Imorgon börjar skolan!

Lite pirrigt är det allt, har också hört att det inte alls kommer bli någon mjukstart utan att man slängs rätt in i det. Kanke lika bra?! Igår hade vi iaf en smygpub så att vi fick träffa varandra och faddrarna. Finns ju en hel del personer att prata med så har inte fått någon riktigt uppfattning om vilka som är något för mig:P Tror vi är 80 stycken och det är under 10 killar, gymnasiet all over again typ. Iaf så blev vi indelade i grupper igår och jag hamnade i reggaegruppen för alla är olika musikstilar. Så på pubrundan imorgon ska man vara klädd i reggae, känns lite svårt:P

Johanna och Klara var här precis och de tycker att jag ska vara ett mariuanablad:P Kartong har jag så det skulle kunna funka, men jag har ingen grön färg och hinner itne måla imorgon så det blir till att klä sig i gult, grönt och rött. Inga färger som ajg har i graderoben så ska köpa någon t-shirt eller ett linne imorgon. Får låna byxor av Johanna och så tänkte jag titta in på butteriks och kolla efter en sån där mössa ni vet som alla har. Om jag orkar så ska jag fläta håret och låtsas att det är dreads:P

Föreläsning imorgon kl 9 och jag har vänt på mitt dygn så kommer itne kunna sova tidigt idag kan jag säga:) Ska iaf göra mig iordning och lägga mig i sängen och slötitta på TV brukar göra under för att bli trött!

PUSS


Gbg-bo

Jag är ju numera göteborgsbo. Ska strax sova andra natten här i min lägenhet...som är totalt kaos. Har plockat ur väskor och grejer hela dagen men eftersom jag plockar ur grejer och itne riktigt har bestämmt var jag ska ha vad så är det numera kaos. Har iaf varit på IKEA så nus ka det bli ordning. Skönt att ha ett duschdraperi iaf, imorse fanns det ignet och hej vad blött det blev!

Imrogon är det inskrivning och sås ka jag ta mig ent ur på stan och dessutom köpa ett 3-månaderskort till spårvagnen:)

Godnatt och puss


Reality

Blev lite halvledsen när jag gick på stan idag och väntade på Miriam, snart, väldigt snart bor jag inte här längre:( Älskar mitt Jönköping, det är så bra på alla sätt och vis. Men samtidigt så vill jag inte stanna för det är dags för nånting nytt och spännande.

Min syster åker ut till Visingsö med mamma och en kompis imorgonbitti så mamma så till henne att säga hej då till mig eftersom jag åker till pappa på söndag och sen vidare till gbg. Fick en låång hård kram och puss på kinder, haka hals och en blöt puss på munne som avslutning. Min lilla gosegris hur ska jag klara mig utan henne?!


När vi var ute och tog upp kräftor:)


Bästaste kusinen och syster yster när vi firar min födelsedag!


Imrogon är det Kick Ass Kick Off 10 på friskis. Ska bli jättekul men kände att jag inte pallade med att gå på tre träningpass på en dag. (man har fått välja tre aktiviteter under dagen, bland ett flertal alternativ) Så bytte bort mitt Träning med hög intensitet mot en föreläsning. Sen ska jag ha Bollywood och Jympa efter det:)

Måste sy klar tmin klänning nu om detta ska gå bra. kom på att jag tagit alla klänningar till Gbg men hittade en i garderoben som måste sys om en hel del så började igår och nu ska jag göra klart den och så kan jag ha den imorgon:)

puss


Blandade bilder

Har faktiskt en hel del bilder tagna trots att i princip alla mina bilder är bildlösa:P


Midsommar: (även min födelsedag men inget speciellt firande:P)


Kusin Lotta and moi!



Twinsen Karin och Annika




Danssss.


Dom stillastående tråkmånsarna:P haha



Grillning på kvällen och den första obligatoriska snappsen ska precis intas i "växthuset":)


Sommarbild från landet:)




Lägger in fler senare:)

PUSS


Fix och trix

Idag har jag fixat och trixat. Skulle sova så länge som jag vile men vaknade ändå vid nio men somnade och vaknade fram till 10.30:) Sen har jag fixat försäkring, både hem, olycksfall och allriskförsäkring. Fixade också en ny e-legitimation eftersom jag bytt bank och så csn på det. tog mig ett tag att räkna ut hur mycket jag tjänat sen juli men tror jag fick ihop det rätt. Om itne så hoppas jag att det inte är mer än 3000 kronor till för isf har jag ljugit för csn:O Men jag var noggran och lverdrev tom när jag räknade så det är nog rätt.

Skulle ju åkt till gbg idag och fixat i lägenheten och träffat helena men när jag packat in det mesta i bilen och gjort iordning en kylväska med fryst och kalla saker så ångrade jag mig. Kändes så onödigt att åka dit bara för att åka hem imorgon kväll igen för ska jobba i Hva på fredag morgon.

Ohh just det Mina tvillingkusiner Annika och Karin fyller 18 idag, jag undrar vad som hände, de var nyss småpluttar som gick på allt man sa och alkohol och killar fanns inte i deras huvuden. Tur att jag ska flytta till Gbg nu så jag kan hålla lite bättre koll på dom:P

PUSS


Jag lever, jag lovar:P

Nu var det längesen, typ väldigt längesen, typ 1,5 vecka sen. Iaf så är jag i princip helt inflyttad i min lägenhet:D Har en hel låda med stövlar och vinterskor som ska ner bara, och en matta, men det är ju bara små detaiiils. Idag ska jag på johns testpass, aerobic dans. Kommer nog vara sjukt bra om jag känner honom rätt. Innan dess ska jag träffa johanna nere på stan och ge henne hennes 4 par jeans som hon dumpade här förra vekan och som jag ska lägga upp. Imrogon åker jag ner till Götet för att sova första natten i lägenheten, ska träffa helena med som redan har flyttat in i sin lägenhet.

Är sjukt taggad nu för att börja plugga, har kollat in lite folk som jag vet ska gå i min klass för vi har en grupp på facebook:P Nästa fix är litteratur men det är en jäkla massa böcker bara för första kursen och man ska väll inte behöva köpa allihop?

Iaf så ska jag hit the symaskin nu!

puss!


Blivande personalvetare:)

That's me! oh yes it is!

Gick in på studera och såg att andra urvalet var klart. Har hela tiden tänkt att det inte gör så mycket om jag går ett år på hälsopromotion först men fan vad nervös jag blev och riktigt kände känslan som jag skulle känna om jag inte kom in. Men det gick ju bra "ANTAGEN" stog det så fint längst upp:D

Måste bara hitta en soffa, och en tv-bänk, och ett soffbord. Säg till om du har ett till övers:)

Har legat ute på gräsmattan och spanat på John medan han har kommit på och övat in rörelser till nya passet, nu verkar han dock ha slocknat här inne på altangolvet.(vi fick gå in för det började regna här på sunny island) Nu har det dock slutat men det är ju blött i gräset fortfarande. Det som var så fint i morse, varför regn?

Nu vill jag bada, får se om jag får liv i John igen!

ÅUSS

Utför just dag 15/15

Idag är min sista dag på mina 15 dagara av jobb med en ledig dag i mitten. 14.15-19.45 på friskis och sen härliga 21-01.30 på mc donalds:P

Imorgon ska jag få se min lägenhet för första gången!!!! Fan vad jag är taggad. Har hela bilén fullknökad meed kartonger och tror jag måste pumpa däcken innan jag far iväg, haha! Dock så har jag inget sällskap och är lite bitter över det. Varför ska alla jobba eller ha andra planer?!

Jag står här och äter en Twix och har lite dåligt samvete över det, nu när jag inte tränar, typ ever, sås ka jag väll hålla mig undan från sån skit tycker jag, men icke. Nått som är roligare är att jag äter min twix iklädd min nya tröja från HM:D

I tisdag var jag på Eclipse med lisa med mat från gamla wok innan bion och i torsdags träffade jag Helena för första gången på väldigt länge:) Det var då inhandlingen av tröjan gjordes på rean för 100 spänn och en go fika på Johans.

Idag hade jag även min första sovmorgon på evigheter kändes det som. Har börjat 6 nu tre dagar och fan vilket humör jag var på igår när jag kom hem. Skitirriterad och helt slut i både kropp och huvud. detta vansinnes-jobb-i-alldeles-för-många-dar-i-rad är nog inte min grej:P

Nu ska jag ge gymmarna lite rosa fina trasor att torka bort sin svett med:D

PUSS


RSS 2.0