Heaven doesn't seem far away anymore.

Efter det stålande vädret igår så hade jag inga tvivel på att det skulle bli poolen idag igen, men så vaknar man upp till ett förskräckligt brak. Jippi, åska och regn idag igen, ge mig sooool!

Tror jag ska ta tag i min scrapbook nu om jag känner att kreativiteten kommer till mig, men först blir det nog lunch, hämtmat från panera Bread. Blev så arg förra gången jag var där. Kollade på salladerna för jag brukar alltid mixa två olika saker man får en halvaav varje gre så jag skulle mixa soppa och sallad men visste redan vilken soppa jag skulle ha, älskar deras tomatsoppa, den bästa! Så går jag och beställer, and guess what?! Dom har inte kvar tomat, buhuuu, så nu får det bli broccoli istället. Intressant va?

Nu ska jag försöka mig på att ändra bredden på min blogg, wish me luck!

PUSS


Ja herregud! Nu har jag pillat en massa med detta. Ville ändra bredden och bakgrundsfärgen. Inget av det lyckades jag med, det ser ut precis som vanligt, dock så har jag på något sett fått menyn till vänster att försvinna. Turligt nog så har jag sparat den ursprungliga mallen på datorn men ska ändå försöka få tillbaka den alldeles själv:P

Yey me!

Sitter I MITT RUM med datorn! Första gången på flera månader och jag vet inte riktigt vilket nät jag är uppkopplad på, men jag är glad så länge det varar!
Imorgon ska jag se om det går att beställa en taxi till kl 05.50 en lördagmorgon som bara ska köra oss typ 6-7 minuter bort, vet att många taxibolag vägrar ta in beställningar i förväg. Om du behöver en taxi så ringer du när du behöver den och hoppas på att det finns en ledig, skumt? japp!

Nu ska jag sova, så godnatt på er!

PUSS

Teknikens under

Christins föräldrar är hemma hos oss nu i två dagar för att hälsa på Christin och de var så söta när de fattade att de kunde se och prata med mig på Skype, undrar vad för nya grejer jag kommer bli förundrad över när jag blir gammal och rynkig:)

Kan fortfarande inte fatta att jag är hemma om två månader, och har bara en månad kvar att jobba, och då är jag ledig en av de veckorna! NIIICE

Poolen var extra trevlig idag för Filippa och hennes barn var och hälsade på. De hade play-date med Ericas barn och senare kom Carro också så det var många barn i rullning:D

Föräldrarna är på konsert så jag jobbar ikväll igen. Är skitsugen på shopping så det är segt nu alltså. Men har NCIS som sällskap och kl 10 är det Royal Pains, my favourite:D:D:D Vill ha något att gnaga på nder tiden, men har ju börjat försöka äta bättre nu det sista:P kan ju inte komma hem 8 kg tyngre! Hoppade tom över glassen som jag så gärna ville ha vid poolen idag. På tal om glass, Erica har introducerat mig till bästa glassen ever!! Ben&Jerry's Karamel Sutra så underbart god, hoppas verkligen den finns i Sverige så jag får den även när jag kommer hem, must have!!




Nu ska jag ta ett äpple!

PUSS på er!


Seven pounds

Igår åkte vi hem till Filippa för att glo på film. Tog svängen förbi affären för att köpa nått att tugga på, kan ju säga att jag valde nyttigast, det blev blåbär:)

Filmen som sågs var Seven Pounds med Will Smith, se den! Jätteförvirrande tills sista delen då allt föll på plats och vi alla satt och snyftade i soffan:P



Nu är tanken att jag ska träna en timma och sen ta mig till poolen! Bara för att jag skriver det i bloggen nu så kommer det börja regna!:P

PUSS

I heard that u were trouble but I couldn't resist

Regnet fortsätter....kulkul

igår såg jag något supersött mitt i regnet, tre små bambiungar som låg under det stora trädet på tomten:)

Så söta:)

Sen så bytte jag tandborste imorse, insåg du att min gamla var alldeles för sliten, tog ett kort på det med:D

Detta är alltså precis samma tandborstsort, det blåa är helt "bortgnagt" likaså den oreanga biten, men nu har jag alltså äntligen bytt:P

Har precis tränat och nu väntar duschen:)

PUSS

Musiktips

Ett litet musiktips:)

Har nu precis kommit hem från en sushilunch med anna, kom hem precis i tid till att helvetet bröt lös:P åska och regn i mängder. Skakar marken så här när det åska hemma?
Andra dagen med regn nu, eller igår var det ju jättefint tills 5 nån gång iofs:P

Kl 2 ska jag träna(ja jag måste ha en tid, annars blir det inte av:p) och jag har kommit en liten bit med min ena uppsats, en av dom behövde visst inte vara på 5 sidor som tur var!

PUSS

090729

Så nu är mamman och pappan hemma igen. Inte ett ord om att jag tagit hand om L från Söndag kl 20 till tisdag kl 22, man känner sig verkligen uppskattad! Egentligen ska jag få extra betalt, det skiter jag faktiskt i, men inte ens en ful turist t-shirt från Jamaica! Tror faktiskt inte esn jag kommer gråta när jag åker, om jag gör det så är det inte familjen jag kommer gråta över, utan hunden:P och såklart mina älskade vänner! Kommer bli svårt attt lämna Erica, och hon som ska förlänga så jag inte kommer se henne på ett helt jävla år!
Angelica tar jag ju med mig hem, och likaså Anna. Sen så har vi ju resterande Jerseyligan(plus Carro) som jag inte vill lämna!

Nästa punkt på dagens to-do lista är att skriva två äckliga uppsatser på 5 sidor, det tillhör kursen jag var på förförra helgen.

Efter det händer något roligare:D Lunch med Anna!

Ska ta kort på min übercool t-shirt som jag köpte med Erica i fredags också!

PUSS

ensamtsående mamma

Ja just nu är jag ju ensamstående mamma, men sent ikväll kommer de hem igen:) Ska bli skönt att kunna gå ut på kvällarna, även om det bara varit en kväll som blivit bortrövad än så länge. Gick ju ut och solade som ni redan vet och gissa vad för klassisk sak som händer. Jag hör ett lustigt ljud....vrider på huvudet och träffas av en väldigt kall vattenstråle, sprinklersystemet gick igång! Vilken chock! De grukar gå på tidigt på morgonen runt 5-6 så vet inte vad det är för idiot som ändrat till 12-13. Jag fick iaf byta solplats och istället gå upp till terassen, inte lika skönt utan solstolen!

Min nya bikini:


Läste på Stina-lees blogg att skåne är invaderat av nyckelpigor, sen pratade jag med pappa coh han har inte sett en enda i år så de har väll flyttat ner dit allihopa:) Lite roligt tycker jag, men jag är ju som jag är:P

En störig sak är att ja haft en ögonfrans i ögat i typ två dygn nu! Den sitter i yttre ögonvrån och är omöjlig att plocka ut. Såg den i morse och förökte verkligen men nu har den gömt sig bland alla veck där inne, men den känns fortfarande, men det är väll bara att vänta ut den, den kan ju inte sitta där hur länge som helst. Om inte annat så bor jag ju med en ögonläkare så då för väll han gräva runt lite:P hehe.

Nu måste jag äta något. Huset är väldigt dåligt uppfyllt med mat så finns inget kul att äta, och då blir det ofta så att jag låter bli, men inte idag:)

PUSS

solningstorka:P

Ja så är det! Jag har för första gången i mitt liv inte haft den minsta lust att sola, urk. Inte för att det har varit så överdrivet mkt sol det senaste, men då borde man ju passa på när solen tittar fram. Idag vaknade jag och min sollust har hittat tillbaka, vad tror ni händer då? Jag sätter mig i soffan för att kolla mailen vid 9 och vaknar upp igen 3 timmar senare, skit också!

Så nu måte jag ut direkt, hinner inte ens träna först så det får jag göra när L är hemma igen, hon kollar ju ändå bara på tv när hon kommer hem! Ska sätta på mig min nya oanvända bikini från Asos:D:D

PUSS på er!

Here we go!

Då ska vi se, jag har precis pratat med pappa för att uppdatera mig lite.

Okej, såhär ligger det till. Det är alltså så att min bonusmamma var ute och red med två vänner. Hästen sparkade bakut och hon flög av, landade på marken och låg kvar där orörlig, med bruten nacke. Åkte ambulans till närmsta sjukhus, medvetslös och förlamad. Flugen i helikopter till Uppsala där de opererade hennes nacke. Det var 5e nackkotan som krossats totalt.

Idag blev hon körd i ambulans till Jönköping för att rehabiliteras. Hon pratar normalt och hon kan röra armarna, men kan inte använda händerna. Tror hon har känsel i benen men kan inte röra dom. Hon är fast besluten att träna upp hela kroppen, hon är ingen som ger upp i första, andra eller tredje taget! Det kan ta ett halvår innan vi vet hur mkt rörelse hon kommer att få tillbaka.

Vi har bott ihop sen jag var 5-6 år så hon är som en extra mamma för mig och det känns väldigt jobbigt att vara här borta när jag vill sitta där brevid henne och uppmuntra och underhålla. Hon är stark, väldigt vältränad och fruktansvärt envis så hon kommer kämpa tills hon blir bra, inga tvivel! Jag skickar positiva tankar!:)


Älskar dig<3


Ny vecka

Sitter och slötittar på The Doctors, väldigt amerikanskt!! De tar upp nya rön och gamla myter mm, självklart är det en superhet manlig doktor iklädd blåa scrubs som leder det hela;P

Skulle gått på zumban 9.15, som vanligt, men fick ett mail om att den ordinarie ledaren är bortrest och att det är någon annan som ska leda och jag är precis som Johns största fans:P(inte intresserad om det inte är han som har passet) så jag ska träna i gymmet här hemma istället lite senare. Vädret är sådär tråkigt mitt emellan så det är inget solaväder direkt. Jag är shoppingsugen men tror jag ska hålla lite i mina pengar, får se hur det blir:D

nepp, see you later!
PUSS

hmm

Alltså ursäkta men va?! Har flera hundra TV-kanaler och kan inte hitta nånting att kolla på, baaaad!

Det åskar som 17 ute och jag är lagom uttråkad, men ska väll gå och sova snart så jag kan få iväg L till camp i tid. Föräldrarna är utomlands så L har varit hos farmorn hela helgen men nu ska jag vara ensam med henne tills tisdag kväll, lagom roligt.
Igår(lördags alltså) blev det alltså utgång. Mötte upp Carro, Erica, Ericas vän som är au pair i Baltimore och så hennes vän som är här och hälsar på från Sverige. Blev inbjudna på förfest av en kille Erica träffade förra helgen, såklart så tog vi limo dit:D


På tåget in:)


Angie, Erica och Carro i limon


Alexandra, Isabelle, jag, Angie och Erica

Supernajs ställe med dörrman, massvis med hissar, pool på taket(en riktigt pool denna gången, ingen uppblåsbar:P) och skitsnygg inredning. En lång och trevlig förferre (när vi skulle ta oss ut hörde jag killarna säga"ska vi car serviecen eller taxi" alltså kan man beställa car srvice genom lägenhete! hur stört är inte det?!) sen bar det av till ett ställe som heter Buddha Bar som ligger i meatpacking district, ligger runt 14th street på west side. Ett område med massvis av heta uteställen. Coolt ställe, stort och bra uppbygg men stundvis var det riktigt kass musik.


Förferren, jag, Angie och Carro


Vi tog festen in i duschen:P haha


På Buddha Bar

När de stängde kl 04.00 så tog jag och Angie oss med taxi till Penn station för att ta tåget hem vid 5. Började dugga lite lätt när vi satt i taxin, lagom till att vi var vid penn så började det fullkomligt ösa ner, sprang kanske 10 meter för att nå dörrarna och vi var båda två genomsura!

Vi var hemma vid 7 och jag slocknade direkt. Idag har vi bokat vår resa till Niagarafallen nästa helg och så har vi kollat på boende till sista månaden:D:D

Imorgon ska ni få en redogörelse av vad som hänt hemma i Sverige, men nu ska jag sova
Nej nu börjar "I didn't know I was pregnant" det är ju så udda, så jag måste se:P haha

PUSS

Gårdagens outfit!

Orkar inte skriva om kvällen just nu för är superhungrig. Men kom hem kl 8 och har nu sovit till 14:)


Ny klänning från Forever 21
Ny nitväska från Forever 21
Nya klackar från Forever 21
Nytt diadem med dragkedja från Forever 21
Om jag gillar Forever 21?!




De nya skorna, som gjorde fruktansvärt ont vid slutet av kvällen, men de var faktiskt över förväntan! Hade ju med andra små skor i väskan:D

Nu ska jag lägga in kvällens bilder på datorn och äta frukost.

PUSS

Mot shoppingen!

Igår såg vi filmen Bedtime Stories med Adam Sandler, skitsöt. Men vi fick se sista delen idag för som sagt så har Angie lite svårt för att hålla sig vaken till film:P
Jag har ju gjort framsteg med mitt sova-i-samma-säng problem men inattt blev det för mkt...haha. Samma säng, samma täcke och en minihund som andas megahögt!! Så jag flydde med överkastet och en kudde och la mig på golvet. Lite hårt men helt okej faktiskt!

Nu ska vi äta frukost och sen blir'e shopping,

Nu kom hunden Bridget in och slickar på mig som hon alltid gör:P hon är så söt!!

PUSS

In Angies Bed!

Nu har jag slagit mig ner i Angies säng med datorn på magen. Blev upphämtad på tåget av Angie, Ida cch tysken Mimi. Vi tog oss vidare till en fruktansvärt fullbokad Kines(som tur var hade vi bokat bord, för den väntetiden annars alltså!) Jättegod mat så ligger nu här med magen i vädret, ser ut som jag ska föda om en vecka, haha:P

Imorgon ska jag shoppa en klänning hoppas jag för har inte med mig något som jag vill ha på mig imorgon kväll då det blir party. Har också världens fetaste plåster på stortån då jag blöder igenom alla små barnplåster med figurer på som vi hade hemma. Lyckades på något skumt vis hyvla av halva huden på tån när jag rakade benen, fråga mig inte hur, men jag klarar allt:D Trodde bara det var ett jack som blödde nått enormt men det var ju halva huden som var borta:P

Alltså detta måste se jättekul ut, vi ligger här brevid varandra med varisn dator och båda är vi inne och skriver nya inlägg på blogg.se :D Detta är livet alltså;P

Puss!

Ny dag, nya möjligheter!

Trött, väldigt trött, men tänker inte lägga mig i sängen för då kommer jag inte komma upp igen:P Vi hade en trevlig kväll på Brady's igår, jag, Erica, Issa, Emelie, Carro, Carros mamma som är här på besök och Carros mammas vänninna. Blev mkt dialektprat, dessa skåningar alltså!

Sen på väg hem så ringer Ericas värdmamma och säger att de inte har nån el i huset, att hela området är utan. Jag bor ju i samma område så 5 min senare ringer min familj och säger att vi är utan el. Stog länge och försökte komma in genom garageporten tills den kända glödlampan tändes ovanför mitt huvud(den behöver ju inte el, bara en dum människa som äntligen fattar:P) klart att dörren öppnar sig med el så det gick ju inte:P
Sen var det till att lysa sig runt med ficklampa så man kunde hitta sängen:)
Kommer ihåg när jag varit utan el hemma i sevrige och vi tände ljus och satte ut lite här och var...så mkt mysigare än ficklampor, men jag är ju i USA, vad trodde jag?!

Ska antagligen till poolen idag, bara det att jag inte vill doppa håret i poolen, det blir så hårt på något sett då och orkar inte duscha en gång till innan jag åker till Angelica, men vi får se. Nu ska jag försöka få tag på pappa.



PUSS

Change of plans

Det blev ingen konsert, med U2(jag skrev coldplay innan men det var ju fel:P) Regnet kom och planen nu är istället att gå till en bar som ligger här i närheten. Jag går alltid rakt in i Ericas hus så jag gick in, stötte inte på någon så gick ner till hennes rum där det var tomt, men mobilen var kvar och E går ingenstans utan den, så jag väntade och väntade och sen kom hon in i rummet och skriker:D hehe, inte direkt så att hon var beredd på att jag skulle sitta där inne;)

Eftersom jag inte visste om barplanen så kom ja helt osminkad så det blev bara att rota igenom Es sminkväska. Som tur var har jag en lite klänning på mig så bra klädval av mig!

Imorgon bär det av till Angelica, hon och två andra tjejer ska boka bord på en thailändare så jag hoppas jag hinner dit i tid, borde inte komma iväg allt för sent. Sen får vi se om det blir party på lördag, vet inte vad jag känner tiktigt men tar det som det kommer, vill inte planera för mkt.

Nu är E klar så nu ska vi gå:D

PUSS på er, skänker extra tankar till C<3


Strax ska vi iväg

Konserten börjar 8 och snart att jag ready to go. Får dock dåligt samvete nu när jag har roligt, jag borde inte kunna ha roligt, men ska skingra de tankarna!

PUSS

Konsert

Ikväll ska jag gå på konsert på mitt gamla college. Det är ett coverband som spelar Coldplay-låtar! Det ska bli jätekul och bra att få tankarna på annat håll, fick lite bra nyheter precis också så vi jobbar åt rätt håll:D


Jag, pappa och Christin i Namibia förra året <3

Nu ska jag komma på nånting kul att äta för igår åt jag havregrynsgröt på morgonen och sen 2 smoothies och en glass, bra jobbat maria, har du hört talas om näringsrik och omväxlande matvanor?!

PUSS

Känsligt

Jag tog bort det senaste inlägget. Det kändes för nytt, osäkert privat och känsligt då inte ens hela min släkt vet vad som har hänt.

Det är alltså en familjemedlem som skadat sig allvarligt och vi vet inte alls hur det kommer det blir tillslut, men jag hoppas på det bästa. Det finns inte så mkt jag kan göra härifrån!

Jag tänker på dig!

Kris hemma i Sverige och jag känner mig så fruktansvärt hjälplös! Jag är fast här borta när jag borde vara hemma.

Vill inget annat än sätta mig på första flyget hem, och tårarna vill inte sluta rinna.
Återkommer när jag vet mer för just nu är allting oklart.

Jag tänker på dig<3

Hua!

Gjorde precis en smoothie som lunch, men det blev inte så lyckat. Hade inga bananer och de ger ju liksom sturturen, så då tog jag havregryn istället men US havregryn är inte som svenska så de är fortfarande hårda:P och så hade vi ingen bra frukt så jag hittade ett megastort plommon i kylen som jag tänkte testa och...ja som sagt ingen hit, men jag sitter här och dricker det ändå:P Kom just på att vi har frysta blåbär, men ltie sent nu kanske.

Tittar på NCIS men så fort det är slut ska jag hinna med träning och ärenden, yeijj!

PUSS

22/7

Hittills har vi sluppit regn idag men man vat ju aldrig. Har masvis med ärenden idag ändå så det är bara bra att det inte är sol för då är det så surt att vara inne hela dagen.

Tog precis ett kort på de nya skorna som jag köpte efter bion i söndag på väg hem från kursen.


Franssandaler:)

Kom på att jag glömt skriva om sista dagen.
Vi körde runt 11 till en bio för att se Harry Potter 6 innan vi skulle köra Des till hennes familj som var uppe på semester i samma trakt. Jag gillade filmen, inte alls lika mkt action och spänning som i den förra men den var rolig och väldigt söt:P Efteråt blev vi shoppingsugna och eftersom bion låg i ett mall så var det ju inga problem...eller jag hade lite problem:P Eftersom vi "bara" skule på bio så tog jag bara med 20 dollar och så gick 7 av dom åt till själva bion och så hade jag 13 kvar så jag hade råd med skorna men inget annat, men det var nog lika bra om jag känner mig själv rätt:P

Sen droppade vi av Des och så fortsatte jag och Steph i den gigantiska bilen i bilköerna hem. Steph var en ängel och körde hem mig så jag slapp ta tåget:)


Fetingbilen som vi körde, surplade massvis med bensin så här har vi precis tankat:)
Bilen var lätt en meter högre än alla andra bilar på parkeringen på kursen, och lika så på bensinstationen.



Des och Steph


Moi på väg hem:)

Des har massvis med roliga bilder på oss alla tre på sin kamera som ni sk afå se så fort jag får dom:)

Nu ska jag glo på TV och kanske sova lite!

PUSS



 


Smoothie

Jag har börjat med en ny grej. Eller egentligen är den inte ny, jag gjorde det ofta i Sverige men nytt för USA.
SMOOTHIES! Gott:D

Jag har en ny favoritlåt också. Så fruktansvärt bra! Underbar och vacker och introducerad för mig av Stephanie och desirée. Det är A Drop In the Ocean med Ron Pope!

Regnet det bara öser ner...

Ja, vad kul, det har fullkomligt öst ner sen jag vaknade i morse.
Jag skrev ett inlägg igår men hade inget nät så här kommer det:

"Jag orkar numera inte bry mig, så kort tid kvar och man vill ju inte förstöra stämningen. Det är den stora nackdelen med att vara au pair. Eftersom du bor där du jobbar så tar du inte upp saker med familjen som du borde. Det var en av sakerna de sa hela tiden på au pair-skolan första veckan i USA, "kommunicera, säg till om något är fel eller irriterar dig", men hur kan man göra det? Man vill ju inte bråka och argumentera. Vem vill bo i en familj med tryckt stämning? Denna gången är det så att min värdmamma idag skulle vara volontär i templet de tillhör, hon ska släppa in människor som ska hämta grönsaker. Jag tog ju hennes volontäruppgift i skolan för ett tag sen, att servera pizza. Det hade med L att göra och hon kunde inte den tiden och hade faktiskt försökt byta bort sin tid men det gick inte så jag erbjöd mig för att vara snäll. I morse sa hon till mig att hon skulle stå i templet idag men "Jag tänkte att du kan göra det så stannar jag hemma med L" Alltså? Ahhhhh! Snälla jag är din au pair/nanny/barnvakt, inte någon som du kan dela ut DINA uppgifter till. Hon frågade inte ens om jag ville göra det utan sa bara att jag SKULLE. Jag bli så trött och ännu lite mer sugen på att åka hem. Eller åka hem vill jag inte alls(förlåt släkt och vänner, det är inte er det är fel på:P) men vara au pair är jag så fruktansvärt trött på, just av anledningen att man inte kan säga vad man tycker och att man 24/7 trippar runt på tå i huset, även fast man egentligen är off. Man är aldrig helt off, endast om man tar sig ur huset.


Så nu sitter jag här på en stol, säger hej och ler falskt mot människorna som kommer in, inget internet har jag heller så sitter och skriver i Word. Något som jag faktiskt ska våga ta upp med K är att jag inte tänker vara inom "komma-hem-på-10-minuter-avstånd" hela helgen när farmor och mormor ska ta hand om L när föräldrarna ska på semester. Hur mkt ledig är jag isf? Inte mkt alls. Antingen får de säga att jag ska vara hemma 10 timmar på lördag och några timmar på fredag och så blir det söndag ledigt, eller så kan jag vara nära hemmet under de timmarna, men min söndag är helig och jag tänker inte slösa den på att vara hemma, har ju knappt några helger kvar. Hoppas på att de säger att jag får åka till Princeton och Angelica iaf om jag har telefonen på mig hela tiden eller nått. Detta vet inte Angie om än:P så det är väll bara en tanke än så länge men man kan ju hoppas:)


Nu ska jag spela lite spel för att fördriva tiden.


PUSS"

Har nu släppt detta lite:) haha. Fortfarande så förstår jag inte riktigt vad som får henne att tro att hon kan skicka mig men jag gjorde i princip ingenting så what's the big deal?! Tror bara jag börjar bli lite trött på allt men har ju bara 28 jobbdagar kvar:D




Silver bay, lördag

Vi hade olika lektioner hela lördagen. Bland annat foto, jättekul klass och vi tog massvis med foton med olika inställningar. Litet smakprov:


Microinställningen:)


Solen i svart-vit


Underbar natur, Lake George


LOVING!

Finns massvis med fler bilder, men jag hinner inte just nu, L kommer hem om 1 minut:)

PUSS

Hemma!

Är nu hemkommen igen, är trött som få så det ska bli sängen direkt, har haft en rolig helg kan jag juiaf säga direkt! Trafikstckning på vägen hem men vad gör väll det?!
Har hittat en lite plats i mitt rum där nätet funkar. eller mitt rum är det inte direkt, utan mitt badrum. Om jag sitter på golvet med datorn närmast dörren så går det, jippi! Måste bara komma på nått bättre att sitta på för en handduk är itne så bekväm:P

Godnatt på er! PUSS

Snabbt!

Liten snabb uppdatering bara!
Internet funkade inte igår men nu är det up and runnign igen, ska dock gå och äta frukost nu, ha två lektioner och sen bär det av hemåt igen, med ett stop på första bästa biosalong för att spana in Harry potter 6:D

Tror jag kan ha en lite rast till innan vi påbörjar vår road-trip så då ska ni få en massa fina bilder som jag tog igår på fotokursen!

PUSS

framme

Så nu är vi framme, tog 6 timmar att åka itsället för de 4-5 det ska ta, massvis med helgtrafik! Man blir bara så trött på den körningen, gasa lite bormsa lite, gasa, bromsa, ja ni förstår. Har haft en riktgit trevlig road-trip om man bortser från den irriterande huvudvärken jag fick den sista biten men vädret är väldigt kvav och de hänger åska i luften så jag vet ju varför. Har fått rum så långt bort från Steph och Des som man kan komma, husen är verkligen på var sin sida om området, men jag trivs här med min tysk som heter nått konstigt som jag inte kommer ihåg:P


Steph är på G i bilen;)


Des kör bil och är totalt omedveten om kameran:D


Vi fick sockersug och stannade till på donken! Detta blev resultatet, en Brownie melt!


Flickorna mumsar:D

Schemat är verkligen fullspäckat så det blir inte mkt slapptid alls, jag som är så trött, men sova har man ju inte tid med när man är ung.

Nu ska visst min rumskompis sova, så jag måste väll det med nu då, kan ju inte håla henne uppe hela natten:P

PUSSS

Snart bär det av:)

Min v-mamma ska köra mig till tåget om 20 min och så måste jag in och vända i NY för att komma till Stephanie som jag ska åka till kursen med. Inte alls långt emellan oss med bil men nu ska jag alltså ta tåget in till Penn Station, gå til Grand Central och ta tåg därifrån till henne. Krångligt men nödvändigt.

Får se hur helgen blir, har inte så stora förväntningar utan detta gör jag för jag måste få ihop mina sista poäng, alla au pairer måste läsa 6 credits och jag har gjort fyra med min psykologi och nu blir det tre till denna helgen, så jag kommer få 1 för mkt:P

Tar med mig datorn så kanske blir nån uppdatering, tydligen så finns det ingen täckning där ute i ingenstans så förvänta er inte att jag svara i telefon.

Nu ska jag packa ner datorn, PUSS

Packar

Eller, jag ljuger lite för packar gör jag inte, men ska göra det alldeles snart. Ska ju uppstate, utanför Albany, över helgen för min sista kurs. Jag hoppas det blir fint väder då jag hört att det är väldigt fin natur runt campus där vi ska bo. Just nu är det rätt mulet ute, villket var en chock. Tar i princip på mig min bikini direkt när jag vaknar för det är alltid sol:P

Var inne på min au pairsida på nätet och såg att min sista dag i familjen är 1a september och inte den 2a som jag trott, vilket nästan är lite komiskt, efter som jag ska jobba tre dagar, måndag, tisdag och onsdag innan vi ska ut och resa men egentligen så behöver de mig bara på onsdagen och onsdagen är den 2a, haha, fy vad elak jag är att jag blir glad fast jag vet att det kommer krångla till det för familjen:P Det är ju bara det att jag tycker de är lite elaka när jag är ledig hela veckan innan, de behöve mig inte mån-tis men sen vill de ha mig EN ENDA jävla dag innan jag ska åka, alltså onsdag, men nope det kommer dom inte få nu:P

Vet inte vad jag ska hitta på idag när jag inte kan sola, borde nog städa rummet kanske i samma veva som packningen, men först, mat!

PUSS

Nättjuv

En riktig lite nättjuv det är vad jag är:D
Sitter utanför hundgrejen som L går på med hunden varje onsdag(kostar 400 spänn per gång, nödvändigt? de gör typ ingenting) och lyckades koppla upp mig på någons nät! Ibland har man tur, haha.

Pratade med pappsen innan idag. Han hade precis "tagit fram" min bil, den har stått stilla mesta delen när jag varit borta men nu hade han skickat iväg sätena på rengöring och så skulle han tvätta utsidan och insidan så den är fin tills jag kommer hem igen. Har räknat ut att jag har 31 jobbdagar kvar nu, det är ju ingenting! Det är cirka 11 veckor kvar och jag jobbar 6 av dom men så är jag ju ledig många helger och en vecka precis innan jag åker ut på min resa.

Jag tog lite bilder på poolen igår:

Om man har tur så iaf en av livvakterna som sitter runt om lite halvhet;)


Härligt svalkande!



Mangoglasen jag försökte svalka mig med idag

Nu måste jag gå in och betala!

C ya!

PUSS



Jag smälter bort...

Har försökt svalka ner mig med mangoglass och en kall dusch, men med tveksamt resultat! Solskyddsfaktorn(blandat med härlig svett såklart;)) bildar små vita forsar längs med kroppen så snart är det väll dax för ny insmörjning. Grannen på gatan nedanför bygger om tror jag så med jämna mellanrum så dränks min musik av diverse sågar och bankande mm, stämningsdödare? oh ja! Men man får väll vara glad över att det är strålande sol nu mest hela tiden.

Har inte tagit mig an dagens träning än men att gå in i det kvava träningsrummet känns inte så lockande så funderar på att ta ett x-antal varv i trädgården. Brännan blir ju snyggare när man rör på sig har jag hört:P

Har börjat tänka på vad jag måste göra innan jag kommer hem nu med. Jag måste boka en tid hos optikern, boka en tid på min salong för att fixa ögonbrynen som inte har fixats ordentligt på ett år! Tandläkaren måste besökas, en massage från moster ska med bokas in. Sen så måste jag luska lite i detta med jobb med.

Shit det är onsdag och snart kommer de och ska fixa trädgården, jag måste ut och pressa innan de dyker upp!

PUSS

Stackars vänstersidan!

Låg ju som sagt vid poolen hela dagen igår, och det blev nog lite för mkt sol tror jag. Iaf för den vänstra sidan av mitt ansikte. Jag vet inte hur jag har lyckats, men högersidan såg ut som vanligt medan vänster var rööööd! Tanken är att jag ska försöka jämna ut detta idag:P

Planen den närmsta timman är att borsta tänderna och ringa Angelica.

PUSS


Poolhäng!

Har legat vi poolen i princip hela dagen. Brännan börjar komma på plats rätt så bra nu! Började inte jobba förens 19.00 idag för L åkte med en vän hem efter camp, najs som bajs! 

Har precis hämtat L och snart  kommer Filippa hem hit så ska vi äta sushi:D Eller vi skulle äta sushi men stället hade stängt så beställde istället en avokado och en nektarin från mataffären:D

Längtar som fan till Cali. och Hawaii nu, inte långt kvar alls ochsnart så är jag hemma! STÖRTTT!

Nej nu ska jag fixa lite i köket. PUSS!

Söndag i Central Park

Jag och Carro åkte in till city vid 1-2 nån gång, ville ha en stressfri dag så det blev lite senare än tänkt! Orkade inte gå upp till parken utan tog subwayen, bara det att vi glömde tänka på när vi skulle gå av utan vi satt bara där och pratade, tills vi upptäckte att vi åkt 2 hållplatser för långt:P Men vi fick oss en trevlig promenad och köpte med oss frukst ochh dricka. Mötte upp Erica och Filippa som stog där i förra kvällens partykläder, turligt nog så är jag snäll och hade tagit med mig kläder till dom!


Carro messar:P

Jag och Carro la oss för att sola medans de andra två gick för att äta lunch. Så härlit att vara i Central Park, som en lugn oas mitt i kaoset. Partyflickorna joinade oss igen och så låg vi där i solen ett bra tag.


Erica och Flippa


Haha, Filippa! Lite som Mr Napkinhead i filmen "The Holliday"

Filippa blev bjuden på middag som Erica ville med på medans jag och Carro inte var alls upplagda för det så vi tog oss en tur runt parken istället. Massvis med olika grupper av folk som spelade på trummor mm och folk dansade. Vi gick förbi dammen som man kan hyra en båt och ro i, ser supermysigt ut, det måste jag göra innan jag kommer hem!


Mitt i all grönska sticker det upp höga hus, lite coolt!


Snygg-carro


Stora gräsplätten!


Folk dansade på en asfaltsplan:D


Afrikansk trummusik, ville inget hellre än att skaka rumpa med alla svarta kvinnor, men vågade inte:P



Ro, ro, ro din båt!




Det var en underbar solnedgång mellan höghusen som tyvärr inte riktigt kom med på kort!


Crysler Building!

Sen skulle vi gå ner till tåget och så gör vi samma sak som tidigare på dagen, vi går och går och går och pratar utan att tänka så vi går åt fel håll såklart! Så då blev det till att gå ännu lite mera:D

Igår låg jag i solen hela dagen och fick även prata lite med pappa och Kusin Lotta som fyller år idag!! 19 år blir hon, men kommer alltid vara min lilla söta kusse:D
Kvällen bjöd på Bachelorette hos Filippa med Erica, Issa och nya tjejen Emelie. Idag ska jag till poolen, jag antar att Erica och Carro är där med sina barn så jag får lite sällskap!

PUSS

My sister's keeper!

Igår såg vi den bästa filmen jag någonsin sett!! Herregud satt och grät konstant i cirka 2 timmar. Det var så att man fick behärska sig för att inte gråta högt, Carro hade lite probmlem med det under en del av filmen, hon släppte ut några gråtljud och jag började skratta mitt i gråten så det blev något blandat som måste låtit och sett rätt kul ut:) Så gripande och tragisk och samtidigt så söt och underbar. Det går inte att beskriva helt enkelt, ni måste se den!

Såhär rödgråten såg jag ut efteråt, tårrna ville knappt sluta rinna



Dagen spenderade vi i solen, först på min baksida och sen vid Filippas pool!

Jag och Carro köpte sushi, frukt och jag köpte en stoooor flaska med lemonad som i princip redan är sluuut, gott!

Idag ska vi in till city och möta upp Erica och Filippa som var ute och festade igår och stannad där:D

Måste hoppa  in i duschen, PUSS

Grillparty!

Ikväll har jag jobbat men bjöd över tjejerna för grillkväll. Så Carro, carro, erica, filippa och jag har grillat lax/korv och så banan med choklad efteråt såklart. Icke att förglömma...chips med salsasås:D


Efter att alla(speciellt erica och Carro som ni kanske kan lista ut) sett denna bild så fick jag svära på att inte lägga ut den på facebook, och det gör jag ju inte, det är bara min lilla blogg:D
Erica, filippa, carro och carro!

Imorgon blev Filippa(med vänner såklart) precis bjuden på poolparty imorgon så vi kanske ska dit, annars stannar jag och carro hemma och solar:) Kvällen bjuder på bioooo. Nästa helg ska geniknölarna gnuggas på en helgkurs upstate!

Nu ska jag soova så jag är pigg imorgon!


PUSS

Hemsk dröm!

I förrgår natt hade jag en hemsk dröm. Låg och grät i sömnen. I drömmen fick jag reda på att min pappa bara skulle leva i 5 månader till och jag fick panik över att jag inte hade gett honom några barnbarn. Har kommit på att det är väldigt viktigt för mig att pappa får barnbarn och även att mormor och morfar får barnbarnsbarn. Vet inte varför men på något sett är det viktigare att pappa får barnbarn än att mamma får det(alltså om en av dem får det så får ju den andra med:P men ni fattar) Mamma har ju Tuva som också kan föröka sig så småningom:P


Pappsen:):)

Nu har jag precis kommit hem från en konstgjord sjö här i närheten. Ericas barn skulle ha en playdate där med en annan unge vars familj var medlem i klubben(Här är man medlem i poolklubbar, dessa konstgjorda sjöar kallas också för poolklubbar) Vi var ju inte medlemmar men skulle betala för att vi var gäster till familjen som var medlem, efter lite trix så fick vi tillslut komma in. Fick ligga på en efterlängtad strand och lite "sjö"bad:) Hoppade från hopptornet med, högsta avsatsen. Låter högt men var typ som 3an på rosenlund:P

Stranden


Hopptornet!

PUSS


Ta mig till havet...

Gud vad jag är varm! har legat ut lite under en timma och tror hela tiden att det är kryp som går på mig men varje gång så är det min egna svett som rinner längs med kroppen. Har ju ingen pool men en dusch som är precis innanför ytterdörren så den används flitigt:D

Pappan kom hem strax över 20 minuter för sent igår, men han bad faktiskt om ursäkt:) Körde till Anna, alltid lika spännande att se om jag kommer ihåg vad familjen heter när jag ska köra igenom grinden in till hennes fetingområde. Men jag kom igenom denna gången med, puh:P

Anna hade köpt sushi som åts i mysigaste soffan framför TV:n:)
Ikväll ska jag som ni redan vet jobba, inget jag direkt ser fram  emot men det ska bli kul att ha Carro hos mig natten lör/sön!

Nej solen ropar på mig!
PUSS

9h och 53 minuter

Nu har jag jobbat i 9h och 53 minuter, han har alltså 7 minuter på sig att komma hem, tror knappast han kommer klara det!

Ska åka till Anna och äta sushi sekunden han kommer, är totally ready! Imorgon hoppas jag L går till camp igen så jag kan hänga vid poolen med Erica och hennes barn, på kvällen/natten ska jag jobba. Åh! vet ni vad jag kom på nu! Om hon är hemma från camp imorgon och jag ska ta hand om henne så kan jag inte jobba kväll, så de får alltså välja, dag eller kväll, nice!

På lördag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi har pratat om att undersöka NYC lite närmare. På kvällen ska jag och Carro(lina) hitta på nånting medans de andra ska ut och festa, vi kände inte riktigt för det denna helgen:D Tur att vi var två! Söndag blir det nog Jerseygirlsligan hela dagen tror jag.

Nu har han tre minuter på sig!!

PUSS

Air condition

Air condition finns det aldeles för mkt av i detta hus. Sviiinkallt! Ute går jag utan problem i shorts och linne, här inne sitter jag nu i tjocktröja och fötterna är som isbitar, inte alls behagligt. Funderar på att gå ut och värma mig en stund:P

Försöker komma på något att ge L till lunch, lutar åt tonfisk. Jag äter minst en burk i veckan. Innan jag kom hit så hatade jag tonfisk, fanns inget värre men efter ett halvår så gillar jag det starkt. Det ända dumma är att katterna kommer smygande så fort de känner lukten och sen vägrar att lämna mig ifred, haha!


Sjön vid min sommarstuga(där vi numera bor permanent) i augusti förra året, saknad!

PUSS

Hemma med sjukt barn!

Ligger här i soffan med L, hon kollar på Tv och jag surfar runt lite:) Fick mina foton igår så jag ska försöka scrapbooka lite så fort pappan åker till jobbet, gud vad boken väger nu alltså, fattar inte hur jag ska kunna få hem den:P

Ja här händer det inte mkt så har inte så mkt at skriva!

PUSS

Andas in...och ut!

Snart så dampar jag på denna unge alltså! Hon är ju bebisen i huset och får alltid som hon vill. Räcker med att hon är på väg att börja gråta så får hon hela universum om det skulle vara så. Nu så har vi varit hos doktorn för att se om hon har svininfluensa(vilket hon inte hade såklart!) Hon har varit "sjuk" tre gånger sen jag kom hit.
En gång hade hon ont i halsen, en gång ont i magen och nu feber och alla tre gångerna har jag fått illköra henne till doktorn, ingen av gångerna har de hittat nått fel. Det är så typiskt USA, alla går till doktorn för ingenting här, de skickade ju tom iväg mig när jag hade feber i 2 dagar för att se om jag hade lunginflammation, alltså jag varken hostade eller nått sånt men hey, man vet ju aldrig!
Nu har hon kommit ut till soffan där jag sitter, 4 gånger och halv"gråtit"(fejkat), lagt sig i soffan och tydligt vänt på sig varannan sekund och öhöö, buhu, ahaaa:at hela tiden. Jag ignorerar henne eftersom hon inte säger nått och hon går iväg igen. Nu ligger hon här igen och gnyr lite halvhjärtat. Aldrig att jag hade gått till doktorn efter 3 timmar med lite feber, ska jag påpeka att hon hade 38 grader?

Nu gråter hon lite till så funderar på att ge henne uppmärksamhet fast det tar emot nått förjävligt!

Update:
Haha, nu har jag spionerat på henne från köket. När hon inte ser mig är hon helt tyst och bara ligger där men så fort jag visar mig så börjar hon ojja sig och vrida och vända. Gav henne iaf flytande huvudvärksmedicin och lite kramar, hon kan ju inte hjälpa att hon överdriver, man tar ju efter de man bor med:P

Ja men grattis!

Så nu har jag tvättat, städat, vikt tvätt och tränat. Hade inte med mobilen så när jag kollar har jag 4 missade samtal från mamman. L är sjuk och måste hämtas på camp. Precis när jag ska gå ut genom dörren ser jag att camp ringer, funderar på att skita i att svara, jag är ju på väg...men svara ändå och får typ en utskällning av " the camp nurse" att L har väntat en timma och frågar om hon kan ge L febernedsättande, visst säger jag, det får hon ofta hemma med. Sen säger hon "vem är du egentligen?" svara att jag är hennes nanny och får då "meh! då kan ju inte du säga vad hon kan få och inte få, jag ringer hennes mamma!" Vad är det med USAs folk idag. Hon visste att jag inte var Ls mamma för hon frågade det direkt när jag svarade så varför då fråga mig om hon får ge henne medicin?

Iaf så var det bara att åka, jag som hade gjort allt klart så snabbt så jag skulle kunna gå ut i solen. Väl där får jag skriva på papper av olika slag att jag hämtade ungen och sen på väg ut så blockerar 7 skolbussar utfarten så jag tänker vända, lägger i backen och vad kommer då inte bakifrån om inte 4 till bussar, great, tillslut med lite fix och trix så kom jag ut. Har parkerat ungen i föräldrarnas säng och tänker minsann gå ut och sola en stund ändå!:)

Ikväll ska jag grilla är det tänkt, marinerad kyckling står på menyn men grillen skrämmer mig lite:P den r så stor och drivs på gas, kommer ju gasa ihjäl mig själv:P


Ida, Lina och jag juldagen 2007:D

PUSS

Frustration!

Gud vad jag börjar bli frustrerad på min familj! De lämnar mer och mer disk till mig(hur svårt kan det vara för vuxna människor att själva stoppa in sina tallrikar i diskmaskinen?! Jävligt svårt tydligen!) och igår kom min värdmamma in på mitt rum efter jag slutat och bara "Maria, du måste packa upp matvarorna när jag handlat, nu har vattenmelonen stått ute i 6 timmar, jag vet inte om vi kan äta den längre, och igår stod det varor här nere som du inte heller packade upp!" Svara så klart att oj då, det har jag inte sett men det ska jag tänka på bla bla bla, puke!

Alltså vad fan? Detta hus är dygnet runt fullt med påsar med olika innehåll, finns säkert 5 stycken som flyttas runt i huset med hundgrejer, sen finns det andra med kläder, handdukar, jobbrejer, ja hela huset är fullt av påsar av olika slag med olika innehåll, hur ska jag veta att hon varit och handlat och sen bara ställt påsarna nånstans utan att säga till mig?! Inte direkt så att jag går runt och letar efter påsar eller har oanade tankeläsartalanger! De påsarna som hon snackat om som tydligen ska ha funnits på nedervåningen måste hon ha ställt dit när jag inte ens var hemma för jag var vid poolen hela dagen, aaaaah! damp! Jag kommer inte sakna att vara au pair kan jag ju säga, fast kommer sakna mina nya vänner och staden och allt sånt nått otroligt, men som sagt! TA MIG HEM NU, eller inte precis nu, vill till Cali och Hawaii först!! Det gick som ett mantra i huvudet när hon kom in på mitt rum igår "hawaii, hawaii, tänk på hawaii, säg inte vad du tycker, var bara tyst, HAWAII!"

Sen i morse så tyckte jag att jag hörde nån vid min dörr men jag ignorerade det, fan jag ska inte vara uppe i köket förens 8! Så kommer jag upp och L säger "jag var nere vid ditt rum och knackade men du svarade itne, du får nog gå upp lite tidigare för du måste ta på min solkräm innan jag tar på mina kläder och mamma mår illa av solkrämen" Jag började asgarva innombords. Min värdmamma verkar ha lite svårt med det där att själv säga till mig, antingen får hon L att göra det eller så pratar hon "åt" Rocky så han säger det!  Hon sa att 8 var bra, bussen går 8.40 och den sista kvarten gör vi inget ändå och nu ska jag tydligen gå upp ännu tidigare, så vi ska alltså sitta 25 minuter på morgonen och inte göra nått, okey boss, whatever you say! Dock tänkte jag inte låta henne komma undan så lätt utan sa till min v-mamma "L sa att DU ville att jag skulle gå upp tidigare, när vill du att jag ska vara i köket?:D" (med ett stort smile och överglad röst) Då sa hon det att 10 minuter räcker. Tack bra då vet jag det!

Över till något roligare, jag köpte en ny bikini på H&M i helgen på superrea. Skulle kostat 17 dollar per del och nu kostade den 5 per del!

Älskar den och hade utan tvekan köpt den även om den inte var på rea, dock blir färgen lite konstig på korten:)

Nu ska jag äta frukost!

PUSS

Hot Date

Så heter boken jag lånade på biblioteket igår. Orkar inte med någon bok där man måste tänka nu i sommarvärmen så det fick bli en riktigt tjejbok, har kommit 10 sidor in i boken och de har redan sex så jag klagar inte:P haha.

Nu började det dock regna, hann ligga ute 1,5 timmar iaf och jag tror det kan bli fint igen om någon timma så jag har inte gett upp!


Emma, Linda och Erica på Annas middag i fredags


Guitar Hero spelades!
Anna på gitarr, i soffan: Linda, erica och Patricia


Den här underbart vackara sjön bor Anna vid, ni ska se vilka feta hus det ligger runt om!

Nu ska jag tillbaka till boken:P

PUSS


Söndag

Filippa och Carro(lina) ringer och väcker mig redan vid 12, morgonpigga jävlar! De skulle iaf åka och köpa hämtmat, sushi var tanken men det blev en kines istället. Vi håller till på min baksida i solen hela dagen. Carro(line) kommer när Filippa åker för att hämta Erica på tåget och sen är Jerseys svenska tjejgäng complete(plus carro(lina) såklart:) hon är given fast hon bor på long island)
Efter en heldag i solen bestämmer vi oss för att titta på film, efter många om och men blir det "Snow Angels". Alltså....FY FAN VAD DÅLIG! Kan mycket väl vara den sämsta filmen jag sett i hela mitt liv, ni borde alla se den bara för att den är så fruktansvärt lam!! Redan efter 5 minuter kollade vi på varandra och "alltså vad är detta" vi hoppades dock på att det skulle bli bättre med tiden, men ack vad fel vi hade, hjälp alltså. Vi kunde inte sluta kommentera det under hela filmen:P Jättekonstigt klippt var den med!

Igår var det Zumba som vanligt och sen åkte jag till poolen för att testa att komma in. Egentligen får jag inte gå dit utan att ha familjens barn med mig men det var ingen som sa något:D
Idag tror jag att jag åller mig i solen hemma på soldäcket och Zumban hoppade jag faktiskt över idag, fy på mig men jag får hitta något imorgon istället!

PUSS

Lördag

Så i lördags var det då dax för 4th of July, typ största dagen i USA! Filippa träffade en kille förra helgen som bjöd in henne och så många vänner som hon ville på Roof top party i downtown Manhattan. Vi tog en taxi från Penn Station till en lägenhet på översta våningen, UTAN HISS! Första trappan var skräckinjagande!

På tåget på väg in!
Carro, Filippa, Erica och Carro

Trappan! Vi överlevde att gå upp, lite jobbigare med höga klackar och en stor mängd alkohol på väg ner!

Det fanns 3 heta killar på festen, en var killen filippa hade första tjing på och de andra två var enligt mig HELT KLART bögar, detta diskuterades hela kvällen då den ena var dödligt snygg!


På taket:)


Solnedgång!
Vi fick höra när vi kom att de hade en pool på taket, när vi hörde pool så tänkte vi, hmm ja en pool helt enkelt. Det visade sig vara en plaskdam:D haha


Macy's fyrverkerier, de sköt upp fyrverkerier som såg ut som Smileys:)


"Filippas" heta kille Matt klättrade upp i en vattengrej på taket, alkohol gör dig smart?!


Erica gjorde samma sak, och efter henne Carro!


Jag och sötaste Carro! Emma kom med på ett hörn, haha!


Filippa lekte popstar på vägen ut, det blev taxi till stället Nikki Beach på 50th street och Lexington ave! Skitbra ställe med en catwalk i mitten av dansgolvet som alla dansade asset av sig uppepå:D


Jag och Carro på Nikki Beach


Jag och andra Carro!


PARTY!

Underbar partyhelg! Nu ska jag läsa ifatt mig på mina bloggar!

Puss

BRB!

Jag ska skriva om helgen snart, ska bara åka till gymmet och gå på Zumba och sen en halvtimma Core efter det! Just det, sen ska jag nog till poolen, men kanske efter det?!:D Svårt att uppdatera som man ska när det är så fint väder ute!

Hörde av pappa att de haft värsta åskan så TV dator och allt var halvsönder och vägen upp till huset var bortspolad!


Gotta go!!
PUSS


4th of July

Middagen igår var supermysig, hinner varken skriva eller lägga upp så mkt bilder eftersom jag måste fixa mig för dagens rooftop party på manhattan! Kan iaf säga att vi, 6 tjejer drack 9 vinflaskor!

Såhär såg jag ut:


Jeanskjol:Abercrombie and Fitch

Vitt linne: H&M

Gul kofta: Nordstroms


Nej jag måste snabba pålite nu!


PUSS



Nu är det dax för alkohol, igen, tredje dagen i rad. Kroppen är väll försvagad så någon av oss kommer ju garanterat ha alldeles för kul ikväll, frågan är bara vem?!


Middag hos Anna

Nu är jag klar för middagen hos Anna, har gått på mallet hela dagen och orkar inte göra något åt huvudet! tofsen som jag åker dit i har jag sovit med och sminket är från i morse:) Men jag hoppas att jag blir insläppt ändå!

Bild får ni imorgon!

PUSS

Godmorgon världen!

Nyss uppstigna, jag och min inneboende Erica. Till allas förvåning så sov jag jättebra i samma säng som henne! Har ju alltid haft lite svårt för det där att sova i samma säng som någon annan(probmelatisk ibland, jag vet!:P)

Vi hade en kul kväll igår, lite drinking games(ska ta med mig alla hem:D) och allmänt snack. Nu ska vi åka till mallet om en timma coh shoppa lite, jag behöver en ny partyklänning, har hela garderoben full, men som alltid så har man ändå inget att ha på sig!
Ikväll är jag, Erica och lite andra tjejer bjudna hem till Anna på middag och vindrickning, ska bli super:)


Igår, hade satt på självutlösaren när jag kom på att jag glömt skorna:D


Klänning - H&M
Skor - H&M
Armband - H&M, haha, kul att jag åker till NYC och shoppar på H&M:P
Örhängen - Fått dom av mamma, tror det kan vara pilgrim



Ha en underbar dag!
PUSS

Taggad för hemmafest!

Vad jag lyssnar på i detta ögonblick, tycker verkligen det låter som Darin, men tydligen är det nästa Backstreet Boys!
http://www.youtube.com/watch?v=YIunP5FgD4A&feature=related

Är nu iordningfixad för min FÖRSTA hemmafest senjag kom hit. Finns ju inget som heter förfest så vad ska man göra?
This is how I look!

Får skriva var allt kommer ifrån sen! Erica ringde precis och hon hämtar upp mig om 5 min, måste rusa!!!!

PUSS

10 månader!

Idag firar jag 10 månader här i US! Kommer ihåg avskedet på Landvetter, pappa, mamma och lilla tuvisen som körde upp mig (om någon blir förvirrad: mina föräldrar ÄR skilda bara det att de fortfarande är vänner:))

Har nu cyklat 40 minuter, och styrka i 20 minuter och känner mig som en pöl, men hey! Hawaii here I come:D:D


Såhär ser jag ut nu, svettig och fin, om två timmar ska ni få se något helt annat!

Idag har jag också blivit jävligt sugen på hela flyttahemifrån grejen!! Idas fel men jag får vara glad för hennes skull:P haha. Jag själv skulle kunna flytta direkt när jag kommer hem om jag hade velat, har varenda liten grej man behöver(plus massa annat inte lika nödvändigt:P haha) förutom lägenhet då! Men känns rätt onödigt om jag nu får som jag vill och kan flytta till Gbg hösten 2010. Får snylta på mamma och pappa 11 månader till.
Jag vet inte vad jag gör om jag inte kommer in, panik! men det löser sig väll det med som det mesta annat:)

PUSS

Ensam hemma/FF!!

Jag har FF, gud vad cool jag kände mig när jag gick på typ mellanstadiet och annonserade att jag skulle ha FF i helgen:) Det var gamla goa tider det!

Satan vilken tid det tog för familjen att åka, min del(att packa Ls väska) var klar 2 timmar innan dom åkte så mig går inte att skylla på, i ren desperation att få iväg dom började jag göra andra saker. leta efter v-mammans skor, leta efter v-mammans bilnycklar, leta efter v-mammans handväska(jaaaa, hon är den mest oorganiserade människa jag känner, värre än jag var innan jag åkte, tom 10 gånger värre. För varje månad som går här borta så blir jag mer och mer pedantisk!!) sätta på hunden hans sele som bältet sätts fast i, hitta Ls playstation, mm mm, ja ni förstår. Utan mig hade denna familjen inte överlevt!!

Iaf så har de åkt, pouhhh! Min plan för kvällen var att göra en sats brownies, hyra en film på tv:ns on demand och sen slappa. Nu ser det ut som jag kanske tar mig i kragen, tränar lite i husets gym, dusch och fix och iväg på house party med erica, anna och carro, men jag är inte säker än. Brownie+säng+film lockar mer!

Har beställt lite foton för framkallning idag med så jag kan fortsätta på min scrapbook.

Ohoh, just det. Familje tog "min" bil till stugan så jag fick pappans:D förstår inte varför dom inte gav mig mammans men jag ska INTE klaga. Första stoppet blir banekn, dit jag måste åka nu innan de stänger!


gott!

PUSS

det ska gå!!

14.50 - Nu är jag nere i 1115 kr, och det finns inget mer jag kan ta bort! Tre klänningar, ett linne och en vit/rödrandig bikini!

13.08 - Herregud vad hände? Jag tog bort två av klänningarna! Nu kostar allt helt plötsligt för lite! Måste kolla skor! Behöver ju ett par nya gladiator tills jag kommer hem, måste limma dom jag har och i denna familjen lämnar man in allt på dyra reparationsställen när gått går sönder!

13.21 - Hittar inga skor, och så vet jag inte vilken storlek jag ska köpa, väska hittar jag ingen heller!

13.30 - Nu la jag till ett par shorts, varför gjorde jag det? Nej dom tar jag bort igen! Jag vet inte varför jag har sådana problem, det brukar jag inte ha. Inte alltid det blir rätt iofs, jag kanske lär mig? Borde ju ha vuxit upp lite nu, har ju faktiskt fyllt 21!


13.46 - Ja nu var det klart iaf! Tack och lov:P blev bara en klänning och bikinin, fasen vad stolt jag blev över mig själv:D

Nu kom solen fram lagom också! Ska äta lunch nu och om jag hinner efter det så ska jag ta en promenad, om inte så tar jag en långrunda ikväll när familjen åkt till stugan över helgen. Det är långhelg här nu "4th of July" ni vet:) så det blir raketer och grejer

PUSS



Asos

Sitter och klickar hem massa grejer på asos, jättedumt och jag måste rensa kundkorgen innan jag köper grejerna annars blir det inga pengar kvar:P haha. Men har hittat tre supersöta klänningar, kjolarna var inget att ha men nu är jag inne på alla 1000 linnen, åh vad mkt fint det finns! Är uppe i 1752 kronor såg jag nu, det måste ju halveras iaf hur det nu ska gå till. Målet ska bli under 1000, plus frakt:P

Nej måste fortsätta mitt klickande!

PUSS

Hur orkar jag bli irriterad?

Skulle laga mac ´n cheese till L och playdaten Olivia innan och då behöver man mjölk, tar ut mjölken ur kylskåpet, paketet känns tomt och jag häller upp det som finns i ett mått:


Såhär mkt var det, och jag vet vem som använde mjölken sist, min V-mamma K!! argggghh! Alltså hon åt en skål med flingor och mjölk i morse, kan man då inte hälla i tre droppar till?! Fattar inte att jag orkar bry mig och till och med ta ett kort, men irriterad blir jag!:D haha

Nej nu börjar det visst åska igen och jag måste vara beredd på att åka och hämta flickorna och hunden som jag nyss släppte av på en hundträningsklass för barn, som givetvis är utomhus, så om regnet kommer måste sticka!

PUSS

Jay Ho

Älskar denna låt, den skakar vi rumpa till på Zumban:D

http://www.youtube.com/watch?v=teWVoCnRqIc

Gomorron!

Finns en sån hemlängtansreklam här borta nu. "Gomorron!! Let me show you your new car" (på jättesvensk engelska) Det är reklam för en ny volvobil:D "From Sweden with love" står det längst ner. Företaget är  ju int eens svensk längre, men ibland passar det visst att spela på exotiska sverige ändå:P Första gången reklamen kom på TV så stog jag med ryggen mot och vek tvätt och blev totalt förvirrad och undrade vad det var för svensk man som brutit sig in i mitt hus och sa godmorgon till mig:P

iaf så kan vädret inte riktigt bestämma sig idag, ser ut som det kan bli rät fint om en timma eller två men man vet ju aldrig, borde passa på och åka till mallet och byta lite grejer men vet inte om jag orkar, det visar sig!!


Jag och Angelica den första månaden i USA, provar hattar på Macy´s:P

PUSS

Från strålande sol till ösregn och åska på 10 minuter!

Zumba i morse som vanligt, tog i som en litet as och var totalt svimfärdig när jag kom ut men skönt ändå:D

Hem till lite städning och tvätt och sen pressande i solen!! paus för solskyddsfaktor, en kall dusch och lunch. Har varit en duktig dag, den ända skit jag ätit var ETT oreokex! Gick in för L kom hem med bussen, på tio små minuter gick den gassande solen till att det totalt vräker ner och med åska och dunder så huset skakade! Bra tajming iaf:P

Har lite planer att dela med mig av:
17-19 Juli - Silver Bay, en helgkurs för att få ihop mina sista poäng som jag måste ha(ingår i au pair-progrmmet)
1-2 Augusti - Niagarafallen med Angelica

Sen måste jag få in en helg i Boston med men det är ett senare problem:)

Ligger här i soffan och kollar på "Wisards of waverly place" med L, lite kul så nu ska jag sluta skriva här:D

PUSS


RSS 2.0