puhh!

Träningen var sketajobbig! Helvete vad det sved i lungorna, har ju inte tränat på 2-3 veckor vilket kändes big time...men! jag höll ut och imorgon kör vi samma sak en gång till kl 12:D
Kvällsmaten hos John var supertrevlig. Mormor, morfar, moster, mosters man, mamma, jag, john, oscar, oscars mamma, pappa och syster så det var ett helt gäng! Alla var vi nog lika avis på lyckosarna som får sol och värme i 3 veckor. Speciellt mormor som klagar på kylan hela tiden men som vägrar åka utomlands, haha.

Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon så jag kan kolla på Victorias Secret fashion show som jag spelade in eftersom jag var ute på äventyr.

PUSS


Gala!

Jag har blivit inbjuden på GALA! Friskis firar 25 år så det är Jubileumsgala:) Har varit på en annan gala kan int ekomma på vad det var för någon men antar att det var 20-årsgalan:P haha! Jag var iaf sjuk, kände ingen smak på maten och när jag tog tempen när jag kom hem så hade jag 40,2. Visade sig senare vara en av alla mina halsflussainfektioner. Nu var det dock ett bra tag sen sist*peppar, peppar, ta i trä* så jag hoppas på att jag är frisk denna gången. Rent allmänt så brukar jag vara bra på att pricka in sjukdommar på friskistillställnignar, speciellt kick-offerna!


Den blev visst sné, men ni ser ändå:)

Iaf, så är jag redan nu taggad på galan som äger rum den 27 februari och det står att man ska klä sig i det finaste man har, balklänningen? Nja, tveksamt, men något åt det hållet:D

Moster med man kommer hit snart(de ska gå hela 100 meter från sitt hus:P) på sen lunch och sen ska jag ner på stan för att byta lite saker åt pappa och C som inte fanns hemma på A6 igår. Sen ska jag till Friskis i Huskvarna för Johns puls och sen vidare hem till John för kvällsmat eftersom han och Oscar åker till Thailand i 3 veckor på nyårsdagen, avis? Jag? Ja som faaaan!

PUSS


Kings of Leon

Hahahaha! Älskar Icas nya reklamfilm, så sjukt bra!

Jag ska duscha och fixa mig lite nu så jag blir representabel och kan ge mig ut i folkmassorna i eftermiddag:) Har på Kings of Leon på Spotify och fy fan vad bra dom är! Har i princip bara hört Use Somebody som jag iofs gillade med en gång, men hela albumet är ju bra, gillar just nu Closer mest:D Tycker sångaren har en så underbar röst, helt magisk och jag får den där känslan i magen som kan sluta hur som helst, (ni vet vad jag menar va? lite samma som när man är kär:D) antingen sprudlande glad eller lite ledsen:) Nu är jag bara GLAD! Musiken är också perfekt, mystisk och härlig på alla sätt och vis.

Har varit så neggo angående nyår och det har jag nu ändrat på! Det blir ju vad man gör det till är nya filosofin och jag tror att jag kommer ha skitkul. Jag och johanna ska träna på Friskis vid 12 och sen förfesta lite innan vi går till middagen(?) så det kommer gå galant:P

Dags att sätta fart!

PUSS


Mitt nya handsmycke:D

Handsmycket jag beställde från en blogg kom på posten idag!
Love it! och det passar perfekt:) Från Willman Design


Gymnasieåterträff

Igår hade vi återträff med gymnasieklassen, precis som varje år den 27 december. I år var vi en liten tapper skara på 9 personer men vi hade kul ändå:D Åt mat, drog igenom våra liv det senaste året och skvallrade om de som inte var där såklart;)
Sen blev det spelet "Veckans Värsta" Det är alltid lika kul! Men vi spelade inte som vanligt utan vi drog bara frågorna och diskuterade vad vi tyckte.
Tex.
Vilket vill du helst?...
...ha könshår på huvudet ELLER håriga handflator?
...aldrig träffa någon som tycker om dig ELLER aldrig träffa någon som du tycker om?
...jucka okontrollerat på stolar ELLER vara helt utan sexualdrift?
...byta namn vart femte år ELLER flytta var sjätte månad?
...byta kön ELLER byta sexuell läggning?
...allt du äter smakar för sött ELLER för salt?
...ha ett gorillahuvud ELLER tio små minisnoppar istället för fingrar?
Det var väldigt givande dikussioner, hahaha!


Pierre, Johanna och Emma

andra sidan bordet var lite svårare att fota, alltid nån som klantade till det!

Hannes, Anna, Isabell, David "The Pimp", Sarah

Nu ska jag kolla in kvällens TV så jag inte missar något bra och imorgon ska jag till A6 med pappa och C:)

PUSS


Julklappar:D


-Braun, multiquick. Den kan gör allt! Vispa, strimpa, mixa göra deg, you name it;) Från mamma
-OBH Nordica smörgåsgrill Från pappa och C
-Alias och Alias Party(ska byta det ena) Från John och Lotta, Annika och Karin
-Svart velourdress med leopardmönster i luvan Från Robert Pattinson, det ni!
-Svart garn och grova stickor och beskrivning Från John
-En vit tomte från Norrgavel Från mamma
-Sveriges Vägatlas Från Faster med familj
-Cesar och hans hundar(hunduppfostringsbok, tack pappa?!)
-Boken Virka läskigt söta figurer Från Lotta, Annika och Karin
-Den nya upplagan av Vår kokbok Från pappa och C
-Boken Innan jag dör Från mamma
-Aloe Vera dryck(superbra för magen:P) Från mormor och morfar
-Ögonskugg-set Från Lotta, Annika och Karin
-En hjärtformad skål som har tillhörande muggar som jag ska inhandla om de någon gång finns hemma när jag går in i affären! Från Tuva
-4 presentkort á 500 kronor på Fribergs Från pappa och C
-3 randiga handdukar Från Moster
-En spagettimötarmoj Från John
-
1000 kronor Från mormor och morfar
-Ett egengjort fia med knuff, tomteversion(det är tomtar och bjällror som spelpjäser:)) Från Tuva
-En ullmoj med ett hjärta på som ska hänga på väggen Från mamma
-En förvaringsbox gjord av gamla juiceförpackningar(skitcool och gjord i något fattigt land som jag inte kommer ihåg) Från Friskis

Resten är paket som jag vann under kvällen!
En ljusbricka i tärningsspelet(morfar vann det men vi bytte, han fick toblerone)
Pepparkakskakor med choklad runt-Gissapaket
Aprikoser-Gissapaket
Ett tomteglas-Gissapaket
Choklad i aks-Gissapaket
Deo-Fick John på tomtegympan men den var för tjejer så jag fick den:)
Limegröna raggsockar-Gissapaket(som John vann men som jag fick, vilken snäll kusin jag har!)

Gissapaket är något som mammas sida av släkten alltid har på julafton. Alla köper 2-4 paket för 30-100 kronor som man slår in och så får de andra ställa ja och nej frågor om innehållet och den som gissar rätt på vad som är i får paketet(tex är det av trä? har man det utomhus?)

Detta var mina julklappar, ska skriva ett annat inlägg om själva julen tänkte jag men det får bli senare. Ska nu packa upp fyra överfulla flyttkartonger med flytta-hemifrån-grejer och skriva upp vad som är i för jag har ingen kolla på vad jag behöver:)

PUSS


Ida

Kvällen spenderades alltså hemma hos Ida. Pojkvännen Emil var också hemma och katterna var hur mysiga som helst. Scarface låg bredvid mig i soffan och spann som sjutton, älskar det ljudet. Först kollade vi på Shrek såklart med Thé och Ida special-lusse-bullar med vit choklad i, mmmm:D Film nummer två blev "Zodiac" spännande! Speciellt eftersom den är baserad på en sann historia, men kasst slut:P Kände mig rätt paranoid när jag gick till bilen, haha!

Fick världens finaste julklapp/födelsedagspresent av Ida. Ett skitfint halsband:)


Nu ska jag duscha och packa upp alla mina julklappar så jag kan få lite ordning på rummet:) Sen runt tre tänkte jag ta mig en tur upp till A6 för att trängas med resten av Jönköpings befolkning på mellandagsrean. Är ute efter en juicepress eller nått annat kul!

PUSS


Party vs Hemmakväll

1-0 till hemmakväll. Blir så velig för jag vill båda två men utan förköpsbiljett så lutar det åt att kvällen kommer spenderas i kö utan att komma in där alla andra kommer in. Kommer väll in på Centrum och Sliver och inget av dom lockar särskilt mkt så det blir att åka mot Huskvarna och Ida strax. Skulle vilja diska först men vill hinna dit innan Shrek den 3:e börjar, vilket är om 20 minuter så det är tajt!

Hoppas ni får en superkul kväll!

PUSS


What?!

What da fuck! Det regnar ute! Buhu, snön försvinner. Me not like.


Sparktur:)

Lottas familj har anlänt, så nu är det två föräldrar och tre "barn" till. De är ju faktiskt 17 år:P
Vi har provsmakat julskinkanoch sen tog alla kusinerna en sparktur. Gjorde oss en snölykta och jag kände mig som 10 igen, love it!


Utbudet:)


Jag kör så det ryker!


Karin åker snålskjuts!


Lotta tror hon är cool...


...och Annika vill gärna visa upp sin vante:P


Snölykta, mysfaktor=hög!


Diesel ska alltid sitta på folk:D Här sitter han på Karin!


Dixi är sötast i världen:)

Julafton imorgon, förmiddagen ska spenderas hos pappa och den släkten och eftermiddag/kväll hos moster med mamma och co.
GOD JUL!


Snöööö

Snön har vräkt ner och jag och Lotta har varit ute på en promenad här på landet, supermyyyys! Termobyxor är jävligt najs ibland alltså!
Nu har vi precis kollat på New Moon på nån sida på nätet, kass kvalitet men det gjorde inget, mmmm, EDWARD!


Helgen i Göteborg

Nu ska jag dra helgen tänkte jag:)
Hade lite småproblem innan jag åkte, fick order av pappa att fylla på spolarvätska så att den inte skulle frysa, skulle använda torkarna på vägen till macken och hela rutan blev täckt av is så jag höll på att köra av vägen så det var smart tänkt av pappa. Fyller iaf på och det blir fortfarande is(!) plus att ena sprutan inte sprutar nått men det hela har redan tagit för mkt av min tid och jag ger mig av:) lite siktproblem fick jag allt men jag kom fram iaf. Fix och trix och sen åt vi på en restaurang(Jag, Johanna, Klara och tre av Klaras vänner) supergott, gyro med friterad potatis och tsatsiki, mmmm!
Hem till soffan och Friends:D

Lördag och Klara åker hem till Jönnet medans jag och J drar ner på stan för julklappsshopping. Sushi till lunch och det var den enda gången på i princip hela dagen som vi satt ner. var på fötterna från 11.30 till 22, fötterna svullnade tom upp på kvällen, haha!
Träffade Lotta på stan och det var underbart att se henne, en lång och hård kram blev det såklart efter nästan 18 månader isär. Stötte även på hela familje Lindberg lite senare:)

Vid 5-6 ville båda bara lägga sig ner mitt i nordstan och sova men jag bestämde att vi minsann inte skulle kasta bort kvällen så vi gick till Liseberg. Så underbart mysigt!! Lampor, provsmakningar och julkänsla till 100%. Jävligt kallt dock fast vi var påpälsade som sjutton. JAG VANN 2:A PRIS på chokladhjulet:)

Hur ofta vinner jag? NEVER!


Träden var jättevackra! Fatta vilket jobb! I bakgrunden ser ni Lisebergstornet som såg ut som en gigantisk julgran!


Johanna. Fontänen var istäckt, såg väldigt häftigt ut.


Luvan var min bästa vän:D


Konståkning, sjukt duktiga 10-12-åringar som åkte och hur lätt kan det vara att åka i kanindräkt?

Ungefär här började Johanna stapla fram med förfrusna fötter som inte gick att röra så vi fick leta upp en av de små eldarna på området så hon fick värma dom lite, slutade med att det rykte om skorna, haha!


Myyyys!


Asgarv såklart!


Vi köpte varin pepparkaksklubba som smakade peparkaksdeg! Jag lekte lite med min och folk undrade nog om jag hade alla hästar hemma där vi stod och asgarvade mitt i ingenstans med en klubba inkörd i käften:P

Lyckades ta oss hem trots stelfrusna kroppsdelar och så blev det såklart mer Friends:P
Ännu mera på söndagen såklart och så drog vi oss hemåt runt ett nån gång tror jag.
Underbar helg! Tack älskling!


Som ni vet så är jag klar med mina inköp så jag gick in på Salongen på smedjegatan för att se om de hade nån ledig tid för att vaxa mina ögonbryn och de hade tid direkt så jag hoppade in i ett av rummen och fick en tjej som jag inte brukar ha så jag förklarade tydligt att jag inte villa ha dom så mkt smalare, bara lite finlir på "luddet" runt om. Så blev det inte riktigt, jag har väll 1/3 av mina ögonbryn kvar!!


Säkert ingen annan som tänker på det ens, men jag stör mig!! Men, det växer ju som tur var ut igen!

Nu ska jag slå in det sista:)
PUSS



Snuskkallt!

Fasen vad kallt det är ute alltså! Shoppade mina sista julklappar idag(några till mig själv slank också ner:P) uppe på A6, det blev lite varmt med jackan men helt okej. Var tvungen att gå till bilen och lasta av en gång eftersom det blev så tungt att bära. Cs julklapp väger mkt och så var det ju en kasse från systemet som inte heller var så lätt. När jag var klar åkte ja ner till stan för att lämna tillbaka en bok, köpa två koppar som pappa bad mig köpa och så lämnade jag ett intyg till John som han ska skriva om så att allt jag gör på friskis är med. Jobbletande, here i come!
Påväg hem var det kö överallt! tog mig 20 minuter att komma hem istället för 7!

Nu ska jag strax sätta mig framför TVn på golvet och slå in alla klappar så jag kan åka till Pappa imrgon. Måste bara köpa en julklapp till mamma med Tuva och så funderar jag på att träna, men det blir så sent då+att jag fortfarande är förkyld så det ser ju mörkt ut men vi får se.
Kort från när jag gick till bilen idag:

Sol och -15, riktgit julväder:)


OMG

Provrum, Göteborg

En man och en kvinna står inne i ett provrum.
Mannen (djupt allvarlig): Alltså, du kan förklara för mig hur många gånger som helst, men jag kommer ändå aldrig att fatta skillnaden mellan klänning och kjol riktigt.

Hittade denna tjuvlyssning på tjuvlyssnat.se och läste kommentarerna och det var flera killar som inte visste skillnaden!! Flera trodde att en klänning var längre, en fick söka på wikipedia för att fatta, hahaha, hade ingen aning om att man inte kunde veta det eller vad man ska säga:P


Edward and Bella Cullen

Lite halvt besatt av Edward Cullen just nu, såklart så för jag över det till Robert Pattinson så nu är det han jag är besatt av istället:P Lite jobbigt dock att jag har fått halvångest pga böckerna, har haft hemska febermardrömmar nu när jag varit sjuk. Känns hopplöst att jag nån gång ska hitta någon att älska så mkt och som älskar mig lika ovilkorslöst tillbaka som Edward och Bella gör. Det finns inget som kan splittra dom, de är allt för varandra. Nästan så jag hoppas att det finns vampyrer som dom på riktgit så jag kan få den kärleken på riktigt.
decode, akustisk, Paramore – Decode - Acoustic Version(Twilight)
Lykke Li, Lykke Li – Possibility - Soundtrack Album Version(New Moon)
Ja herregud. Jag vill ha den perfekta mannen, ingen fruktatn att någon ska lämna den andra, två söta barn, ett perfekt bröllop, underbart sex liv, och så levde dom lyckliga i alla sina dar...lycka till maria!




Jag som inte alls än något stort fan av ett hårigt bröst har helt plötsligt bytt sida;) Det leendet alltså, nån som ställer på att flytta till LA?
Alla bilder från Vanity Fair.


Nu ska jag packa så jag kan börja ta mig mot Gbg, efter allt snack om att det är halt och alla avåkningar så är det väll bäst att ge sig av i tid:) Ikväll vid 8 ska jag, Johanna, Klara och Klaras två vänner äta på restaurang, mmmm!

PUSS


Önskelista julen 2009

  • Handdukar(gärna 3 likadana)
  • Braun Multiquick stavmixer med flera tillbehör
  • 42" platt TV
  • DVD med hårddisk
  • Heminredning
  • Soffa(Med en schäslongdel)
  • Robert Pattinson, 23 år och bosatt i LA. Men han måste sluta taffsa på sitt eget hår hela tiden!
  • Prenumeration på Cosmopolitan
  • Smörgåsgrill(typ OBH nordica, gärna i chilliserien om det finns)
  • Sällskapsspel. "Absolut överens" "galenpanna" "alias" eller annat:)
  • Spagetti.portions-hål-mätare(en sån där plastsak med olika stora hål beroende på hur många portioner du ska göra, kan aldrig få det rätt på egen hand!)
  • börja-sticka-bok, här snackar vi enkelt! Kanske avigt och vad det andra hållet nu heter och enkla saker som raggsockar och mössor?
  • Annars vill jag gärna ha ett par raggsockar i nån cool färg, inget traditionellt här inte! strl 37-38
  • En svart mjukisdress i plysch med leoparddetaljer i bla luva från Gina Tricot
  • En upplevelse:)
  • Fantisera mera, hitta på något helt enkelt

Detta är inte ett förök att få fler männiksor att köpa julklappar till mig, utan jag hänvisar släkten hit så jag slipper skriva massa listor:) OCH jag vet att en del saker är alldeles för dyra och förväntar mig inte att få dessa grejer, men en tjej måste väll få låtsas?:P


Halt!

Försökte precis sno en bild från min kusin Karins blogg. Det gick inte "Halt! Denna bild skyddas av Devote.se" jaha... Tänkte att ni skulle få se släktens blivande modell:)
Men så fort jag kommer till pappa och kan sitta på min egna lap-top så ska jag lägga upp lite bilder som jag snodde innan hon spärrade dom:P

Måste ta en dusch och är nästan helt säker på att jag kan åka till Gbg imorgon, är i princip friski nu! Weii


Brudklänning:D

Mätte febern igårkväll och den var puts väck:) Nere på mina vanliga 36,3. Har en rätt så låg normaltemperatur, tror jag?! Lite täppt i näsan men sånt kan ju stanna kvar i nån vekca eller två för mig:P

Kollade på project runway igår och de gjorde bröllopsklänningar och tärnklänningar och jag vet ju vad jag vill ha om pappa går med på det(pappas pengar=pappa kan sätta sig på tvären, illa!) Kenleys klänning!

Fast min ska vara hellång och med aningens mindre tyll(för mycket puff-puff-tårta för min smak), det räcker ocksså med att ha fjädrarna endast på överkroppen och sen vanligt fint vitt tyg till kjoldelen:P Fast jag har aldrig varit på jakt efter en bröllopsklänning så jag vet inte hur utbudet ser ut, finns väll en risk för att sånt här måste sys upp:S Och modet kommer ju säkert ändras och likaväl min smak, men iaf:) Skippar gärna huvudbonaden.
Brudtärneklänningen var inte heller helt fel:)

Fast lite väl kort för min smak, vi ska ju ändå befinna oss i en kyrka!
Sen till det svåra! Vem ska vara min brudtärna? Fast jag har ju några år på mig, haha, vore nog bra att börja med att hitta en man:P

How I met your mother på tv och jag vill se!
PUSS


Fil med banan

Sitter här och försöker få i mig en tallrik fil med skivad banan. Är så satans hungrig men har svårt för att få i mig något, matlust=noll! Att halsen gör ont gör det inte direkt lättare. Är så stel i nacken och öronen gör ont när jag böjer huvudet framåt(normalt?? knappast!) men febern har iaf gått ner från 39 till 38,3:)

Har läst "Så länge vi båda andas" i princip hela dagen, såå bra och eftersom jag knappt sovit inatt så tänkte jag att jag borde vila.

Kul att min blogg mer blivit en journal de senaste två dagarna, men jag har liksom inget annat att skirva om:P

BTW så har min lillasyster tuva fått en lillebror! I söndags ploppade han ut. Det är alltså Tuvas pappa som har fått barn med sin sambo:)

Godnatt!


bajs

Måste säga att jag inte alls mår så vidare bra. Det kom jävligt snabbt! Började med en lustig känsla i bilen på väg ner till Friskis vid 1 för att jobba till 15.40. Som att någon tryckt ner en tenisboll i halsen på mig, sen blev det värre och vid 3 så hade jag istället 5 bollar i halsen och hade problem med att prata för halsen var så svullen och jag fick kväljningar när munnen öppnades(inte av illamående alltså utan av svullnaden) En trip till apoteket på väg ut för inköp av Stepsils jordgubb som itne gjorde så mkt nytta. Tungan domnade av men halsen gjorde lika ont som innan!

Har legat i soffan sen jag kom hem och har kollat på inspelade gjerer från veckan som gått:) Vid 20 belv det svenska hjälte-galan och återigen så forsade tårarna, så nu är tårkanalerna fria iaf:P
Fryser som ett as i tjock tröja och mjukisar och halsen är fortfarande full med bollar, men på fredag är jag frisk igen, helst redan på onsdag då jag ska jobba en lång tid(de är ovanliga) på Friskis! Huvudet brinner upp och linserna tar snart självmord i mina ögon så det är dags för sängen utan tvekan!

Håll en tumme för att jag vaknar upp som vanligt imorgon!

PUSS(full med BAKTERIER, hahaha!)


Tårkalas

Har precis gråtit som en gnu till "Skicka vidare" Fin film, men tårkanalerna fick ju jobba lite:P

I lördags var släkten hemma hos mormor och morfar för att stöpa ljus:) Vi gjorde det varje år när jag var yngre men nu var det ett bra ta sen sen sist.

Mamma och Oscis doppar för fullt!


Här hänger dom och dinglar!

Hem en sväng för att nästan piffa till mig(håret förblev i sin stela form, glömde skölja ur min hårinpackning upptäckte jag!) och sen hem till John för spelkväll. Underbart kul! Kan tycka att det är en så mkt bättre förfest när man är lite färre och spelar drinkin' games än att hela lägenheten är full och ingen gör nånting annat än att dricka. Omväxling förnöjer, dock:P






Alltså? Vad är det här? Vad gör jag? Måste säga nått hemskt för titta hur John kollar på mig!

Nu skulle jag lägga upp en bild på de flesta av oss när vi splear som Emilia hade lagt upp på Facebook men nu har hon tagit bort den av nån anledning, så tyvärr!

Ska gå och sova nu är tanken!
PUSS


Har ångrat mig!

Jag vill inte att Calle ska vinna längre. Higher är inte direkt hans typ av låt och resten av vinnarskivan är väll redan bestämd den med, med låtar? Bättre han får skivkontrakt på annat håll och gör sånt som passar honom. Erik har helt klart en finare röst för denna typen av låtar:)


Idolfinal!

Så, vem tycker jag ska vinn? CALLE! Inte så att jag tycker att Calle är WIHOOOO! Men jag tycker att Erik är BUHUU så då blir det calle, men vi får se om erik gör bra ifrån sig så kanske jag ändrar mig:)

Har poppat popcorn och dricker äppeljuice och myser med mammsen och tuvisen! Har ju Idas bok hemma nu med så längtar tills Idol är slut så jag kan börja läsa:P Kan inte sova om nätterna längr men har kommit på att jag nog har för många sovtimmar så det är därför jag itne kan sova, jag är helt eneklt inte trött, så nu ska jag börja sova mindre än mina 10-11 timmar, haha.

Nu börjar det igen!

PUSS


Dating in the dark!

Namn: Maria T Lindberg
Ålder: 21 år
Telefonnummer: xxxxxxx
Mejladress: [email protected]
Sysselsättning: Timanställd på Friskis&Svettis, ska plugga engelska till våren
Bostadsort: Jönköping
 
Varför letar du efter kärleken?
Jag är trött på att vara singel och tycker att det skulle vara trevligt att få krypa ner i en uppvärmd säng ibland:)
 
Vad är det du letar efter hos en framtida partner?
HUMOR och egna bestämda mål och åsikter så han inte bara går med mitt "flow". Sen får han gärna ha koll på sin ekonomi och vara spontan coh social. Om han har en del bakom pannbenet så vore det ju ocskå ett plus.
 
Vad gillar du att göra på fritiden?
Gillar att gå på aerobics och andra pass. Min familj och mina vänner är väldigt viktiga för mig och en bra blandning mellan party och hemmakvällar är ett måste.

Haha, jag ska söka till dating in the dark, hoppas jag inte kommer med, men lite coolt att säga att man har sökt iaf:P hahaha!

Update: Det blev error när jag skickade iväg det, orkar inte göra det igen. Kanske lika bra det, de vill nog ha lite mer seriösa svar än mitt:P

Tomtenisse


Tomteparaden:) Min syster som håller på att ätas upp av sin luva:P Skrevkramaren är herren som vänder sig bakåt:)


Sötungen läste en vers:)

Kollade på bilderna från köttfärssåsgörningen opch det ser så oaptitligt ut att jag nog nöjer mig med resultatet!



Det blev lite inköp gjorda idag.
En paket till pappa
En paket till kusin John
En paket till Tuva
Tre paket till mig:) en mascara(define-a-lash från maybelline) och två påsar polly!


Och så en paket var till hundarna, lite orättvis då storlekarna är väldigt olika, men honom kan man ta ifrån benet, henne kan man inte det(då blir dett morr) så hennes måste var rätt litet så det försvinner snabbt:P Han är väldigt rastlös så ett ben håller honom lugn i några timmar:)

Stooort:Diesel
Litet:Dixi

Nu väntar och längtar jag på att Glee ska börja, känns som alla program som jag följer har slutat gå så nu vet jag itne vad jag ska göra med min tid riktigt. Imrogn ska jag hämta Idas Eclipse hos henne så då får jag iaf nånting att göra, weei!

Nu: handtvättshögen som bara växer och växer(jag har hand om ALL tvätt här hemma hos mamma)

PUSS


A6

Ska ju som sagt upp till A6 vid halv 3, har kommit på att min bil nog inte är den bästa för en rullstol så ska byta bil med mormor och morfar. Det är bra på mer än ett sätt, min bil har för tillfället ingen bensin, lampan lyser:P

Skriver en lista med namn på folk som ska ha julklappar och vad de ska få. 16 pers är det att köpa till, grattis till mig att jag står så nära alla mina kusiner(ironi, jag vet, men jag är ju faktiskt himla glad att vi är närmre än de flesta med sina kusiner) Sen så är det ju några vänner, men jag och Stina bestämde att vi ger varandra skidresan, haha. En väldigt dyr julklapp, men det är ju lika för båda iaf:)

Nej, fix och trix!

PUSS


Spotify

Hur får man in en spotifylista på bloggen? Jag har världens bästa lista just nu och känner att jag borde dela med mig:)

Har inte hänt så mkt på jobbet idag men blev överrumplad på Ica när jag var där för att köpa min frysta favorit, Pasta med lax och bladspenat. Har hittat vad jag ska ha och är, iklädd min röda Friskiströja med namnskylt på, påväg till kassan när en dam hoppar ut framför mig
"vet du var ni har de hära....!
"Ehm, jag jobbar inte här"
"Men ojdå, jaha, ja jag såg ju din namnskylt och tänkte inte på att läsa på den"
"Jag ler och svarar nått fint:P"

Går mot kassa och tycker att det var lite kul, blir avbruten av mina tankar när en äldre man tar tag i min arm(!) och säger
" Du, var har ni ert ströbröd?"
"Hmm, eh, jag jobbar inte här trots att det verkar se ut som det, tyvärr"

Springer till kassan och sen vidare upp till trygga Friskis:P
Det blev två stekta ägg till kvällsmat och nu ska jag strax sova så jag orkar shoppa imorgon. Jag och C ska upp till A6 så nu ska vi prova om bilen klarar en rullstol, den är ju inte stor direkt:P

Oh!oh! nu kom det en sån där reklam som jag brukar hata, men han berättade hur man lägger in en link:P
Se upp för en del låtar som bara passar för party:D
Marias lista

PUSS


Katastrof

Ja! Katastrof! Min ögonfransböjare är borta! Har letat överallt, i-landsproblem nr 1 helt klart!

Är inne i sminkfasen efter att ha lagat mat, hade inget bättre för mig så tog kort steg för steg hur jag gör när jag lagar köttfärssås:P Har på tal om ingenting hittat ett stort fel i min spotifylista, efter Sexy Bitch (som jag hoppar runt ihela huset och sjunger med i) så kommer Kiss from a rose med seal, haha, kan det bli en värre krock?! Nu tog jag bort den och istället kommer Happy - Leona Lewis, en förbätring? Knappast!



Nej, dags för mascara på de övre fransarna;) Sen är det nog dags att åka! PUSS


Varför ska alla dö?

Varför dör så många i Desperate nu? vi vet ju itne riktigt vilka som dog, men minst en iaf. Folk vill väll komma ur serien antar jag.

Tomteparaden var jättesöt, fnissade mkt av tiden. En kille var kissnödig och stog med händerna kupade över skrevet mkt av tiden:P Tog massa bilder men man får väll inte lägga upp bilder utan folks tillstånd antar jag så det vågar man väll inte. Men kan klippa ut min lilla skatt så ni får se henne:)

OHHH BTW så har jag Spotify nu, är väll en av de sista men det gick inte att fixa i USA för jag befann mig i fel land sa dom! Tror det kan vara så att jag bara har det till april, har inte riktigt förstått:P

Jobb 15-21.45 imorgon, så otroligt kul att stå i HVA där det händer så mkt(NOT! jag dör av trisstess, men det är ju ett kul jobb mestadels iaf)
Nej här sitter jag och gäspar, borde soova, men jag känner mig själv och jag kommer fastna här ett tag till, men försöka kan man ju!

PUSS


Tomteparad

Ska åka mot Jönköping om 30 minuter för Tuva har tomteparad i skolan vid 18, cutie:) Har packat lite i reklamen av Project Runway så att jag hinner se klart!

Har inte gjort så mkt idag så har inte mkt att skriva:P Har jag sagt att jag äntligen har fått hit min säng som stått i garaget hos mormor och morfar? Tror jag har det och igår tänkte jag slänga ut den extra sängen som alltid stått där inne men så kom jag ju på att den måste vara kvar så Lotta kan sova i mitt rum i jul och i sommar, att jag inte tänkte på det innan:O

Nej, nu måste jag springa runt och fixa lite!
PUSS


Julstök

Idag har varit en slapp dag, and me like. Har kollat på en bil till C och handlat för jag hade i princip ingenting att äta på hela dagen:) Det blev nånting snabbt och enkelt, fryst pizza och julmust:P Men vi köpte såklart andra lite mer nyttiga grejer med.

Vi har börjat rensa ur det lilla mysiga rummet innanför mitt. När jag har rensat klart ska ni få se en bild, jag tapetserade det jättefint när jag var yngre. Har även flyttat och stökat innen på pappas och Cs rum för de ska slå upp väggen där imorgon för att få ihop det med tillbyggnaden. Hittade tre juleskum i en påse i skafferiet, snacka om att jag blev glad, cloettas juleskum är så jävla gott!


Fotade lite julstämmning i köket också:)

Julstjärnan i fönstret:)


Julblomma:D


Satte ihop vår julkyrka, medans jag kämpade med att få dit lampan så fick jag höra historian om när jag och pappa köpte den på B&W när jag var sex år. Vi hade handlat och pappa sa att vi skulle gå och att vi inte skulle ha något mer och att vi inte skulle köpa kyrkan. Där stog jag med kyrkan i famnen och tårarna flödade ner för mina kinder och jag är ju pappas dotter till 100% så han veknade och sa att jag fick köpa den och jag utbrister" Tack gode gud, julen är räddad" Inte direkt så jag pratade när jag var 6 så jag måste ha hört det någon annan stans, men tyckte det var gulligt:)

Ska avsluta med en bild på min lillpojke:)


PUSS


Kolakokning

Partyt igår var väldigt roligt:) Drack öl och Xider med skimmer i så nu skimmrar väll hela magen på mig:P Körde påsen såklart och jag var en av fyra som fiskade upp bottnen och vann, vilket känns idag. För sjutton vad mina ljumskar gör ont! kan inte hoppa in och ur bilen utan att grimasera:P


Ida och Johanna körde hela "baby got back" dansen. Whoop whoop;)


Det roade både mig och Oscar:D

Det blev utgång på Kalrssons och det var bra drag men ändå inte outlidligt mkt folk. Fick smådamp på en kille som dansade bredvid oss som i princip lutade hela sig mot mig hela tiden. Tillslut fick jag nog och vände mig om i äkta bitchstil och "KAN du stå själv eller?" irriterande nog så drygade han tillbaka "Jasså? står du här helt själv?(med en fult flin) gaaah!

Sov på soffan hos John och åkte hem vid 10 för jag hade pappas bil som han behövde vid 11 och det tar ju 45 minuter att åka. Idag har vi kokat kola:D:D Det blev super.
Nu är det OTH på TV och sen blir det GG.

PUSS


Julbord

Sitter här i soffan med en lussebulle och lite julmust:D Lovely<3
Idag har jag slått in paket på morgonen och sen åkte jag, pappa och C på julbord i Toftaholms Herrgård. Väldigt gott och mysigt måste måste jag säga. Nu ska jag alldeles strax åka till Jönköping för att gå på party hos John. Vet inte riktigt var jag ska sova, bilen hamnar ju hos John och sen blir det väll buss till mamma kanske men då måste jag hämta bilen dan efter för att kunna åka till pappa igen, klurigt. Borde faktiskt åka typ nu så, byeee!

PUSS


Elaka små barn

Är nu på plats i huskvarna och engelska skolan har sina idrottslektioner här och barn är så elaka mot varandra! Två killar runt 12 år kommer ut och en av dom säger.
"vänta i 3 sekunder, jag ska bara på toa"
"okej"
Ett gäng med fyra killar kommer ut och en frågar "vad gör du?" till han som sitter och väntar varpå han svarar "jag väntar på Karl"
"Va? brukar ni vara"
"NEEEH!"
"haha, mh jag förstår det"

Alltså Ungen sitter på toa 2 meter därifrån, han hör vad ni säger!
Barn kan vara så elaka!


Bilen Edward(TAX)

I förrgår(?) När jag skulle åka till Stina så hade jag förträngt att det var frost ute så gick glatt ner till min bil och ser den stå där, totalt täckt i frost och glittrar ikapp med Edward:D:D Nästan så jag inte ville skrapa bort det:P Något som inte var lika roligt var att hälften av Edward satt på insidan av rutan!! Inte direkt så att det är enkelt att skrapa insidan av en rutan då den är böjd inåt. Tog ett bra tag för mig att komma iväg och vi tittade på Åreresor. Allt boende är typ för 4+ människor så det kommer ju bli lite dyrare, ingen som vill följa med?
Tog en promenad i de fruktansvärt kalla kvällen och låren hade totalt domnat bort när vi kom hem igen efter en timma? Ingen aning om hur länge vi var ute men vi gick ju en bra bit.

Igår var jag nere på stan och gjorde lite ärenden och sen blev det kladdkakebak och sen jobb på Friskis vid 15 trodde jag men det var vist 15.45 men jag fick börja ändå:) Jobb idag igen 13-19.15. Är nyduschad och packad, för ska dra till pappa och C direkt efter jobbet. Nu ska jag äta en sen frukost och försöka komma ihåg att ta med min matlåda!

PUSSSS


Dagens fotoskörd














Nu ska jag duscha lite snabbt och sen ska jag hem till Stina!

PUSS


december=kallt

Tycker det är lite kul att det blev första december och genast så blev det kallt ute:) Tog trots allt cykeln ner till Friskis och lånade bok nr 2 i twilight(har kommit ungefär 1/3) Kallt var det iaf så jag hade mössa, vantar halsduk, två lager byxor och en tjock tröja under en tjock jacka, blev lite väl varmt ett tag men vad gör det? På väg hem var de flesta vattenpölarna is istället, burr. Idag när jag vaknade så trodde jag att det var snö ute men det visade sig vara en himla massa frost, men vitt och fint är det iaf:D

Ska äta frukost nu tänkte jag, glömde bort det och efter att ha kollat in Kenzas blogg så blir det nog mannagrynsgröt, det är ju trotts allt supergott!

 

PUSS


När jag hör din röst.

Nu tänkte jag göra mig iordning för att åka till biblioteket och leta efter min bok. Enligt nätet så ska det finnas iaf en inne, men det vet man ju inte om det stämmer eller inte:S
Tänkte även ta och träna aerobic vid 16, tänkte först hoppa över det och gå på maries station imorgon men såg på schemat att hon har bytt bort det. Illa! Tänkte cykla ner, om jag orkar?! Gör jag det, usch vad jobbigt, fast ooh vad bra för bpde mig och miljön och plånboken. Ska fundera på det.

Håret ska upp i en tofs, in med linserna och på med träningbrallorna så är jag redo!

PUSS


RSS 2.0