Årets första skidåkning!

Så igår så åkte jag runt 8 mot Gislaved för att hämta upp Angelica och sen åka vidare mot Isaberg. En timma i kön för att Angie skulle få hyra sin snowboard och sen ut i backarna! Känns alltid så naturligt att swisha ner för backen fast man inte har åkt på ett år, jag är som gjord för detta:P

NAgelica har en lite speciell åkstil(haha, döda mig inte om du läser detta:P) Hon står hela tiden på hälarna och åker i sick-sack ner för backen, gud vad jag skrattade när jag upptäckte detta, men det gick ju rätt snabbt ändå:P Satans jävla kallt rent allmänt dock, -15 grader ch mina händer tappade sin funktion, great. Så det blev först lunch och sen en fika med varm choklad och en kexchoklad:D Fick supergod middag hemma hos henne sen för hennes föräldrar hade främmat, bra tajming av mig! Räkcoctail och så fläskifilé med klyftpotatis. Sen så drack vi ett glas vin till maten och delade på en flaska resten av kvällen. Hamnade framför Men In Black 2 och så somnade vi båda två tills vi blev nerkallade för efterätt! GUd vad trött man blir efter en heldag i backen kände mig som en levande död;) Sov där som ni kasnke förstår pga alkoholintaget:P

Idag har jag pluggat en del. Ska prata i grupp imorgon och sen på onsdag ska mitt och Helenas arbete in och det är vi efter idag nästan klara med, ska finslipa lite på det efter lektionen imorgon. Sen så blir det optikern imorgon och så ska jag stå i repan halv 5. Har en del att göra denna veckan men det känns bara kul. Ska dessutom få en ny uppgift imorgon eller på onsdag som ska in nästa måndag så det är ingen vila här inte.

Nu ska jag duscha och mitt hår kasnke tom hinner torka nu när det är så kort:D

PUSS


Skiing

Imorgon ska jag upp tidigt. Kl 7.45 ska jag sitta i bilen på väg till Angelica och sen vidare till Isaberg. Lika bra att ta vara på dagen och vara där strax efter att de öppnar kl 9! Jag är taggad men tror att några av USA kilona har satt sig på mina vader för pjäxorna var itne direkt lätta att knäppa igen.

HAr tillbringat större delen av dagen i högskolans bibliotek tillsammans med Helena. Uppgiften var inte lika lätt som vi trott och det tog låång tid att knåpa ihop en sammanfattning av en obegriplig text. Vi är inte klara så det blir till att ses igen på tisdag. Sitter nu och försöker få ihop lite punkter att prata om på måndag då man ska prata om sin kulturella och personliga identitet i grupper i klassen. Inte lätt det heller och är glad att jag egentligen inte behöver kursen då det känns lite ostadigt just nu!Jag menar, vilka är sveriges tre absolut viktigaste kultur info? Sitt inte för nära någon på bussen? haha:P

Nej nu ska jag nog gå och sova och så skjuter jag upp detta tills på söndag. Varför göra idag, det som du kan skjuta upp tills imorgon(övermorgon)?

PUSS


Korthårig!

Har precis varit hos frissan med C. Det blev kort, mitt alltså. Hennes var ju kort redan från början, men belv kortare såklart:P 1,5 dm åkte av och det känns lika udda som vanligt att dra fingrarna genom håret så det tar slut snabbare än väntat, haha. Köpte med mig två balsam och en hårinpackning hem också. Tack C!

Har skruvat ihop en av möblerna(en bänk i skinn) från IKEA och de 4 låga byråerna ska inte skruvas ihop förens allt är klart så man har nånstans att ställa dom. Imorgon åker jag till jönköping runt 9 för att träffa helena vid 10 så att vi kan plugga, tror jag åker hem till mamma en sväng först för att hämta min bil, trivs bäst i den:D

I helgen ska vi tapetsera hallen i tillbygget så pappas bror från Gbg kommer hit, inga barn ska med tyvärr men alltid trevligt med besök:)

PUSS


Stuvning

Efter skolan så tog jag mammas bil(vi åker tillsammans på morgonen nu för tiden) till IKEA för att köpa lite grejer till nya rummet hos pappa. Fick åka upp till lagret för att hämta grejerna coh sen blev det stuvning, och omstuvning:P Ett himla shå(?) att få in allting i bilen. En av grejerna var två meter lång så nu sitter jag med ett paket tryckt mot ena sidan av huvudet när jag kör. Insåg rätt snabbt att detta aldrig skulle få plats i min lilla golf så jag tar mamams bil ner till pappa idag och så får hon ta min till jobbet imorgon. Jag litar inte riktgit på min mammas bilkörning så jag hoppas bara att jag får tillbaka min bil i samma skick som den är nu!

Snön har kommit igång ordentligt nu så jag hoppas bara att det inte kommer ta allt för lång tid att åka. Men först ska jag på Maries station vid 16. Lite nervös inför imorgon och frisörbesöket. Kommer bli så att jag bara kapa ett par dm utan att göra nånting allt för spejsigt!
Skaffade IDkort i skolan idag med så nu kommer jag in när jag vill:)

Just det, på lördag eller sändag så ska jag och Angelica åka skidor i Isaberg, 20 minuter från där hon bor, fan vad kul det kommer bli!

PUSS


Stiger i status på Friskis:P

Jag ska få en egen friskismail! Känner mig lite viktigare och lite bättre:p haha! Nu blev det helt plötsligt väldigt många mailadresser att komma ihåg. Hotmail, högskolan och friskis, tur att man har relativt bra minne:P

Tog ltie bilder nu, ville ha något nytt till min header så smetade på läppstift, massa läppglans och så lila glitter på det, men det blev bättre med bara läppstift och 10 kg läppglans än med glittret. Dessutom så tog det många minuter att få bort allt klet från läpparna och nu är det glitter i hela handfatet, mitt ansikte och mina händer!

Litet sur för att jag inte ska på Johns aerobic idag, har ju bestämt det själv men jag är så trött i hela kroppen. Tror att jag har gått ut lite för hårt med träningen. från 0-100 på ingen tid alls. Nu har jag lagt upp ettt schema:
Tisdag: Johns aerobic
Onsdag: Maries station
Fredag: Johns puls
Söndag: Maries puls

Vadå trångsynt? Jag vet om det och erkänner att jag inte är bra på att vidga mina vyer när det kommer till pass, men jag vet att deras pass är bra så varför riskera att hamna på världens tråkigaste?! HAHA!

PUSS


Slappdag

Sotaren hann komma innan min massage och det var ju bra, annars hade jag fått leta upp honom här i området(alla här sotade idag!) för att ge honom nyckeln. När han kom så ursäktade jag att vi inte skottat taket och fick till svar "Ingen fara du är itne direkt ensam om att inte ha gjort det!" Lät lite bittert men sen sa han inget mer:P
Hade massvis med knutor runt skulderbladen men tror att moster fick bert de mesta. Bara en kvar som säger *knäpp* varje gång jag tar upp eller ner armen:P Får knåda den som sjutton idag och hoppas på att den försvinner.
Fick en ansiktscreme av moster då jag hatar den från Nivea som jag köpte för ett tag sen. Den är från Swissform(genom alpnareing) som hon säljer. Luktar gott men har inte testat den än så jag återkommer om hur den är.

Funderar på att träna Johns aerobic vid 16 men man ska itne träna efter en massage. Nu har det gått så lång tid mellan så att jag kan gå om jag vill men känner mig lite seg så jag hoppar nog det och kör gym en timma/en halvtimma innan stationpasset imorgon istället. Var dum och bokade en optikertid imrogon när jag är i skolan så den måste jag ändra nu då. Borde gå snarast möjligt d mina ögon är alkisröda efter några timmar med linserna och det ser itne så trevligt ut och är antagligen inte så bra för ögonen heller.

PUSS


-16.6

Kul att jag var tvungen at gå upp kvart i 7 idag, fast det är min lediga dag! Sotaren ska komma mellan 8-11 idag, kan dom inte vara lite mer specifika?!:P
Iaf så ringde mamma nyss: "Maria, vet du vad jag såg när jag gick till jobbet? Dom andra husen har skottat på taket så den stegen där uppe är fri, det har itne vi gjort....."
"ja, jag hoppas du inte tänkte att jag ska ge mig upp på taket för att skotta?"
"Nej nej, absolut inte, men du får hitta på något att säga till sotaren när han kommer"

Hahha, okej, ska jag spela söt och oskyldig eller vadå?
Kollade recis temperaturen ute och det är -16.6. Stackars sotare, fast dom är ju inne hälften av tiden:)


MAAAASSSAAAGGGEE!

PUSS


Larm ggr 2

Skola idag och gud vad vi går igenom mkt varje gång! På fredag och nästa tisdag så ska jag och Helena hänga på högskolans bibliotek och känna oss coooola samtidigt som vi plugga både för det enskilda och vårt pararbete.

Efter skolan åt jag lunch ute med mamma, trevlig att jag faktisk är hungrig vid 12 nu för tiden när jag inte äter frukost vid 11:P Problemet är nu på andra hållet istället. Precis efter rasten i 10.30 så kurrar min mage så hela rummet hör, dags att ta med en frukt att äta kanske?

Drog vidare till Fiskis för att se om det hände något kul då jag hade några timmar att slå ihjäl innan jag skulle stå i repan vid 15. Precis när jag bestämmer mig för att ta en tur på stan så går brandlarmet. Ingen reagerar typ, men tillslut står det en ltie klunga i loungen. John sprigner ner för att kolla i vilken sektion larmet gick, ställer upp dörren och efter nån/några minuter så går inbrottslarmet för att dörren varit öppen för länge. Så brandarmet som har en lååååång jämn ton utan avbrott ackompanjeras av en pip pip pip, som är satnas högt. Tillslut fifflar någon fram en kod för att stänga av inbrottslarmet och sen kommer brandkåren och får av det andra. Ingen brand i sikte:P

Jobbade mina två timmar och fick åka hem med mamma(åkte med henne in till stan i morse så slapp ta bilen) handlade grillad kyckling på vägen hem så det har jag mumsat i mig nu!
Massage vid 9.30 imorgon, LÄNGTAR!!

PUSS


Fireflies

Har nu tagit tag i min handtvätt så den hänger på tork och en maskin vittvätt är på, känner mig superhuslig:P Nu är det bara rummet kvar som absolut behöver städas!

Lyssnar på Owl City - Fireflies tycker den ger en sån glad och mysig känsla:) Träning vid 18 och jag är så stolt över att min träning funkar nu! Kanske att jag får bort de resterande 6/10 kilona från USA rätt snabbt. eller så blir det muskelr och så går jag upp, det har jag varit med om innan när jag tränat mycket. Det är ju bra såklart men det känns inte kul när man går upp på vågen:P Tur då att jag inte väger mig alls ofta i vanliga fall, haha!

Alpernaresan känns rätt långt borta nu alltså. Riktigt svårt att hitta en vecka som vi kan åka och denna gågen är det itne Stinas jobb, utan min skola. Går ju måndagar och onsdagar och varje vecka så MÅSTE(inlämningar eller obligatorisk lektion) jag gå antingen måndagen eller onsdagen! Det ända jag kan komma på är att det lutar åt sälen och så åker man tis-sön en av veckorna när jag kan skita i onsdagen. Men vi får se, det kanske skiter sig helt och hållet.

Träning vid 18, tagga!

PUSS


Really?

HAHAHAHA! Sitter och läser igenom lite material till kursen och det handlar om kommunikation och olika nationaliteter som har olika sätt att uppföra sig.
De listar olkia saker som är specifikt för olika länder och detta är Sverige!

SWEDEN

1. Eye contact is important. When men converse with women, they remove their hat. The male guest of honor sits to the left of the hostess, and the female guest of honor sits to the right of the host. To make a toast, lift your glass and say, Skoal; the host always makes the first toast. When leaving a home, wait to put on our coat after your have stepped outside the door.
9. Firm handshake.
10. Men greet women by tipping their hat.

Ursäkta men va?! Killarna tar av sig hatten/mösan? Man får itne ta på sig jacka förens man har gått ut ur huset? Och det sista med att killar hälsar på tjejer genom at "tippa" sin hatt låter väl väldigt föråldrat?

PUSS


Bildlös

Har upptäckt att min blogg varit fruktansvärt bildlös den senaste tiden:P Ska försöka ändra på detta, men itne just nu:P

Familjejympa under jobbpasset och de är la för härliga de små 3-åringarna! Ska ha en egen om 5 år är tanken, men vem vet hur det blir. It takes two to tango som det brukar heta:)

Har dippat morötter och gurka med min lilla famillia och så kollade vi på Sound of Music. Upptäckte att jag aldrig sett slutet, har aldrig sett bröllopet eller flykten och undrar då genast vad har jag gjort istället? Man kan ju itne sluta kolla innan slutet?! Imorgon ska jag träna på mosters pass vid 18 och är lite rädd för jag har varit på Friskis varenda dag denna veckan och vill inte börja bo där som min kära kusin:P Han och Oscar var förresten här idag med lite gifts från Thailandet. Fick två linnen som ni får se senare, hur fina som helst iaf. Tuva fick en the Rolling Stones t-shirt, cooling där!

Förövrigt så är jag gräsligt hårig på huvudet! En millimeter längre och jag tycker att denna längden på andra ser skitskabbigt ut så på torsdag ska det av en bit. Jag och C ska åka till hennes frisör i Vrigstad. Only the best is good enough så en liten bilresa på 45 minuter är ingenting när det gäller håret:p haha!

ska se om jag kan hitta nån gammal bild bara för att:P



Godnatt!
PUSS


Har motionerat fläsket;)

Kom till Friskis vid 15 för att John bad mig komma då för att öva på låtarna som jag ska leda. Upptäckte att de anställda hade "kris"möte(har varit lite kaosaktigt i repan nu i januari med allt folk) så jag hade inget att göra. Moster hade pass som började vid 15 så jag hoppade in där och körde i 35 minuter tills John var klar och då körde jag dom låtarna två gånger och det tog 25 minuter och sen passet på det. Så 2 timmar höll jag igång idag och var HELT slut vid 17 men då var det bara att duscha och fixa för att jobba i repan till 20.15.

En mamma som ringde och var fruktanvärt otrevlig! Hennes son hade inte fått studentrabatt för han glömde visa sitt kort, han kom på det samma dag men fick höra att han inte kunde få det i efterskott, vilket vi normalt inte gör. Men som jag sa till henne: Om det är samma dag så skulle jag ge honom det i efterskott utan tvekan och att det var synd att personen han frågade itne gjorde det, men vad får hon ut av att vara otrevlig? Inte direkt så att jag vill hjälpa henne om hon bara skriker i luren. Ett trevligt sett och jag hade ordnat så att hon fick rabatten. Nu bad hon om mitt namn och så skulle hon maila till chefen, "do it!" sa jag:P

Har kollat på Idol efter att jag kom hem och tycker det är så synd att Peter åkte ut, han är ju så rolig, eller mest ser han så rolig ut nät han dansar. Skitlång och hypersmal;) Gapskrattade när Willy dansade han ser ju också löjligt kul ut:P

Ska till Friskis imorgon vid 9.15 så det blir ingen jättesen kväll, känns som jag bor där numera!

PUSS


Mardröm

Hade en sån hemsk dröm inatt. Inte en riktig mardröm kanske men det var hemskt för mig:P
Jag och stina var nere på stan i Jönköping och jag hittade en annons om en etta som någon ville hyra ut, anmälde mitt intresse och fick efter några minuter veta att jag fått den och skulle skriva kontrakt. Gick till banken för att göra det(?) och dom gick igenom min ekonomi och vi kom fram till att jag hade 2 kronor kvar att leva på när allt med lägenheten var klart. Var skitglad för att äntligen få flytta hemifrån men så fort jag kom utanför dörren på banken så bara "vad fan! Jag har itne ens sett lägenheten, tänk om den är skitliten och jättesunkig" jag visste inte ens var den låg. Tanken på att gå back redan innan jag flyttar till göteborg var inte heller så lockande.
Gissa om jag blev glad när jag vaknade och insåg att jag fortfarande bor hemma hos mamma:P

Igår beställde jag min och Helenas bok som vi måste ha till kursen och blev glatt överraskad när den bara kostade 105 spänn efter att ha hört alla andra studenetr klaga över alla böcker de måste köpa. känns som jag har valt rätt kurs alltså:P

PUSS


Ögongodis

Securitasvakten som kom när jag stängde i Huskvarna idag såg heeelt okej ut:P Himla trevlig var han också, men jag är ju sen sån fjant, eller o andra sidan, vad ska jag göra? "öhh hej är du upptagen eller vill du dejta mig?!" Skulle inte tro det. Hoppas att jag får träffa samma snubbe nästa gång jag stänger!

Helt okej jobbpass förutom att jag fick en utskällning av en annan fuktionär för att det inte fanns några rena trasor i gymmet. Här har jag tvättat stup i kvarten för det finns så satans få trasor så man får tvätta när fem stycken är använda. Det är som att någon äter trasor för det blir färre för varje vecka tycker jag. Iaf så kom hon senare och bad om ursäkt för att hon var så otrevlig och jag kunde bara hålla med:P Men vi pratade iaf ett ltiet tag och allt verkade lugnt på båda hållen.
Mellan 12 och nu så har jag ätit så kasst! En Twix, en banan och en clementin. Jag som skull bli bra på det här att äta. Nya tag imorgon helt enkelt!

Imorgon ska jag träna Johns puls(WIHOOO, OM vi är glada att han är hemma? ATT vi är!) vid 16 fast jag ska dit redan vid 15 för att lära mig rörelserna till de låtar som jag är med och leder. Sen direkt efter så ska jag jobba i repan till stängning, kanske får jag en het securitaskille igen:P(tråkigt nog är det nästan säkert inte samma:() Kul sätt att spenderas sin fredag men vad gör man:P Upp tidigt på lördag för att(gissa?) jobba på friskis, men bara en sån där obetald kortis på 2 timmar.

PUSS


kahibeliku..what?

Min engelskakurs har inte så värst många svenska deltagare. 10-15 är svenska, många av dom har annat ursprung. Iaf så var uppropet intressant, haha! Läraren hade en del problem med att försöka uttala alla namn om man säger så. Vi är ju minst 40 personer på kursen iaf så ni kan förstå att det tog tid med alla dessa namn. Vi är så många att vi vissa lektioner kommer delas upp i två grupper och idag fanns listan med grupperna på kursens sida på nätet och jag läste igenom namnen och hoppas bara att jag inte ska hamna i grupparbeten med de allra svåraste namnen för isf måste jag nog döpa om dom:P

Gick upp 6.30 igår för att jag ville ha lite extra tid att hitta eftersom jag inte visste vart jag skulle, så tänkte köra på samma stil  morse för att vända tillbaka mitt dygn lite, men det är så satans svårt att gå upp om man vet att man egenltigen inte måste. Ställde klockan på 8.15 och var rätt vaken men bestämde mig för att somna om. Kom upp runt 10, haha!

En tvätt är på och nu ska jag bara diska och sen åka till Friskis Huskvarna. Börjar 15.45 men tänkte åka tidigare för att ta en sväng in i en tygaffär.

PUSS


JIBS

Förtsa dagen på JIBS avklarad(Jönköping International Busieness School)Rolig lärare och klickade direkt med en trevlig tjej som heter Helena. Skönt att ha någon i klassen att prata med:P
Försöker nu komma in på sidan med all info om kursen men mitt användarnamn och lösen funkar inte. Var och pratade med dom idag och de berättade hur jag ksulle göra men det funkar inte!

Har ont i nacken och kan inte vrida nacken alls mycket åt båda håll men har ingen aning om vad jag har gjort, så hoppas att moster kan ta sig an mig imorgon förmiddag och ge mig en massage innan jag ska jobba på Friskis runt 16.
Träning var jobbig som vanligt men jag fuskade lite och skippade det sista varvet på stationerna och stog utanför och pratade med Dessie istället:D Åkte förbi astrid på garnshopen på vägen hem så hon fick visa mig hur jag ska avsluta. Nästa onsdag ska jag dit igen och så ska jag börja på en tröja som jag har spanat in, skitsnygg!

Imorgon kommer John och Oscar hem! Längtar så efter min söta kusse och det ska bli skönt att ha honom hemma igen<3

PUSS


Första skoldagen

Men shit! Kom precis på att min första skoldag är imorgon! Visste ju att jag börjar på onsdag men tänkte inte på att det var imorgon!!
Jaha nu då? Måste jag ställe mig och välja kläder och allt sånt nu? Haha, jag orkar inte så det får bli jeans och nått linne precis som vanligt:P
Jag börjar 8.30 så det var tur att jag duschade innan för det kommer jag väll inte hinna imorgon, om jag vill sova så länge jag kan. Lite jobbigt att jag inte vet vart jag ska! Vet numret på salen så jag hoppas att det är bra skyltat på IHH!

Wish me luck!
PUSS


Vanilj

Tog precis en väldigt behövlig dusch och snodde lite av vaniljscrubben som jag gav henne i julklapp så nu doftar hela jag underbart av vanilj:D
Pulkaåkandet var riktigt roligt. Vi åkte i en kohage här precis där jag bor där jag och Stina alltid åkte när vi var mindre. Vilka minnen<3
Vi gav oss på att åka på åkern brevid också men det var inte lika lyckat, alldeles för lite lutning !Jag åkte där ibland när jag var mindre också så på något sätt länns det som att all plogning mm har gjort lutningen mindre men vad vet jag?! Nästan tur att det itne gick för det tar 40 år att gå upp för hela åkern och man är helt slut när man kommit upp så inget man gör allt för många gånger:P

Jag har en tvätt som väntar på att hängas och sen är det SYTYCD ikväll, längtar.

PUSS


CSN

Idag har jag fixat med CSN, har skjutit upp det länge nu så igår skrev jag en lapp till mig själv som jag la på köksbordet "För i helvete Maria, gör det bara!" Och det funkade tydligen:P

I helgen fixade ja gockså mina jobbansökningspapper så nu har jag alla intyg och papper från alla håll. Ska bara bestämma vart jag ska lämna in det nånstans. Har fått för mig att jag vill jobba på Polarn&Pyret, eller iaf en klädaffär.

Top Model på Tv, wihho

PUSS


Pounding head

Jag har dunkande huvudvärk så jag tror att jag borde gå och lägga mig nu, men är inte alls trött så vi får se hur det blir.

Hade en väldigt rolig kväll på Friskis. Jobbade bara 19.30-21.30 men vi hade jättekul vi tre som var där, finns ju inget värre än att stå med några torrisar som inte öppnar käften!

Imorgon ska jag hämta Tuva i skola så vi kan åka pulka, storasyster-lillasystertid är viktigt, speciellt när det är så många långa år mellan oss:D

Taggad för träning på onsdag, redan nu! Haha. Men jag vet hur slut jag var efter förra gången och hoppas nu på att det ska gå lättare:P

PUSS


Det är bara vatten

Har haft riktigt kul på friskis idag, med undantag för de 4 killar som tog en evighet på sig i omklädningsrummet och som inte gick utanför dörren förrens 20.50 fast vi stänger 20.30. Jag var lagom road!
Iaf så har vi en ny spinninggrej, spin puls där alla har et pulsband på sig och kan se sin puls på en stor skärm i salen. Alla hämtar pulsband och sändare hos oss i repan mot pant och lämnar tillbaka det efter passet. Första gången för mig så kom på rätt snabbt att jag inte alls ville ta emot de genomsvettiga pulsbanden utan vi bad dom stoppa ner dom i en plastpåse, men sändaren fick man ju ta trots allt.
Så jag får en blöt sändare av en äldre man och när han gått säger jag "mm, lagom mysigt det här!" till min repavärd. Mannen vänder sig om "Det är inte svett, jag tvättade precis händerna" (inte otrevligt eller något sånt utan mer med glimten i ögat, jag menade inte bara honom utan om hela grejen att jag inte vill ta i andra svett men för honom lät det ju såklart som att jag pratade om honom!) Vi började iaf skratta och det gjorde han också sen hade jag svårt att sluta:P Det blev inte bättre av att repavärde grymtade värre än en gris när hon skrattade. Mina kända tårar började iaf rinna när jag skrattade som mest.

Precis när jag kört på motorvägen så känner jag att jag har friskisnycklarna i fickan så då fick jag vända för att lämna dom också!

Jag är sketatrött så nu ska jag stupa i säng!
PUSS


Gäsp

Dixi ville sova i min säng inatt och det började bra med att hon låg vid mina fötter, men sen på något sätt så flyttades hon uppåt och låg till sist raklångt utsräckt överallt! Jag fick itne en blund(Jag lider ju dessutom av akut jag-kan-inte-sova-med-någon-i-min-säng-syndrom) och vid 3 så tyckte hon att det var dags att gå upp. Jag stapplar ner i trosor och T-shirt bara för att mötas av en lika pigg hund på nerevåningen coh plötsligt ville båda gå ut. Måste varit en rolig syn. Jag iklädd pappas feta stövlar som går till knäna, ett par trosor på det och så pappas jacka, det blåste som 17 och när jag väl kom i säng igen så tog det ett bra tag innan ben och rumpa tinade upp.

Jag och C har precis beställt lite från HM. Jag valde en jacka, en bikini och en BH och C ville ha två par byxor så vi får hoppas att det passar. Ville så gärna ha ett par svarta mockasandaler med klack men de var slut, fanns bara 41or kvar!

Ska åka till Jönköping om 30 minuter för att spendera kvällen på Friskis i Huskvarna.

PUSS


Tapetshopping

Vi har shoppat tapeter idag, 35 rullar och säljaren verkade väldigt nöjd över att han fick just oss:P
Pappa och C valde den heta tapeten till fondväggen i sitt rum och sen en naturfärgad till resten och en svagt blommig till resten av nybygget medans jag till vardagsrummet på övervåningen valde en med träd i svart, silver och vitt(hur kul låter det? men den var väldigt snygg, ni ska foton när jag får hem rullarna) till en fondvägg och sen silverskimmrande till resterande väggar. Håller på och försöker ladda upp en bild till min fototapet på ställets hemsida men det vill sig inte alls. Har inte bestämt vilken bild än, men antingen NY eller Hawaii blir det:D

Middagen var riktigt trevlig och jag har druckit ett X antal glas vitt vin. Jag har alltid trevligt på middagar med 40+are har alltid gillat att sitta vid de vuxnas bord sen jag var liten, tyckte barnbordet var skittråkigt:P
Ett tag pratade vi om en tjej som bor här och är ett eller två år äldre än mig och som bygger hus med sin kille i närheten och att det kändes så sjukt långt fram i mitt liv att jag inte ens kunde se det. Men så kom mitt vinfyllda huvud på något brilliant " Fast iofs.....Robert Pattinson sa till Ellen DeGeneres att han letar hus, vi kanske blir tillsammans och letar hus ihop, då vore mitt liv komplett" Haha, det var i princip ingen som visste vem han var så hela uttalandet sket sig.

Nu ska jag snart gå och sova tänkte jag, sitter och lyssnar på Kings Of Leon men vill sätta på en av filmerna jag har på datorn, men då kommer klockan va väldgt mkt innan filmen är slut. Hmmm får se vad jag hittar på!

PUSS


Ugh

Trevlig träning! Riktigt bra pass måste jag säga, kanske lite väl snabba rörelser på nedvärvningen men det är väll en smaksak kan jag tänka mig:D
Tankade på vägen och fick order att köpa godis i alla dess former. Dock så har vi inget vardagsrum längre då de har slagit upp väggen mellan vardagsrummet och den nya tillbyggnaden. Pappa och C trotsar allt byggdamm, brädhögar och annan skit medans jag håller mig i köket och vill att kvällens Let's Dance ska läggas upp. Tycker itne att bara de olika danserna räcker. Man vill ju höra juryns åsikter också!
Just nu har jag på Grammisgalan på Aftonbladet men orkar itne kolla hela tiden utan lyssnar bara just nu och tittar om något låter intressant!

Imrogon ska vi som sagt kolla på tapeter och sen på kvällen ska vi till pappas kusins familj på middag, vi bor nästan grannar och det är alltid kul att umgås med dem:D

PUSS


And it's coming closer

Jag taggar träning med Victoria. Har aldrig gått på hennes pass så det ska bli spännande.(Min ordinare Mr J är ju i Thailandet!) Håret är en katastrof men känns ju extremt onödigt att duscha innan man ska träna så jag får låtsas att det är svett, haha! Efter det drar jag mig 45 minuter söderut för att spendera lördagen hos pappa och C, vi ska bestämma tapeter:D Jag tror jag ska ha en fototapet i mitt rum(Jag passar på att tapetsera om där inne nu när allt annat ska fixas) om mina bilder är bra nog så blir det självklart en New Yorkbild, skulle inte säga ner till en Rob-tapet heller men risken finns väll kanske att man itne vill ha honom där om några år:P

Pappa och C har valt en skithet fondtapet som ska vara bakom deras säng och nu ska jag bara hitta en till rummet på övervåningen, om de inte ska ha sin så tar jag den utan tvekan!

På söndag ska jag jobba på Friskis i Huskvarna. Jag sk aöppna vilket jag är lite orolig över! Har itne öppnat själv sen innan USA och Huskvarna har en massa koder till allt som jag inte kan, men jag får helt enkelt telefonterra Désirée!

Har några läckra bilder på lite spindelnät som sitter på vår husfasad:


Frost:)






PUSS


Puckon

Hamnade av en händelse på Discovery channel(?tror jag) där de visade otroliga olyckor. Mycket var filmat med kamerorna som sitter i alla amerikanska polisbilar. Mycket var också just poliser som stannat någon på tex motorvägen och så kommer det en anna bil och kör in i polisbilen.

Jag tänkte faktsikt på detta mer än en gång när jag bodde i USA att poliserna skiter i var nånstans de stannar någonstans, har varit med om att jag helt enkelt inte kom förbi för att det stod tre polisbilar i vägen som hade stannat en bil på vägkanten. eller som på Tv nu, i en av de tre filerna på motorvägen, inte ens i vägrenen står dom. Konstigt att folk kör på dom eller?

Visst får man väll inte stanna på motorvägen i Sverige ens om du har polisen efter dig? Måste man itne svänga av på första bästa avfart?

Nog om trafikregler:P Mamma tycker att jag ska vända om min dygnsrytm lite så jag inte lägger mig vid 01 och går upp kl 10-11 nån gång, så jag tänkte gå och sova snart. Men jag tycker att det verkar bäst att ta det lite i taget för annars kommer jag bara ligga i sängen hela natten och vända på mig.

PUSS


Glee

Tonight's Glee night:D I'm excited!
Sticknigen går framåt, sakta men säkert, har egentligen inte tålamod för detta. När man syr så ser man iaf att man kommer nånstans här ser man ju ingen skillnad efter två varv:P
kollade på Rob när han var på Ellen DeGeneres på youtube, sweetheart. Han blir helt färlägen när tjejerna skriker, och de slutar ju int eheller! Det ska gå på tv nån dag snart, gissa om jag ska sitta bänkad, haha.

Nu börjar Made in Sweden, tänkte att jag skulle kolla om det är något att ha!

PUSS


Stick...a

Maries pass var HARD! Eller passet visste jag ju hur det var, men med stationerna också så ville jag inget annat än att lägga mig i ett hörn och dö! Men jag överlevde och gjorde mig iordning för att åka till Garnshopen astrid. Fick ju garn av John i julklapp(han är kompis med Astrid) därifrån så nu tänkte jag att det var dags att ta tag i detta. Hon har stickcafé på onsdagar vid 18 och jesus vad folk det var! Jag kom iaf en lite bit på min halsduk/nackkrage och ifall jag är klar med den till nästa onsdag så ska astrid hjälpa mig med en grovstickad skitcool tröja som jag såg där idag.

Mamma var också med och hon är la för rolig! Efter nån timma så kollar hon på mig
"Har du inte målat dig idag?"
"Nej jag har ju precis tränat och orkade inte"
"Jag tyckte väll att du såg annorlunda ut! Jag funderade på vad det var"
Jag menar, hon ser mig ofta utan smink. När hon säger så så låter det ju som att jag aldrig går utanför huset osminkad:P

Jag har iaf kollat på SYTYCD precis och nu är jag redo för sängen!

PUSS


Sytankar

Ska ju på gala i februari och det står att man ska klä sig i det finaste man har men känner inte för att gå i min balklänning så tänkte sy nånting nytt. En hellång böljande klänning i en ljus färg(ljust aprikos eller ljusrosa)Tyget kommer vara halvt genomskinligt så tänkte ha ett glansigt sidentyg som foder. Fodret ska sluta strax över knäna och vara någon nyans mörjare än det andra. Vet inte hur jag ska förklara resten, iaf så ska en lång tygbit sys fast under bysten och knytas i en stor rosett i ryggen och tyget över brösten ska flätas i nacken och knytas. Får se om jag tar tag i det hela eller om det blir så att jag köper nånting i panik på hm kvällen innan:P Det finns ju typ inga tygaffärer i Jönköping längre och vill inte direkt sy i gardintyg från IKEA!

Jag borde nog åka mot tha friskus place nu för jag har några ärenden på vägen!
PUSS

Ett litet tillägg! Mitt knä/lår har ryck! I 3-4 dagar nu så har jag haft sånna där nervryckningar flera gånger i timman. Fick en sån spelndid idé att jag ska lura någon att jag är gravid för om man håller handen där det rycker så känns det som någon sparkar där inne. Fast då måste man komma på en bra anlednign till varför dom måste blunda(så dom inte ser att det är ett knä/lår de håller på:P)


Vanilla!

Sitter här och äter vaniljyoghurt, tycker det är så himla gott:D Dock så tog jag det sista så imorgon blir det inte en lika kul frukost:P

Det känns som att jag har lovat mamma att göra nånting idag men jag kan inte komma på vad:S Men vid 16 ska jag träna Maries stationspass och sen efter det ska jag på stickcafé hos Astrid som har granaffären på klostergatan. jag har hört att det ska vara mycket folk så det är lika bra att vara där tidigt så man får en stol.
Tanken är att jag ska fixa mina jobbansökningar idag också för det har jag ju skjutit upp sen jag kom hem, haha!

PUSS


SYTYCD

Mmm så bra!
Älskade Bianca och Victor! Allt var bra! Musiken passar, kläderna passar de passar bra ihop! Vackert. Önskar att jag också kunde dansa lika bra:) Diggade verkligen grottmänniskorna också men kan inte komma ihåg vad dom heter och har letat på hela youtube utan framgång!

Vänner på Tv och jag ska snart sova! Har provlegat i sängar idag och lekte lite med dom(elsängar(?heter det så, troligtvis inte:P) upp och ner och upp:P Provade även en tempursäng och shit vilken shock när jag slänger mig på den och AJ! Eller ont gjorde det väll inte men så hårt. Man är ju van vid att sängar är mjuka och fluffiga. Efter ett tag så sjönk man ju ner lite och det var rätt skönt, men det är inte en säng för mig. lycka till med att mysa liksom!

Godnatt, puss


Mitt i maten

Är mitt i matlagningen, men jag mitt pucko glömde sätta på vattnet till pastan så nu är ju kycklingen snart klar och vattnet kokar inte ens:P Mina barn gillade min teryiakikyckling som mest om jag lät den råa kyckligen ligga i såsen ett tag innan jag satte på spisen, men då var risken stor att köttsaften åkte ur köttet och det blev vita små klumpar i hela såsen som inte såg så aptitligt ut:S Så idag stekte jag kycklingen lite först och hällde sen på såsen, ser trevligare ut men kycklingen får inte lika mkt smak och blir alltså itne lika god:P Såg dessutom att såsen går ut om bara 3-4 månader och flaskan är nästan helt full, men kan inte tänka mig att den blir särskilt dålig även fast datumet har gått ut. När den inte går att använda längre kommer nästa fråga...Hur ska jag få en ny?! Får åka till USA bara för att köpa det, haha!

Schillivippen:D


God morgon!

Jag har varit upp sen tio, men har ännu inte gjort något vettigt. Ska ta en dusch och sen tänkte jag laga chicken teriyaki som jag gjorde i princip varje vecka i usa, kan bara itne komma på vad jag hade till! Pasta eller ris? Snacka om kasst minne men det är bara att testa sig fram:)


Min bästa vän i USA:) Jag smugglade med mig en hem:D

Jag fattar inte vad Spotify håller på med. Om man söker på Lady Gaga så kommer inte "the fame monster" upp utan bara äldre skivor. Hmm igår var det iaf så, nu bara för att jag skrev det så funkar det, haha!
I eftermiddag ska jag, pappa och C kolla på sängar för de behöver en ny till det nya sovrummet och så ska vi till Ikea och kolla på lådor till det nya vardagsrummet på övervåningen och så ska vi kanske provköra en bil till C. Älskar ny-bil-lukt:)

PUSS


Mm, underklädesheaven!


Jag har ju som ni redan vet bläddrat i h&m-katalogen redan men nu hamnade jag på hemsidan också och denna BHn är ju UNDERBAR!
Det finns några tillfällen då jag är extra glad över att jag har bröst som är i det minsta laget:P Jag kan tex ha denna bhn på mig utan några som helst problem;) Tänk er en halgenomskinlig blus eller ett vitt linne över, mmm, sommar!

PUSS


Orättvist

Bloggen jag nämnde för inte så länge sen om Victor som hade cancer skrivs ju av hans mamma och idag hade hon lagt upp ett ett klipp och såklart så har tårarna trillat nerför min kind när jag kollar. Där tultar han runt och skrattar och leker och känns så otroligt verklig, och så kommer jag på att han inte finns här mer. Vem bestämmer sånt? Vem som får leva och vem som inte får det. Det får mig att känna ännu mer att det omöjligt kan finnas en gud. Den gud som jag isf skulle tro på skulle inte ta ifrån någon en son som inte har hunnit att fylla två år, som har hela livet framför sig. Omöjligt!


I just placed my order:)

Fick ett mess igår från kusinen "Nåt du vill ha från thailandet? Puss" Vilken underbar fråga:P Svaret blev "någon fin klänning, ett fint linne eller ett par converse" Väntar med spänning på vad det blir!

Ska ner till Friskis idag igen, men denna gången är det bara 2 timmar och jag får knappt nått betalt. Men det är kul ändå att träffa alla andra friskusar:D

På tal om nånting helt annat så har jag börjat med lite ny kvällsläsning, lite annorlunda och lite mer utbildande, haha!

Svenska orboken med 70.000 ord och fraser, wihoo. Gjorde några gamla högskoleprov, eller jag gjorde bara orddelen och det gick inte så bra:S 26/40, 27/40 och sen 21/40 haha. Mamma kunde typ varenda ord som jag hade fel på!

PUSS


Åre vs. Alperna

Vi har haft en jättetrevlig kväll jag, stina, katinka och mamma. Mat och sen fika och vi tittade lite på resor till alperna då det kostar lika mkt att åka dit som till åre. Stina har vänner som ska åka också så kan hända att vi följer med dom, vi får se helt enkelt. Kul ska det bli iaf:D

Nu ska jag och mami kolla på Click eller Johan Falk, vi har inte bestämt än men men det är hög tid för det har redan börjat!

PUSS


Låångsamt

Står på Friskis, som tur var är vi två anställda samtidigt såhär i januari annars hade jag gått under:P Det händer alltså inte så mkt, när det inte kommer små klungor alltså:) Iaf jag tänkte bara titta in och skriva en rad, men det blev två!

PUSS


Pärlor:)

Jag städar mitt rum, hittar mina pärlörhängen som jag letat efter, tar på mig dom, går ut i vardagsrummet, och vilken film går på tv? Flickan med pärlörhänget såklart:) Spooky:P haha!
2 minuter senare var det inte lika kul när jag fick ett paper cut mellan tummen och pekfigret!
Iaf så kom jag att tänka på alla filmer som jag såg i min stora mysiga säng på mitt rum i USA på dagarna. (nämnda film var en av dom, läste dock boken först) Det var riktigt trevligt att ligga där inne helt själv och kolla på film. Man fick låna hur många man ville på biblioteket 2 minuter från mig och så fick man ha dom i en vecka! Kommer på lite saker då och då som jag saknar. För någon dag sen när jag pratade med Erica på MSN så var det henne jag saknade, SOM FAN!! Take me back, if just for a day!

Jag ska jobba 10.15 imorgon så jag funderar på att gå och lägga mig nu så jag är redigt utvilad när jag går upp, sen så slutar jag vid 16.30 och kl 17 kommer Stina och hennes mamma hem till oss. Lite kul att våra mammor är vänner faktiskt. Den senaste tiden har gammlingarna umgåtts mer än oss!

PUSS


stööörd!

Får panik på mammas dator(den jag sitter på nu) Varje gång som man stänger ett fönster så så hakar allt upp sig, så tillslut har man 576 miljoner fönster upp och hittar inte nånting, så det är bara att stänga ett och så får man stänga alla:P

Iaf så städar jag mitt rum just nu...eller...jag tog en välförtjänt paus:D Hittade grejer från USA som jag skickade med mamma hem. En liten broschyr från mitt college med deras Crime statiscics, haha! "Välj oss, vi har bara 3 rån varje halvår:P" Jag vet inte riktigt vad det står faktiskt, har inte orkat läsa för den är så tjock, men nånting sånt måste det ju vara:)

Hittade mina prov med, i psykologin. Fick A, A+ eller A- på alla utan ett, då fick jag B så är måttligt irriterad över att jag aldrig fick något slutbeytg. För att få det var jag tvungen att betala runt 4-5 tusen extra och det hade jag inte lust med. Är väldigt stolt över dessa betyg eftersom jag fick bättre än många amerikanare som förstår betydligt fler ord i böckerna än jag gör:P

Nej, jag borde återgå till min städning!

PUSS


Underbara syster

Jag kan mycket väl ha världens underbaraste syster:) Hon blev inbjuden till ett litet kalas hos en tjejkompis som jag av erfarenhet inte tycker sådär väldigt mkt om, hon är all over och ingenstans på samma gång och gillar ingenting och pillar på allt:S Iaf så frågade mamma om hon ville gå dit, och det ville hon och så sa hon "Jag är den som leker mest med henne i skolan för jag tror inte att det är så många andra som vill det, och mig spelar det ingen roll, jag gillar att leka med alla" Hur underbart är inte det? Jag är en stolt storasyster!

Vi har nu packat ner alla julsaker och jag fick en liten reality check då mamma säger
"du kan ju packa ner det som du vill ha i en egen låda så kan du ta med det sen"
"Va? Vart ska jag?"
"Ja du bor ju själv nästa jul?!"
"...ja just det, det gör jag ju..."

Hur läskigt/helkul känns inte det då?

PUSS


Dåliga matvanor

Jag har riktigt kassa matvanor just nu. idag åt jag tre pyttiga mackor till frukost/lunch vid 2 och sen inget förrens kl 6 och sen popcorn vid 8! Extra intressant att min plan för livet är att jobba med kost, haha! "Gör som jag säger och inte som jag gör" eller vadå? Nej nu måste det bli skärpning! Jag vill ju gå ner 6 kilo(Gick upp 10 i USA men har redan(?) gått ner 4) och då kan man inte hålla på såhär! Kroppen ställer ju in sig på svält och gör itne av med många kalorier alls=baaaaad!

Men nu är det helg och mamma hänger över mig som en hök och ser till att jag äter. Det är itne så att jag inte vill äta utan jag blir itne hungrig så ofta och i och med det så glömmer jag bort att fylla pa med mat. det ska ju vara bra med regelbundna mattider så jag får väll ställa massa larm med 3-4 timmars mellanrum varje dag:P haha!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, vill åka pulka men har alla skidbyxor hos pappa och det är högst otroligt att jag kommer i ett par av tuvas:P Sen så måste man ju får sin syster yster att vilja åka pulka med sin gammla syster istället för kompisarna:)

Nej nu ska jag sova, klockan är mkt vilket också  betyder GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PIERRE!! 22 ÅR, going mot 30-årskris:P

PUSS


Pain in the....eye:P

Vet inte vad det är med mina ögon. They hurt! Jag började med linser i 7an-8an nån gång så har använt det i 7-8 år nu så jag vet hur det kan vara, ibland när man är trött känns det som du har 25 kg sand i ögonen, skitskönt. Men detta är något nytt för mig. Hela ögat gör liksom ONT! Det känns inte torrt eller kliande utan bara ont. Så nu fick de små jäklarna ploppa ut och så ska jag prova ett nytt par imorgon. Har inte använt dessa så länge och de ska hålla i 30 dagar så kanske tar turen förbi optikern för att få ett nytt par om jag orkar:P

Har precis sett Let's dance. Måste säga att det är väldigt underhållande och roligt:) Har inte bestämt mig för vem jag hejjjjar på än men det visar sig nog. Är det nån som vet vem Rabih har hoppat in för? Tycker han är seg så hoppas att det inte var någon roligare person innan honom, haha. 

h&m-katalogen kom för nån vecka sen men jag har inte kollat i den förrens nu. Kollade bara lite snabbt men fastnade inte för så mkt, någon tunika och klänning och bikinis såklart(love it!) men inte så mkt mer. Jo förresten, ett par grymt heta leggings(i katalogen kallat treggings, never heard of?!) Men en lite beställning ska vi nog kunna ordna:P haha.

Saknar mitt blonda hår lite, fast bara lite:) Trivs himla bra som brunett!

På tal om något helt annat så har jag en pojke i huvudet just nu. Känner inte personen i fråga alls väl, men han är het:D OCH(!) det är inte Pattinson:P Jag gör framsteg och kan nog skippa terapin:P haha!

PUSS


Innan jag dör

Idag är jag på dödstankehumör. Det händer inte så ofta så det är nog bara nyttigt. Har drömt massa lustiga saker om både det ena och det andra, kan inte riktigt komma ihåg vad men det var inte kul iaf. Började läsa boken Innan jag dör av Jenny Downham igårkväll och hade som vanligt problem med att sluta. Det är Tessa 16 år som har leukemi och vet att hon ska dö. Hon gör upp en lista med tio saker hon ska göra innan hon dör. Kan inte låta bli att läsa om såna här saker, vet ju att jag mår dåligt efteråt men jag läser ändå. Vet inte hur många gånger jag har suttit och storlipat när jag läst bloggen om Victor som jag följer. Han dog av cancer när han var 1,5 år.

Min farmor dog av bröstcancer, var så ung så det ända minnet jag har av henne är att hon alltid gjorde två olika satser köttbullar, en med lök i till alla vuxna och så en utan till mig och mina kusiner och så åt hon efter alla andra för hon fick inte plats vid bordet. Haha, en gång blev jag livrädd för hennes löständer som låg i ett glas på toaletten, kan komma ihåg paniken:) Antar att cancer ligger i släkten även om hon är den enda som har haft det, mamografi börjar man väll med vid 23 års ålder så än orkar jag inte oroa mig.
(ett tips, sök inte på ordet "cancer" på google bilder, nasty bilder!)


Jag har ingen koll på vad det är för dag längre, tror jag borde skaffa mig ett jobb. Fastnade i sängen med boken i morse också och gick upp först nu när den var slut så frukost/lunch kanske det är dags för? Träning vid 16 och så ska jag rycka upp mig, hej och hå, leva livet!:D

PUSS


7/1

Jag kollar inte min statiskit så ofta, skriver inte för att att få många läsare. Men iaf så kollade jag nu och jag hade läsarrekord den 1/1. Folk hade väll inget bättre för sig när de låg hemma på årest bakisdag, hehe!

Rätt körigt på Friskis med mycket folk som ALLTID kommer i klungor. Det är som dom samlar ihop sig utanför och när de är 20 st så går de in, men hellre mkt folk en folktomt helt klart:) Många söta killar idag med, vart har dom hållt hus innan?
På vägen dit så skulle jag backa ut min bil strax efter att grannen gjorde det. Intressant det här att en kvinna på 40-45 år har mindre koll på vinterväglagstekniker än vad jag har. Hon sätter sig i bilen, lägger i backen och kör gasen i botten. Vad händer. Jo hon kommer ingenstans i halkan utan det flyger snö och grus åt alla håll och granne nummer tre får putta på så hon kommer ut. Sen hoppar jag in i min lilla tax, lägger i backen och petar lite löst på gasen och biller rullar lätt och smidigt ut utan minsta problem. Sen hamnar jag bakom en annan bil i en rondell som inte kommer framåt. Antar att personen i fråga hade i 1an och gasade en hel den han/hon med. Tog ett tag innan bilen for iväg. Jag måste såklart stanna på samma ställe och försöka komma ut men lägger direkt i 2an och kommer iväg utan problem här med. Känner att jag har skrytit färdigt nu eller vad säger ni? (Tror den mesta credden går till pappa som lärt upp mig) Haha, men lite sånt måsta man ju med få skriva även i landet LAGOM. Ödmjukhet nästa!

Fick en knäpp när jag kom hem och har slaviskt kollat på intervjuer med Pattinson, mamma säger att jag är besatt...Min fråga då är, kan man vara inte besatt? Men jag tror ju på honom och Kirsten, tycker de ser kära ut i alla intervjuer och de ser bra ut tillsammans också, och utan mig så får hon ju bli andrahandsvalet:P

Såg Glee precis, höll på att missa att det gick idag men som tur var så upptäckte jag det i tid. Väldigt invecklat, hur ska detta gå tror vi?

Klockan är bara 22.15 men mamma och syster sover redan, what to do? Hade gärna börjat med min stickning, men jag kan inte lägga upp maskor(?) så det går ju inte.


PUSS


Snön den bara öser ner...

Vad är det här? Det tar ju inte slut, det bar snöar och snöar. Jag klagar absolut inte, jag älskar snö, men hur mkt får det plats i himmlen egentligen??

Nu ska jag äta lunch och sen ska jag se om jag hittar min bil under all snö och så ska jag slira ner till Friksis för en kortis på 2 timmar. Alla dessa nyåslöftesmänniskor som ska köpa kort nu i januari gör att vi har fullt upp!!

PUSS


sladdelislir!

Kände att jag behövde röra lite på fläsket så jag åkte hem i tid för mosters pass vid 18:) Tog ett bra tag att åka eftersom det var jäkligt halt!
Passet var jobbigt men roligt såklart, Älskar att gå på pass, blir alltid lika glad:D
Påväg hem hade jag jättekul faktiskt. Först så ser jag bilen som åker framför mig in i rondellen verkligen åka rakt in i rondellen. Haha, hon fick sån sladd så istället för att åka runt prejade hon rakt fram:P Hände ju inte så mkt eftersom det var massa snö men kul var det. Johanna hade ju sett en bil snurra runt ett helt varv i en rondell och sen köra vidare:D Så eftersom det knappt var några andra bilar ute så slirade jag runt en massa hela vägen hem, satt och fnittrade för mig själv som en galning, det är ju så KUL!! (Med förutsättning att jag slirar av egen vilja, om inte, så är det fan något av det värsta jag vet!)

Nu hemma så har jag kollat på "Kvinnan med jätteben" Helt jävla stört! Hennes ben väger 95 kilo och ena benet var 90 cm runt om, alltså mer än runt min överkropp! Mamma vågade inte kolla men jag tycker sånt är intressant så hon fick ägna sig åt sin stickning istället:) Sen så var det turligt nog So You Think You Can Dance, så det var jag ju också tvungen att glo på, dom är så underbart duktiga!

Försökte registrera mig för min kurs med men det fick man inte göra förens den 18 januari så jag antar att kursen börjar efter det.

PUSS 


Uppfriskande

Jag, pappa, C och hundarna har precis varit ute på en uppfriskande promenad i vinterlandskapet:) Hade på mig världens fulaste/varmaste stövlar (tur det, i 11 minusgrader)och när jag gick i den djupa snön så fick jag in snö i dom så det är minst 4 dm snö ute:D Försökte åka kälke ner för backen utanför huset men det gick inte alls, inget glid what so ever fast det är plogat!

Funderar på att åka hem idag istället för imorgon för Moster ska testa sitt nya pass på friskis ikväll, men får se om jag orkar:)

Dixi har snö i skägget:D Sötnos. Hon älskar snö och kör ner hela huvudet i drivorna så hon blir vit istället för svart:)

PUSS


Ojojoj!

Det blev ingen snabb handling direkt. För det första så missade jag avtfarten på motorvägen och det var en evighet till nästa avfart. Sen så var det ju massvis med SNÖ! Det gick i 70 på motorvägen!
Att hitta vad jag skulle ha gick relativt smärtfritt förutom att de inte hade några färska räkor så det fick bli frysta:D Bilen var ehlt snötäckt när jag kom ut efter 40 minuter och så åkte jag vilse igen och fick vända långt åt helvete och så var det såklart bilkö för nån jävel körde som en snigel.

Sen gick det ännu långsammare på vägen hem, 45-50 på en 90 väg. Hela turen tog 2,5 timma istället för 1 timma, max 1,5. Men så mysigt det är med snööö, LOVE IT! Var ute med hundarna precis och jag som sopade trappan när jag kom hem och nu var det dubbelt så mkt som då, säkert 2-3 dm! Tror fan jag ska åka pulka i min ensamhet imorgon:)

PUSS


Shoppingtrip

Idag fick jag sova till klockan ringde, inget bankande tack och lov, nu bankar det dock desto mer:P
Jag och pappa åt precis lunch(han jobbar ju 1/2 minut med bil härifrån) och snart ska jag åka till Värnamo och handla och sen ska jag dammsuga huset, hemmafru?haha
På torsdag drar jag hem till Jönköping igen för att tillbringa lite tid på Friskis och så har jag ju min syster hos mamma denna veckan:D

Dags att åka!

PUSS


trötter

Är jättetrött, men sov ju så länge så vill inte gå och lägga mig nu och bli pigg och liga och vända mig hela kvällen. Sov itne så gott i natt ändå, eller vaknade av att jag hade ont i tån. Tror jag har nageltrång, har aldrgi haft det innan så är ingen expert, stortån gör iaf skitont!

Slötittar på vänner och väntar nu på att reklamen ska ta slut:)

PUSS


Fucking Åmål

Vaknade tidigt, vet inte riktigt när men byggfolkiet började banka i väggarna och det är inte så lätt att sova då. Har precis ätit en sen frukost och snart börjar Fucking Åmål på TV1000 Nordic. Haha, hur gammal var man när den kom ut?
Måste plocka ur diskmaskinen också inte lika kul. Nått som är roligare är att provtapetsera på nätet, måste ju hitta tapeter til mitt rum och det nya stora rummet på övervånignen. Jag ska ha en fondvägg med stort mönster och sen ljusa skimmrande väggar resten. Känner att jag skriver smått ointressanta saker just nu, haha! Sånt ni får stå ut med:)

PUSS


Nyår!

Man kan väll säga att kvällen började vid 12 då det var pass på Friskis. Sen stannade jag och Johanna kvar i omklädningsrummet och bastun till 17, haha!
Sprang ut på stan för inköp av hårspray, strumpbyxor och en BH då jag kom på att jag glömt packa ner en!

När vi väl skulle ta oss till Johanna så frågade jag "Var har du ställt bilen?" "Bil? Jag har ingen bil!" "ehm, inte jag heller! haha" Vi trodde båda två att den andre hade bil, så vi fick skjuts med Johannas syster som lyckligt nog var på stan och skulle hem.


Carros helgalna glasögon!


On the way

Lite småfix när vi väl kom dit och sen anlände vi hos Johannas pojkvän Tom vid 19. 7 killar plus jag och Johanna, haha! Grabbarna hade chockande nog fixat en supergod middag med både förrätt och huvudrätt:D

Sen kollade vi på hockey(!!!!) ett tag innan det blev Rock Band!

Johanna känner sig som en Rockstar!


Haha, vi ser rätt lika ut, båda med mobilerna i högsta hugg!


Några av killarna.




Hahaha, även om denna bilden lätt kan se fejkad ut så är den helt äkta. Skulle ta en bild på Johanna, då tappar hon ett chips med dipp i den fina soffan och här är resultatet;)


Hehe, what are they doing?




Schnyyygos


Självklart hade vi fyrverkerier;)





Sen spelade vi spel. Veckans värsta, och precis osm på klassåterträffen så drog vi bara frågorna och folk fick säga vad de tyckte. Mkt underhållande, haha!
Vid 2(?) drog vi till en fest på Kålgården där det inte hände så mkt efter ett tag fick jag skjuts hem av Hampus, mannen till höger här ovanför, som var nykter dagen till ära:P. När pappa hörde att jag fick skjuts hem sa han "Nykter på nyårsafton? Det är nästan lite suspekt:P"


HAPPY NEW YEAR!


2 januari

Har varit ute och gått idag. Tog massa kort på Dixi men har nte orkat kolla på dom än så vet itne om det om det blev något bra:) Tacos till middag och jag svängde ihop en ovanligt god guaccamole! Imorgon fyller C år så vi får se vad vi hittar på<3

Ska lägga upp nyårsbilderna imorgon så ni får se hur kul vi hade och jag har lyckats med ovanligt(?) många kort med öppen mun:P

Godnatt!
PUSS


Happy 2010

Hade väldigt kul igår:) Kände mig rätt levadne när jag vaknade tom:P
Nu är jag hos pappa och C och nu ska vi äta middag!

PUSS


RSS 2.0