Absolut Torr

Jag är med i något som heter Buzzador, och fick för ett tag sen vara med i en kampanj för Absolut Torr. Fick hela 6 stycken att ge bort till nära och kära. Vet att jag testade det för längesen en gång men efter första gången la jag ner det för det sved som satan när jag hade tagit på det. Tror inte jag kan ha läst så mycket i bruksanvisningen för nu när jag gjorde som det stod att man skulle göra(typ att man ska vara helt torr och inte ha rakat sig under armarna på ett dygn) så kände jag ingenting. Blev lite förvånad över hur bra det funkar. Svettas inte ett gram under armarna nu, brukar itne svettas så kopiöst annars heller men det kändes bra att veta att jag inte skulle svettas så mycket nu de första dagarna på Liseberg:P

Iaf så har det gått en vecka sen jag tog på det sist så ikväll är det dags igen, bara så att alla vet det och kan skriva upp det i sina kalendrar...

puss


Slappisdag

Idag har jag inte gjort ett skit förutom att plugga då förstås. Mycket är väldigt lätt men en hel del så räknar jag och tror jag vet exakt vad jag gör men efter en titt i facit så går det upp för mig att jag nog itne har en susning om vad jag sysslar med. Känns stabilt. Stabilt som fan.

Imrgon ska vi ha en snabbgenomgång på personalekonomin och sen måste jag köpa en studentpresent till tvillingknotten. En tar studenten på onsdag och en på torsdag nästa vecka. Surt att vara den som måste vänta över en vecka längre!!
Eftermiddag och kväll bjuder på jobb, får se till att hålla dom små barnen på Cykelturen vid liv, det är iaf min förhoppning! Slutar kl 22, så det är bara att åka hem och plugga lite till:)

PS. Idag har jag rastat min tomatplanta(det var en mening jag aldrig trodde att jag skulle säga/skriva!) det var ju så fint väder så tyckte att den förtjänade lite direkt solljus utan ett fönster mellan!

PUSS


galet trött

GRATTIS ALLA MAMMOR!

Jag är inte van vid det här att jobba 8-9 timmar om dagen. Jag är helt slut. Skulle pluggat när jag kom hem men hittar ingen som helst ro till att sätta mig och räkna nu. Det får istället bli morgondagens projekt, eftersom jag är ledig imorgon:)

BTW så öser regnet ner utanför, kul väder...

PUSS


Dag 2

Andra dagen gick nästan smärtfritt den med. Men bara nästan!
Efter min sista rast kollade jag schemat och såg att jag skulle stå i Kristall Salongen och gick mot den, men nånstans på vägen belv det kortslutning i huvudet och jag gick istället till Cykelturen och stod där i 20 min innan Jasmine som jag egentligen skulle bytt av kom och upplysta mig om denna lilla detalj. Tar mig lite snabbt och lätt mot KS och där står nu en av föreståndarna, bra jobbat!

Men han var hur nice som helst. Berättade små minnen om när han var ny och vi hade en riktigt kul pratsund där ett tag:)

Nu är jag sjukligt trött, men måste plugga lite till.

PUSS


Första dagen på nya jobbet

Första dagen gick kanon.

Dagens läskigaste: Att gå i världens smalaste trappa upp för hela Balderbacken! Shit vad det sög i låren efter halva vägen, och hej vad det inte alls var lika kul att gå ner igen:P Jag som inte är höjdrädd fick nästan känna på hur de stackarna har det:)


På toppen av backen! Sjukt högt, fin utsikt och jag vet inte hur många gånger jag hann tänka "om jag trillar nu så finns det inget som stoppar mig från att studsa och störta rätt ner heeeeeela vägen!

Dagens roligaste: Att jobba på Balder när man väl fått kläm på de olika positionerna!

Dagens bekantskap: Har träffat massa härliga människor idag som jag ska ha äran att jobba med hela sommaren!

Dagens tråkigaste: Att jag imorgon ska bli "förhörd" på alla rutiner och säkerhetsregler för att se om jag lärt mig allt jag behöver. Hinner itne plugga på det, för måste plugga min ekonomi!

Sen på söndag ska jag "köra upp" då någon alltså ska testa allt ovan, fast "på riktigt"!

Nu ska jag sooooova!


Haha, hoho

I Kviberg händer det grejer nu för tiden! Idag när jag kom hem efter föreläsningen vid 11.30 så gick jag ut med min kompost och lite annan återvinning och på väg tillbaka är det en kille som går ut från mitt hus...iklädd endast en förvånansvärt kort morgonrock och hela famnen full med kartong. Till på köpet så fladdrade den oroväckande mycket men inget som inte skulle synas syntes som tur var!Jag hade stora problem med att hålla mig för slratt tills jag hade gått förbi honom och jag tror inte han undgick att se ett leeende växa på mina läppar och sedan hur jag kastar mig in genom dörren för att brista ut i gapskratt.

Anyway, jag har varit ute på en kortispromme med Johanna och sen en sväng med bilen till ica. Nu är jag äten och nervös. Har hela veckan haft en förskjuten uppfattning om vad det är för dag och jag var helt säker på att det var onsdag idag och att mitt första pass på liseberg var i övermorgon. Men nu visar det ju sig att det är torsdag idag och att det är imrogn jag ska jobba. Oh my! Men det går nog bra?!

PUSS


where the action is

Nu i eftermiddags när jag stog och diskade del 2 av min disk(var tvungen att dela upp det för allt fick inte plats i diskstället!) så var det något oväsen som störde min musik hela tiden. Det lät som röster och det slutade inte så ville ta reda på om det var någon granne eller om det var fel på spotify. Iaf så hittade jag orsaken utanför mitt fönster. Det har varit 4 personer utanför vårt hus hela dagen som har fixat i rabatterna och nu stod två av dessa och skrek på varandea utanför. Eller skrek och skrek. Det var en jäkligt stor yngre kille som hördes in hit, hörde tom en del av de ord han sa medan den han var arg på inte hördes in hit, men man såg på kroppsspråket att han var arg. Jag bor ändå tre våningar upp och alla mina fönster var stängde. 

Efter massa argt pekande och lite jag-slår-min-kratta-mot-din-kratta-bråk så började de bråka på riktigt med puttande och slående. Dock tog det slut snabbt när de andra två bröt upp det, men jag fick iaf min eftermiddagsunderhållning! 

Nu ska jag åka till friskis för ett skivstångspass och sen snabbt hem för jag får besök av filippa:)

PUSSS

 


24/5

Man kan säga som så, att jag känner att jag boxades igår. Armarna och ryggen och lite lår på det. Dock är det itne oöverkomligt, utan sån där härligt träningsvärk! Måste gå på samma pass nästa vecka!

Föreläsningen idag gick lugnt till och sen 3 timmar TIC-möte på det. Insparksschemat börjar ta form och det känns väldigt bra än så länge! Det har dessutom kommit upp en till liten basilikaplanta sen igår, så stolt över mina gröna små växter. Tror jag ska ta och så en citronkärna i en kruka också. Citronträd är ju så fina! Får hoppas att min "jag-dödar-allt-jag-försöker-odla" period i livet är över:P

Ledig imorgon som ska spenderas med städning, diskning och plugga. Möjligtvis en lite tripp in till stan för att agera moraliskt stöd när Puck ska ge blod för första gången:)

PUSS


Dubbel bokföring

Måste säga att dubbel bokföring låter sjukt tråkigt, men jag tycket just nu att det är så sjukt skönt att jag har förstått hur allt med Debet, Kredit, Utgående och Ingående moms, mm, mm hänger ihop att det är jättekul! Var på dåligt humör redan när jag vaknade idag och att jag inte förstod ett skit på föreläsningen gjorde inte saken bättre. Satt hela vägen på spårvagnen och tänkte på hur arg jag var utan att veta vad jag var arg på och såg framför mig hur jag fick U på tentan, hur allt som kunde gå åt helvete gick åt helvete. Kom hem, bakade en kladdkaka, somnade i två timmar och blev väckt av Linda som påminnde om att vi skulle träna box om 20 minuter. Så det var bara att svira om och ge sig iväg, kändes som bomull i hela huvudet.

Bra att avreagera sig lite tror jag och nu när jag satte mig med böckerna så klarnade det mesta. Vilken helvändning! Dock fortfarande på lite halvudda humör och sötsuget har bytts ut mot illamående som kommer i vågor.

Imorgon är det iaf dags för ett nytt faddermöte och sen ska jag hem och plugga eftersom jag absolut vill ha VG på tentan. Och min grupp fick 11/15 på personalekonomin så detta kan gå vägen med hårt slit!

Förra gången jag var hemma samlade jag på mig lite växter från mamma och fick en tomatplanta av mormor och morfar så har nu väldigt mkt levande på mina 25 kvadrat. Hela 7 växter! Bland annat min fina orkidee som jag fått att blomma igen!


Den har fyra stänglar, stängler, what ever, och alla har blommor!


Min fina tomatplanta som växer sjukt fort! Ingen tror att jag kommer lyckas få den att producera tomater, men jag ska allt visa dom!


Har även sått lite basilika i en kruka. På runt 5 dagar har de växt upp så dom syns!

Nu ska jag sova, kan inte fatta att jag är så trött hela tiden. Behöver bli kär så jag kan leva utan sömn och mat!

PUSS


ups and downs

Nu har livet varit på topp ett bra tag så det var väll inte mer än väntat att jag skulle få en lite down. Livet känns inte så kul idag. Skolan, umgänge, lägenheten, träningen, allt känns jävligt mellanmjölk.

Hoppas på en ny och bättre dag imorgon!


Överraskningsparty!

I onsdags kom ju min superfina kusin Lotta hem efter nästan ett halvår i Nya Zeeland. Som jag velat ringa, squeeza, pusssa och krama och aldrig släppa. men det gick inte då det var planerat för överraskningsgalej för henne igår. Jag kände inte en kotte bland de som skulle komma men vad gör det?! Alltid trevlig med nya bekantskaper! Så kl 22 skulle vi vara på plats på Svea. Totten hade blivit lurad av sina syskon att dom skulle på bio och middag och istället kom en av hennes vänner med bilen och frågade helt casual om hon ville "hoppa in och åka på en sväng" och så hade de middag för henne innnan de tog med henne ut till Svea där vi var ett helt gäng som väntade.

Hon kommer in och ser genast en kille som sitter vid bordet och springer fram och kramar och hinner krama runt hela bordet innan hon ser mig:P Jag "tårar upp"(ett uttryck som är så mycket bättre på engelska!) och det gör Lotta med tillsammans med ett "VAD GÖR DUUUUU HÄR?!" Lite långsam hjärnaktivitet där i några sekunder innan hon fattar att vi vetat att hon skulle komma:P

Jag tog tyvärr inga bilder då det känns mer än lite olustigt att fota ett stort gäng man inte känner, haha! Åkte hem när en del skulle fortsätta ut och känner mig jäkligt nöjd med det idag måste jag säga.

Försökte få till en bild i min sprillans bena men av någon anledning ser jag rädd ut på alla bilderna?!

Detta var enda undantaget:p

Ikväll blir det Maggio på Liseberg!

PUSS


*DREGGEL*

Tittade runt lite på fejjan och hamnade på en killes profil, då vi har två gemensamma vänner. Och seriöst. Fy fan vad snygg han är!!! Nästan, men bara nästan att han är så snygg att det blir löjligt! Skulle helt klart bli jag-kan-inte-prata-för-du-är-så-snygg-och-allt-jag-säger-stammas-ut-och-hela-ansiktet-blir-knallrött-varning på mig om jag nån gång skulle ha glädjen att träffa honom:P

Har räknat lite ekonomi, och jag är helt okej på att räkna men fick knappt ett rätt på en skrivffråga som inte had nån räkning i sig så nu vet jag vad jag måste fokusera på iaf.

haha, hittade lite bilder från helgen som jag glömt bort.

Jag och Stina<3


hmm..:P

Haha, underbara bilder från omröstningen i eurovision.

haha, kalles uppspärrade ögon och både Ian och Ida har förfärade händer framför munnen!


Ida! gillar att du kollar rätt in i kameran mitt i allt spännande!


Snyggoscar är glad ändå!


Ida, kl 2 över 12

Nu ska jag hoppa in i duschen och piffa till mig lite inför min teoretiska utbildning. Hur tråkigt låter inte "teoretisk utbildning"? Låter som prov och svåra frågor:P

PUSS


?!?

Bestämde igår att det gått tillräckligt många dagar utan halsont nu så att jag skulle få träna idag men vi kan ju alla gissa vem som vaknade upp med täppt näsa i morse. Kanske inte så farligt egentligen, men vågar inte chansa, så skjuter upp tränandet till imorgon.

Idag kommer Lotta hem!! OMG! Hon åkte till NZ i januari så det är längesen vi sågs. SKA BLI SÅ KUL ATT SES IGEN!

Dagen bjuder på att tvätta, om det finns tvättid ledig, plugga och utbildning på liseberg kl 5.

PUSS


Mr. Saxobeat

Hoppar runt och städar. Med musiken på högsta volym, precis som det ska vara. Ikväll är det brännboll med attraktion men hoppar över det då jag ömt vårdar min lilla hals som äntligen inte gör ont! På söndag är det dock dags för första Kaninpartyt och jag är taggad till 1000!

Kl 7 kommer pippa hit och jag ska laga mat tills dess. Det blir min favvo för tillfället. En gryta med räkor i. Nu ska jag fortsätta med mitt fejande!!

PUSS


Fadder, the inner circle!

Ni läser nu en blogg som tillhör en fadderansvarig. Vi är faddrarnas inner circle, även kallat TIC(the inner circle:P) Vi ska börja planera nu i veckan och detta måste bli bäst ever! GUs inspark måste bli lite mer som Jönköpings!

Ska strax ta mig till Friskis för värdande. Har bytt med Linda för ska på utbildning på Liseberg på onsdag!


Jag och min mittbena, som dock inte syns här. Återkommer med det:D

PUSS


Födelsedag, på födelsedag

Har säkert sagt det innan, men jag säger det igen. Släkten är inte överdrivet bra på att skaffa barn utspritt över året så nu i helgen har det firats 3 födelsedagar.

Torsdagen åkte vi till mormor och grattade på födelsedagen trots att hon är en lite tråkis och avböjer firande i tidnignen. Dock fyller man bara 75 en gång i livet så vi ignorerade detta och hjälpte oss själva till en god kaosartad kvällsmat hemma hos dem. Haha, måste säga att jag älskar min släkt. Vi är inte många, men vi hörs och det är full rulle heeela tiden:)

Hos mormor och morfar<3


En lagom lam maria, mormor och marie:)


Fredagen var totalt tillägnad Stina och vi har långpicknick i Stadsparken med utsikt över Vättern. Picknicken flyttas dock till bilen tillslut pga en regnskur. HON gav dessutom MIG paket när vi sågs. Fick snyggaste trosorna ever, från Victorias Secret och så en hudkräm och en dushgel. Underbart och härligt att ha henne hemma igen, men det blir inte långvarit då det vankas utlandsflytt å det gäller att ta tillvara på varje minut!

haha, bra siktat! Tror ni jag kommer hinna lära mig att sikta utan display innan jag köper(kanske får en i födelsedagspresent?) en ny kamera?

Då dagen idag är full av aktiviteter så gav jag och mamma Tuva lite presenter igår. Bland annat tog vi hål i hennes öron och så fixade vi håret hos en frisör. Ni skulle sett den nervösa/spända/överlyckliga minen när han sätter pistolen vid hennes öra. Lite smärta och sen stoltaste flickan i världen när det var klart:D


På gång, spänd!


Klart!


Fredagkväll bjuder mormor på middag på Hasse på sjökanten. Sjukt god mat och underbara efterrätter. Jag iförd långklänning och mina nya klackar dagen till ära.

Imorse var det skruttans tur att fylla 10! Födelsedagsfrukost med kära släkten. Bordet var överbelamrat med allt man kan tänka sig och hela massan fraktades sen till en hemlig överraskning och en florist och där fick alla fixa var sitt blomsterarrangemang. Nu har vi en välbeövlig paus i helgplanerna och kl 17 ska Tuvas kör+massa andra körer sjunga med Molly Sandén i kyrkan, födelsedagspizza efter det och ikväll är det schlagerparty á la John!

Min kreation!

PUSS


Jordgubbar

Mmmmm, åt precis en tallrik skivade jordgubbar med socker och grädde. hej himmelriket!

Efter skolan idag gick jag och röstade och sen mötte jag upp Emma. Lilla knasbollen som tog tåget hit från halmstad med enda uppdraget att köpa en klänning:P Vi åt lunch på Cappuccino och köpte var sin klänning. Likadan såklart, haha! Spräckte helt klart dagens budget:P

Ska nu packa in bilen och ta mig mot Jönköping. Halsontet följer tyvärr med men det är iaf inte värre än igår så jag lever på hoppet!

PUSS


Bad, bad throat!

Jag har ont i halsen. Kände det redan innan passet igår men ytterst lite och det var borta efteråt men i morse kännsde den som 7 svåra år. Har druckit massa citron, hade i massa vitlök i maten, har druckit honungsvatten, kan jang och så lite aloe vera på det! 
Till sist tog jag mig en Jäger-shot. Alkohol är ju bakteriedödande fick man lära sig i skolan. Vi dödade tex var sin mask på biologin genom att stoppa ner dom i läkarsprit. De ryckte och krullade ihop sig och sen fick vi dissekera dom. Mysigt värre.

Nu ska jag iaf gå och sova och ignorera att jag är varm, kan vara feber men tänker inte ta tempen:P Kan också vara att det är sjukt varmt här inne. Troligtvis så är det värmen. Jag kommer kokas levande här i sommar....

Imorgon är det föreläsning som jag kan hoppa över om jag inte är på topp och sen bär det av till Jönnet, där jag med yttersta ansträngning kommer ignorera min förkylning. Jag har waaaay to much på mitt schema:

- träffa Stina som ÄNTLIGEN är i Sverige igen, som jag längtat!
- Fira mormor som fyller 75
- Fira syster Tuva som fyller 10
- fira mamma som fyllde ojämt 53 förra veckan
- Gå på obligatoriskt eurovisionparty hos John och Oscar
- Kolla på systeryster när hon och hennes kör ska sjunga med Molly Sandén.
- Byta till sommardäck på bilen
- Nämnde jag Stina?! Jag ska klappa på henne tills hon tröttnar:P
- ska även försöka få en tid hos tandläkaren. Vill inte gå i götet men jönnet har aldrig tid för mig när jag är hemma!

PUSS


Ehmm?

Haha, råkade knappa in "unga mödrar" och ser en ung tjej säga "det gör ondare än att bli av med oskulden" när hon ligger och försöker pressa ut sin unge. No shit?! Smart tjej.

Nu tvättar jag, ska strax laga mat, sen plugga och lite värdande på Friskis i eftermiddag.

PUSS


Pömsig

När jag har sagt pömsig i mina dar så har jag menat att man är trött. Nästan sådär "mosigt" trött som små barn kan bli. Men har ju fått lära mig att det även betyder att man är sexuellt utmattad, så ville bara förtydliga att jag är det förstnämnda, dvs trött.

Jobbig träning och en fotled osm inte riktigt vill samarbeta. Har redan ställt in morgondagens träning då jag vill ara fit-for-right på Johns pass på fredag. Ska se om jag kan få några försäkringspengar för denna jäkla fot då jag ju faktiskt drog av ledbandet på skoltid!

Efter träningen blev det en sväng ner till åsa på bottenvåningen och så åt jag mitt efterlängtade godis. Men jag överåt inte som jag brukar göra med godis så jag är nöjd! Imorgon är jag ledig och måste komma ihåg att förtidsrösta. Nått fuffens med röstningen i min region så vi ska ha omröstning!

Gadnatt på er pömsiga människor. Haha, vilket fult ord egentligen!

PUSS


Mitt nya liv

Jag har kommit igång riktigt bra med träningen nu. Ser inte jättemycket skillnad på kroppen förutom magen, men vet att det inte kommer bli så mkt skillnad. Var ju rätt tränad innan förra sommaren och skillnaden blir inte att jag blir smalare, utan bara lite tightare och mycket starkare och mår jäkligt mkt bättre.

Kl 19 är det iaf dags för ett stationspass med Linda. Hoppade över sista timman i skolan och åkte hem och åt lunch i lugn och ro och sen har jag legat ute i solen till 17 ungefär. Lagom varmt och lite blåst, perfa!

Nu tar jag tag i disken och sen ska jag fixa en smoothie innan träningen. Ikväll blir det några bitar godis, det är jag värd!

PUSS


9 maj

En rätt basic föreläsning idag men var glad att det bara var till 12 då jag hann hem för solning på baksidan med Åsa och sen joinade Linda.

Sen vid 7 fick Linda med mig på ett spinpass och jag tror allvarligt att jag aldrig svettats så mycket. Herregud det bara dröp om mig! Jag och linda ska pusha varandra nu och träna 4 gånge ri veckan och promenera de andra dagarna. Imorgon blir det station och på onsdag ett lunchpass med Indoor Walking som jag aldrig provat innan. Jag ska bli fit!

Imorgon tänkte jag dissa föreläsningen och åka och ligga på klipporna i saltholmen hela dagen men kan inte hitta nån som vill följa med så det får bli nån annan dag, eller så går jag tidigare från föreläsningarna och drar dit.


Idag funkar det att lägga up bilder!

Bröd, in the making!


Done!


På båten på väg till Styrsö, dock ser det av nån anledning molnigt ut, men det var strålande sol:)


Ma guuurls!


Mysiga gator och inga bilar! Hur mysigt är inte det?


Grönska och hus med torn:)


I kyrkan, såå bra!

Nu ska jag soova.

PUSS


Slottsskogen+Helena+Maria=Sant

Dagen idag började inte bra.
Jag försover mig.
Jag hinner ändå fixa kaffe i en termos och tar mig till vagnshållplatsen och står där och väntar ett tag och förbannar vagnarna för att de just idag verkar gå jävligt sällan tills en man upplyser mig om att hållplatsen är indragen idag och att det finns ersättningsbussar.
Sen hittar jag inte hållplatsen direkt och när jag gör det så får jag vänta 10 min innan den kommer.
Går på och får reda på att den bara går en hållplats för från nästa hållplats går vagnarna igen.
Hade tagit mig 3 min att gå dit!!
Sen är föraren sjukt seg så jag hinner missa en 11 och får ta 6an, byta till 7an, och sen byta till 3 an och ändå inte komma så långt som jag hade kunnat med 2an, som dock hade en väntetid på 12 minuter! Fatta att det tog mig 4 fordon för att komma in till Linné!

Efter detta helvänder min dag och blir jävligt underbar. Tack som fan! Vet inte vad jag hade gjort annars.

Underbart sällskap i form av Helena. En Slottsskog, en filt, kaffe(med mjölk som jag tog med i en egen flaska:P), pistachnötter, fina pojkar i massor att vila ögonen på och en gassande SOL! Att det blev lite ekonomiplugg på det var inget som drog ner min dag. Vi fick sällskap av 2 väldigt trevliga tjejer från helensa klass som så alla pluggade ekonomi. Min var dock en ANING lättare, tur det!




Haha, detta känns ju med typiskt! Har ju varit lite dåligt med bilder i bloggen och nu skulle ni få se några, och då har blogg.se stora problem verkar det som. men de kommer helt enkelt imorgon:)

Imorgon är första föreläsningen i företagsekonomin och den boken är ju så kul att läsa så jag ser fram emot detta riktigt mycket. Att Helena är en jäkel på att förklara och hjälpte mig lite idag gör inte saken sämre. Undra hur många gråtfärdiga samtal hon kommer få av mig den närmsta tiden?!

PUSS


Styrsö

Har haft en rätt underbar dag. Efter mitt hembakta bröd bar det av till Styrsö. Gud vad underbart! Jag dog lite, hela tiden. Alla kobbar och vattnet och segelbåtar och sol och klippor.

Gissa var jag kommer hänga på mina lediga dagar i sommar?
Hur bra är det inte att man kan åka alla båtarna med sitt vanliga Västtrafikkort?

Vi gick runt bland alla flakmoppar och golfbilar och lyssnade på den sjukt duktiga kören.
Nu har vi ätit en räkgryta här hemma hos mig och käkat lite chips. Sånt man måste få göra på helgerna. Imorgon ska jag möta Helena för promenad i slottsskogen och sen måste det bli plugg.
Har bilder från idag som kommer upp snart:)

PUSS


Baka baka liten...bröd

Ingen kaka här inte!

Jag håller på och bakar skållat bröd. Är pissigt hungrig men vägrar äta frukost innan det är klart! Nu står det iaf på jäsning så inom en timma ska jag väll förhoppningsvis kunna äta.

Igår var vi först hemma hos Linda, alltså 50 meter bort. Det var utöver jag och Linda: Ina, Elin, Lisa och Sofia. Mkt trevligt! Sen gick vi vidare till Park Lane. Jag har aldrig varit där innan och har hört att det är lite halvt maffialiknande med vapen och grejer men jag märkte ingenting:p haha!

Sjukt drag på dansgolvet och en riktigt bra DJ! Kände mig stundvis som 18 igen och minnena tog mig tillbaka till Centrum(uteställe i Jönköping där alla småungar hänger), då jag gick all in! Haha!

Mår prima idag då alkoholintaget igår var rätt begränsat faktiskt. Nu tänkte jag räkna lite ekonomi och sen runt 3-4 ska jag, Lisa och Ylva åka till Styrsö för vårkonsert. kommer bli awsome, älskar skärgården!

PUSS


Into Dust

Jag hittade låten


O.C.

Jag kollade på ett gammalt avsnitt av O.C. igår. Shit vad besatt jag var av det när det gick:) Det var iaf avsnittet efter marissa dör och de spelar Running up that hill som måste blivit mer känd när de var med i reklamen till Grey´s. Så nu går den låten på repeat här hos mig igen. Så bra, lite halvmelankolisk känsla.
Hmm, nu kom jag på att det var en till låt i O.C. som jag spelade väldigt mycket ett tag. Den när Marissa knarkar ner sig i Mexico. Måste genast söka reda på den för kan itne komma på vilken det var. (vet bara att jag grät som en dåre när det avsnittet visades, haha!)

Idag blir det lite fest, och just nu funderar jag på att baka bröd. Sen ska jag ta mitt ass till Friskis för ett pass av något slag.

PUSS


Gröna fingrar?

Såg i morse att min orkidée har börjat blomma. En blomma har slått ut helt och hållet och så finns det massa knoppar. Förstår inte hur jag har kunnat missa det:P Lite kul att jag lyckas med just en orkidée som kan vara lite filuriga att inte döda, jag som dödar allt annat. Kan nog bero på att dom gillar torka, jag glömmer ju alltid vattna.


En suddig orkidée och lite knoppar i bakgrunden. Har som sagt lite problem med att sikta och få fokus då jag itne ser vad jag fotar:P

Idag har jag varit ute på ännnu en springtur, den var varm, och jobbig och jag gick lite ibland. Men bättre än inget. Sen var det möte på Liseberg. 2,5 timmar snack och sen var spelhuset öppet för vår avdelning och alla spel var inställda på gratis så man kunde spela så mycket man ville. Jag went bananas!! Vann lite och hade skitkul!

Väl hemma gjorde jag min första smoothie med min stavmixer som jag aldrig använder, haha. Det blev blåbär och banan! mumsssss

Nu ska jag sova!

PUSS


Bruuunsås

Träffade gruppen i skolan kl 10 och sen hade vi projektredovisning mellan 13-18! Kul tider! Nu är iaf personalekonomin nästan över, bara en fråga på företagsekonomitentan om en månad kvar!

Idag har jag lagat köttfärslimpa med soltorkade tomater, morötter och fetaost i, och till det klyftpotatis och brunsås. Har aldrig gjort brunsås innan, men det var ju inte så svårt. Dock har jag lite problem med namnet, tror att det kan vara därför jag aldrig gjort det innan, hur kul låter det med brun sås?!

Jag har redan tagit helg, och I love it! På fredag hoppas jag på grillning och vindrickande och så ska jag träffa Helena i helgen också, och så lisa också, och så ska jag på vårkonsert på en skärgårdsö där Johanna ska sjunga. Tänk att jag har så underbara vänner:)

PUSS


koffein

Har precis hällt i mig två koppar kaffe. Hur smart är det när klockan är över 10? Har aldrig kännt av att inte kunna sova pga koffein men vet inte om jag druckit kaffe så väldigt sent heller?!

Har iaf lite skolgrejer kvar att göra så det kanske är bra iaf:)

Jag har hunnit med en trip till ica maxi i partille med åsa och nu är kul, frys och köksbänkar fulla med mat så det går ingen nöd på mig. Förutom då att det kostade över 600 spänn så jag kan itne köpa nått på 6 dagar då jag har räknat ut att jag har en budget på 100kr/dag:P Har dock kommit på att jag får skatteåterbäringen snart så hoppas jag klarar mig!

Har btw köpt nya aktier idag, men satte limit på köpet så nu får vi se om det går igenom eller inte. Det blev Sandvik och SCA. Ett tips från superinsatta aktieexperten Maria(höhö?!)


Jag hängde mig själv i håret som en påminnelse att jag måste klippa mig. Men med min ovan nämnda budget så vet jag inte hur det ska gå:P

PUSS


Småbarnsdieten, inte barnmatsdieten!

Glöm GI-metoden, nu gäller Småbarnsdieten

Har du provat alla metoder utan resultat läs nedan 100% säkra metod för att komma i form till sommaren.
Det har sedan länge varit känt att tvååringar i allmänhet är slanka.
I ett samarbete mellan barnläkare, röntgensköterskor, näringsterapeuter och utmattade föräldrar har därför denna nya diet tagits fram:
Dag 1
Frukost: Ett kokt ägg, en skiva rostbröd med aprikosmarmelad. Ät två små bitar av ägget och bred ut resten på golvet. Ta en bit av rostbrödet och smörj sedan in ansiktet och kläderna med marmeladen.
Lunch: Fyra färgkritor (valfri färg), en näve krossade potatischips och ett glas mjölk (tre klunkar, häll resten på golvet).
Middag: Ett kex, två mynt. Skräp från under soffan.
Kvällsmål: Rosta en skiva rostbröd och kasta den på köksgolvet. Till det fyra klunkar av kvällsbadvattnet.
Dag 2:
Frukost: Ta upp rostbrödet från igår från köksgolvet och ät det. Ät en sked vaniljsocker.
Lunch: Ett halvt rosa läppstift. En bit av en från lekparken medtagen cigarrettfimp (som de övriga familjemedlemmarna tvingar dig att spotta ut) med en isbit.
Mellanmål: Slicka på en klubba så att den bli klibbig, släpp ner den i sand. Slicka igen tills den är ren. Tappa den på mattan.
Middag: En sten eller en torkad ärta, tryck först upp den i vänstra näsborren. Blanda ner läsk i potatismos. Ät med sked.
Dag 3:
Frukost: Två plättar och mycket sylt, som du gnider in i ditt hår. Ett glas mjölk. Drick hälften varefter du klämmer ner plättar i glaset. Plocka upp klubban från igår från mattan, slicka bort luddet och göm den mellan soffdynorna.
Lunch: Tre tändstickor, chokladdryckspulver och en smörgås med sylt. Stoppa munnen full med bröd och spy till slut upp det på golvet. Häll ett glas mjölk på bordet och slicka upp det.
Middag: Glass, en näve chips, kaffe (om de andra inte märker det).
Dag 4
Frukost: En kvarts tub tandkräm, en bit tvål och en oliv. Häll ett glas mjölk i en skål med cornflakes. Häll på en halv kopp socker. När cornflakesen blivit mjuka dricker du upp mjölken och matar hunden med flingorna.
Lunch: Ät smulor från köksgolvet och vardagsrumsmattan. Sök fram klubban från soffan och ät upp resten av den.
Middag: Spaghetti nedrörd i ett glas chokladdryck. Lämna köttbullarna på tallriken. Som dessert andra halvan av det rosa läppstiftet.
Det är bra att göra dieten effektivare med lämplig motion. Här är några exempel:
* Vrid och slingra dig på golvet i en stormarknad, stärk samtidigt dina stämband genom att vråla högt. Gör kraftigt motstånd när mannen från Securitas släpar ut dig ur butiken.
* Spring överallt, hoppa emellanåt. Ramla regelbundet, att kravla sig upp stärker musklerna på ett mångsidigt sätt. Kom ihåg stämbanden: skrik medan du springer.
* Be om en sparringpartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Nöj dig inte med de första kläderna, kräv att få byta dem åtminstone tre gånger.


Det blir bara bättre!

Dagen som redan var bra utan någon egentlig anledning är en hel massa bättre nu! Har börjat kolla på biljetter till thailand och försöker pussla så att jag är där när alla andra är där. Med alla andra menar jag inte alla andra svenska turister utan mamma, syster, moster, ingift morbror, kusin, kusins sambo och sambons familj. Det är som sagt ett pussel eftersom jag måste vara där ett visst datum för att moster och morbror ska ha födelsedagsfest och kusinen och mamman är där olika perioder som dock överlappar och jag vill överlappa allt:P

Sen blev det ännu bättre då jag får ett kort och koncist sms av emma: "Heeej sötnöt! Jag ska ta mitt pick o pack o flytta till gbg!!! Wiihooooo!"

Jag blev så glad att jag var tvungen och fråga om det var på riktigt:P Vi har inte träffats så mkt det senaste, pga tidsbrist och lathet tror jag. Halmstad är ändå inte så långt bort! Men åhh, vad helt underbart! Känns som många jag gillar mest en efter en flyttar hit!

PUSS


Check-in

Jag har återigen skaffat internet till lilla mobben och försöker lära mig att checka in. Eftersom jag inte har varit nånstans sen dess så vet jag inte om jag kan:P

Håller på och filar på vår redovisning och att kritiskt gransa en annan grupps arbete. Hur kul är det att stå där och säga alla fel dom har gjort? tror jag lämnar det arbetet till resten av gruppen och själv fokuserar på allt bra dom gjort:D

I eftermiddag ska jag ta TAXen till Ica och storhandla. Har inte gjort det sen bilen gick sönder! Om nån som läser bloggen förstår sig på bilar så har jag en baklucka som har gått i baklås och som tacksamt tar emot hjäpl att bli frisk igen:P

Dags för lunch, shit vilket bra humör jag är på idag. Igår kände jag mig riktigt bitter och irriterad på allt och alla(utan lisa då som fick upp mitt humör igen).

PUSS


nattuggla

Idag har jag pratat med min älskling Stina i telefon. Vilket kanske itne låter så märkvärdigt men har inte hört hennes röst sen hon åkte på sin himmleska resa i oktober(eller september?). Åh! Blev så glad över att verkligen få bekräftat att hon är hemma igen. Höll på att klämma fram några glädjetårar på spårvagnen:P


Jag och lisa gav oss ut på 8 kilometraren. Det blev en rask promenad blandat med en hel del löpning och jag avlsutade snyggt med en superspurt:)

Somnade i sängen och fick gå upp för att tvätta bort smink och borsta täderna och ska nu gå och sussa igen. Imorgon ska jag sova utan att ställa någon klocka. Kan inte komma ihåg när jag gjorde det senast!!

PUSS


Godnatt.

<3


RSS 2.0