jupp

Försöker så ofta jag kan glömma bort att mitt liv suger. Med varierande resultat...Idag hade de tagit bort pappas stygn, och han ville ha lite sympati då de hade tejpat över alla stygn och inte hade rakat av så mkt hår vilket innebar att de slet loss stora tussar, stackars papi. Jag blir galen på att inte få någon information, om nånting. jag vill ha info om det finns risk för metastaser, vilke risken och chanser hela grejen innebär med mera, men nej det får vi inte.

Över till något roligare:) Idag var det Personalvetardagen i skolan med inspirerande föreläsningar. Efter IKEAs föreläsning är jag sjukt sugen på att söka mig dit. Älskar tanken på att hoppa runt lite i organisationen och testa olika positioner och saker då jag gillar nya utmaningar och kan bli lite rastlös om jag gör samma saker varje dag. Kan inte ens äta samma sak till frukost två dagar i rad:P

Nej, nu försöker jag smita från att läsa den feta boken jag ska läsa till imorgon!

puss

det var inte igår...

Det är ofta när livet inte blir/gör som jag vill som jag vill ha någonstans att skriva av mig lite och kom att tänka på min gamla orörda blogg. Befinner mig just nu mitt inne i en period när livet är jäkligt fucked up. Som att det inte räckte med att C skadar sig för livet nu är det pappas tur. När jag var 7 eller 8 opererade han bort en godartad tumör på balansnerven. Nu har han mått dåligt en längre tid med huvudvärk med mera och en ny tumör upptäcks, och antas vara samma som förra gången och det orosmomentet räcker gott och väl. Bara det att det inte är samma som förra gången utan vi har uppgraderat till en helt ny tumör, aka cancer. Happy times. De upptäckte även en förtjockad vägg nånstans i hans hjärta så nu ska även jag kollas upp då detta tydligen är ärftligt. Det blir bara bättre och bättre. Men vi ska ta oss igenom allt, även detta.


RSS 2.0