snaaaark

Har jobbat stängning och kom precis hem. Gillar itne att komma hem till ett stort mörkt hus, så var tvungen att kolla så det itne låg någon under min säng. Det gjorde det itne:P

Imrgon ska jag köra pappa, C och pappas bror till flygplatsen i gbg. Tar emd mig Ida och så ska vi stanna kvar lver dagen och shoppa och ha det trevilgt:)

Nu ska jag duscha av mig allt klet från donken så jag kan sova utan att mina kroppsedelar klistrar ihop sig, haha!

PUSS


Sommar, sommar, sommaaaaarr!

Gah! Skrev ett helt inlägg innan jag åkte från pappa men precis när jag skulle publicera så dog datorhelvetet. Den klarar sig utan sladd i ungeför 15 minuter nu för tiden!

Iaf så har jag legat ute i solen några timmar idag mellan 9-11, sen var jag tvungen att duscha och äta och fixa innan jag skulle åka till Jönköping för att jobba på Friskis där jag är nu. vi öppnar om 7 minuter så jag hann titta in här en snabbis.

Midsommar var underbar och igår firade vi mig med en äkta BBQ á la Lindbergsläkten:) Fick en plattTV av pappa och C som vi ska köpa om en vecka:D:D:D Igårkväll spelade vi kort. Tecknet/kotten. Jag och annika mot Lotta och Karin. Vi looosade big time:P Så bra nu på nya övervåningen, jättebra att sitta där på kvällarna!

Nej nu ska jag släppa in dom idioterna som hellre går IN och tränar än är ute i det perfekta vädret?!

PUSS


snart så

Om 8 minuter fyller jag år. 22 år, gammal och skruttig och på väg mot 30, haha! Föddes egentligen runt 02 men det bryr vi oss inte om.

Nu ska jag sova så jag är utvilad för en fartylld dag imorgon:)

PUSS


Det ena avlöser det andra

Nu var det ett litet tag sen jag skrev men jag har inte haft någon kraft om man säger så. I förförrgår vaknade jag vid 04 av att jag mådde sanslöst illa men satt upp ett tag och somnade om och så höll jag på i 2 timmar tills jag bestämde mig för att gå ner och dricka vatten, hann precis ner till bottenvåningen och kastade mig in på toaletten innan jag spydde, kul för mig. Sen låg jag inne på toagolvet i två timmar innan jag och min hink orkade ta pss upp för trappan och ner i sängen igen. Den bra nyheten är att nässelutslagen itne har kommit tillbaka sen dess, men jag skulle gära ha bytt tillbaka:P

På två dagar har jag ätit 1 rivet äpple(två egentligen men nummer ett ville inte stanna kvar) 1/6 skiva vitt bröd, en banan och två glas avslagen cola. Kan inte säga annat än att maginfluensa är en effeltiv diet. Kan tillägga att jag har haft feber så hundarna har inte gillat mina kokande händer på dem av nån anledning.

Idag är första dagen som jag ätit någon form av frukost, weeeiii! Tror dock jag väntar lite med riktig mat.

Sitter nu och knåpar på min önskelista för imorgon is my b-day:D dock så ska den inte firas förrens på lördag med pappas sida och sen nästa lördag med mammas sida!

Såhär långt har jag kommit:

·         Vattenkokare (Chilli-serien OBH nordica)

·         En ful kaffekokare från typ Ica (Jag dricker inte kaffe, men måste ju kunna bjuda andra)

·         Knivar (Inga vanliga matknivar utan vassa knivarJ)

·         Silverringar(har för mig att jag är en storlek 7 eller 7,5?)

·         Aktiviteter

·         En fin, somrig, ljus klänning(strl S eller M beroende på hur tajt det är över rumpan:P)

·         En kjol, lite längre(så man kan böja sig framåt utan att visa hela rumpan) fast den ska sluta över knät.

·         Sådana där fina burkar i olika former som man har pasta och mjöl och sådant i. Finns bla på Indiska har jag för mig. 
·         Sen så vill jag ha en smalTV, en ny laptop och en ny mobil, någon?!

PUSS


Jag är lite kär i Victoria och Daniel

Bröllopet var lite underbart och jag är kär i brudparet. Jag fällde en tår eller två under "ja-delen" i kyrkan och under Daniels kärlekstal och tycker att prinsens pappa var en bra talare.
Vidare så var jag på släktträff under mittendeln(gick dit precis efter kyrkan och kom hem i tid till efterrätten:D) och den ar riktigt trevlig med lite lekar och väldigt goda efterrätter! Kom till Visingsö i tprsdags och åkte hem i söndags men for vidare raka vägen till pappa där jag är nu.

Små delar av några enstaka släktingar. Vi var 27 stycken:) Alla hade med sig eget att grilla och så hade vi med oss var sin efterrätt som alla fick smaka på. Vi gjorde tårtan för morfar fyllde år och så kan jag meddela att kola-nöt-pajen längst bort var smaskigt god!


Kubb sent på kvällen dagen innan. Tuva, moster Marie och John mot mig, mamma och Tony, mosters man. VI VANN:D

Utslagen kommer och går som de vill, igårkväll var det ena axeln, långt upp i nacken och hårfestet, magen, lite av låren och knävecken som fick äran. Ömt som satan idag som vanligt. Skulle ge upp idag och hämta ut dom jäkla kortisontabletterna som jag tänkte ta till i nödfall men så glömde jag mitt leg så det sket sig. Var ändå i Jönköping för C skulle få massage av Marie och jag skulle skriva på ett papper hos tandläkaren, mc flurry på hemvägen såklart;)

Såg en skitkass film igårkväll med, var nog det som satte igång nässelutslagen:P "18 year old virgin" Man kan ju höra på namnet att den ska vara kass kanske och rätt så parodiaktig men den var 10 gånger värre än så. Helt klart på top 5 sämsta filmer jag sett. Den sämsta är fortfarande en films om jag såg i Ericas källare i USA, kommer ite ihåg namnet men den var ofattbart dålig. Vi satt alla och väntade på nånting, vad som helst, men det inträffade aldrig.

PUSS


Guess who's back?!

Mina utslag är tillbaka, eller just nu har de försvunnit igen, men de kom igårkväll. Var på vårdcentralen och fick lite kortison som troligtvis kommer lindra lite men han trodde att jag skulle få tillbaka dom i kanske en hel vecka!!! Tydligen vanligt att de kommer dygnsvis. Har itne sovit en blund inatt, fick 2 gågner så mycket som förra gången, hela magen, armarna axlar och rygg och hela låren. fick stora veck i huden på axeln för det var så svullet. Har iaf jobbat idag utan några utslag och har känt mig totalt misshandlad. där nässelutslagen har varit är huden skitöm.

Vidare till nått roligare, nus ak jag ner till friskis för att hämta en nyckel så jag kan plocka fram högtalare och musikapparat för passet på vätterstranden ikväll, sen ska jag racea mitt snabbaste till Gränna och ta båten över till Visingsö:D

PUSS


Prickigkorv

Jag ser ut som en liten prickigkorv. Sent igår sö började det klia som satan på ryggen, tänkte inte mer på det förän det spred sig. Drog upp tröjan och tittade i spegeln och hela ryggen var full av stora utslag. Har på magen och utsidan av låren också. Har blivit lite bättre under natten men vårdupplysningen tyckte itne att jag skulle jobba idag då dom inte vet vad det är för nånting så jag fick en tid 15.30. Lutar åt allergier men har aldrig varit allergisk innan.

Tog lite bilder inatt vid 1 eftersom jag inte kunde sova då det gjorde himalns ont att ligga på rygg.


Känns lika mysigt som det ser ut:P



Ute i solen får jag itne heller vara så jag har såååå kul här inne, nottt!

PUSS


Pulspass

Har jobbat en sväng och inget ville funka. Vi kunde inte sälja dricka för det var nåt fel på kolsyramaskinen och drickan smakade avslaget. Sen fick milkshakemaskinen ett ryck men den fixades snabbt igen. Sen slocknade skåpet som vi har dom färdiga hamburgarna i för att de ska hållas värma. Skåpet har luktat som helvete sen i fredags, en konstig bränd lukt och alla har känt den men ingen verkade bry sig. Vi öppnade upp och såg att några sladdar hade brunnit upp och den var små kolbitar kvar. Bra att det har brunnit i 5 dagar, tur att inte hela restaurangen brann upp:P

Nu har jag suttit på John kontor i en timma för att fördriva tiden innan hans pass kl 18, alltså om 9 minuter:)

PUSS

Sjuk?

Jag funderar på om jag är sjuk. Anledningen är att jag just fick en otrolig längtan efter att ge mig ut och springa(!) Jag menar, jag HATAR att springa! Springer endast i nödsituationer och om det av någon anledning är obligatoriskt. Får se om denna obekanta känsla sitter kvar imorogn så får jag väll ge mig ut och bota mig själv för några år framåt.

Nu ska jag kolla på secret lives of women!

PUSS


Jäkla skit

Jag hittar inte min kameraladdare. Kan inte komma på när jag laddade den sist heller. Sista gången jag kan komma ihåg var på värdfesten på friskis, men måste ju ha gjort det nån gång efter det eller?

Jag måste iaf gå och duscha nu innan jobb vid 17. Känns så onödigt att duscha innan jobbet när jobbet på mc donalds. Man både luktar och ser fet ut efteråt men man måste väll ändå:D

PUSS


Grattis!

Igår fyllde John 26 så jag var där med moster och mosters man och även oscars föräldrar och syskon var där. mamma var i stockholm, tuva hos sin mamma och mormor och morfar ville inte lämna visingsö. Han fick en fin blå kofta av mig:D hem en snabbis för en dusch och sen tillbaka till John för b-dayparty!
Där var det dags för trekamp. Frågesport om john som gick rätt bra, sen blindbock där jag vann och sen ringkastning där jag också vann! Så jag tog hem hela tävlingen och fick en pysselbok:D haha!

I morse åkte jag till pappa och C för pappa fyller 52 idag, grattis! Lagat lite mat att bjuda släktingar på och nu kollasdet på fotboll, jag tycker det är rätt tråkigt me jag har ju en dator:P Av mig fick pappa tre blåbärsbuskar. Tre olika sorter och de blir 0,5-1,5 meter höga och mycket bär. Blåbär som är så gott. Tycker det var ett rätt bra påhitt av mig, jag menar vad ska man köpa till en man i sina bästa år som redan har allt?

Imorgon ska jag jobba kl 17 så det blir en kort visit här. Har kommit in i att jobba på doncen igen men 2an i driven har jag inte fått vara i än men jag klagar inte alls över det:P

PUSS


Fler bilder


Show med sälar och sjöbjörnar


Delfinshow!




Belöning:)



Lilla söta Echo. Helt underbar!




En pellefjant. Den var så gullig där den sto och sträckte sig efter hö. Fanns två elefanter till och en av dom mådde nog inte så bra. Den stog och gungade fram och tillbaka hela tiden när vi såg den. Hur kul kan det vara att stå i en liten hage hela dagarna?

Nu ska jag gå och sova, Skittrött efter dagens bravader med alla friskisanställda. 14 st i 7 kanoter och med indiantema så blev det bara bättre:D Bilder kommer

PUSS


2 Bilder

 


Tuva hoppar studsmatta med bungylinor:)


"Nytt" jobb igen

Första jobbdagen på typ 2 år på doncen imorgon. Det återstår att se hur det går:P En nackdel att jag inte fått några kläder men det hoppas jag att dom kan gräva fram, annars blir det ju lite jobbigt!

Har precis sett "kärlek på menyn" på trean och den är ju faktiskt himla bra även om man hela tiden vet hur det kommer sluta:)

Nu är det dags för sängen!

PUSS


Kolmården hette det visst:P

Har haft väldigt trevligt på Kolmården måste jag säga. Ska skriva omd et senare och har en hel del bilder också.

Nu ska jag ut och pressa lite lätt i solen för vädret ska tydligen suga hela veckan!

PUSS


Kålmården

Vi ska alldeles strax åka till kålmården. Jag, Tuva, mamma, tuvas bästa kompis och hennes mamma. Vi är grannar allihop så jag tror det kommer bli kul. Vi ska sova en natt på vildmarkshotellet med spa och grejer så jag kommer nog trivas:D

Igår blev en spontantripp in till stan kl 21 för att möta Helena, Jenny och Malin på Twin. Kom hem halv tolv igen och då kom jag på att jag glömt hänga tvätten så kom i säng strax efter 12 och mamma väckte mig halv 7! Själv ställde jag klockan på halv åtta för jag behöver inte 2h och 45 minuter för att göra mig iordning!

Dax att dra!

PUSS


busy life

Det är inte lätt att jobba 07-17 varje dag kan jag informera om, inte blir det lättare av att man står upp hela tiden och att alla maskiner gör så det börjar pipa i mitt öra. Trots det så är det riktigt kul. Inget som jag skulle vilja jobba som senare i livet men 4 dagar är nog lagom:)

Borde egentlgien sitta och plugga och det ska jag göra kl 8 tänkte jag, så har jag en timma innan greys börjar! Fast just det. Jag spelade ju in förra avsnittet och har itne hunnit kolla på det än, så då måste jag ju spela in detta också. Fy vad tråkigt. Får spela in dagen och kolla på förra veckans samma tid. Vad intressant för er. Anteckna noooga!

PUSS

ps. idag är det 2 månader minus en dag tills jag flyttar!:P


RSS 2.0