hej hej hallå bloggen!

Hej! nu var det eeeevigheter sen jag skrev ett inlägg men prioriterar annat, typ som att ligga i sängen och glo på TV! haha!

Befinner mig just nu i ÅRE! Taggar andra kvällens utgång. Vi sak till dippan och ta över dansgolvet!

Idag har det varit riktigt bra åkning och tiden gick alldeles för snabbt och det var nära att vi inte hann tilbaka till "vår" lift innan liftarna stängde kl 15! Åt gratis lunch i backen, en fördel med att vara här under student ski week:D

Taggtagg!!

PUSS


Allt kommer ifatt

Allt kommer ifatt tillslut, det spelar ingen roll hur mycket man springer.
De senaste 2 åren har nog varit sjukt mycket jobbigare för mig än vad jag har märkt. Känner mig helt slut. Oroar mig för pappa och C och hur allt kommer vara/gå. Känner mig ensam i Göteborg, det är klart att jag har mina vänner från jönköping och mina kusiner, men nu har Lotta åkt till NZ, och hela klassen är uppdelad i gupper och den grupperingen har jag missat. Klart jag umgås med lite folk från klassen men inte så som de andra.
Just nu känns allt piss och jag ska lägga mig i sängen och kolla på Tv och tycka synd om mig själv. HATAR bloggare som spyr galla i sina bloggar men just nu bryr jag mig inte.

Man måste få ha deppdagar ibland också...


Ge mig ÅÅRREEE

Längtar så jag dööörr! Jag vill åka nu, trots att jag missar ett examinerande seminarium vilket känns sådär. Får se till att jobba hårt och läsa litteraturen så jag inte hamnar efter!

Nu väntar jag på min potatis som itne är klar än, lite dålig planering av mig då korven redan är klar:P Blev sjukt sugen på alkohol också så knäppte en Corona. Enligt alkoholföreläsningen vi hade för ett par veckor sen så är det inget bra att dricka när man är ensam hemm, men tror itne ens jag en ligger i riskbruksgruppen, utan bara vanliga brukare så jag skiter i vilket och fortsätter dricka min öl:P

ska snart över till linda och plugga!


yoohuuuu

Tror att jag har blivit nån slags ströbloggare. Jag har helt enkelt inte tid, eller det finns alltid tid, jag har väll dåligt minne kan jag tänka mig:)

Kom tillbaka till götet igår, efter en underbar bilresa. Haha, det var jag, helena, johanna och lisa. ena sätet där bak var nerfält för mina skidor som skulle med mig hit, så johanna satt som en bulle i mitten. bagaget var knökat då helena hade två väskor, plus påsar och dator vid fötterna, johanna hade 3 fetingväskor och jag hade ännu mer:P som tur var hade lisa typ ingenting med sig då hon redan åkt till götet en gång efter jul. sen får vi för oss att handla på maxi där vi alla handlade 2-3 kassar var. Så vi lassade in johanna och lisa i baksätet och sen in med påsar upp till taket plus att man knappt såg helena där fram pga allt. Gud vad jag skrattade!!

Nu ikväll var jag och linda nere hos åsa på första våningen och pluggade, ska strax gå och lägga mig så jag är pigg imorgon då det är examinerande seminarium! Tenta på söndag, grattis. Är lite orolig då jag faktiskt inte alls kan så mycket märkte jag idag. Nope, nu är det dags att hoppa i säng!

pusssas


Jag?! Normal?!

Jag tog precis några springvarv i huset medan jag frenetiskt gnuggade mina öronsnibbar. allt för att få igång syresättningen i kroppen så nu ska vi se om jag pluggar lite bättre kanske?! Borde itne sitta här för vet itne hur länge effekten varar:P Om nån såg mig trodde dom nog att jag var dum i huvudet, men det är jag ju med!:D

puss


RSS 2.0