i jönköping har nummer två:)
Igår var det dags för julskyltningen på Visingsö. En tipspromenad runt halva ön(kanske ite riktigt men nästan) Med lotteri och försäljning på vägen. Handlarn(mataffär) hade satt upp presenning som en stig i hela affären med skyltning i små hål runt omkring och bjöd på skinkmacka, pepparkakor, saft och kaffe. Nästan så jag blev rör med hur mkt tid och energi dom hade lagt ner! Önskar att jag hade tagit med mig kameran så ni fick se. Tomtarna som var i kylen där filen och mjölken och allt det brukar stå var übersöta:)
Man fick titta på allt i brandbilen och ambulansen och gissa vilken storlek de 30 brandmännen hade tillsammans(två stövlar var)
Sen var det glögg i cafét och jag köpte ett jättefint egengjort julkort av en tjej!

Nej nu ska jag åka så jag hinner springa in på donken och köpa en mc feast som sen lunch!

PUSS


Smycken




Ska köpa ett handsmycke, men vet itne vilket (nr 2 ska jag byta ut sköldpaddan mot något annat) Vilket tycker ni? Det första eller andra?


New Moon

Super skönt att träna och det gick bra att jobba trots att jag var själv, fick stänga alla tre kassorna och fixa med tvätt och diskmaskin:) Jag och Angie åt på Hot Asia(heter det så?) och hade sen stooora problem med att hitta en parkering vid bion. Parkerade på en plats men upptäckte att man bara fick stå där i 15 min och med megatur hittade vi en till, fickparkering som kanske inte direkt är Angelicas största talang:P Vi körde ut och in ett antal gånger och ett tag stog halva bilen uppe på trottoaren:P Tillslut stod vi relativt rätt, bara att ena däcket stod mot kanten, men vad gör väll det. Jag skrattade iaf okontrollerat där i ett antal minuter och en sån sak sägs väll förlänga livet?

Tyckte bion var himla bra! Varför klagar alla på den? Trodde att Bella skulle spela skitdåligt för ala har sagt det så jag förväntade mig att störa mig på det genom hela filmen men det var ju mktmkt bättre än den förra filmen och störde mig faktiskt inte alls. Ska också tillägga att jag helt klart inte har bytt lag, jag är med vampyren och inte varulven!

Nej jag ska upp vid 8.45 imorgon så det är dax att gå till kojs!

PUSS


Dating in the dark

Såg några gånger på detta program när jag bodde i USA och tyckte så synd om de som blev ratade när partnern fick se dom, men det såg himla roligt ut ändå:P Till våren kommer en svensk version sändas på kanal5 och jag funderar på att söka, fatta vad kul! Kommer garanterat inte att våga men vore kul om jag ändrade mig:P

Tänkte åka och hälsa på C nu och hoppas på att hon är där när jag kommer och inte ute på äventyr;) Ska hämta Tuva vid tre och köra henne till hennes pysselverkstad och sen bär det av till Friskis för träning vid 16, kl 18-20.15 ska jag jobba(med lön!) i repan och stänga friskis vid 20. Blir nog lite stressigt för Angelica kommer hit och så ska vi hinna äta innan bion vid 21.30.

Dags att åka!
taggtagg

PUSS


Baka, baka liten kaka

Fick som vanligt en undrbar massage hos moster. 1h njutning, och lite ont men det är så när musklerna ska få sig en omgång:P

Tog mig från moster till Ylva för pepparkaksbak med Lisa också såklart men det visade sig att det var lite mer än bara pepparkaksbak. De hade gjort en pepparkaksrulltårta med saffranskräm, lustig blandning som inte riktigt gick hem hos mig. Sen gjorde vi saffransbiscotti, urgod deg! men när de var färdiga så orkade jag inte smaka:)
Till sist så blev det pepparkakor, degen är ju så god!!


Massvis med deg!



Biscottina i ugnen


Mmmmm


Vi åt mackor till lunch, de hade inbyggd mun så vi sjönk lite neråt i vår ålder och lekte med maten. Lisa!



Jag:)



Jag slåss med Lisa med en Biscottipinne:P


Griskarna snuskade till det lite!

Har precis kollat på SOS gute och nu är det reklam i GLEE!

PUSS

ck

 


Massage

Jag är ensam med Tuva igen, känns som jag är det hela tiden:P Mamma kommer hem på söndag igen men jag och Tuva åker ut till Visingsö med mormor och morfar på lördag.
Imorgon ska jag på massage hos moster vid 10 och sen tror jag att jag åker en sväng till Ylva där hon och Lisa ska baka pepparkakor, mummmms! Fredag blir det New Moon med Angelica, läängtar men många som sett den har varit besvikna och det vill man ju itne höra. Böckerna är så satans jävla bra så då blir ju såklart filmerna rätt fjuttiga i jämförelse.

Nej nu måste jag sova om Tuva ska få nån frukost imorgon!

PUSS


Ohh, längtar!

Om en månad vid den här tiden så är det snart dags för Kalles jul på TV!! Jag älskar julen och allt ska vara totalt enligt traditionerna, kan få lägga till lite nytt men inget ska bort:) Håller på och knåpar på en önskelista men allt är tråkigt och dyrt än så länge. Sånna där flytta-hemifrån-saker som dammsugare och dörrmatta:P

Fick äntligen prata med min skatteverksperson efter att ha lämnat ett lagom glatt meddelande på telefonsvararen och jag slipper iaf skicka in några papper, wihoo. Nu ska jag äta en lunch och sen blir det Friskis, ska köra hårt som satan!

PUSS


Skatteverket

Detta är vad jag har sysslat med hela morgonen medan jag har kollat på bland annat "How I met your mother", den lila var fruktansvärt klurig. Höll på att ge upp men så gick det plötsligt hur bra som helst!

Har även ringt skatteverket ett antal gånger, men de är aldrig där! Har fått hem papper där de undrar om jag vill vara folkbokförd i sverige eller inte för de har tydligen fått uppgifter från försäkringskassan om att jag reste till USA för över ett år sen. Blanketten är dock helt fel för mig för där undrar de om min familj KOMMER att flytta med mig, alltså som att jag inte flyttat än men vi får se vad de säger. Måste väll ringa till försäkringskassan med verkar det som, så att jag fortfarande är försäkrad.
Träning ikväll! taggaaa!

PUSS


Sötnöt!

I lördags så hade jag lite hemmaspa på förmiddagen:)
Ansiktsmask:


och kände att mina ben började bli alldeles för lurviga för att vistas bland folk så de rakades också:


Träffade Johanna utanför Sofiakyrkan, vi var båda lite sena och så körde Johanna plötsligt förbi mig när jag stod vid en stoppskylt så vi körde i karavan runt hela området och letade efter parkering men det var totalt omöjligt! Helt sinnessjukt. Inte ens på stationen var det lätt men till slut hittade vi var sin, jag improviserade en plats och fick en glad överraskning när jag kom tillbaka, 300 spänn i böter, visade sig att jag stod på SJs personalparkering, haha!

Vi åt sushi, min trillade totalt sönder varje gång jag plockade upp en bit, men gott var det:)



Johanna, med lika grått hår som mig, haha!

Sen åkte vi hem till en annan Johanna och där var även Klara, Sofie och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på.Det var dags för Rock Band! Superkul spel:) Gjorde allt som göras kan, spelade guitarr, bas, trummor och sjöng! De hade en super söt kattunge hemma, Bubbles hette hon!
 


Så jäkla söta båda två!

Nu ska jag ner till friskis och jobba lite,

PUSS


Kasst!

Vilken kass uppdatering! Kommer med lite bilder och text imorgon, promise. Sitter här och fördriver tiden med att glo på mina klyva hårtoppar, dags att ta till saxen snarast. Börjar absolut bli för långt ändå så det är bara bra. Håret fastnar i mina armhålor när jag tränar och gör vissa rärelser, ett tecken? Ska färga håret en gång till innan dess bara så man slipper skämmas! haha

Har nu bestämt mig för att inte ta baconsprutan. Har läst en massa nu och det är ju för fan fler som dör av vaccinet än av sjukdommen. Två kvinnor i USA har båda fått missfall 4 dagar efter att de tog vaccinet och de tror att det är fler som råkat ut för samma sak bara det att de inte har fått någon uppmärksamhet, så nej tack! Om det blir värsta allvarliga epidemin så kanske jag tänker om men inte som det ser ut just nu då som sagt.

Nej, hopp i säng! Repan på friskis imorgon och i veckan ska jag ha Tuva själv ons-sön för mamma är på kurs så det är bara att njuta nu så länge man kan, haha! Nej hon är så söt såååå men man kan ju inte direkt umgås med någon på kvällarna!



PUSS


Tattoo your name across my heart, so it will remain

Igår körde jag en underbar bil från pappa till Växjö. Skulle lämna tillbaka Cs bil. Bara jag petade lite på gasen så flög vi iväg, underbart! Har alltid gillat snygga och snabba bilar, inga ferarri och sån skit utan bara nya modeller av vanliga bilar:P Detta var ju en ny svart Audi A4:)


Brum bruuuum!

Efter det bar det av till Jönköping för att kolla på Idol med Oscar. FAN att Reza åkte ut! Hon kanske itne är coolast på alla sätt och vis men hon har ju helt klart bästa rösten. Vet itne vem jag ska rösta på nu längre. Gillar ignen speciellt mkt. Tove försöker vara så jävla cool, mariett låter likadant hela tiden, det gör Erik också och Calle är för mkt rock för mig så då är det ingen kvar. När det var slut åkte vi till hemmakväll och hyrde Hipp Hipp Hora, haha så jävla bra, men så pinsam så jag måste gömma mig under kudden ibland;) Sen satte vi på 5 myror är fler än 4 elefanter, haha gud vilka minnen!

Mmm, gottigott!

Kom hem vid 1.30 så sov rätt länge idag, nu blir det fix och trix och sen ska jag ner till stan och äta sushi med johanna runt 18!

PUSS


Oh no!

Vilken kaos! Den nya tillbyggnade är felgjord! Betonggrunden är 4,5 cm för låg. Vi bygger den för att göra huset lättframkomligt och med alla golv i samma höjd och så hände detta. Det går inte att höja golvet då det är golvvärme i betongen och isf skulle vi inte kunna använda den. Tycker så synd om min lilla papps! Vi får se hur vi ska lösa det, känns ju hemskt att riva ner allt igen.

Igår var jag i Värnamo med Angelica. Tittade lite i affärer, åt på Mc Donalds, catchade up såklart:) Köpte allt möjligt och omöjligt på Ica och så bar det av hem till mig. Lax i ugn och klyftpotatis och morötter som for in i ugnen de med:P Julmust till såklart, pappa köpte tre stora flaskor tyvärr, för nu dricker jag upp dom!


Angelica:)


Såhär ser man ut på landet när man ska gå ut med hundarna och det är kolmörkt ute. Hett!

PUSS


Ny header

Upptäckte precis att jag har en ny header:P TACK KARIN!

Idag har jag målat en massa brädor aka vindskivor till tillbyggnaden till huset. Har nu gjort första lagret på 8 av 13 brädor, har alltså en hel del kvar! Knäna är helt slut och ryggen känns den med efter att ha stått böjd ner till golvet där brädorna låg. Bra träning kanske?

Imorgon ska jag träffa Angelica för första gången sen vi kom hem igen, att det har gått så lång tid är ju helt otroligt! Nej dax för lite slötittande på Tv, alltid trevligt!

PUSS


Biggest looser

Sitter och kollar på biggest looser och är skithungrig på samma gång, haha!
Träningen var ashärlig och gav mig även planer för fredag. Jag och Oscar ska hitta på nånting, kanske bio?

När jag kom hit var det första jag hörde "mjaou" och lillskiten var genast runt benen på mig, sen började såklart hundarna skälla coh jag gick med lillen runt benen hela vägen från stallet till huset för att hämta mat till vovvsingarna och på vägen tillbaka sparkade jag till lillen flera gånger för han aktar ju sig inte! Jag tar ett steg och han är genast under foten på mig. Gav hundarna och sedan lillen mat och på väg tillbaka igen kommer andra katten bus till mig coh viller ha mat han med så jag fick gå ner med honom i källaren och mata:P Jobbiggt värre och nu är det jag som är hungrig som sagt!

Tog en bild med webcamen men den vägrar komma in här!

maaat!

PUSS




Inte långt kvar till jul:)

Det är 38 dagar om jag har lyckats räkna rätt! Måste börja med mina julklappsköp om jag ska hinna bli klar i tid, bara ett problem; Alla jag frågat önskar sig ingenting! Sån fantasi har ju inte jag:P



Vid 16 blir det träning, i'm taggad till 1000! Sen så blir det nog raka vägen till pappa. Mmm vad mysigt det ska bli, svettig och trevlig i 40 minuter i en bil:)
Nu ska jag vika tvätten och städa mitt rum.

PUSS


euww

Blåsan börjar krypa ut nu, känns asskabbigt:P Vi får se om det blir en riktig alienböld eller om den stannar så här.
Kollar på project runway, repriser såklart men jag tycker det är kul ändå. Ska stå i repan på friskis vid 16.30 och sen så ska jag tråna johns aerobic imorgon och sen bär det av till pappa!
Oh nu hör jag att det börjar igen, gotta go!

PUSS


Den vita filmen

Japp, den har jag precis kollat på med mor min. Ja alltså, den var kass! Ska tydligen finnas en röd och en blå? film också och jag tror att jag skippar att kolla på dom:P Inte riktigt lika kass som den jag och min flickor i USA kollade på och som jag skrivit om tidigare(kommer inte ihåg namnet) men nästan.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på slutet av Now i pronounce you chuck and larry:)

PUSS


Nytt inneställe

Jag har spenderat eftermiddagen på Jönköpings nya inneställe: Länsmuseet:P Iaf om man är 7,8 och 21 år, wihoo.
Jag, mamma, Tuva och hennes kompis åkte dit och gjorde varsin ljusstake. Jag hade trots ironin rätt kul:D
Limmade fast glasbitar på min med en limpistol, självklart kom det en unge och började slita i den när jag höll på så limmade halva vänster hands ringfinger som nu har fått en blåsa. inte så stor men djup så jag kommer få en sån grop i fingret när den spriker(läs: när jag inte kan hålle mig längre och sliter sönder den)


Haha, vilken normal människa tar kort på en blåsa som knappt ens syns på korten?

Jag känner att jag har ett otroligt kul liv just nu. Jag har spendert hela helgen hemma, jag tycker iofs att det är rätt skönt så länge jag får hitta på nått roligt iaf varannan helg och det brukar jag ju få!

Jag tänkte att ni skulle få se lite bilder från min visit hos Emma i Halmstad

Middag första kvällen, Flygande Jacob med ris och sallad:) En söt Emma!


Jag gör klyftpotatis till middag numero två


Potatis och morötter i ugn, fläskfile och pepparsås och så vin såklart:)


Tack för en supertrevlig mitten-på-veckan-helg

Nu blir det OTH och Gossip Girl snart

PUSS


89

Skulle logga in på hotmail och skrev(trodde att jag skrev iaf) hotmail.com i rutan trycker på enter och hamnar på 89.com med alla typer porr, haha;P Kom därifrån rätt snabbt och nu har jag gått vidare till bloggen:)



Jobbade på friskis i morse, vilket jag kom på när jag vaknade vid 9.20 och då skulle jag börjat 9.15 men vi öppnar inte förens 9.30 och vid 9.40 så var jag där! Barnen som går på familjegympan vid 10 är så satans söta! Sa till Johanna som jag stod med att "shit vad söta de är, fundrar på att sno med mig en hem sen" och fick värsta blicken från en mamma. hallå...ironi, vi ä faktiskt inte i USA, haha!
Jag har inga planer för kvällen utan tror att jag stannar hemma. Har tröttnat lite på att gå ut och festa, men det kommer nog tillbaka. Imorgon eller på tisdag så åker jag till pappa. Ska fixa lite med betyg och intyg från arbetsgivare så jag kan söka jobb nu.

PUSS


shooot!

Hittade en galet snygg klännign på asos. Helt perfekt! Jag som inte ska shoppa nånting nytt på ett bra tag till(förutom smågrejer som strumpbyxor och sånt) ville skita i allt sånt och skulle helt klart klicka hem den men, guess what? självklart finns den bara i gigantiska storlekar, jävla piss! Så nu letar jag efter nån annan för nu började mitt shoppinghjärta slå hårt och då går det inte att hejda, men hittar inget som faller mig i smaken.

Tränignen idag gick åt helvete. Mådde illa innan jag gick in men det gick i princip över innan jag gick in, men kom tillbaka rätt snabbt och lagom till jag ska leda ett par låtar i mitten av passet så började svarta prickar flyga framför ögonen på mig så fick gå ut ett tag, men tänkte inte ge mig så jag tog mig igenom sista delen av passet också men har ALDRIG i mitt liv  gjort rörelserna så fjuttigt och fult som nu.

Åh, nu hittade jag en ny klänning på asos, som kostar typ tre gånger så mkt, men som ser ut att vara så mkt enklare att sy så det har jag faktiskt tänkt att göra nu:) ska ge mig ut på tygletning imorgon!

Idol ikväll och jag ska hålla mig borta från shoppingsidor:P

PUSS


Väskor;)

Sitter och surfar runt på bagsandfashion oh så mkt fint det finns. Intresset just nu är väskorna:)


Skulle inte säga nej till denna tex:)

Rix Moronzoo flödar ut genom högtalarna och alldeles snart ska jag äta min frukost och kolla på inspelade Glee från igår, hoppas det är bra.
Vaknade med en bultande huvudvärk men vi får se vart dagen för mig, troligtvis och förhoppningsvis så blir det träning vid 4(ska inte glömma bort att hämta Tuva på fritids och köra henne till stan för hennes pysselaktivitet!) Sen blir det nog en väldigt lugn kväll nu när kroppen inte känns 100.

Igår tvättade jag, diskade och lagade mat till min lilla familj. Jag skyller på sinnesförvirring för annars vet jag inte vad som orsakade detta:P haha.

Nu, frukost!

PUSS


Lägenheter

Sitter på blocket och kollar på lägenheter. Funderar på att köpa mig en lägenhet i gbg istället för studentlägenhet eller att bara hyra. Hittade en så jävla snygg lägenhet! GE MIG! Den kommer ju inte finnas kvar när jag väl ska ha en lägenhet dock så det är lite surt!

Har mått rätt kasst hela dagen och det kändes helt klart som att jag skulle insjukna i något men det är faktiskt lite bättre nu. Ska ta en dusch och sen kolla på SOS gute i sängen!

PUSS


We're so hot!

Hahaha, så bäst!
Haha, snygg jag är!
"Hej jag heter Kissie"
mmm, snygg mun;)
en näsborre istället för två
Tack för mig!
PUSS

Perfekt kombination

Vitt vin, popcorn, Grey's Anatomy och Emma. Kan det bli bättre?!:)

Helgen

En snabb uppdatering om helgen.
Var hos pappa i fredags och även C var hemma. Det var vinprovning i cafét med alla grannar:) Jag hade faktiskt supertrevligt och kom på första plats tillsammans med 3 andra i tävlingen som gick ut på att dricka 5 viner av samma druva och känna vilken världsdel de var från med hjälp av lite olika karaktiristiska drag:)
C sov över för första gången så det var jättemysigt:)

Lördagen så åkte jag hem vid 12 för att fixa och trixa inför värdfesten på Friskis med 80-talstema! Att våffla håret tog 1,5 timma. Jag hann inte ens hela innan jag var tvungen att åka så fick göra resten där:P
Josefine, Johns kusin och kostrådgivare föreläste, och fan vad intressant jag tycker att det är! Love it, mamma fick i princip höra hela föreläsnignen från mig dagen efter:P
Sen 80-tals inspirerat pass såklart;)
80-tals tävlingar såklart. Matcha årtal med händelse, lyssna på intro och ange titel, artist pch år(svårt!) och så fanns Björnes magasin 1984? och andra liknande frågor. Mitt lag kom iaf på delad tredjeplats.
Utgång på Sliver!


John och Linda på passet


Jag i BMs glasögon, äkta 80-tal! (drog på mig en kjol över leggingsen och bodyn:P)



Oscar och Sara


Oscar blev min privata fotograf i gymmet


Hahaha, så klockren!


Heting!


Haha, jag vet inte vad dom ville uppnå:P
Anna, Emelie, Johanna, Sara och Oscar


Jag och kusin vitamin på Sliver, paaarty, paaarty!

Nu väntar jag på att den satans tvätten ska bli klar så jag kan hänga den och sen soova för imorgon bär det av till Halmstad och Emma, ska bli så kuuuul!

PUSS


Besviken

Hmm, snacka om att jag är besviken på vissa människor. Nu har jag varit hemma i en månad och inte ens ett samtal eller sms eller nånting för att välkommna hem eller viljan att träffas igen!
Jag förstår inte, men alla tänker väll olika och har olika prioriteringar anatr jag.


Underbar morgon!

Godmorg allihop:)
Dagens första uppdrag var att gå igenom alla kartoger från flytten för att hitta min våffeltång och I found it!

Nu äter jag frukost, varm choklad och en macka med hälften brieost och hälften Vaggerydskorv, mmmmm!


Den mest underbara koppen:) och Café World i bakgrunden:P

Nu ska jag äta frukosten!
PUSS


Helvete alltså!

Kollar på Animal Cps Phoenix och helvete vad folk är grymma! En stor hund som attackerade en lite hund, ägarna tog den lilla till veterinären, kom tillbaka och slog den andra hunden sönder och samman med baseballträ och högg den med kniv så den blev medvetslös????!?!?!?! Alltså jag fattar inte, och om de försökte försvara hunden, men detta var efteråt "för att ge igen". Alltså....jag har inget att säga, jag förstår inte hur folk tänker! Jävla idioter.




I'm leaving town

Drar till landet idag. Ska bara packa massvis med grejer först och tänkte hinna äta lunch med:)
Igår gick ju jag och Johanna på Johns aerobic och sen en trevlig stund i bastun med svetten rinnandes över hela kroppen, det är så det ska va!!:D Åkte hem till Johanna och fick middag av mamma Ståhl och sen hem till mig för att kolla på bilder från året i USA. Helvete vad bilder! Jag måste göra iordning en mapp med de bästa bilderna så at folk slipper kolla igenom varenda bild, haha.

Hittade precis ett par svarta benvärmare och så får jag låna en body av Stina så det ska nog gå bra det här:P Måste fundera på skor bara men det är inte så viktigt;)

PUSS


Partyproblem

Jag tror att jag har drabbats av den känd bloggtorkan:P Men jag kommer nog igen tror jag.

Jag har ett litet partyproblem just nu. Det är värdfest på Friskis på lördag med 80-talstema så jag skulle klä mig i ljusrosa tajts, body, benvärmare och pannband. Problemet är då att jag aldrig hakade på bodytrenden så jag har inten body, och har idag kollat igenom varenda affär på stan men de säljs ju inte längre! Vet itne riktigt vad jag ska hitta på längre men det finns ju masssvis med andra saker som tillhör 80-talet:)

Träna med Johanna vid 16 coh sen mat hemma hos henne och bildvisning från USA!

PUSS


Sleep tight!

jag är absolut redo för sängen nu!
Har massvis med bilder från halloweenfesten som jag redan har lagt ut på facebook, men tänkte lägga in några här med, men det får bli imorgon. Jobb på Friskis imorgon som vanligt och sen får vi se om jag åker till mamma eller pappa! Spontanitet:P haha, my ass!

Men iaf, sov så gott
PUSS


RSS 2.0