Oh come oooon!

Kollade precis på ett program på 4an om små barn i Kina som hårdtränas flera timmar varje dag för att ta OS medaljer i gymnastik. Dom lämnar barnen på internatskolor när de är 3-5 år och sen tränas dom som bara den. Varneda unge hade sexpack på magen och fetingmuskler, en kille låg och grät medan de töjde ut hans ben så han skulle bli vigare och de ringde hem till sina föräldrar och grät och ville åka hem. Tränaren sparkade på en kille som han inte tyckte hade benen tillräckligt långt ifrån varandra.

Föräldrarna trodde stenhårt på att barn som bor hemma när den är unga blir lata och inte kommer nånvart i livet, inte för att jag kan säga att jag har kommit så långt:P haha, men planen är ju det iaf!

Tänk vilken stor skillnad det kan göra beronede vilket land man föds i, det är så fruktansvärt långt ifrån min systers liv som det bara går!

Snart mot ruskis&snuskis

PUSS


Vad hände?

Jag som kom igång med att blogga igen, men det sket sig:P
Nu ikväll så har jag och Tuva haft myskväll. Vi åkte till Ica Maxi och köpte grillad kyckling, chips och brämhults juice. Kollat på Massvis med Pippi Långstrump. Min syster är så underbar och det ska bli jobbigt att flytta ifrån henne!

Stängde friskis igår och innan dess så kom det 4 snubbar som skulle göra dopingtester på killar i gymmet. Blev lite stressad där ett tag för har aldrig varit med om det innan men det var inga problem. Ingen som sprang:P

Imrogon ska jag på större delan av maries station, måste gå tidigare så jag hinner duscha innan jag ska jobba:D

PUSS


Spin of Hope

Idag har eventet Spin of Hope gått av stapeln på friskis. Det är till förmån för barncancerfonden så klart att jag var med. Jag spann för Friskis lag med anställda "Team Workers" Det började vid 07 och håller på till 19.00, min tid var vid 12. Svettigt som alltid men gick mkt bättre än det har gjort de andra gångerna som ajg har gett mig på det. Varje lag betalar 1500 och om man är 12 stycken så blir det 125 kr var, men friskis betalade vår startavgift så jag betalade 100 kronor extra.

Sitter med den sista månaden i scrapbooken nu. Eller itne sista egentlgien men jag har inte framkallat bilder längre än till juni så juli-september får vänta nån vecka till. Ska ju jobba för Cultural Care imorgon så ska ta med scrapbooken då. När jag är klar där så har jag en halvtimma på mig att åka till Friskis HVA och jobba där till stängning, kul söndag:P


Från mitt våffelgörande:)

Smet och våffeljärn är redo!


Första våfflan klar:)


PUSS


Ömma fötter

Står ju upp 99% av tiden på friskis och efter att ha jobbat mån, ons och torsdag så kan jag säga att fötterna ömmar som sjutton, men nu är det bara en timma kvar. John stukade foten förra fredagen sen har han haft sina pass som vanligt och sprang ett lopp i gbg i lördags och klagade idag på foten, hoppas bara han pallar att ha sitt pass imorgon, jag vill inte gå på nån annans! I undantagsfall så kan jag ta Maries:P

Kom på idag att jag har glömt att berätta och pucko nummer 1 som var hemma hos oss får ett par veckor sen. Pappa och C har ju som alla redan vet byggt ut huset. I den nya delen ska ytterdörren öppna sig automatiskt när man trycker på en knapp så det var en kille hemma hos oss för att fixa till det. Han börjar småprata med mig och bara
"är detta nybyggt eller ska ni bara fixa dörren nu?"
"öhhh, haha?! eller ja det är nybyggt" Orsaken till mitt öhhande är att den nya delen inte har nån puts på ytterväggarna ännu utan vi väntar på bättre väder. Vad tror han? Att vi kände för att sätta puts på 2/3 för vi tycker det är snyggt så? Vi har tom stora byggställnignar runt hela tillbyggnaden. Ja jisses, snubben har dessutom åkt från Malmö för att fixa detta och kommer mitt i arbetet på att han har glömt en av de viktigaste sakerna som han måste ha för att göra färdigt dörren, hahaha.

Bara en liten parantes.

Idag har jag gjort våfflor såklart, det är ju ändå våffeldagen. Tog lite bilder tom som jag ska lägga i imorgon.

PUSS


Scrapbooking in progress

Har kommit igång rätt bra med scrapbookandet men vad tror ni händer?! Såklart så tar mina häftkuddar slut. Måste helt enkelt åka till Ica Maxi och köpa nya, eller har dom sånt där?



Iaf så måste jag äta nånting med och mamma tog upp en kycklingfilee till mig igår så jag ska försöka fixa till nått med den.

PUSS


Nightie

Var på maries puls i HVA idag, första gången jag gick på det där, inte för att det skiljer sig så mkt från i JKPG men ändå:P Nu ska jag gå och sova. Konstigt nog så är jag trött även fast jag gick upp 9.30 i morse. Kom inte så långt med scrapbooken, det är så svårt att komma ihåg när vi gjorde allt så måste typ söka i bloggen:) Men ska fortsätta imorgon innan jobbet vid 17.

PUSS


Helgens shopping:D

Började rätt seriöst, men fotograferingen gick utför och bland de sista plaggen var det svårt att hitta en bild som jag kunde lägga upp, haha!


Sommrig färgskala:D

 

Ljusrosa spetslinne: Lindex   Grå jeans: HM
  


Excuse the eyes:P



Grått linne med rosor: HM
 




Gul, kort oversize t-shirt: HM
 
Rätt obekväm med att visa magen(unless jag är iklädd bikini:P)så det får nog bli ett linne under i fortsättningen!



Aprikos/vitrandigt linne: Rut m.fl
 
Haha, det var nånstans här som det började gå utför;) detta är alltså de mest normala:P



Blå/vitrandig tröja: Zara
 

 

Rosa kort tröja med knappar: Zara
 




Blommig klänning med dragkedja i nacken: BikBok
 
Dragkedjan gömmer sig under lappen!

Tjej med skeptisk look: Maria



Nu ska jag försöka få min USA-scrapbook färdig!

PUSS


Dagens happy moment

Har nu fotat helgens nyinköpta men hinner inte lägga in något för ska vara på friskis vid 17.35 för jobb till 22.45.

Men nu vidare till dagens happy moment: Jag kommer i mina jeans från Gina Tricot som jag inte har fått på mig på ett år, lite tajt men inte överdrivet mkt värre än vanligt. Mina kära favvosar! dock så är jag inte jätteglad över att lite extra fett som satte sig på min mage in us and a håller sig fast för glatta livet, är mkt mindre än innan men det går såååå långsamt! Funderade i ett svagt ögonblick att sätta in godisförbud på mig själv till sommaren men vet ju att jag kommer hitta kryphål som kakor och annan skit men kanske en endagarsregel vore bra?!

anyway så ska jag lämna er nu, med Rude Boy i högtalarna far jag vidare:)

PUSS


Superhelg

Är hemma hos kusinerna, har slappat hela dagen medan de var i skolan men de har varit hemma ett tag och jag köpte en pizza till oss och sen fick jag hemmagjord milkshake. Igår blev det Donken efter att alla systrar varit på ridlektion, nyttig? Oh ja!

Dagen på GU igår gav en del och gjorde mig ännu mer förvirrad än innan, men jag ska nog klura ut vad jag ska välja.

Ska alldeles strax ge mig av mot stationen för att ta mig in till stan och hitta lägenheten där jag och Stina ska bo i helgen. Stina kommer kl 19 och sen ska vi på Remember Me kl 20.30.

PUSSSS


yo

Har tillbringat några dagar på landet men är nu hemma i Jkpg igen. en sväng till skolan för att få reda på mina kassa poäng på min uppsats och sen en trevlig lunch med Ida. Buffe är aldrig fel:D

Har fått brev från studentkåren att jag måste betala kåravgiften så det ska jag väll göra med, men nästa punkt på dagens lista är att åka till Friskis och gå på Maries stationspass.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till gbg med Ylva, Lisa och Malin. Det är öppet hus på GU och det ska vi såklart gå på och suga i oss all info som bara går i detta helvetesval! Ska sova hos kusinerna tors-fre och sen kommer Stina på fredag:) Ska bli så kul och jag kommer shoppa alldeles för mycket såklart!

PUSS


5 dagar

Nu var det 5 dagar sen jag skrev sist. Antar att inspirationen går lite upp och ner, nu är den definitivt ner:P Har nån bild från helgen i kameran som jag ska lägga upp sen men nu kollar jag på canalplus, nån halvt om halt barnfilm som jag tror heter resan till jordens medelpunkt:) Nice att pappa har så mkt kanaler.

Tänkte gå och ta mig en macka. Var jag som handlade idag så alltjag vill ha finns i kylen, jordgubbskräm är ju underbart!

PUSS


Jag överlevde!

Ja vi överlevde, alla fyra:) Övervägde att ta en drink efteråt men klockan var ju trots allt bara 12 och jag ska ju jobba snart med:P Jobbar 17-22.45 så feel free att hälsa på mig. har precis diskat och borde nog ta tag i mitt bombneslag till rum egentligen men orkar inte det får bli imorgon då jag är ledig fram till 11  då jag ska på masssage och sen ska jag vara i huskvarna vid 14 så tänkte försöka hinna baka lite med.

Got to go!

PUSS


Oh shit!

Imorgon ska vi ha muntlig redovisning, oh shit är allt jag har att säga!


Ylva 22!

Igår åkte jag och Ida hem till Ylva för att fira hennes 22 födelsedag. Båda var nyktra men det var nog bra att väga upp alla andra som var allt annat än nyktra:P
Massa god mat som minipizzor, tunnbrödsrullar, kex och ost, frukt, tårta, godis och chips. Det gick ingen nöd på mig:)
Lyckades ta en enda bild, bra gjort av mig!

Hehe, Ida skaffade löständer och underbett!

Lisa kom dit också och vi hade så trevligt!

Idag har jag träffat Helena, Malin och Jenny på Wayne's för att plugga, eller försöka få ihop vår muntliga redovisning, sen träning vid 18 och nu ska jag skriva det sista på min uppsats tänkte jag.

PUSS


Take It Off

Sitter här och dricker varm choklad. Mamman och systern är i Hallby och åker skidor och skulle ha med lite fika och turligt nog så blev det lite över:)


Förra söndagen på väg hem från John, väldigt vitt och fint men nu vill jag ha äkta vår utan snö!


Tog tre bilder vid samma tillfälle här, och jag ser lika frågande ut på alla, what's up?!

Är typ klar med min uppsats nu, har alla ord man ska ha men tyvärr så har jag en paragraf för lite så måste försöka dela ett stycke i två hur det nu ska gå.

Ikväll ska jag hem till Ylva på birthdayparty! Har festat varje helg nu i typ 5 veckor och jag vill itne mer, tror jag börjar bli gammal alltså, 22 närmar sig!

PUSS

 


Rude Boy - Rihanna

Den spelas flitigt hemma hos mig just nu, videon är het den också:)


4 mars

JAg är vaken och faktiskt rätt så pigg:D Har lagt upp alla bilder från galan på Facebook så ni får gärna kolla där istället för här, get ready, we're hot!

Sitter här nu och ska plugga är tanken, tvättar lite och måste diska, kulkul. Ska ringa till studievägledaren på Högskolan också och hoppas att hon kan berätta för mig vad jag ska läsa, haha!

PUSS 


svettig och het is tha shit!

Oj vad jag har glömt bort att jag har en blogg:P Har en hel del att göra för tilfället och tiden räcker liksom itne till men jag tror att ni klara er alldeles utmärkt utan mina inlägg:P

Igår var det premiär av Desperat, me love och idag är det premiär av Grey's, kan det bli bättre? Hmm ja! Det kan det, trolla bort det jävla arbetet som jag sitter med nu och min vecka skulle vara gjord!

I morse mötte jag upp Malin, Helena och Jenny på Johans för frukostbuffé och lite skolsnack. Vi 4 ska ha en muntlig redovisning tillsammans nästa veckan om mänskliga relationer och hur en lite sak kan göra stor skillnad.
Sen så har jag tränat ltie de senaste dagarna, aerobic i tisdags och station idag. Imorgon blir det inspiration på friskis med det nya "träning med hög intensitet" och på fredag puls såklart. Börjar bli lite orolig över detta redan då mitt ledband på höger fot protesterade som fan sista delen av stationspasset idag och jag funderar starkt på att släpa iväg mig till vårdcentralen som då tyvärr säkert kommer skicka mig till sjukhuset för röntgen och jag vet ju redan vad som är fel. DRog av ledbandet på en idrottslektion i 8an eller 9an och sen dess så känns det som den ska gå av när jag enligt den tränar för mkt eller går för mkt eller står för mkt. Ska fan kolla upp detta med försäkring också för det hände ju på skoltid.

Nej nu ger jag upp. Har skrivit 275/1.000 ord och det är alldeles för informellt men orka bry mig just nu, gaaah!

PUSS


RSS 2.0