Sol och bad!

Idag har jag varit ledig! Första gången jag är det och det är sol ute:D Åkte ut till Anna på Kalvsund och kom precis hem. Har fått färg, sen är frågan om det är rätt färg, men färg som färg, eller?! 

Ska stanna hemma och slappa ikväll tänkte jag, har blivit en hel del festande det senaste. Sisådär 2-4 gånger i veckan, men jag ska itne klaga, I love it!


Senaste 2 veckornas bilder:)

Förfest hemma hos Emmy. Anna dricker ikapp eftersom hon slutade sent:)


Lotta kom samtidigt och slog rekord när hon drack en flaska på 15 minuter. Sen gick det som det gick:P


Snyggaste Anna och moi!



Midsommarafton då vi gav upp tanken på utgång och istället köpte chips och åkte hem till mig:P


På Svea på min födelsedag. Lisa och Lotta ska pricka Lovisas mun:D


Jag fick Tequila:D


Lisa, Lotta och Anna!


Annan i hörnet gör hela bilden!


Bella och jag!


sen tvingade dom oss att sätta oss inomhus i det porriga ljuset som lockade fram allas snyggaste poser:P

PUSS


Stage

Sitter pch väntar på att mitt nagellack ska torka...segt! har jobbat idag och nu ska vi ut och söndagsparta! Har sovit max 5 tommar varje natt de senaste typ 9 dagarna så jag håller på att krascha, men det är ett senare problem. Inatt kom jag hem kl 4 och var i säng en halvtimma senare och sen var det upp idag för jobb.

Igår fyllde jag år, kändes dock väldigt konstigt att fira utan familj och släkt men det kommer senare. Har redan fått en kamera av pappa och C och av mamma har jag fått en spegel som jag dock inte köpt än. Ska välja ut en stor golvstående spegel:D Vi gick iaf till Svea igår och hade en mycket trevlig kväll måste jag säga. Söndagar suger dock för spårvagnarna går inte! Har bilder men pga av nagellacket kan jag itne lägga upp dom för kameran är i väskan:P


Måste bli bättre på att uppdatera nu men kan inte lova något:)

PUSS

ps. anna! är du i götet? vi måste ses!

PUSS


det rullar på

Livet rullar på jäkligt snabbt just nu! Kom på igår att jag fyller år om mindre än en vecka. 23 alltså, shit vilken oldie jag börjar bli!
Igår var det kaninfest igen och jag tog det itne så lugnt. Jag och Anna förade lite här hemma hos mig med rosévin och shots och sen drog vi hem till Bella där det var sjukt mycket folk och alkoholen flödade:P Måste säga att min avdelning är väldigt fiiiin! Alla är helt underbara och när vissa behöver någon att vingelhålla sig i så finns det alltid nån som ställer upp för man vet att man får tillbaka det. Sen finns det vissa andra som sätter sig och halvsover i en kundvagn som står vid hållplatsen när vi ska åka hem vid 4.30.



Nu ska jag sova, puss


Sängen nästa!

Åh shit vad trött jag ärrrrr! och jävligt hungrig, men tröttheten vinner och jag ska gå och lägga mig fast det sista målet mat åts kl 16. Imorgon ska jag träna, sjukt längesen nu och som vanligt känns det i kroppen att den inte mår så bra när träningen blir lidande! Får se vad jag hinner med men hoppas på ett steppass iaf:)

Igår var vi ute, jag tog det rätt lugnt men det var hur som helst väldigt kul:) Var en latis idagoch tog bilen till jobbet.
 
PUSS


Tja tja bloggen!

Haha, kommer ni ihåg henne? Hon som alltid sa "tja tja bloggen" i sin videoblogg?!

Jag har fullt upp just nu. Jobbet rullar på och jag får just nu utbildning i min sista attraktion, Jukebox! Jobbet är för övrigt skitkul och man hade inte kunnat önska sig bättre jobbarkompisar! Mycket fest och galna saker. Dvs mycket att skvallra om på dagarna:D Av någon anledning har jag lyckats vara inblandad i en del skvaller:P Både positivt och negativt, men inget som jag kan eller vill ändra på. Vem orkar leva med en massa ånger?!


Ska strax dra mig in mot stan för att köpa en present till pappa som fyller år idag så jag ska ta bussen till Jönnet vid 12, och imorgon åker jag tillbaka till Götet igen men tar med mig en styck mamma, syster och systers kompis för att gå på Liseberg:)

PUSS


fullt upp!

Hej! Jag har fullt upp med jobb och...jobb, och så lite fest på det:)
Jobbet går bra, eller gick bra, tills jag fick en ny attraktion. Kållerado, och det är nu kaos i mitt huvud. Att last i folket i båtarna är inte så lätt. Dom ska paras ihop, hamna i rätt båt, och framförallt lyssna på vad jag säger och det är just där det brukar skita sig:P

I söndags var det kaninfest på trädgår´n. Vi hade skitkul. Först förfest hemma hos Kim, jag drack inte begränsat och blev mer än lätt berusad:P med tanke på att jag skulle jobba dagen efter hade jag dock rätt bra planering och inga alkoholhaltiga drycker svaldes efter 12.30:)
Anna skulle sova hos mig och det fick bli en taxi då det ju var röd dag igår och spårvagnarna inte gick. Har dock inga bilder, kasst med tanke på att jag hade med mig kameran.

Igår gick vi upp tidigt och drog oss in mot stan och Anna åkte hem och jag mötte upp ERICA som var på besök. Som jag saknat henne! Vi åt brunch på Eggs and milk. Så jävla gott!! Tog en promenix hem till Filippa där vi hängde nån timma innan jag drog mig mot jobbet.

Jobbet igår var varmt och klibbigt! och jag har fått en fet blåsa under ena stortån! Får se hur det går att jobba med den idag:P Imorgon är jag leeeedig!

PUSS


Slappis

Vilket jävla slappis jag har blivit! Har verkligen inte pluggat mycket inför tentan trots att jag skrivit massa om det i bloggen. Av någon underlig anledning är jag ändå inte särskilt orolig. När jag är orolig så brukar det dock gå vägen så troligtvis kommer det gå åt helvete imorgon!

Jag har kommit på varför jag inte pluggar: Jag har alltid haft det rätt lätt i skolan så har aldrig pluggat särsklit mycket och har alltid klarat mig helt okej ändå. Inga superbetyg en absolut inga dåliga. Tänkte när jag började högskolan att jag skulle börja lära mig att verkligen plugga men än så länge har jag inte gjort det och fortfarande klarar jag mig helt okej. Inte så mycket VG men aldrig U. Jag blir så irriterad på mig själv för med lite plugga skulle jag ju ha VG rätt igenom! Jag måste vara otroligt lat?!

Damn, nu blev jag irriterad.

Över till något trevligare!

Karins student igår!


Lycklig student. Jag började på allvar nästan gråta när jag fick min kram. Känns så utomordentligt konstigt att de har blivit så stora!




<3


Haha, Ramlösa! Hon bad om något att vaska med på flaket!

PUSS


Student

Gårdagen på jobbet gick finemang. Det första jag möts av när jag tittar på dagens schema är att min första halvtimme ska spenderas på Cykelturen bland alla barn. Förtsa gången jag skulle vara där helt själv så blev lagom nervös. Men inga dödsfall, pheuuw!

Var i princip hela dagen på Balder, mycket trevligt. Lyckades med att taffsa rätt rejält på någon för första gången. Får se om det dimper ner nån anmälan om sexuella trakaserier, haha! Vi går ju och drar i allas bältan och jag kör ner handen mellan benen på en snubbe, missar bältet och träffar istället hans skrev. Han rycker till och börjar skratta och jag kan inte hålla mig utan börjar också skratta. Det piggade upp:P

Har tillbringat dagen med att göra fina kort till de snyggaste studenterna. Mycket dåligt, med tanke på att det är näst sista dagen för plugg och bara ett av korten behövs idag! Helt sinnessjukt att jag tog studenten för 4 år sen! Jag dör! Åldersnojja big time och blir supernostalgisk när jag ser alla studenter inne i stan! Fy vilken lycka!

PUSSSS


RSS 2.0