VG

Idag fick vi tillbaka juridiktentan och gissa vem som fick ett VG?! Moi! Känns skönt att MVG inte finns längre tycker jag:D

Idag ska jag på julmingel på friskisanläggningen i Frölunda, ska bli kul att träffa alla, har i princip aldrig gjort det. Nu när jag ska byta till Johannebergs anläggning tänkte jag försöka prata med folk därifrån. Minglet börjar med träning vilket passar bra då jag på G med träningen nu. Två powerwalks och ett steppass denna veckan än så länge. Ska bli fit inför thiland:D

PUSS


Tentatrött

Har suttit några timmar med en jäkligt svår juridiktenta. Satt bara 2.45 av de 5 timmarna men det räckte gott och väl. Håller på att somna här!
Har ett bra exemple på avstängd hjärna som hände på tentan. Satt där med min thermos och skulle pigga till mig med lite kaffe. Skruvar upp locket och trycker på mitten"knappen" så den öppnar sig ni vet. Sakta dropper det ut lite kaffe, drip drop. Stänger igen och öppnar i hopp att det ska hjälpa, det gör det itne så jag surplar upp mina små kaffedroppar och ger upp. Kom på efter tentan att de ju hade varit rätt lätt att öppna hela termosen, som man gör när man fyller på den. Rätt logiskt men inget jag kom på där och då, kanska säger en del?!

Vi gick till Vasastan efteråt och åt och drack lite vin. Godisstopp på vägen och nu är jag hemma. På vagnen sitter jag och Åsa framför en man som börjar sjunga högt på något språk. Jag dog och började skratta och gråta på samma gång. Klarar inte sånt efter en tenta! Imorgon ska jag börja packa inför flytten!

PUSS


RSS 2.0