John Blund

Efter passet gjorde jag och Johanna oss iordning och så gick vi till Johans och fikade och tjötade en massa.
 
Är trött som få och tror att det blir sängen snart. Har bara lite svårt att slita mig från Zorro på Tvn:D

Har varit en sväng med pappa och C vid brasan och vi tog med oss Diesel som vi trodde skulle klara fyrverkerierna galant, så fel vi hade. Han flög i luften stackarn vid varje smäll.

PUSS


godnatt!

Om 10 minuter säger jag godnatt. Klockan är då 21.00 och jag undrar hur detta ska gå, kommer ju vara för pigg för att sova men måste så jag orkar med hela dagen imorgon.

Vet inte vad som händer, två inlägg på en dag liksom, när hände det sist? Träningen gick bra och det kändes knappt nått så jag tror stenhårt på att morgondagen kommer gå finfint. Ska bli kul att träffa Johanna med eftersom hon iaf ska på passet:)

Nu sitter jag här och lyssnar på Adam Lambert, var ju i USA när han vann och jag gillar hans singer "Whataya want from me" en rätt stor mängd:P

PUSS


Jobbelijobb

Står på jobbet och det är inte så mkt action! Går runt och fixar, trixar, polerar och har precis vässat alla pennorna i barnhörnan!

Slutar vid 4 och ska träna halv 5 om ryggen tillåter. Har haft ont i flera dagar men det har ändå varit okej, igår blev det 100 gånger värre och jag kan itne böja mig framåt. trots det så gick träningen igår faktsikt bra så hoppas på samma sak idag:) Sen när jag kommer hem ska moster knåda igenom ryggen lite och så ska jag en snabbis upp till A6 för att köppa lite saker till C. Det blir en tidig kväll för jag ska....

...Öppna i jönköping imorgon, trevligt att ställa klockan på 04.50, eller INTE! Sen blir det träning igen vid 4 hoppas jag och sen vet jag itne vad jag ska hitta på. Trodde jag skulle ut med Johanna, men hon trodde det var på lördag och så har vi båda gjort upp planer för den andra dagen så det sket sig:P Ska åka till pappa och C på lördag iaf och sova så länge jag vill för första gången på evigheter!

Alla satans uppgifter i skolan är klara nu förutom den sista megauppgiften, men instruktionerna är itne ute än så jag lever i förnekelse än så länge!

PUSS


oj då

Det var inte igår, eller i förgår ens. Har varit skönt med en lååång bloggpaus!

Mkt plugg för tillfället och jag har mkt annat att göra också. Är bitter över att jag inte kan åka hem till pappa alls lika ofta som jag vill för jobbtider och plugg kommer ivägen. Det blir max varannan helg. Inte ens helger är heliga längre. Nästa helg är det dock dags igen och jag längtar!

Nu ikväll är jag hemma med Tuva som är sjuk. Skrutan kan inte prata utan viskar fram det hon vill för att hon är så hes, sen så har hon feber och ont i halsen. Så jag gjorde tacos till oss och åt aldeles för mycket och sen kollade vi på Talang.

Imrogon ska jag torka allt i mitt rum för man kan skriva meddelanden på hyllorna med fingret:P Sen ska jag hem till Helena dit jag tror att Malin också kommer komma och så ska vi se matchen. Ska bli kul att kolla in lägenheten med:) På söndag är det hårdplugg då nästa uppgift ska vara inne på måndag, den efter det är uppgiften från helvetet(trodde itne det kunde bli värre, ack så fel jag hade!) Jag och Helena ska hålla föredrag och bli ifrågasatta av två personer hela tiden, samtidigt som resten av klassen tittar på. Shoot me!

PUSS


Veckouppdatering

Ja nu var det visst en vecka sen:P Vet inte riktigt vad jag har gjort för något. Träning och jobb, pluggande och i lördags FYLLDE STINA 20 ÅR! Så glad att vi har hållt kontakten så bra, hon är min äldsta vän(inte i ålder då, utan i tid:P)

I lördags gjorde jag också högskoleprovet. Hann inte ritkigt läsa sista delen på svensk läsförståelse och så kändes delen med tabeller och kartor helt som skit. Men när jag kom hem med mit kontrollpapper och rättade så gick det väldigt bra på kartora trots allt och sämre på delar som kändes bra, haha. Fick iaf 81/122 vilket troligtvis blir 1,3 så lite bättre än förra gången men hade faktiskt trott att det skulle gå bättre. Well well vi får se om det räcker.

Igår hade vi en ny lärare i kursen som bröt lite så man fick koncentrera sig på vad han sa, och så sa han "do you see the idea?" i varannan mening:D

Idag ska jag och Helena börja på nästa uppgift och vid 18 ska jag på en föreläsning med Kajsa Bergqvist som friskis ordnar, ska bli intressant och se vad hon ska prata om.

Sista anmälningsdag till högskolan snart och jag har inte bestämt mig än, skit!

PUSS


Tillbyggnaden

Vi har ju koncentrerat oss på nerevåningen som ju är helt klar och då har vi satt igång med övervåningen. Det blir högt i tak och hur fint som helst!


Vi är i full gång med fondtapeten, pappa limmar:)


Den låga väggen har jag tapetserat helt själv och gjorde lika mkt som min lilla papps på fondväggen, jag är sånt pro nu!


All Done!


Superhärligt takfönster och så ska vi såklart lägga in golv snart. Pappa säger att jag ska få lägga golvet. Han verkar ha fått någon knäpp att han måste lära mig allt sånt just nu:P Han säger att det behövs en per generation som kan allt sånt och jag har ju inte så mycket konkurens i pappas familj;)

PUSS



RSS 2.0