Haha, jag dööööör!

Lyssnar på nrj och de spelade nyss upp ett nrj vake up call. Knappen och hakim(eller en av dom iaf) låtsades vara Robert Pattinson och sa till henne att hon vunnit en dejt med honom. På sån där fin lite svensk engelska och jag trodde aldrig hon skulle gå på det. Men jooo då. Hon började stamma att hon var shakin' och blev helt tyst långa stunder, haha. om det hade varit jag hade jag skämts som faaan!

Iaf så sitte rjag på jobbet som alltid nu för tiden när jag bloggar:P Slutar iaf vid 14 och ska se om eveline ringer mig då så vi kan träffas för första gången sen USA. (hon åkte dessutom hem tidigare, typ efter två månader:P) Hon är visst i min fina stad i 2 dagar:)

Sen ikväll ska jag och lisa gå på eclipse. Fattar inte att jag inte sett den än, jag som är ett twilight-freak:P.

PUSS


Great...

Älskar att jobba när taket i gymmet läcker in och man får placera och omplacera hinkar på femtioelva ställen där inne. Sen går man över till att rengöra kaffelmaskinen och ser att sumpen har möglat, mmmmmmysigt. Sen så funkar inte musiken och var femte minut kommer det någon och ber mig sätta på musik. Puh. Nu är iaf musiken igång och jag slutar om lite mer än en timma!

Helgen var toppen. Fredagen bjöd på jobb, sen äkta slapp i soffan med mina nya favvochips: Havssalt och gräddfil. Lördagen tillbringade jag med Angelica. Först en tur till Dalvik och hennes nya lägenhet(som btw är jättefin, och stoooor om man jämför med min.) Sen gick vi runt på IKEA i 5 timmar och shoppade till våra lägenheter båda två:D Tog dock en paus för en kort promenad till Soya för lunch. Snäll som hon är så följde hon med mig mhem och jag fick snabbt göra mig iordning för Kalles överraskningsfest på piren. Vi var minst 20 pers som sat där vid två bord och kalle fick en fin röd färg i ansiktet när han kommer in och vi börjar sjunga för honom:D

Se tog vi oss hem till kalle och jonatan för mellanfest och sen gick vi ut, till huset av alla ställen. Det var vi och 10 pers till typ. Men fan vad kul vi hade!haha! Mitt i mellanfesten tog vi en tur till akuten med emelie också var öga var totalt rött och gjorde ont, så det blev en spolning och sen tillbaka igen.

´nej, kanske ska tvätta lite

PUSS


öhhhhhhh

Seriöst, jag pallar itne mer. Har inte gjort ett skit på 6 timmar. eller jo, jag har tvättat och torktumlat en maskin var och så hittade jag en bok fast den hara jag redan läst ut. Slutar om en timma och då ska jag racea till systemet för inhandling av smaskiga saker till helgen. Kvällen blir lugn, tänkte sätta mig och sy klart en kjol som jag började på i maj men som inte blev klar pga bristande intresse från mig:P

Igår plockade jag vårt växthus första tomat. eller det var väll kanske inte växthusets utan tomatplantans tomat men ändå. Den var supergod. Det som är udda är att den var knallröd och inga av den andra har ens nyanser av rött utan är helt gröna. Får hoppas att de kommer igång snart!

puss


2,5 timar kvar

Jag vill gå hem nu, inte om 2,5 timmar. Står här och snaskar på naturgodis. Youghurtgodisarna är itne alls särskilt goda, alldeles för mjuka och värmen har ändrat smak på dom tror jag.
Kom på att kanske inte alls vill sluta, måste nämligen diska när jag kommer hem:P

Mina fötter är svarta på undersidan för jag springer runt barfota. Fick ett sår på hälen när jag och lotta åkte korv(bananbåt?!) och det skaver i skorna, jag som har så mkt skor och så måste jag välja ett par som gör ont?

Har adressändrat och kollat på hemförsäkring och massa annat nu när jag inte har nått att göra på jobbet. Läste ut en bok på två dagar med. Uttråkad?! Jag?!

PUSS


alors on danse

Diggar låten, mkt! Spelas på NRj just nu och själv står jag på jobbet i huskvarna. Om 14 dagar går flyttlasset till Göteborg, jag är taggad till tänderna:D:D The down side är att jag ska åka själv med sällskap av John och ska köra min egen bil med kärra, inget problem så långt, megaproblem om jag måste backa dock. Morfar skulle öva backning med släp med mig på visingsö för 2-3 år sen och herrejävlar. Kruxet är ju att man ska vrida ratten åt det håll man vill att kärran ska gå och det känns helmysko, sen når vi en liten punkt då det blir tvärt om och man måste lägga om ratten för att fortsätta svänga åt samma håll! Får skicka ut John för att reka att ingen backnign behövs:P

Har köpt en fin vattenkokare från obh nordicas chilliserie, har ju redan brödrost och smörgåsgrill i samma hittade även en skitfin gjutjärns ungsform från husqvarna på en loppis. Mamma har likadana och de är itne lätta att hitta. 30 spänn fick jag punga ut, haha!

Nu svetts jag ihjäl och måste sluta!

PUSS


Semester

Jag har semester, så jädra skönt! En av mina två hela veckor som jag har. Är på landet hos pappa och C och kusinerna med familj är också här såklart. idag ahr vi padlat konot och badat från en flotte. Igår tog jag, pappa, kusin lotta och hennes pappa båten och raceade på sjön, stannade till vid ett "nytt"(för mig och lotta) badställe med superbra botten och fina klippor:D Grillning all the time och imrogon/idag fyller lotta 20 så det är kakkalas i stor skala. Snarast möjligt ska det bli korvåkande av(bananbåt?!) Skulle blivit av igår men vi hittade inte pumpen och idag började det åska.

Nu ikväll har alla fyra kusinerna kollat på prinsessan och grodan med popcorn och lite gin och tonic, mumma!

Puss


Ledig

Idag har jag varit helt ledig. Kändes skitskumt och jag gick runt med en känsla av att jag glömt något hela tiden. Iaf så mötte jag Johanna på stan och så gick vi på den underbara matmarknaden. Massa internationell mat, och köpte en ltie bakelse som vi delade på och så smakade vi på massvis med marmelad och jag köpte 6 burkar med olika smaker. Päron och ingefära var en hit trots att jag itne gillar ingefära, iaf inte med sushi:P

Sen tränade vi johns puls och nu väntar jag på att klockan ska bli 11 så jag kan kolla på satc. Har hela boxen men ändå:P

PUSS


Ett liv? Vad är det?

Haha, nej jag skojar bara. Jag har ju faktiskt ett liv, bara itne imrogon(idag). Ska jobba 11-21, kuljul! Detta vägs upp med den fjantigaste tiden i mitt liv, 20-23 på onsdag.
Idag har jag städat och städat och städat på jobbet. Först städskrubben, sen klistermärke på en fönsterruta, sen alla entrédörrar och sen var jag ute på parkeringen och vägen runt DTn och sopade upp all skit som låg i skarven mellan vägen/trotoarkanten. Tog runt 2 timmar och jag har en blåsa i handen efter sopborsten.

Nu har jag kollat på sex and the city och hängt tvätten i alla reklamer och det är dags att sova.

Just det, dagens höjdpunkt var att efter jobb ocht räning så hämtade jag upp Stina som hade fixat en superbra picknikckorg som vi tog med oss till Västersjön och avnjöt i den faktiskt rätt så kalla vinden. Men då satt vi i skuggan med så vi fick nog skylla oss själva. Jag tog ett dopp också för att bli av med lite donken-fett och friskis-svett:P

PUSS


Kladd och bra

Just nu blandar jag kladdigt jobb på ett 25-35 gradig mc donalds med sol och bad när jag hinner. Att det får vara så jäkla varmt på jobbet utan att någon bryr sig är ju ett mysterium i sig, det måste ju finnas några regler om arbetsmiljön?

Idag har vi firat min födelsedag med mammas sida och det var VARMT att sitta ute(i så mkt skugga som det gick). Vi grillade kyckling och så bulgursallad och pastasalld till det. Vattenmelon och fetaost till förrätt och gino(jordgubbar, nektariner och mango med vit choklad) i små folieknyten på grillen, helt underbart. Mormor och morfar hade med sig helt otroligt goda jordgubbar från vårt land på visingsö.

Paketskörden var till belåtenhet och den coolaste presenten lyckades mamma med. Hon har alltid envisats med att köpa udda, lite alternativa presenter till mig(turligt nog alltid med ett till paket med nått mer "normalt" innehåll) och det har varit allt från "öhh, tack?! till nått helt okej, till riktigt bra saker. Dagens var skitcool. En tavla en tjej har målat och spänt upp på en ram. Ska ta ett kort så ni får se den.

HAr blivit riktigt gammal och dissade festen som john bjöd med mig på för att stanna hemma och bada med min mamma, syster och min mammas vännina och sen grilla med en massa grannar. Jisses, och jag har itne varit ute och festat på ett litet tag heller! Jag skyller det hela på värmen:P

Jo just det. Igår betalade jag min första räkning, ever! Hade lite problem med hur jag skulle skriva och trycka men med lite hjälp från mamma så fixade jag även detta:D Första hyran är härmed betald! Nu ska jag bara gå från kontantkort till abonemang också så kanske jag kan räkna mig själv som vuxen?

PUSS


RSS 2.0