jag är besatt...

...bara lite lätt sådär, i att söka runt på blocket och andra ställen på lägenhetsspaning!

Har precis kommit hem från Johanna där jag och lisa invaderade hennes soffa för Idol, åååååhhh OLLE, kom och ta mig långt härifrån! Igår var lotta här och vi kollade på en film(har jag kansek redan sagt det?!) till det blev det våra gayvänner ben och jerry och popcorn. Sen år vi kvällsmat och en bulle. Snacka om att jag itne går ner i vikt:P


mm, popcorn i mina fina popcorn"skålar"

Idag köpte jag en ny kudde också på lager house, har redan tre därifrån så dom matchar så bra:D

På tal om ingenting, i korridoren innan man går in till mig så finns det en fransk ballkong på varje ände, och nån idiot har öämnat den påmin sida öppen jämt och ständigt, skitstörande för det blir svinkallt. Det var visst någon mer som tyckte som mig för säg att det var en lapp på dörre och var tvungen att gå fram och kolla vad det stog "STÄNG DÖRREN, PUCKO!"
Sen idag så såg jag att det var något mer längst ner, ni ska få se, jag tog ett kort, haha!



Hur bra är inte det?! Funderar på att sätta upp en lapp i tvättstugan för alla puckon häller i tvättmedel i fel fack så jag får försöka torka upp skiten innan jag ska tvätta!

Gäsp, dags att hit the säng!

PUSS


Städmani:)

Igår hade vi en kort föreläsning och sen köpte jag mig ett par finfina skor på Bianco, ni ska få kort på dom sen:) efter en kort sväng hemma för mat så åkte jag hem till helena och vi tog oss en prommenix i slottsskogen:) alltid lika trevligt med den sötisen! Sen fick jag kvällsmat hemma hos henne och å lite idol på det såklart!
just nu städar diskar och tvättar jag på samma gång:) ska ta ut en maskin nu och toppa i en ny och vet att jag då kommer få hänga tvätt i hela lägenheten, men gör det ändå:P

Lotta kommer hit snart så jag ska fortsätta min städning nu!

PUSS


...snark

Ställde klockan på 8, fast jag inte börjar förens kl 11 för att hinna läsa lite innan frukost. Problemet är bara att jag har så svårt att gå upp när jag vet att jag inte måste så det tog 25 minuter att ta sig upp. Har fortfarande inte gett upp tanken på att krypa tillbaka ner i sängen.

Igår köpte jag en skitful micro men orkade itne lägga typ 500-1000 spänn extra för en någorlunda snygg. Den passade okej på min smala lilla bänkremsa tills jag läste att den ska ha 10 cm marginal mellan sig själv och väggen bakom, damn! Så nu ska jag ha den på mi byrå, hur normalt ser det ut?! Måste dessutom köpa en förlängningssladd om den ska nå uttaget. Hur viktiga tror vi att dessa 10 cm är?

Nej, nu ska jag gå och snaska i mig ett ballerinakex, köpte dom för extrapris igår på maxi och dom är snart slut:P Måste verkligen börja träna igen!

Just det: jag ska leta efter skor idag och hoppas som fan att jag hittar några, sen ska jag träffa helena i eftermiddag:D

PUSS


Partyhelg!

Ja fredagen har nu ju redan sett. I lördags hade vi en liten mini-reunion med au pairtjejerna! Det var jag, erica, filippa, issa och så två tjejer som kom efter att jag hade åkt hem, camilla och carolina(bambi).

Mina älsklingar!

 


Camilla längst fram till vänster, issa längst fram till höger, erica i mitten längst fram och så pippa där bak till vänster och bambi där bak till höger:D


:O


Jag på väg ner i pippas läskiga hiss:D


En liten dans på gatan:)

jag erica och filippa var först hemma hos filippa och tanken var att vi skulle till någon fest i kungälv, men vi bangade och stannade hos pippa och så droppade männiksor in under kvällen. Sen gick vi till Ritz, och det var skitkasst! Bästa på kvällen var kebabtallriken som jag och erica delade på på väg hem:P

Söndag och jag, filippa, erica och camilla äter bakislunch som i USA, vi gick till bamboo! asgott!

Vidare till något annat:D
I helgen kommer troligtvis mamma och tuva hit och helgen efter det kommer Angelica, fan vad kul vi ska ha! Helgen efter det kommer Tuva vara här hos mig själv!

Nej usch, nu måste jag läsa min hemska litteratur!

PUSS


Vilken finalsittning!

Vi hade så kul igår! Först hemma hos Puck, och sen vidare till "what's-the-name" i slottsskogen.

Sara och lillSara


Jag och namn ni vet, men från vänster: ?, elin, emelie och söta camilla


Sara, nathalie, Ina, jag och elin!


Linda, sara och sara


Natalie och ina


Våra fina bordsdekorationer

Jag trivs som p-vetare!


emelie är taggad!

Nu måste jag duscha och taggaom för ikväll!!


PUSS


Finsittning!

Jag håller på och fixar till ytan lite:) Hade bestämt mig för mina heta lila skor och en mörk klänning men ångrade mig coh provade igenom halva klänningsutbudet. det blev en rosa klänning och jag kommer på att fasen nu måste jag ju hitta ett par andra skor också!! Så det blir mina svarta högklackade boots från steve madden:)

Tog en snabb bild, håret ska lockas:)

Påminnelse till mig själv: Glöm inte vinet som du la på kylning i kylen!!

PUSS


lägenheten

tänkte visa lite bilder på min lägenhet, dock så är den fortfarande sofflös:P


Badrum:)


Vardags/sovrum

 


Det tomma utrymmet til vänster om sängen ska egentligen innehålla en soffa:)




Kök:)


Min jättefina orkidé!

Nu ska jag strax åka till skolan för ett seminarium. Funderar på att ta en sväng förbi grannen och köra in en pinne i snubbens högtalare! Hela morgonen har vi haft "jag spelar högre än dig" tävling!

PUSS


wohooo

Nu var det 3 veckor sen sen sist, känns som 3 månader! Anna klagar på att jag inte bloggar, och hon har helt rätt! Jag har iaf börjat skolan och första hemtentan är inlämmnad, var inte alls nöjd med den men kännde att det fick bära eller brista:P

Igår köpte jag en soffa, en tresitsa med divan, lite stor för min lägenhet igentligen men det får bli som det blir, snygg och skön är den iaf:) Ska strax till skolan för att möta min arbetsgrupp för seminariet för att göra den nya seminarieuppgiften, jäkligt många sådana men jag lär mig faktiskt väldigt mycket av det. Varje grupp ska alltid ha två diskussionsfrågor i slutet av sitt föredrag och himla bra att höra andra åsikter för alla verkar redan veta allt, utom jag då som suger i mig all info för att förhoppningsvis hinna ifatt någon gång!

Förra måndagen hade vi vår provsittning,och jag hade skitkul. Musiktema och alla grupper hade en egen stil. Vi var reggae och vi regerade:P


Jag i mitten som vaktar min vinflaska med livet ser det ut som!

På fredag har vi finsittning så då blir det annan stil på kläderna minst sagt, sen så kommer massa usapeoplepå lördag hit till götet! Ska bli så jäkla kul att träffa alla igen! Pippa bor ju här också men erica och Carro kommer iaf, plus några fler!

Nej jag måste reflektera över hur "öppen" vår marknadsekonomi är!

PUSS


RSS 2.0