GALA!:D

Igår var det gala och jag hade verkligen skitkul!! Tror jag har lite bilder på kameran och så tänkte jag sno lite från Facebook för det var många kameror i luften!
Jag är bakis och ska ta en dusch nu är tanken och sen ska jag åka till HVA för att jobba vid 16.30.
Har ett fetingblåmärke på högra låret och en jäkligt öm arm, varför ska folk alltid slå på mig?!
Trött, trött, trött, int eså konstigt då jag sov 3 timmar inatt och knappt att jag sov när jag sov, delade soffa(hos John) med PJ(praktikant jävle, haha) och fötterna hamnade utanför. Har försökt plugga sen jag kom hem men det är stört omöjligt för det spelar ingen roll hur jag sitter så somnar jag ändå! Hur ska detta gå?

PUSS


Fortsatt billös

Jaha, vad kul. Pappa har pratat med Atteviks och jag kommer itne få bilen förens början av nästa vecka. Skulle inte bara bytas kammrem utan även, bromsskivor och lite vätskor här och där. Så istället för en vanlig service på 4-5.000 så blev det en på 25.000. Grattis! Hur många charterresor är itne det?!

Mindre kul att jag måste åka buss till träningen idag och även till jobbet i huskvarna på söndag, buuu!

Till något roligare:) min nya vårväska. Lite sailor inspirerad sådär.


PUSS


Billös

Till att börja med så beställde jag ju kläder från HM för några veckor sen och fick allt utan en underdel till en bikini som skulle komma denna veckan, igår fick jag en lapp i brevlådan där det stog att min underdel var "slutsåld" men att jag gärna fick kolla på hemsidan om dett fanns något annat som jag ville ha. ??? Öhh, ja, jag har gärna en helt annan underdel till min rosa leopardmönstrade överdel, NOT!
Så ringde dit i morse och sa det och då sa hon att jo men vi har fått in nya nu, jag skickar en direkt. Alltså kan dom inte ta reda på det inna dom skickar ut den jävla lappen då?! Tänk om det hade varit en jacka eller vad som helst och så tror jag att den inte finns och bsetäller nånting annat och så finns den, verkar ju urdumt, men nu löste sig allting trots allt.

Nått som var värre var att jag skulle hämta min bil på Atteviks vid 16, kommer dit och han säger
"ja just det, det var den, den går inte att köra"
"öhh, nehe? Varför inte då?"
"kammremmen håller på att gå av, ett under att den inte redan har gjort det"
"okej...men kan ni inte byta den då?"
"Jo, tänkte ringa dig om en halvtimma och fråga"
Men what the f**k varför ringa efter det att jag skulle komma, bara för att jag ska få åka dit i onödan?
Så någon bil fick jag inte med mig, John var redan på Holmgrens så jag ringde Oscar och så fick jag åka med honoms om tur var. JAg blir så irriterad, kunde dom inte ringt när dom upptäckte att jag behövde en kammrem så hade dom ju kunnat byta samma dag!! Sånt här irriterar mig alldeles för mkt och jag jobbar på att bli lugnare:P

Kalaste var underbart, kom ju en timma tidigt så fick kolla när de övade och världens coolaste danskille var där för att uppträda lite han också, har varit ledare i Uppsala men har en egen dansstudio sen 4 år tillbaka. Kunde inte ta ögonen från honom, haha. Både pga hans dans, den snygga kroppen, trevliga personligheten och söta ansiktet. Tror dock att han är lite för gammal för mig och en så trevlig kille är nog inte singel anyway:)

Nu ska jag glo på film:)

PUSS


Kalaset

Träffade Malin, Helena och Jenny på Waynes igår för att börja med vårt grupparbete. Blev väll mest snack om annat måste jag erkänna, allt mellan himmel och jord faktiskt:P
Hem en snabbis för lunch sen stressade ajg som en dåre till skolan för jag skulle träffa min lärare vid 14.10, fick komma in 14.40. Jag var lagom glad. Hon satt och pratade med folk som inte ens hade avtalat tid!!!
Inte för att jag hade nått bättre för mig, bara rent allämnt:D

Sen skulle jag träffa Pierre för en fika men hade förträngt att jag skulle jobba så istället blev det jobb 17-22.45.

Idag fick jag gå upp vid 8 för att åka med bilen till Attevik på service, gick hem vilket tog en timma och nu ska jag ner för att hämta den snart men tror jag tar bilen, haha!
Vid 18 är det KALASET. Musik och rörelser från Friskisstarten för 25 år sen tills nu, ska bli jättekul. Leta fram ett av mammas stenålderslinne som hon hade när hon var ledare i början av 90-talet. Det är råhett!

Köpte en väska igår med, ni ska få en sen bild sen.


Smile:)


Snööööö! Från igår.

PUSS


Gooodmorning people

Jag har iofs varit uppe sen 9.15 men det tar lite tid att komma igång:P
Makca med skagenröra till frukost, me like och nu ska en granne snart komma hit och fika så då blir det visst några kakor som hon har med sig.
Blev ingen bokläsning igår utan jag fastande framför damernas curling, surt att dom sög bara, men sånt är livet, haha!
Det snöar fortfarande så det har inte blivit några bilder men jag hoppas att det slutar snart:)


Bilden vägrar vända på sig!!!

PUSS


vårtecken

Idag har jag och C varit ute på äventyr, handlat på Hemköp och sen fikat i Sävsjö. Städat upp lite och kollat på de senaste avsnitten av Project Runway på TV3play, spännande! Nu kom jag ifrån det jag skulle skriva om lite,alltså vårtecknen. När vi gick på gatan där i Sävsjö så såg vi...GÅGATANS KULLERSTENAR! Längesen man såg en gata nu tycker jag, bara massa snö så det tar vi som ett vårtecken.

Imrogon ska jag ut och ta snökort är tanken så man kan kolla på dom om två år när man har glömt bort att det faktiskt är snö på julafton ibland.
Nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa boken som ajg måste läsa pga skolan, Tipping Point. Rätt intressant men illar itne att läsa saker pga tvång:P haha!

PUSS


Stackars stackars

Tycker lite synd om värma länder just nu, vi måste ju ha hälften av vattnet i världen som all den här snön?!
Åkte till A6 med Stina i lördags och orkade itne alls skotta bakom bilen innan så tog mig 5 minuter attbacka ut för jag slirade så, och i mina halvlåga stövlar så hade jag ju snö upp till knäna som läckte in i skorna och smälte på mina ben, inte nice!! Köpte mig ett vitt linna på HM en mascara av samma modell som jag brukar använda och den var helt stört billig så köpte en som jag kan ha när den nuvarande tar slut.
En sväng till systemet för inhandling av lite vitt Ecologicavin, mkt gott! Går förbi guldsmedsaffären där nånstans i mitten och alla står och kollar upp i taket, jag ställer mig bredvid och kan inte låta blir att fråga "vad kollar vi på?" fast ingen svarar vi kommer fram till att det nog är taket som inte gillar snön men skiter i vilket och går till IKEA.

Sitter skitbra och ser ut över hela A6, brandbilarna kommer på rad och vi får våra misstankar verkar ju stämmma när de börjar skotta taket. En lastbil som har kört fast vid macken vid rondellen(förlåt för att ni ikke jönköpingsbor inte fattar nått:P) mot ryhov och 3ans buss får åka runt hela skiten och ta andra vägen så ja kan ju bara gissa på vilka förseningar det var. När jag kommer hem så ser jag ju på nätet att A6 är avstängt. I was there!! haha Har jävliga problem med att parkera när jag kommer hem, tom värre än när jag skulle backa ut, dampar på sånt!!

Lördagkväll och jag John och Oscar ska hem till Ida för schlagertittande. Sjukt trevlig kväll måste jag säga, dock så vet jag knappt hur låtarna går men verkar som rätt låtar gick vidare.
Nu befinner jag mig på landet och pappa och hans bror A lägger golvet i vardagsrummet, ska vara samma där som i tillbygget, blir skitfint!

PUSS


Hur fångar man lättast en duva?

Min syster drog ett skämt för mig precis. Haha, jag med min kassa humor tyckte det var riktigt kul:P

"Hur fångar man lättast en duva?
...Man kastar sig ut från en balkong och låter som en brödsmula!"
HAHAHA! Så jävla rätt!

Kom hem från Friskis för en stund sedan och trotts att jag mår näst intill som vanligt så var det nog inte den bästa idén jag haft på ett tag. Redan på andra låten så kom illamåendet krypande och blev bara värre och värre. Kanske itne så bra att skaka om matsäcken så mkt? haha;)
Klarade iaf mitt-e-mot låtarna men sen gick jag och duschade. Så fort jag slutade hoppa runt så blev alt bra igen så jag ska fortfarande träffa Ida ikväll.

Nu ska vi göra egen pizza, mmmm mums:)

PUSS


Sjukskriven...

...från bloggen, och ja från jobbet igår också för den delen. Stackars John fick gå upp vid 5 och ta min tid. Ett illamående som hette duga och tillbringade hela onsdagseftermiddagen/kvällen i sängen med en ful gul hink. Dock så blev det ingen spya som tur var, det hittade en annan väg ut så att säga:P
Illamående hela torsdagen fast inte så det kändes som "jag måste spy" som tur var:) Idag mår jag mkt bättre inget illamåande alls nästan och jag ska minsann träna vid 15! Efter det ska jag träffa Ida (min otto ida).

Imorgon ska jag hem till Ida (den andra Ida, haha) på schlagerfest och det tror jag blir superbra. Måste bara komma ihåg att traska till systemet efter träningen idag!

PUSS


Godmorning people!

Pigg och vaken! Inte lika pigg när klockan ringde vid 4.45, bara att ställa klockan påå det var psykiskt jobbigt!

Nu ska jag fixa frukost åt våra pigga motionärer;)

PUSS


Tidig morgon

Nu ska jag gå och sova är tanken. Får väll läsa lite i min bok till kursen så blir jag nog trött, det är så det brukar bli när jag inte vill bli trött. Skulle inte förvåna mig om det blir tvärt om nu bara för det:P

Roligt på aerobicen, as always och så en stund i repan. Ställde mig utanför damernas omklädningsrum ett tag och agerade skopolis. Alla dessa folk som går in med skorna i omklädningsrummet och det blir ju så blött och skitigt! Sa till ett par tjejer igår och de bara "a just det ja, haha, sverige är itne så rent som man tror haha" och så satt dom kvar, bitches!

Börjar alltså 5.45 imorgon och vill att alla ska tycka synd om mig:P

PUSS


Flyttahemifrånlängtan...

Åh vad kul det ska bli att flytta. Inreda. Klara sig själv. Lära känna en ny stad. Nya vänner. Men samtidigt rätt så läskigt:P Turligt nog så är det ju så att jag känner några stycken som redan bor där och några till som ska flytta dit:)

Efter passet igår så gick jag ju på pedsex parks alla hjärtnas dagbio:) Helena kunde inte komma direkt vid 18 så gillade ju inte att jag skulle dit själv men träffade Ida och sen satt jag på raden framför Emma som jag har gått i parallellklass med typ hela livet. Jag satt helt ensam(fick besök av Ida ett tag dock:P) på raden framför henne och hennes två kompisar och vi hade riktigt kul:P En bit in i "The wedding date" så kom äntligen Helena så jag fick lite sällskap:P Film nr 2 var "Love actually"

Körde hem Helena och nu ska ni få höra nått riktigt udda. Husen på gatan såg likadana ut vi körde förbi ett hus där jag kände igen bilen som helena brukar köra så jag tror ju att hon bor i det huset....MEN hon bor i huset bredvid! Varje hus har ett garage, men garaget är grannens, fattar ni? Heludda och jag trodde hon skämtade. Vad är det för dåligt påhitt. Kul om man ska upp en söndagmorgon för att spika i garaget och så väcker man grannen eftersom ens garaget ligger i deras hus.

Anyway. Idag ska jag på Johns aerobic och sen ska jag stå i repan efter det, imorogn ska jag öppna friskis vid 5.45. kulkul, samma sak på torsdag. Wish me luck!

BTW så försökte jag skriva ett inlägg igårkväll men som vanligt så har blogg.se problem så det gick inte, dags att fixa till alla fel kanske?

PUSS


Satsar på hög puls

Skolan en sväng på morgonen hem för att laga kräftsoppa och nu ska jag ner till friskis snart för att gå på Johns puls vid 16. Efter det fix och trix inför alla hjärtans dagbio på högskolan. Halv okul att Helena slutar 18 då bion börjar och hur udda känns det inte att gå dit själv, men samtidigt så måste jag ju i princip det om vi ska få några bra platser. Sen så kanske Malin också kommer så det ska bli kul.

PUSS


Wakeywakey

Ja håller på at vakna, tror jag. har varit på jobbet sen 10.10 och gick upp vid 9 så jag borde vara klarvaken!

Manboy, manboy, you can call me manboy, tralala....han är så fruktansvärt söt, men fruktansvärt ung, haha. Rätt låt gick vidare iaf. Jag tyckte att Pauline skulle gått direkt till final hon också. Vi hade trevligt hemma hos john och sen skulle vi till Karlssons men lille Oscar kom inte in så vi körde på O´learys. Sjukt längesen jag var där och de tittade inte ens leg, det var ju itne lika knökat med kö och grejer som för nått år sen så de gör väll allt för att få in folk:P

Ska jobba till 16.30 men ska stå lite längre, så länge jag kan innan jag måste åka för att hinna till Maries pass i jönköping vid 18. TAGGTAGG!

PUSS


Almost ready!

Idag har vi varit flitiga. Upp vid 8 för att åka och handla med C vid 9 på hemköp hem för att tapetsera lite med pappa. Sen vidare för att hämta pappa och Cs nya sängar i lammhult och nu har vi städat vardagsrummet från allt jävla byggdamm som vi har levt i i flera veckor. Trevligt att vi numera kan sitta i en soffa istället för på var sin pinnstol:P

Sängarna är monterade och så fick vi upp en gardin.

Bilder:

En soffa! Men betongvägg och lite plnakor:P


Såhär långt kom vi med tapetseringen:D


Snyggsnygga garderober och nya gardinen


Den superheta tapeten och elsängar:P


Närbild på tapeten!

Nu ska jag snart åka hem till Jönköping för att åka hem till John på schlagerkväll!

PUSS


Isaberg

Befinner mig hemma hos pappa och C. Har precis stekt ägg till våra äggmackor då jag tyckte ost var alldeles för tråkigt. Sysslar alltså med matsäcken:P Ska koka thé nu är tanken men personligen så dricker jag ju mkt hellre varm choklad så det får nog bli två olika thermosar. Lite förvånad över att pappa ville göra matsäck, han är mer "vi-köper-i-backen-typen" men mig gör det ingen större skillnad:) Vi ska åka med företaget som pappa jobbar på, ska bli kul att träffa hans kollegor.

Ska sova här efter att vi kommer hem och så ska vi tapetsera imorgon innan jag åker hem till Jönköping för Johns melodifestivalparty. Ska bli kul, var ju ett lååångt tag sen jag var ute och festade, kommer inte ens ihåg när det var, haha! Vet att jag har en flaska black tower här uppe på mitt rum men gillar inte det vinet nått vidare utan får se om jag hinner köpa något annat kanske.

Oj vad tiden går snabbt!

PUSS<3


Lasagne

Jag lagar lasagne, men det går lite trögt:P Finns ju så mkt annat att göra;)

Ksa jobba ikväll vid 17 och så ska jag stänga. Om jag har tur så är det en snygg securitasvakt, men jönköping brukar inte ha så mkt att erbjuda, Huskvarna är bättre på just den punkten:D Har dessutom fått en hel massa tider i mars de senaste dagarna, me lika a lot!

Imorgon ska jag inte träna utan Oscar tog värdskapet åt mig för jag ska åka med pappa och hans jobb till Hestra och åka skidor. För 3-4 år sen ungefär så satt jag och storlipade när vi kom fram till att det itne skulle bli någon skidsemester med pappa. Jag åkte med Stina till österrike och sen året efter så blev det nog en minisemester har jag för mig(är så kass på att komma ihåg) och sen blev det ju USA. Iaf så är skidsemester alltid något vi har gjort sen jag var typ 2 år så det var lite sorgligt. Ville inte alls växa upp utan jag vill packa in mig i bilen och få tips av papput och komma ihåg hur det var när jag var mini och pappa fick ha galgliften i knävecket för att jag var så kort. Sen var det störtlopp ner för backen;) Härliga minnen.

Har kommit över detta lite nu men tycker fortfarande att det är lite sorgligt:P

Lasagnen väntar!

PUSS


Vårdval

Idag fick jag hem papper om vårdvalet. Bryr mig inte överdrivet mycket för jag planerar itne att bli sjuk. Har alltid gått till Råslätt innan men nu hade jag Wetterhäsan förtryckt på papperet och jag tänker stanna där. Alltid kul att testa något nytt, även om det är längre att åka. Ligger uppe vid A6:)

Har kollat på SYTYCD och gillar inte att Nathan åkte ut, tycker han är dundersöt! Nu är det Mord som gäller på 5an. CSI!

PUSS


Undisclosed Desires

Så bra låt med Muse. kan inte låta bli att lyssna på den:P

Skolan idag var rätt tråkigt, och ineffektivt! Har börjat med nya grejer nu och har då en annan lärare, inte alls lika bra som den andra. Hon hummar när man frågar något och svarar på något helt annat. Jätteirriterande för vi jobbar med outlines och jag vet itne hur man gör fast hon förklarade!
Iaf så har jag precis ätit lunch och ska försöka sätta ihop en utstyrsel för galan nu innan tränigen.

Vet at det har varit helkasst med bilder det sista och ska försöka bli bättre men det är lite jobbigt eftersom jag alltid sitter på mammas dator nu för tiden och lägger bara in bilderna på min:P

Nu har jag iaf samlat på mig en del bilder så here we go:)


Jag i långt hår för 2(?) veckor sen

Jag hade tråkigt en dag och kletade på 5 kg läppglans och tog lite bilder, efter detta åkte även lila glitter på, men det ser sjukt mysko ut:P Vet inte hur mkt ni ser på bilden ovan men mina tänder i nerekäken står jäkligt tätt och i sick-sack och jag kan itne låta bli at undra varför jag inte fick tandställning när jag var mindre. Inte direkt så att man ber om det?! Nästan så jag vill betala för en sån där räls som han har bakom tänderna som Kenza har, men det stör mig inte så mkt egentligen bara att det hade varit kul med ett perfekt leende:P Har en bättre bild, wait for it....



Har ju stickat klart min halsduk/halskrage även den har jag kort på:)

Mysig som sjutton men jag har kommit på att jag itne alls är någon halsduksperson, tycker bara det är varmt och knöligt!


Hårprodukter jag köpte med mig hem från frissan. Den rosa burken som har en 6a på locket är en helt underbar inpackning!


Testade nya spetsBHn till lite olika linnen jag har, men inget var tipp-topp så får köpa nått nytt:P


Nya svarta kavajen med svarta stenar på uppslagen(? heter det så?) och vitt foder, med nya leggingsen och nya svarta tygskor från lindex!

Har mer att bjuda på men måste absolut ta mig mot friskis nu om jag ska hinna!!

PS. Saknar dig som FAN Erica!

PUSS


Vill ha galaaaa!

Är sjukt taggad inför galan! Tror att det kommer bli superkul:) Det finns så otroligt mkt trevliga männisor på Friskis och äntligen så är jag ungefär lika gammal som de flesta med +-4-5 år och det känns skönt att itne vara yngst längre!

Aerobic idag och jag kunde det mesta, en jobbig vändning där det aldrig blir bra men John visade lite extra efteråt och det sitter nog som en smäck nästa gång. Någon jävel långt framme vid mig stank kattmat, skitäckligt! Men "over all" upplevelsen denna gången var mkt bra och jag fick ingen irritationskänsla över att jag inte kund och alltså ingen jobbig lust att gå ut. Jag gör framsteg!

Har sytt en hel del idag också. Dock så var det för hand. Min vita klänning med spets på som jag hade på midsommarafton var jag ju smart nog att stoppa i tvättmaskinen så spetsen är sönder lite överallt så det sitter jag och syr ihop nu. Klänningen är nämligen ett alternativ till ovannämnda gala!

Kom precis på att jag glömt att skicka in mitt CV och mitt cover letter till "urkund"(du skickar allt du lämnar in dit så kollar dom hur många procent som du har skrivit av andra uppsatser och texter) Måste komma ihåg att göra det imorgon!

Ohh, BTW så gjorde jag kladdiga chokladmufins idag. Tog kort men orkar itne hämta kameran! Goa blev dom iaf!

PUSS


Skärp er!

Skrev ett inlägg igårkväll men blogg.se har ju seriösa problem. Känns som det alltid är nått som itne funkar nu för tiden!

Iaf så gick jag och Helena på spinning vid 12 igår. Det är ju så satans jobbigt! Fysiskt såklart men även psykiskt. Man sitter där och trampar och trampar men rör sig inte ur fläcken. Hur kul känns det?
Beställde lunch innan passet så vi åt var sin sallad efteråt.

Har kommit igång riktigt bra med träningen nu, och har fått ett liv igen rent allmänt känns det som. Bra på alla sätt men man är ju så jäkla trött på kvällarna och det är jag itne alls van vid:P

Idag har jag ont i rumpa, BIG TIME! Insidan av sittknölarna är ömma som få, haha!

Tanken är att jag ska baka nånting nu, måste bara hitta något som jag är sugen på och hoppas att vi har alla ingredienser hemma. Sen ska jag på Johns aerobic vid 16. Imrogonska jag på Maries station vid 16, sen Johns puls på fredag och till sist Maries puls på söndag. Så torsdag och lördag blir mina vilodagar:D

Nu ska jag kolla på biggest looser:P

PUSS


Träning, heja hejja

Ska alldeles strax försöka få in syster yster från pulkabacken där hon leker med sina vänner för att få med henne till friskis för att jag ska kunna gå på maries pulspass. Mamma åkte till nån stand som jag aldrig säger rätt runt 4 och kommer hem imorgon kväll så jag får ta han om syster:)

Idag har jag sytt och fixat hela dagen. Gjorde mina svarta jeans från USA till stuprör för jag använde dom aldrig som de var:P och så sydde jag dit resår längst ner på mina svarta mysbyxor från Gina för jag gillar inte när byxorna fladdrar runt fotlederna, haha!
Ska sy in mina nya leggings också för de är för stora i midjan men det är lite krångligare så ska fixa med det imorgon täntke jag.

PUSSS


Oopsie

Nu var det längesen jag skrev! Men det har varit en hel del att göra. I torsdags åkte jag till systemet åt Friskis som skulle bjuda på alkohol efter Michael Jacksonpasset på fredagen och sen jobbade jag en stund innan johns pass. Kändes i benen att det var tredje dagen i rad men jag överlevde:P

Igår jobbade jag 11.30-20.15. Snacka om att jag hade ont under fötterna när jag kom hem, helvete alltså. Vägrade ställa mig upp igen:P Kom hem, fetingbråk med mamma men sen blev vi sams och hon hjälpte mig med min nyaste uppgift i kursen. Att skriva CV och personligt brev.

Idag åkte jag och Stina till Huskvarna för att jag skulle köpa tyg till min klänning men om tyget kostar 800 spänn så köper jag hellre något. Tänker kolla i en tygaffär till först men det lutar åt att köpa. Vi tog iaf en tur till Kroatorpet och åt varsin underbar macka, vidare till Jönköpings frukthall där vi köpte all möjlig och omöjlig frukt som vi ska doppa i choklad hemma hos Stina om en stund medan vi kollar på melodifestivalen. Hade lite tid att döda så tog en sväng upp på A6(misstag!) där jag köpte en skithet kavaj för pengar som jag inte har(eller dom finns men borde läggas på annat) och så har jag så fina leggings som Helena köpte åt mig i veckan att Stina ville ha likadana men de fanns inte så istället hittade hon ett par skitheta med spets längs utsidan av benen!!

Har skrivit lite på arbetet nu också och är snart klar men ska åka iväg alldeles starx hem till ovan nämnda person!

PUSS


Möte

Idag har jag varit på mitt första anställda-möte på Friskis. Lärde mig ett och annat viktigt, så det var nog bra att jag fick detta möte!
Gick på station och det var lika jobbigt som vanligt, hamnade hela tiden bredvid en tjej som gjorde fel hela tiden, stör mig såååå, haha. Vill bara gå fram oc knacka henne på axeln och bara "du ursäkta, men det är såhär man gör!" Men det går ju inte för sig så det gjorde jag inte. 10-15 ledare på Friskis spyr kaskader och jag har fått bakterienojja och vill INTE få vinterkräksjukan. Usch får rysningar bara jag tänker på känslan när färdigtuggad mat tar fel väg ut!

Imorgon ska jag jobba en liten sväng på Friskis i Huskvarna innan jag ska på Johns puls kl 16.30. Ska försöka hinna gå till en tygaffär där först och kanske titta in på Helenas jobb och hitta mig ett par snygga leggings. Måste ju skriva CV och Cover letter tills på måndag också så det är en del at göra nu känner jag. Ska dessutom få iväg Tuva till skolan imorgon för mamma åker tidigt, och så ska jag ha henne ikväll med, och på söndag. Puh!

Jävligt trött! Så nu blir det sängen!

PUSS


filmkväll?!

Hade tänkt kolla på Patrik 1,5 som jag trodde att jag hade i dataväskan, men det var visst The wrestler och slumdog millionaire och jag kände för något lätt och roligt. Har iofs inte sett någon av filmerna och tror att det är absolut hög tid att jag se slumdog-filmen eftersom alla pratade om den och jag aldrig kunde vara med och prata:p haha!

Nu blir det nog så att jag kurar ner mig i sängen och kollar på SYTYCD istället, hade varit trevligt med lite godis, men icke!

Var ju på Johns aerobic idag och hoppade runt som en ledsen vante. Svårt! Jag hatar att inte kunna, alltid, spelar ingen roll vad det är för något. Så jag var på väg att gå ut flera gågner för att det inte gick men tror att jag kan det mesta nu iaf så det går bättre nästa veckan. SKa se till att stå längst fram då, för nu kom jag sent och fick stå långt bak och då ser man ju inget!

PUSS


filmkväll?!

Hade tänkt kolla på Patrik 1,5 som jag trodde att jag hade i dataväskan, men det var visst The wrestler och slumdog millionaire och jag kände för något lätt och roligt. Har iofs inte sett någon av filmerna och tror att det är absolut hög tid att jag se slumdog-filmen eftersom alla pratade om den och jag aldrig kunde vara med och prata:p haha!

Nu blir det nog så att jag kurar ner mig i sängen och kollar på SYTYCD istället, hade varit trevligt med lite godis, men icke!

Var ju på Johns aerobic idag och hoppade runt som en ledsen vante. Svårt! Jag hatar att inte kunna, alltid, spelar ingen roll vad det är för något. Så jag var på väg att gå ut flera gågner för att det inte gick men tror att jag kan det mesta nu iaf så det går bättre nästa veckan. SKa se till att stå längst fram då, för nu kom jag sent och fick stå långt bak och då ser man ju inget!

PUSS


mutant?

Optikern igår som sagt. Mitt högra öga har varit riktgit irriterat och har varit rött med jämna mellanrum. Iaf så gjorde de alla tester som gick. De hällde färg i ögonen lyste med denvanliga lampan med UV-ljus, med något förstoringsglas så de tittade långt in i pupillen(sen fick jag sitta stilla i över fem minuter för jag såg itne ett skit, svarta fläckar framför ögonen) och så vände du ut-och-in på mina ögonlock. Trevligt som sjutton:P
Iaf så var det någon torr fläck och så fick jag en ny lins som jag ska prova som har mjukare kanter. Till sist, det som har med rubriken att göra, så såg hon att jag har ögonfransar som växer inne i slemmhinnorna i den där lilla rosa plutten i ögonvrån. Normalt tänkte jag, men fick höra att det är rätt valigt bara det att det inte brukar kännas så folk vet inte om det:P Iaf så såg mina "normala" ut(om det nu kan vara normalt) så itne säkert att det beror på det men om det itne går över sås ka hon skicka mig till en ögonläkare som kasnke drar bort hårstråna, med ändra problemet att de växer ut igen som alla andra hårstrån!

Jag ska strax dra mig ner mot friskis för att för första gången denna terminen gå på Johns aerobicpass, super fun!

PUSS


Nya håret

Har ju helt glömt bort att ta kort på nya håret, det är tur att man har vänner som påminner:)
Det är iaf 2 dm kortare, minst! C tog kort på håret precis innan vi åkte till frissan, det är ju blött just då så ser faktiskt riktigt creapy ut:P

FÖRE


EFTER





Nu sak jag kolla på 13 snart 30!

PUSS


All the right moves

Hittade låten på Ericas blogg och belv försälskad direkt:) All the right moves - One Republic!
En sväng till skolan och det gick hur bra som helst. Känns som läraren gillar mig och jag är lagom aktiv på lektionerna och i grupperna. idag delades vi in i grupper om 5 och skulle prata kultur. Riktigt intressat och lektionerna är så annorlunda mot tidigare utbildning. I min grupp var vi 2 svenska tjejer, en kille från pakistan, en kille från china, en kille från nigeria och en tjej från singapore. många HELT olika kulturer helt enkelt. en del har arrangerade äktenskap, en del äter hundar en del har bestämda kvoter med folk från olika etnisk tillhörighet som får bo i samma hus och en del måste ner på knä och buga när de möter någon från annan samhällsklass. Ska skriva mer om detta senare tänkte jag för det var så intressant!

Sen tog jag och Helena en promenad runt munkan och sen lunch på Bernards. Hemmma en sväng nu för att chilla och hämta friskiskläderna inför värdningen i repan. Ska åka alldeles strax för att hinna till optikern!

PUSS


RSS 2.0