The Scientist

Sjukt bra låt! Min överskrift alltså:)

Iaf så är jag trött, vill bara sova! D hämtas snart av en kompis för en playdat och sen när pappan går tror jag att jag ska säga till barnen att jag ska sova lite och att de får väcka mig om det händer nått:)

Har kommit fram till att jag inte är någon au pair längre, jag är en au dog. Barnen ger hunden till mig jämt och ständigt och säger att jag ska passa den. Allvarligt talat så passar jag faktiskt hellre hunden än barnen:P Men måste nog säga till dom att hunden faktiskt inte ingår i mina arbetsuppgifter hur dumt det än låter.

L mår bättre idag som tur är och ska iväg på en sleep over ikväll efter det att hundtränaren har varit här, ska bli intressant att se vad han säger. Det är ju så svårt att vara arg på det lilla knytet, han är ju så söt!!!

Ska lägga mig ute i solen nu tror jag, får se om det är tillräckligt varmt, vilket är tveksamt men jag måste ju försöka. Kan slå två flugor i en smäll och läsa min schizofrenibok med. Gillar inte riktigt att läsa om sånna här psykfall, tänk om min hjärna tycker att det verkar roligt och jag börjar höra röster:P Nej, på återseende min vänner!





Puss

Har du schizofreni?

Vi kan ju absolut hoppas att du inte har det. Du vill inte vara som Lori Schiller är i den sanna boken som jag läser nu. Har nu gjort 1/3 uppgifter til skolan. fast en av de som är kvar är typ dubbelt så stor som den som är klar. Usch, vad jag skulle börjat tidigare, men det är lätt att vara efterklok.

Idag har jag jobbat över 12 timmar och hunder började skälla/gälla kl 5 i morse eftersom någon smart förälder då bestämmer sig för att det är bättre att han är i buren i köket, RAKT ÖVER MITT HUVUD, och gnäller istället för i deras rum. När pappan kommer hem så har jag jobbat strax över 10 timmar (vilket är max per dag) men nej, då ska han träna:) SÅ detta är en kul vecka för mig med lov(barnen har lov, absolut inte jag!) Varför måste lovet vara nu när jag har så mkt skolarbete att göra? Kan ju inte säga nått om att jag jobbar för mkt heller för de ger mig ju ledigt när mamma kommer.

Pratade med mamma och älsklingen på Skype idag, hon är så gudomligt söt, kan inte ens tänka tanken om hur livet hade varit utan henne, det finns liksom inte. En äkta sladdis är hon, 13 år, men jag tycker det är perfekt!

Måste visa er mina nya kläder från Asos, men det får bli imorgon, eller så kan jag ju ladda ner bilderna nu...vänta lite bara....Nehe det var väll som fan, ingen av dom finns kvar, jaha då får jag ta kort imorgon ändå:)

Imorgon ska jag försöka träffa Erica och en ny tjej som heter Filippa, känns som jag redan skrivit detta?! men iaf, hoppas jag hinner, har ju som sagt en hel del jobb med skolan just nu, men har typ bara tre lektioner kvar och sen ett prov efter det, så jag ser ljuset i tunneln!



Tagen från http://www.fjardeinternationalen.se/blog/tag/jul/

pussas en massa:D

Åhh pappa:)

Tog sats när jag pratade med pappa på Skype igår, det lät ungefär såhär:

-pappa.....
-jaaa
-(tystnad)
-Vad?
-pappa, försök att inte bli arg...det går inte att ändra på nu ändå...
-Vadå?
-hmm, kan du gissa?
-Nej vad......tatuering?
-...jaaaa
-okej, jaha.
-Är du inte arg?
-Nej
-Vill du se den!!!!
-hmpf, okej

Så jag är glad:D Han var inte överlycklig men varken arg eller alltför besviken! Känns skönt att ha det överstökat så jag kan lägga upp bilder på den på min resdagbok:D

Ska köra L till doktorn snart, hon har haft allergier hela veckan men idag fick hon ont i magen så nu tror mamma K att det är typ streptokocker i hasen eller nått. Jag fattar inte kopplingen mellan svullna ögon och magont med att hon har bakterier i halsen men mamma K sa att hon kan sina barns symptom så provet de ska ta får väll visa om hon har rätt. Mamman sa att ett annat symptom L brukar ha vid streptokocker är att hon spyr, jag hoppas verkligen att det inte inträffar nu, klarar inte av folk som spyr, jag kommer släppa av L på vägkanten köra hundra meter framåt och vänta på att hon spyr klart innan jag backar bak igen och hämtar upp henne, helst placerar jag henne på taket så jag inte riskerar att bli smittad. Skulle vara så sjukt typiskt om hon har denna Swein flu eftersom jag och Erica skämtade en himla massa om det igår!

I morse tog jag barnen till IHOP (international house of panncakes) vilket uppskattades:) Jag tog strawberry and banana, svingott(haha swein flu) ne vilken dålig humor jag har!

Förresten, läste på hundens bajspåsar idag, de är från Norge, möljövänliga(de är 100% nedbrytbara) och det står på svenska på dom, weei!

Väder: sol just nu men det ska tydligen regna till och från idag, bajs!

pussas

Utelåst!

Jag turligt nog så är det inte jag, utan Erica kom över vid 5.30 nån gång och hade gått ut på en promenad utan nycklar och familjen hade åkt iväg och låst alla dörrar. trevligt för mig dock som fick sällskap när jag körde barn på olika håll. Har hängt en del med Rocky idag med och tog en snabbis til mallet för inköp av min plånbok, som fanns!! Två par skor och så hämtade jag upp en bok som jag måste läsa till psykologin!! Bilder kommer här

    
Zebraskor:)

    
Vita skor som passar tatueringen perfekt!


Plånboken, me loooove! Från "Urban Outfitters" underbar affär:D

 
Solglasögon, 5 dollar från Washingtons gator:P

 
Såhär cool blir man då!

Åt lite middag med min värdpappa när han kom hem, gav H och D kycklingsoppa medan L är med mamman på NHL hockey, tror New Jersey Devils vinner så vi är glada:D Fick en öl av pappa R så nu är jag glad:) Tog med en bok, en öl och en valp ut och satte mig i mörkret med utelampan tänd, dock behövdes ingen jacka, utan det räckte med kjol och linne kl 22.15 en tisdagskväll:)


Mumma med en kall öl:D

godnatt på er!

 

Swein Flu

Jaha, så nu är det en massa folk som dött i swein flu i Mexico, ca 100 stycken men ett par tusen som är smittade. Finns fall i flera stater i USA bl.a i NY. Folk är oroliga att det ska bli 2000-talets pest. De försöker hindra folk från att åka till Mexico och de vill knappt att folk som varit där på semester ska åka hem eftersom det verkar sprida sig väldigt snabbt. Gud vad nojjig man blir alltså, jag undrar hur man får det?!

Ska hoppa in i dushen snart, ska bara hänga tvätten. Är ovanligt trött så blir en tidig kväll idag för måste upp tidigt imon för att gå till skolan. Dessutom så har barnen lov, inte så jättekul.

Har fått mina Asos kläder dessutom:D och idag fick jag ett paket från pappa och Christin, med ett halsband eftersom jag hade namnsdag i helgen tydligen:P haha, jag vet inte när min Mariadag är men tydligen nu:)

Förresten...Min v-pappa skulle ju ordna nya linser åt mig eftersom han har ett optikerställe, och nu fick jag dom igår och frågade hur mkt de kostade, då sa han "don't worry about it" så nu fick jag gratis linser:D weiii

godnatt!

Great weekend!

Jag hann med bussen!! Hur mycket tur har man inte!? Angelica hade köpte lite mat och dricka som intogs under vår 4h15 min resa:) Vi hade himla kul iaf, kollade igenom guideböcker för California och Hawaii, åhh vad mkt man vill hinna med!

Trotts att hostlet sa att de inte kunde stoppa oss i rummet som vi bokat så hamnade vi i ett 4-rum och det kom inga andra:D weii. Gick ut för att hitta vita huset, gick mot ett vitt hus och tog massa kort, men när vi kom närmre så såg det lite fel ut och det var fel hus:P så vi bytteriktinign och gick en bra git mot ett annat skitcoolt vitt hus, gick lite mer och kom närmre och närmre, tog massa kort och när vi kommer ända från så är det en skylt, jobbigt nog så står det ite "white house" på den utan "Washington Capitol building" Grattis, så nu har vi tagit massa kort på hela två vita hus som int eär vita huset. Tog fika/skuggpause varannan minut ungefär, stört varmt!! minst 30 grader. Gick till hostlet för en middagsnap och sen fix för middag.

Gick till en Thairestaurang. Åt Panang curry och drack en Singha öl, fick sånna sjuka Thailandsminnen! Singah var det jag drack:P

Vi tog en sväng förbi det riktiga vita huset på vägen hem, klcokan var mycket ochdet var rätt mörkt men vad gör väll det? Vid detta laget var vi riktigt trötta, elle rjag var det iaf:P Så vi gick till hostlet och sooooov. Vaknade flera gågner under atten båda två, det var ju så varmt så vi hade fönstret på vid gavel och det lät så mycket men kände mig trots allt utvilad på morgonen, dusch och se frukost(som ingick, hur ofta händer det??) Kankse ingen frukost att hurra över men det var ju iaf en frukost.

Sen bar det av till vita huset igen, i dagsljus och så gick vi runt huset och tog kort från andra sidan och den vackra trädgården. Därifrån åkte vi till Georgetown strax utanför DC helmysig stad, så rent och fint och totalt annorlunda mot NYC, gillade det starkt! Gick runt där ett tag, shoppade inte så mkt, bara två mascaror och ett nagellack, helt enkelt för varmt för klädbeslut. Letade efter en plånbok som jag bara mååååste ha från Urban Outfitters men de hade itne den, måste åka till mallet imorgon och lägga vantarna på den!
Sen var det dax att åka till hostlet och hämta väskorna och köpa mat för bussresan. Sen en kylig tur hem, bussen var stört kall!! Sån skillnad från ute, var så skönt att komma av bussen vid 10 då det fortfarande funkade med kjol och linne ute men på bussen satt vi med jackor. Hade flera skrattanfall på bussen hem, värmen gör oss konstiga, men kul hade vi, vi satt och skrattade så vi grät medans andra sov:P

v-föräldrarna var så snälla att de åkte och lämnade min bil på tågstationen så jag slapp ta en taxi hem och sen sjönk jag glatt ner i sängen. Idag är det lika varmt som igår, över 30 grader men jag har mest hållt mig inne med Rocky, fy fan vad söt han är. Ser ut som en luddig korv på ben. Han kallas i familjen för "a big ball of fluff"

Här är lite bilder jag tog när jag var ute med honom nyss:
Han försöker ta min kamera:) Han drar i handtaget medans jag tar übersöta bilder hå honom:)



A Big Ball Of Fluff!


Nu till det viktigaste.
Världens bästa Emma fyller år idag, ringde och pratade lite på Skype, underbart att höra hennes röst, första gången på snart 8 månader!! Miss you hunnie!


Puss

Pucko!

Fan, jag har kollat tågen fel!! HElt jävla idiotiskt, så nu ska jag ta en buss och komma till 42a gatan vid 7.48 och bussen går 8 från 31a. Helt jävla underbart!

Nu får ni inte höra från mig förrns söndag, ska väll bli spännande och se om jag hann;)

puss

Irriteraaaad!

Fy fan vad irriterad jag blir! Så nu bokade jag hostel för en natt, 2 personer, 4 bäddar med endast tjejer. Fick sen ett mejl med min bokning, nu kan ju gissa hur bra den stämde. Det var för en person, 2 nätter, 6 bäddar med både killar och tjejer, är ju fan inte ett rätt! Ringde och var inte så väldigt trevlig, kallade killen i andra änden för stupid, elle egentligen inte honom, utan deras system, men tror han tog det personligt:P Kunde fixa personer och nätter men nu ska vi tydligen sova med killar, gud vad kul, nu kan man inte ens byta om i rummet.

Kollar på Hatching Pete på Disney World, riktigt bra faktiskt! Gillar Disney World, Hannah Montana och Wizards of waverly place (hur det nu stavas)

Nej nu ska jag sluta vara irriterad, få barnen i säng, duscha och kolla på psykoligifilmen, eller så skjuter jag upp det till på måndag:D

puss

Weei, minisemester!

Japp nu är det klart, vi åker till Washington D.C. imorgon, jag och Angie. Ska bli kul att se andra delar av landet och speciellt nu när det ska bli så varmt! Ska bli ca 24 grader imon eller om det var 26? och så 28 på söndag. Synd bara att man ska tillbringa 4h och 15 min på en buss båda dagarna, men det är sånt man får ta helt enkelt.

Ska jobba ikväll, de ska på nån middag, igen. Gör knappt annat än jobbar nu för tiden känns det som, längtar så tills mamma och älsklingen kommer så vi kan åka till florida:D:D:D:D:D Är inte riktigt redo för bikini, men äsch, jag känner ju ignen här ändå;)

Idag bar det ju av till ouleten Woodbury Common, jag skulle bli av med min Converse oskuld, men såklart så fanns inte de jag ville ha i min storlek, himla rumpa! Men jag köpte en skitcool coverseväska istället. Väntar fortfarande på mina kläder från Asos också, har tagit snart två veckor, vill ha dom nunununu! Hade ju planerat att ha den ena kjolen på mig nu i helgen!!

Plikten kallar, D:s sleep over kommer hit snart och jag måste "order in" en pizza, tycker alltid att det är lika läskigt när nån ringer på och levererar:P

Tog lite bilder igår på tomten, här kommer dom:)







Den här ska jag läsa nu, Love Elle!



Puuuus!

Jaha, så blev det hemmakväll.

Ja, jag skulle ju gått och och ätit/fikat med Anna, Erica, Ann och Jonna ikväll men vid 4 säger v-mamma K att hon och R ska på NHL-hockey. Men tack tack, fan vad snällt att ni säger det samma dag, bara några timmar innan, så jag vet hur jag ska planera. Men nu kan jag ju iaf se det nya avsnittet av Greys, så är lite glad. Kom igen!! Överlev då!



Ska kolla på filmen A Beautiful Mind med om jag orkar/har tid. Vi måste ha 5 timmars experimental leraning i psykologin, alltså läsa en bok eller gå på nån föreläsning mm. Jag har valt den filmen och boken The Quiet Room, nån tjej med schizofreni och som hör röster och skriver ner allt, låter ju lagom flummigt:P


L har varit en sån rikgtigt bitch lite då och då de senaste dagarrna. Ungen tror att hon kan beordra mig att göra saker, hon bara sitter där och pekar. Fan vad arg jag blir, men sen nästa gång jag ser henne så kan hon vara jättesöt igen.

Måste köpa biljetter till D.C nu men vet inte hur mkt pengar jag har på kortet, om man inte har tillräckligt med pengar i detta land så kan du fortfarande köpa det med kort, men du får betala 350 kronor varje gång du går över ditt belopp, lite
halvtaskigt om ni frågar mig. Får kanske göra så att jag köper biljetter på ett håll nu och andra hållet imorgon.
Det är inte så lätt att vara fattig har jag upptäckt!

Puss


V-pappa R

Min V-pappa (värdpappa) har haft lite mystiska saker för sig idag. När han kom hem så skulle vi precis äta middag och onsdag betyder mer än bara sovdag, det är music day också. Alltså så får barnen i tur och ordning spela upp en låt på youtube medans vi äter. Så L har på Pokerface med Lady Gaga, R går fram till henne och säger "Is that Lady Gaga, she has a hot body in that badingsuit!" Jag blir lite förvånad, men okej hon är het. Sen efter middagen så levereras det ett paket till R som innehåller nån tyngd till båten som man ska använda när man åker wakeboard och på paketens utsida är det en bild på en tjej i bikini, varpå han säger nått i stil med "ohoh, look at her!" Medan han blinkar till mellankillen H på 9 år, alltås? Är det bara jag som reagerar?
Det roligaste är iaf att han efter passover middagen som vi hade här och Erica var inbjuden så hade han tydligen sagt att Erica var sjukt snygg, men att hon inte var hans typ och att han inte hade velat vara hennes familj som måste ha en sån snygg ung tjej i sitt hus! Haha, och detta berättar min värdmamma för mig när vi pratar om att hela hennes släkt tyckte att erica var så söt:D Även om han nu hade tyckt att erica var hans typ så vet jag inte om hans tyckande är besvarat av henne:P

Tog en latte på Starbucks med Malin nyss, tänkte prova en med skim milk(alltså typ lättmjölk, eller minimjölk kanske:P) vilket var ett otroligt dumt beslut, smakade inte alls som vanligt, jag älskar skummet i vanliga fall men uuuuusch, inte nu!
Malin åker härifrån till California om typ 1 och en halv vecka!! Helt stört, och lite ledsamt att hon ska lämna mig! Tiden här går fruktansvärt fort alltså!! Tror att jag och Angie måste planera vår Cali-resa snart:D:D:D:D:D:D, fan vad kul vi ska ha!!

Nej jag måste verkligen sova, har inte varit så här trött på länge, en dålig nyhet är att mitt Listerine är slut snart, ska använda det sista nuuuu!

Puss, love you!

Onsdag är sovdag

Ja onsdagar brukar betyda att jag går och lägger mig en sväng efter det att barnen har gått till skolan, men idag var jag smart och la mig i sängen och kollade på 6 avsnitt av Sex and the City istället, näästan lika skönt som att sova, men ger inga problem att somna ikväll.

Ska hem till Malin när jag slutat, får se om det blir starbucks eller häng i hennes rum, är just nu himla sugen på en latte, men det är kaloririkt och slöseri på pengar:P Fast antar att man får unna sig sånt ibland.
(här försökte jag lägga upp starbucks logo, men det gick inte, to bad)

Ska laga nån kyckling med couscous till middag ikväll, just nu kör vi mest på recept ur Rachel Rays kokbok. Väldigt gott! Funderar på att köpa med mig en hem, men allt står ju i cups, frågan är om man orkar räkna om det till deciliter.

Har inte gjort nånting vettigt idag överhuvud taget, skulle åkt till outleten och köpte mina första converse (japp, jag erkänner, jag är en converse oskuld!!) men vi sköt upp det tills på fredag, vilket passar mig alldeles utmärkt för då har man ju sin nya lön!

Har en halvtimma tills barnen kommer hem, städa rummet kanske? Undrar hur i helvete jag ska få med mig allt här inne hem, jag är överviktsdömd, big time!!

Såll!

Jag är ett såll! Helt seriöst, om jag dricker ett glas vatten så är jag skitkissnödig en kvart senare, kallades tidigare idag för pissmyra av Angelica:P

Ska nu kolla på The Phone på MTV, Justin Timberlakes nya program, me like, eller jag har ju inte sett det än, men med Justin blir allt bra!!
Nu har jag sett 7 minuter(då började första reklamen, jobbigt USA!!) och det verkar himla kul faktiskt. Ida som jag gått i parallell klass med så länge jag kan minnas är ute och reser i USA med en kompis, måste säga att jag är lite avis, nu är hon i San Fransisco, gud vad jag längtar tills jag och Angelica kommer dit!! Här http://idapida.blogg.se/ kan ni läsa om det:)

Haha, jag älskar comviq reklamen som tydligen ska gå hemma nu, med duvan, haha så jävla kul!! Här är den med cykeln, looove it!  http://www.youtube.com/watch?v=WTc6J5Oq0i0&feature=PlayList&p=AE6E9D2D1EF9D014&playnext=1&playnext_from=PL&index=45

Nej jag måste konsentrera mig på The Phone nu, detta ska jag börja följa!

Vilket osammanhängande inlägg det blev men det får ni stå ut med :)

puss på er pussgurkor!

Lyckodag:)

Skola på morgonen, fick tillbaka min uppstas om transmän, "check plus" alltså det bästa betyget. Kan skryta lite och säga att jag fått det på alla uppsatser jag skrivit än så länge:P
Hade lite funderingar på hur 17 jag skulle komma till skolan, kan inte ha på mig några skor, inte ens flip-flops. Men det fick bli flip-flops ändå, fast fick ha den långa "tråden" mellan liltån och ringtån så den inte kom över tatueringen. Själva tattoon har inget rött kvar runt längre om jag inte precis har tvättat av den och lite färg flagnar av hela tiden, känns läskigt men jag vet ju att det är normalt!

Åkte till banken efter skolan för att lösa in min check, och när jag fick mina pengar så räknade jag dom nooooga (Förra gången jag var på den banken så fick jag 40 dollar för lite, men tänkte att det inte var nån idé att säga till eftersom jag inte upptäckte det förrens långt senare) Jag nämnde lite snabbt varför jag räknade(var bara jag på baken och vi pratade ett bra tag om att jag såg mkt svensk ut:P och att hennes dotter var lik mig mm mm) Då frågade dom hur hon såg ut, hur mkt checken var på den gången och hur mkt för lite jag fick och sen såg dom att den tjejen hade haft 40 dollar för mkt i sin kassa den dagen som jag hade varit där och de ringde samtal kors och tvärs...iaf så fick jag mina 40 dollar, trodde jag aldrig!! Känns som jag blivit 40 dollar rikare, även fast de var mina från början:)

Igår kom Erica över och vi kollade på The Hills och åt popcorn, fick även se bilder från Navy balen som hon var på i helgen, lite coolt måste jag säga. En massa au pairer och en massa navy-killar, hot!



Nej nu ska jag kolla på mitt inspelade One Tree Hill!

pussas och kramas!



Pain

Det gör ont efter att jag tvättat och smörjt in och svullnar upp lite varje gång med, men det är ju vad dom sa att jag skulle göra, så jag gör det:) Ni som känner min pappa eller mormor/morfar, snälla säg inget om min tatuering, måste bygga upp lite mod innan jag får pappas besvikelse riktad mot mig. Ush, det är så mycket värre än när han är arg!

Är rätt nöjd ändå:P Fast det är rött och svullet, kommer bli snyggt nu till sommaren:D

Visade den för mamma på Skype idag och hon tyckte det var skitsnyggt, och hon var glad över att jag ändå har väntat i tre år för att vara säker på vad jag ville så det känns bra. Lite kul, hon tyckte jag var modig som gör något som jag vet att min pappa är helt emot, ( Är helt klart pappas flicka, vill ha hans samtycke i det mesta) jag är ju ändå så gammal så jag får bestämma själv. Funderar på att vänta tills jag kommer hem innan jag tar itu med pappa, för då, där på flygplatsen är han ju så glad att jag är hemma så jag kanske kommer undan?!

Sitter här nu och jobbar/har inget att göra, väntar med att vika tvätten tills imorgon då det inte är några barn hemma, är snuskigt hungrig med men hittar inget att äta, det ända som finns är kakor, chips och godis och det får jag ju inte äta på vardagar, kanske ska ta ett äpple, men har slutat gilla äpplen sen jag kom hit, vet inte varför riktigt, okej förlåt, hur kul kan det vara att läsa om vad jag funderar på att äta? haha.

puss på er!!

Jag kan ju säga såhär...

Det gjorde ont! Hade förberätt mig på att det verkligen skulle göra ont, man har ju hört att revbenen och fötterna är de värsta ställena, men fortfarande så gjorde det mkt ondare än jag trodde!! Fan alltså, ska man verkligen föda barn?:S

Det tog 45-50 minuter och jag frågade tatueraren om han hade nån tatuering på foten, svaret var " Jag gjorde en på ena foten, för fyra år sen, vet inte om jag vill göra något på den andra" och det säger ju en hel del eftersom han hade tatueringar över största delen av kroppen! Svullnaden och rödheten börjar lägga sig och nu ska jag tydligen tvätta försiktigt med vatten och mild tvål i nån vecka tills det har läkt:) Tur att det inte är strålande sol idag, för jag får ju inte sola!

Nu ska jag äta frukost, men först en bild jag tog igår när jag kom hem!




Puss

skiiiiittrött!

Ja så nu är den gjord.

Var stark
             Var dig själv
                             Sluta aldrig älska

Ska lägga upp bilder och beskriva hela grejen liie mer imorgon,för nu måste jag soova!

Godnatt på er:D

Äkta amerikanskt lemonadestånd

L fick en idé, hon skulle starta ett lemonadstånd utanför vid vägen, så det blev till att mixa och mojjsa och jag kände mig som en äkta amerikan. Det dumma är bara att barnen bad mig vara med och gör aoch sälja och gunga, mm mm, men jag var ju ledig. Känns bara så fel att säga "nej jag vill inte leka med dig, jag är ledig!" De tänker ju inte på om jag är ledig eller inte! Så jag puttade L på gungan ett tag, solade lite, gick in och blandade lemonad, solade, ställde fram ute vid gatan, solade, hihi ja ni förstår. efter att jag brände ryggen igår så solade jag mest magen, så nu är den lite bränd istället.
Jag var ju orolig över att det såg lite kallar ut idag, kan säga att det var det inte!! Det var mkt värmare och jag svettades som om jag vore utomlands(vilket jag iofs är, men ni förstår:P) Hade på mig stumpa på högerfoten så jag inte skulle bränna den, måste vara fit-for-tatoo imorgon. Sen få man tydligen inte bada och sola och allt sånt på ungefär 2 veckor och åker ju till Disney om 4 veckor så jag borde vara läkt vid det laget:D

Mamman och L och H är och kollar på valpen som kommer om två veckor, grattis!(jag kommer få ta hand om denna himla hund, så inte jättemycket hurra!) Pappan och D är på nån kikargrej, eller vad heter dom, dom som man kollar ut i rymden med, som är en del större än en kikare? Så jag antar att de kollar på rymden, om man kan göra det när det är ljust? Som ni märker så har jag inte så stor koll.

Om ett par timmar ska jag jobba igen, tänkte dock träna medans barnen kollar på tv så jag får ut nått av tiden, för träna får jag tydligen inte heller göra under dessa två veckor.
Här kan ni se brännan som jag skaffade idag!










Jag är jättedum, jag vet att jag inte borde göra det men jag kan inte låta bli, har nu läst 1.5 åriga Victors mammas blogg, hon skriver om hans sista andetag och alla hemska besked de har fått, och gud vad mkt hopp och sedan massa bakslag! Om ni orkar läsa så har ni det här, jag började iaf gråta! http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

Nu ska jag sluta skriva om död jag lovar:) det är ju snart sommar!

Livet är bra underbart ibland, puss

ingenting

Ja eftersom jag döpt bloggen till EnLindbergare - allt och ingenting så får nog detta inlägg räknas som ingenting:D
Ligger i min säng med en BRÄND rygg, ja ni läste rätt, jag brände min rygg igår när jag låg ute och solade, man ser ett vitt sträck där bikinin har suttit och det kliade som satan, men min snälla värdmamma smörjde in mig när de kom hem från sin konsert. Jag jobbade alltså hela kvällen igår, OCH jag ska jobba hela kvällen idag med. Inte så kul att jobba hela helgen men vad ska man göra?
Funderar på att lägga mig ute en kort stund och grilla andra sidan lite. Jag ser att det är soligt genom fönstret, men det verkar inte lika starkt som igår, kanske mer moln? Jag har inte orkat gå ur sängen än för att se hur det står till!
Men först frukost, Banilla yoghurt med all bran och skiva banan, sen är jag igång!!

På söndag ska jag prata med en tatuerare, där jag var och frågade förra gången blev jag inte nöjd över vad de sa, som att min text måste vara i en viss storlek som jag inte alls vill, så får se om jag får en bättre dom här nu! Om allt känns bra och de kan göra vad jag vill så slår jag till, hoppas att Angelica inte svimmar bara för måste klämma sönder någons hand tror jag, men hon är ju lite känslig för sår och blod och skador och sånt, haha:P Iofs så kan jag ju klämma sönder hennes hand även om hon ligger avsvimmad på golvet, no problems!
Är dock lite orolig över vad pappa kommer säga när han ser den, han har extremt starkt uttryckt att han kommer bli arg om han ser en tatuering på mig, han kommer ju inte se den föräns tidigast i oktober(och då börjar man ju ändå använda strumpor) så har lite tid på mig att samla kraft. Mamma är lite mer lugn, tror hon kommer tycka att det blir cooolt;)

Nej frukosten kallar!
puss alla i ett vad jag har hört, soligt Sverige!
(oj vad jag glömmer mina läsare som bor i USA, men det får ni ta, det är ju soligt här med)

Ibland är livet orättvist!

Man får läsa mkt olika saker när man följer en massa bloggar. Läste nu på http://mammabeckas.blogg.se om en kille som heter Viktor som bara blev 1,5 år pga av Cancer. Uppmanades att skänka pengar till barncanserfonden och ingen tvekan om saken, jag har bidragit! Gör det ni med! Gå in här, det är en direktlänk http://www.barncancerfonden.se/1707 
Ush, det är den värsta mardrömmen, att barn avlider innan föräldrar, orkar knappt tänka på det utan att börja gråta, kan inte ens i fantasin förstå hur ont det måste göra!

Godnatt!

Sooolen, jag älskar dig!

Nu så sak jag ut och lägga mig i solen. Har hunnit med både skola och gymmet men nu får det vara slut för dagen med att vara duktig. Ska jobba heeeela dagen, för Föräldrarna K och R ska ut på middag ikväll, kul för mig.

Soolen here i come!


Visst ser det otroligt underbart ut?



Har kommit på hur mkt jag kommer missa i sommar. Pappas egengjorda älghamburgare som ska ätas tillsammans men mölndalarna och att åka korv efter båten, och åka vanlig båt med pappsen och åka ut till visingsö med mamma, syster, moster, mosters man, kusin, mormor och morfar. För där ute är det ju altid sol enligt mormor, splear ingen roll hur mkt det regnar inne i stan(eller på ön med för den delen) ute på öa ser mormor bara sol och är blind för regn. Tydligen så har de i princip byggt om hela sommarstugan så får se om jag hittar vilka hus som är våra när jag kommer hem! Kommer tom sakna att mamma alltid vill tvinga mig att testa hennes nya friskispass med henne och jag vill aldrig!
Usch vad sorgligggt!
Nu ska jag bota mig med sol:D

pusssas


Tji fick vi!

Nehe du, det blev ingen dans, vi hittade inte. Som tur var hittade vi två andra tjejer i samma grupp som inte heller hittade:) Iaf så hittade vi till slut, (någon mer än jag som tycker att det blev aldeles för många upprepningar av ordet hitta/hittade?) men då var dansen redan slut, men vi fick närvaro, och pratade lite med ledaren. Satt alltså i bilen i en timma och snackade om vilken färg bananer ska ha när man äter dom och annan skit, riktigt trevligt faktiskt.

Om jag har pengar och mod så ska det på söndag inhandlas och inpräntas en tatuering på min kära fot. Känns så himla surt, här har jag planerat en tatuering på foten sen jag var i London med mamma i april 2006, och nu har varenda jävel en tatuering på foten!! Men det ska inte hindra mig, jag ska ha min text där på foten. Tre rader text på ett av de värsta ställena att tatuera sig, ajsing bajsing vad ont det kommer göra!

Skola i morgon bitti, och sen gymmet eller solning här på altanen, får se vad vädret och orken säger!

miss you all, puss


Dans!

Om en halvtimma ska jag och Erica bege oss till denna månadens au pairmöte. Det är dax för latinsk dans på Grand Ballroom Dance Studio:D Ska bli jättekul, och bra för beach 2009;) Har legat ute och solat hela förmiddagen, det var vaaarmt och skönt:) Var rädd att det skulle vara soligt men kallt, men förvånades positivt!

Hoppas på likadant väder imorgon så kan jag lägga mig där efter träningen för nu ska jag ta i med hårdhandskarna, skulle ta på mig mina blåa favoritshort som jag använde en massa i thailand idag, och gud vad hemskt det såg ut, kan ju säga att de satt en aaaaning tajtare:P Har bara en månad på mig innan jag ska springa runt i bikini på Disneyworld, stackars barn säger jag bara:P. Nej gud vad taskig jag är mot mig själv, så himla mkt värre är det faktiskt inte men jag gillar att överdriva ibland!

Haha, gud, igår! Jag, H och L sitter och äter middag när lilla flickan L utbrister "Om du hade varit jude så hade du varit mkt smartare!!" jag frågar varför och hon säger att judar är mkt smartare än kristna (orkade inte säga att jag knappt kallar mig själv kristen utan sa att jasså, varför då?) Det visste hon inte riktigt dom bara var det! Bra att hon har höga tankar om sig själv iaf.

Det hände en liknanade sak nån av de första veckorna jag var här. L hade en playdate och jag och flickorna sitter och äter snacks då playdaten frågar om jag tror på gud. Jag svarar nej och hon tittar förskräckt på mig och säger "då kommer du till helvetet!" och L instämmer, jag hade inget riktigt bra svar utan sa bara att jag gillar värme:P Läste en artikel om en kille som sa att alla borde tro på gud. För om du tror på honom och han inte finns så händer ju ingenting. Men om du inte tror på honom och han mot förmodan finns så ligger du ju inte så bra till, helt enkelt ska du tro på honom i förebyggande syfte:P

Åhh, nu är Ida (en tjej från ljungarum hemma i sverige) och hennes vän emma antagligen på väg till britney konserten, jag borde inte vara avundsjuk för jag var ju på konseten med John för bara 3 veckor sen, men jag vill gå igen!! Så satans bra. Ska lägga upp en bild om jag kan komma på hur man gör:PBrittan!

Nu så ska jag byta om till latino:D

hugs and kisses!

sökningsproffs!

Jag är ofta den som får leta reda på bokningar av olika slag på nätet, har en tendens att hitta sånt andra inte hittar, så nu sitter jag här och letar flyg till mig, gullet och mamma ner till florida och Disneyworld:D Ska bli så kul, även för mig att åka dit. Dock är väll inte biljetterna jättebilliga, eler dom är kanske det, men inte när man ska köpa 3 stycken, då känns det så mkt mer!

Sitter oc tittar ut genom fönstret och det ser jättesoligt ut! Har inte vågat gå ut och känna på temperaturen än bara, vill inte bli besviken så väntar nån timme så det hinner värmas upp lite. Kom precis på att jag måste ta tag i tvätten också, vill inte ta i barnens skitiga kläder, måste typ ta en dusch efter fast jag vet att de använder sina kläder i ca 2 timmar innan de slänger dom i tvättkorgen!

Jag jobbar hela helgen typ så får se fram emot nästa helg istället då vi kanske ska till Washington D.C. ska bli kul att komma runt lite i landet:D
Nej nu ska jag försöka ringa mamma på jobbet igen och se vad hon tycker om priset, cheers!

lalala!

Ligger här i sängen och kollar på NCIS! älskar detta program men tyvär har jag redan sett detta avsnittet. Pappa R och sonen H är på play-offs i NHL och mamma K kom precis hem så det kändes som en lång dag. Skulle gått ut med Erica och träffat två tjejer som vi träffade när vi var ut här i området en kväll, Lite lustigt att man bott så nära 2 svenska tjejer utan att veta om det. Men fick ju då jobba isället:(

Idag var barnen skitglada vid middagen för Passover är över och de fick äta pasta igen:D  De sa om och om igen att det var sååå gott!

I morse klagade pappan på det torra "brödet" du har ätit nu när de inte får äta vetemjöl. han sa att det inte finns några bevis på att moses tog med sig alla slavar från egypten och genom röda havet och traskade runt så länge, eller att de 10 plågorna ens har hänt. han sa "if these 10 plauges really happened you'd think that the would at least mention it in the bible!" sen la han till "but don't tell my kids that i said this!" haha, tyckte jag var lite kul:D

imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, måste boka min, mammas och tuvas biljetter till florida så det är väll prio ett, hoppas på sol så jag kan sola!!

puss och godnatt!!

Bebisar!

Känns just nu som hela mitt liv är invaderat av bebisar. En gammal klasskompis ska få barn snart och även en jobbarkompis från McDonalds, båda är födda 88 precis som jag, sen så ramlade jag in på bloggen ellamarie.blogg.se en tjej som är 16 år och går i nia och väntar tvillingar. Sen en annan blogg mammabeckas.blogg.se en tjej som är 17 eller 18 och redan 3-barnsmamma. först en tjej och sen två tvillingtjejer, allt innan 18 år. Hon skriver sin blogg så otroligt mysigt, hon verkar älska att vara mamma och inte ångra nånting alls, då blir jag glad:D

Nog om barn, mina får vänta 5-6 år:P

Sitter nu och gör ingenting för killarna har en tutor här (typ en lärare som hjälper dom) och L har en playdate och spelar tv-spel. Har varit på gymmet idag och efter det åkte vi till en italiensk restaurnag och jag åt pasta med lax och tomatsås, underbart gott! Har fått en hemsk huvudvärk som jag planerar att bota med två glas vatten:) ikväll ska jag kolla på mitt inspelade top model och sova tidigt om jag nu kan det efter att jag gick och la mig och sov två timmar efter att jag fått iväg barnen till skolan.

Förresten så var vår promenad igår himal mysig fastän det regnade och vi gick där under varsit paraply och en ficklampa eftersom de inte verkar veta vad gatubelysning är här!

Nej nu ska jag vara kreativ, kanske spela lite spindelharpa:P haha

kiss and hug

promenix!

Har inte gjort så mkt idag, skrivit lite uppsats om transmän, alltså tjejer som vill vara killar, har lite svårt att få ihop 2 sidor om egna tankar om detta ämne, låt dem göra vad de vill!!

slutar om cirka en kvart och ska ut på en promenad med Erica, ska bli skönt att komma ut lite, här går man ju inte ut ens när man ska till bilen utan man hoppar ju in i bilen i garaget.

Imorgon blir det gymmet. Detta med att inte äta sötsaker går rätt bra. Har inte ätit nått sött, men har ju ätit en massa annat istället. Som en massa kex med massa ost på, och ännu lite mer ost. Så frågan är vad som är värst, lite godis eller massa ost!?

Nu ligger jag här i sängen med Lily och kollar på Disney Channel. Det är "Suite life on deck", riktigt kul faktiskt:D

godnatt!

provet avklarat!

Japp så då var det gjort. Kändes helt okej men man vet aldrig, glömde cerebellum när man skulle skriva ut de olika delarna på hjärnan, typ det jag lärde mig först, men men!

Gick upp 05.30(!!!) idag för att hinna plugga en timma innan barnen skulle ha frukost, blev dock klar efter en halvtimme så det blev lite bloggläsning och en omgång spindelhärpan på datorn:P

Efter provet så tog sig jag och Anna til Starbucks för varsin latte, men ingen kaka, jag har blivit duktig! Funderar på att sätta mig med min scrapbook när jag är klar med barnens tvätt, behöver komma ikapp lite känner jag.

Fick höra nånting jätteudda av Anna. Hon och två till svenska tjejer var ute och festade med några snuskigt rika amerikanska killar i helgen. Eftersom alla amerikanare kör när de druckit så tänkte anna bara "han verkar full, måste nog ta på mig bältet" när han satte sig i förarsätet för att köra. Efter ett tag ställer han sig upp med båda fötterna på pedalerna, och upp med överkroppen genom takluckan medans kompisen bredvid håller i ratten. Gissa vem som kommer körande efter dom precis då? Jo farbror polisen. Killen som kör tar i hand med polisen och halvsluddrar "jag är nog inte i stånd för att köra, har druckit 6 öl" (vilket egentligen säkert var minst dubblet så många) och forstätter "grejjjjern är den här att jag har precis kommit hem från Irak(lögn) och jag är ute med dessa snygga svenska tjejer och känner att jag måste ha lite kul efter allt hemskt jag sett i Irak" Polisen säger då att "okej jag förstår, det är lugnt om ni bara byter förare" Så de byter förare även fast den andra med druckit en del men ser nyktrare ut och det första de gör när de åker från polisen är att köra mot ett rödljus, men hey! de har ju varit i Irak så vem bryr sig?

Hemma skulle ju detta körkort rykt direkt, ingen tvekan om saken men här är det mkt mer okej att dricka och köra. När jag är ute och äter med familjen och pappan tar 2-3 öl så är det inte ens snack om saken, klart han kör hem. om det var mer än så så vet jag inte vad dom gör, men skulle tippa på att dom kör.

Slutstasen är väll att Sverige är bäst:P
Nej nu ska jag äta en tidig lunch, det blev ju tidig frukost!

hugs and kisses:*

Slutat för dagen!


Har hunnit med en hel del idag! Började med jobb som ni vet, sen plugg, Zumba, plugg, lunch, prata med pappa och Christin på Skype, ansökt till olika högskolor, lagat middag, pluggat, kört D till karaten, pluggade 45 min i bilen, sen hem igen och nu läste jag lite bloggar:)

Pluggandet flyter på bättre än väntat, kanske kan få ett B om det inte kommer helt andra frågor än de jag råpluggat!

Nu till ansökningarna till högskolor. Kommer ju inte kunna börja nu till hösten eftersom jag kommer hem första veckan i oktober men vill ändå se lite var jag kommer in. Sökte till hälsopromotion på Göteborgs Universitet, det jag jättegärna vill gå just nu, men också till röntgensjuksköterska, ortopedingenjör(kommer aldrig komma in men det låter så intressant) och vanlig sjuksköterska. Om jag ska bli sjuksköterska så ska det vara akutvård:D gillar tempo, drama och lite blod och uppståndelse, men vet inte om jag klarar dödsfall och tragiska patienter. Dock så satsar jag gärna på något med högre lön, eller så blir det till att hitta en rik man innan jag börar plugga, tänker ju inte plugga i onödan:P Vi får helt eneklt se var det slutar.

Fick 7 sms på rad av Angelica innan idag, med ursäkter, kändes bra att höra och vill nu lägga allt bakom oss och planera framåt istället. Boston, niagara fallen, californien och hawaii!!! Ibland är livet underbart!

Hittade en kul grej på en kompis blogg "En kvinna skall vara som ett böljande landskap och inte som ett platt postpaket där man måste skriva "denna sida upp" för att visa vad som är vad." Var det inte himla kul så säg?:)

Nej nu ska jag plugga lite till och sen blir det soooova. har hört att det är bra med mkt sömn innan prov. Hade varit skönare om jag vetat att det var över efter provet men då ska jag hem och skriva en uppsats med, om tjejer som känner att de är födda i fel kropp och känner sig som män, men går på college i USA som endast är för kvinnor. Får se hur det går!

puss och godnatt på er(antar att det blir godmorgon för er i Sverige;)

Bra början på veckan!

Jag slängde inte Brownien...jag åt upp den, skit!
Jag började tänka på barnen i afrika och då kunde jag helt eneklt inte slänga en prima brownie, tänk, dom har ju knappt mat där!

Från och med nu så är det iaf slut på sötsaker, helt seriöst...typ. NEJ, inte typ, helt säkert!
Idag är det sol, igen, men det blåser kallt, igen, så sola kan man inte göra om man itne gör som jag gjorde igår. Virar in hela kroppen i en tjock filt och solar ansiktet lite:) Är sjukt blek så nästan bud på att lägga sig i bikini ute fast man håller på att förfrysa, för solen måste ju ta även fast det är kallt eller?!
Idag när barnen kommer hem så ska jag vara på 3 ställen på samma gång. Samtidigt som jag ska hämta L på skolan så ska jag egentligen lämna H på fotbollen och vara hemma med D, men D får klara sig själv och H får komma sent, annars funkar det inte riktigt.
Nu ska jag plugga lite igen, känns som detta provet inte kommer gå så bra med alla engelska ord på olika hjärndelar och nervsystem men än så länge har jag ju A så kan väll inte sjunka lägre än till ett B hoppas jag!

pussss

Tagga för Zumba!

Ska hinna plugga lite i en timma nu innan det är dax att hämta upp Erica och köra till gymmet. Måste ju gå upp 20 i 7 varje morgon för att ge barnen frukost, känns så onödigt att gå upp så tidigt för att jobba i en halvtimma när mamman ändå är hemma 3 av 5 dagar, meeeeen vad ska man göra?;)

Sitter och tittar på den överblivna biten med Brownie från i helgen, men jag får ju inte äta den eftersom inget skräp får intas under veckodagarna och tills på fredag kväll så är den nog inte så god längre. Ska samal kraft och sen gå upp och slänga den!

Usch jag ska verkligen inte sitta här och skriva nu, plugga maria!!!!!

cheers!

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/647406/enlindbergare?claim=ftt2rpdpphb">Följ min blogg med bloglovin</a>

Hur ska detta gå?

Ska försöka igen, efter förra fiaskot när jag la av efter två inlägg:)
Idag har jag pluggat en hel massa, prov på tisdag, inte så kul men det är näst sista provet iaf. Man ska ju tänka positivt:D

Imorgon blir det Zumba på gymmet med Erica, ska verkligen komma igång med träningen nu och pallra mig dit även om erica inte kan följa med. Detta är planen:
Måndag: Zumba
Tisdag: Zumba
Onsdag: Gymmet, spinning eller Step&Abs
Torsdag: Ledig
Fredag:Gymmet, Interval, eller Tone
Sen så slappa på helgerna om jag inte får ryck och tränar lite i gymmet här i huset!

Har nu även blivit lite osams med Angelica, vet inte om jag har gjort fel men det känns inte så, kanske var lite hård mot henne men jag behövde bara få allt ur mig, får se om hon hör av sig för nu har iaf jag försökt. Vi får hoppas det!

Om någon jag inte känner råkat ramla in här så ska jag berätta lite om mig själv tänkte jag.
Heter Maria och bor i vanliga fall i Jönköping med min mamma och syster eller hos pappa och extrammamma(vad ska man kalla än ingift föräldrer, tycker inget låter bra, "extra" låter ju iaf positivt) Christin, hundarna Dixi och Diesel, katten Bus och hästen som jag just nu inte kan komma på namnet på emn tror det är Giah(osäker på stavning), utanför Vrigstad på landet:) Om ni undrar varför jag inte kan namnen på mina egna djur så är det för att Diesel och hästen har skaffats efter det att jag åkt hit till USA.

Bor alltså i USA, i New Jersey, 45 min utanför världens mest levande och underbaraste stad New York City!! Har precis firat 7 månader i staterna och kommer hem igen i början av oktober.

Bor här i ett fint område i ett stort hus med min värdfamilj som består av pappa R, mamma K och barnen D, H och L. 11, 9 och 7 år gammla. Relativt snälla men ibland har man lust att strypa dom:)

Bor 3 hus från Erica som nämndes ovan och är otroligt glad över detta då det är väldigt långa avstånd i detta land, att hon dessutom visade sig vara rolig och otroligt snäll gör ju inte saken sämre. Jag, Erica och Emma en tjej som bor på andra sidan gränsen, i NY åkte in till City i fredags, tog oss till Museum of Sex, en upplevelse vill jag lova. Först var det djursex, djur som tydligen har trekanter, tar på sig själva i njutningssyfte(trodde dom bara hade förökning i huvudet) och delfiner som har "blowhole sex". Sen kom porrfilmer och andra videos av alla dess slag, man fick se kändisporrfilmer som läckt ut, bl.a. one night in paris och allt detta i ett rum fullt med andra människor. där gick vi runt blan främlingar och kollade på sex:P
Vidare till sexleksaker av alla dess slag.

Efter detta besök tog vi oss uptown igen, till Penn Station för ombyte till kvällens party outfit. Middag intogs på en kines, med happy hourdrinkar. Tog det väldigt lugnt, vilket var skönt, utgång brukar vara stressigt i ett land där förfest inte existerar. Tog oss vidare till en Australiensk pub där vi beställde in en flaska vin coh när vi kände oss klara där så bar det av till klubben Aspen med dans natten lång:) Gul taxi hem till mig och nattmat:)

Lördag kör vi Emma till tåget och jag och Erica har en lugn dag med super mario och guitar hero, sen filmen Zack and Miri make a porno, underbar humor och goda popcorn i överflöd!

Om någon kan detta med bloggar så tar jag tacksomt emot hjälp över layouten!

so long suckers!

RSS 2.0