Det är inte sant!

Till att börja med så har jag inget varmvatten! Kan inte diska min snuskiga disk innan ajg reser bort i en vecka(!) kan inte duscha mitt förjävligt smutsiga hår innan jag åker iväg. Vägrar förfrysa hjärnan genom att trotsa kölden och tvätta håret. Sen kan vi lägga på en jävligt svullen halsmandel som gör ont varje gång jag sväljer. Känner hur den åker runt i halsen vid varje sväljning.
Jag står ut, bara den inte får damp på Gran Canaria för har inga försäkringspapper/kort eller nått sånt med mig. Måste seriöst gå till nån läkare när jag kommer hem för mina mandlar har i princip varit svullna sen min körtelfeber i högstadiet och nu är den alltså extra svullen.

Nu kände jag att stämningen i denna blogg sjönk, imorgon när jag vaknar pisssigt tidigt så är jag på topp. Får gå upp extra tidigt och hoppas på varmvatten:D

Packnignen går bra och jag har massvis med plats över och funderar på att byta handbagageväska för behöver inte så stor som jag har nu trots mina 6 par skor:P

Puss


Bad Taste

Jag är klädd. Dressed for success, eller inte!


Finns det någon färg jag inte har på mig? Jag hoppas folk tror att jag har så här mkt rouge annars också...


Mormors gamla spygröna klänning, leopardstrumpbyxor, randiga tåstrumpor och så lite USA på det. Kan itne bli bättre!


Ahh, nice!

Tentan är över. Hur det gick vet jag inte. Jag har verkligen ingen aning, men brukar ju ändå ha ett litet hum med det har jag verkligen inte! Har börjat packa lite smått tills fredag och snart ska jag bege mig mot friskis och lite värdande. Skulle tränat innan men hann inte så det får bli två pass på rad imorbon istället.

När jag kommer hem från Friskis bli det till att svira om och sätta på mig en snorgrön klänning, röda strumpbyxor och en rosa skjorta. Låter det inte fint?! Kvällens tentafest har temat Bad Taste:P Pris till fulaste outfit. I like it, att åka spårvagn in blir dock mindre roligt och dessutom måste jag byta till buss mitt på avenyn:S

Shit vad det blåser ute men nu måste jag gå!



puss


Tjoflöjt!(haha?)

Sitter på bussen. Min första gång på Bus4You och jag säger såhär: Once you go B4Y you never go back(to Swebus). Dock har jag inte fattat hur man fäller sätet bakåt så att fotstödet kommer upp, men jag ska inte ligga ner ändå för ska plugga:)

C körde mig till Jönköping så jag kunde ta bussen därifrån istället för att åka från Vrigstad och byta i Jönnet, snällt:)
Fattar inte hur jag ska lyckas på tentan imorgon, känns lite hopplöst just nu men man får hoppas på det bästa! Om 3 dagar åker jag på semester så inget kan dra ner mig nu:)

Back to business!

puss


Min mage dödar mig!

Kan fan inte stå upprätt längre. Om jag sitter ner eller står framåtböjd så är det uthärdigt men inte annars. Har tom ätit losec mups nu, jag som nästan aldrig käkar piller! Iofs har jag inte sura uppstötningar/halsbränna men har hört att de även hjälper mot magkatarr. Jag har helt andra associationer till losec än halsbränna, jag kopplar det till psykiska problem men måste helt enkelt ändra mina kognitiva scheman utefter min nya info, dvs ackommodation. (haha, detta med ackommodation kommer på min tenta därför jag använder så fula ord!:P)

Åh, shit det känns redan bättre i magen, gud vad skönt! Nu kanske jag kan koncentrera mig igen och plugga det sista idag:)

PUSS


Hoppas på psykiska besvär

Jag har ont i halsen och det är INTE okej! Skulle vara så jävla typiskt om jag blev sjuk lagom till Gran Canaria, det får helt enkelt inte hända! Som rubriken antyder så hoppas jag att halsontet beror på psykiska besvär. Det skulle iaf vara bättre än nått halsrelaterat som halsfluss.

Jag är törstig och vill ha vatten men eftersom någon tycker att vattnet i kranen luktar annorlunda så får man inte dricka det. Jag känner ingen lukt men skulle döda mig själv om jag trotsade detta och drack vattnet och sen ligger och spyr om några timmar. Problemet är att flaskvattnet är slut och det ända som är kvar är Cola, och det vill jag inte ha! Vilka i-lands problem;)

Back till plugg, ciao!



Gaaah, ta mig härifrån!

Har fått tillbaka mina symptom på magkatarr. Eller egentligen är det inte magkatarr det klassas som men det är vad alla tror att det heter så jag säger det. Förra gången kom det också i samband med en tenta så funderar på varför jag blir så uppstressad, det är inte min grej att vara uppstressad! Uppträder sällan uppstressat och känner mig inte superstressad heller om jag inte verkligen känner efter. Det ligger liksom och gnager i bakhuvudet(och tydligen i magen). Jag måste i vilket fall lägga av med detta och take a chill pill!! Så här kan jag inte hålla på inför varje tenta för då kommer jag väll få magsår innan jag är klar.

Igår var jag hemma hos Janina och planerar att hänga lite hos henne i sommar, men det vet hon inte om än. Dom har bastu och jacuzzi i källaren och Janinan kör cab så det är liksom givet. Så udda att vi inte använder vår bastu oftare, vi har ju faktiskt en vi också:P Får se om pappa följer upp förra sommarens planer och köper sig en utomhusjacuzzi också eller hur det blir med den saken.
Ni som känner mig lite bättre och inte fattar vem denna Janina är så träffades vi första gången för 2 veckor sen på friskis värdfest och det sa bara "klick" ni vet. Igår var andra gången vi träffades och vi var hemma hos henne och förade lite innan vi gick till Harrys/Sliver för Swedish Heat. Skratten är täta och det känns som vi kännt varandra i evigheter. Känns väldigt mycket som mitt år i USA där man alltid blev vänner sjukt snabbt. Det är något jag saknar lite i klassen. Finns många jag gillar att umgås med och det finns mycket trevligt folk men än är det ingen som jag bara "wow, vilken person, gud vad vi passar ihop"

Nog med ordbajsande, jag måste fortsätta plugga. Två dagar kvar innan the Big Day!

puss


jahaja

Här sitter jag och pluggar och klockan är över 01.00. Pluggar bäst på natten men måste nog gå och lägga mig nu och verkligen försöka plugga imorgon på dagen. har 36 sidor i Word som ska in i skallen innan onsdag och det går trööööögt!

http://www.youtube.com/watch?v=8lKuAT1chmI&feature=related
Denna är helt sinnessjuk. Tragisk, men ack så kul!

Imorgon blir det träning på förmiddagen. Om jag vågar så blir det skivstång igen, annars slinker jag in på något annat!

puss


American Pancakes

2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 msk socker
1 krm salt
2 1/2 dl mjölk, inte lätttmjölk
2 msk smält smör
1 ägg

Blanda de torra ingredienserna. Blanda sen först i mjölken, sen smöret och sist ägget. Vispa slätt.
Klicka ut ca 1 msk smet i en stekpanna. Man får plats med 3-4 åt gången.
Grädda ca 1-1 1/2 minut tills det blir bubblor på ovansidan och vänd.

GOTT

St Patrick's Day

Åkte iväg och firade åsa på dubliner. Det är ju St pat's day så det var knökat med folk och vi hade jättetrevligt. Massa inside information om Liseberg från Josefine:D Det kommer bli en kul sommar kom vi fram till!

Nu har jag precis diskat, jag brukar få mycket gjort sent på kvällarna, nätterna. Nu det sista har jag varit uppe till 2-3 och fixat och pluggat. Sover såklart längre då för måste få min sömn. Men vet att jag får mer gjort på natten än om jag går upp tidigt på morgonen!

Imorgon bär det av hem till Jönnet ikväll.Ska träffa Janina på lördag och på söndag får C hämta mig och köra hem mig till dom då bilen fortfarande inte är fixad och jag måste ta bussen.

PUSS


Minnen

Jag fick nya Buffé igår och bläddrade i den nu när jag kom hem från skolan. Hittade ett precept på amreikanska pannkakor så det har jag precis ätit nu. Sjukt gott och vilken nostalgi! Åt det varje söndagsmorgon i familjen. fast då med banan pch små chokladbitar i och sirap på:)


Mmmm!

Nu ska jag plugga och sen kanske åka in till stan för att fira Åsa som fyller år idag:D

puss


2 to go!

Nu är det bara ett examinerande seminarium och salstentan kvar. Jag ser ljuset i tunneln!

Idag runt halv 7 kom filippa till mig och jag fixade middag i form av kycklinggryta och rotfrukter i ugn, sen blev det en promenix.
Är dessutom superhappy över att GREYS ANATOMY är tillbaka, mummmaa!

Det är nu bara 7 dagar till kursen är slut och 9 dagar till paradiset:)

Nu är tanken att jag ska börja skriva på förberedelserna inför salstentan.


New

Mina nya jeansshorts:)


Från Cubus 200 spänn!


10 dagar

Det är bara 10 dagar kvar, sen åker jag till Gran Canaria. Satan i gatan vad jag längtar! Dessutom så är det bara 8 dagar kvar, sen är den här pissiga kursen klar! Har fått en gnutta motivation sen jag kom på det här med hur totalt inte alls kul det skulle bli att göra omtenta, men vet ännu inte om det är tillräkligt med motivation eller om den hinner ta slut. Detta med tanke på att jag inte är klar med arbetet som ska in imorgon så pressar några sista droppar av motivation här hemma nu!:P

Har varit och tränat idag och skulle ju gå dit. Jag börjar traska och tanken är att försöka följa spårvagnsrälsen, men det går sådär då det är hela tre tunnlar på vägen dit och jag inte kunde gå där, varken bredvid eller över! Så hamnade på lite villovägar och tillslut fann jag mig själv på en spårvagnshållplats en hållplats från dit jag var på väg. Så jag gick iaf 2 hållplatser:P När jag väl kommer fram med lite hjälp av la spårvagn så är mitt pass inställt(!) såklart, istället var det ett spin/bas. Tvekade som sjutton men went for it och det var helt okej! svettigt som det ska vara. Höll på att skrika högt några gånger under stretchen för jag fick kramp i varenda muskel jag skulle sträcka ut! Blir så trött på detta, har kramp i åtminstonde en muskel varje dag! Har fått lära mig att det kan bero på vätskebrist, och jag dricker ju skitdåligt så ska testa att dricka flera liter och se:P



Vågade inte försöka gå igen på vägen hem eftersom det var mörkt och det inte är guds bästa kvarter, försöker igen imorgon då jag ska värda tänkte jaaag!

Nej nu ska jag dricka ett glas cola(jag som typ aldrig dricker läsk är så värd det!) och sätta igång och skriva skiten!

Om 8 dagar är jag(förhoppningsvis)fri

puss


Lärteori efter lärteori

Det är vad som snurrar i min hjärna för tillfället. Tror jag svettas teorier snart! Jobbar på med grupparbetet och det individuella måste göras klart idag för det är seminarie på det imorgon!

Tänkte ta en paus nu och åka och träna snart. Måste bara kolla upp ett pass, tänkte gå i kortedala och lista ut hur man tar sig det genom att gå istället för att slappa på spårvagnen. shit, måste ju ringa verkstaden med, måste lämna in bilen snart alltså. Den har antändningsproblem så motorlampan blinkar. Känns stabilt!

ciaoooo


I'm back!

Lördagen var väldigt rolig! Lotta med sin Tim, Anna och hennes Jonathan, Sara1, Sara2 och Filippa. det var lite trångt i soffan framför Melodifestivalen men det gick det med:) Jag hejade på Danny och hade Saade som två. Jag menar bra låt som helhet men herregud vilken dålig låttext. Känns som en låt som skulle varit med i lilla melodifestivalen "I will be popular"?!

Alla utan jag filippa och Sara gick till Sticky Fingers men deet är itne riktigt my cup of tea så vi gick till Push, av alla ställen. Pippa kommer ju in gratis och det gav hon bort till mig, så det var helt klart en avgörande faktor! Men vi hade faktiskt väldigt kul!

Gårdagen var inte så kul och jag höll mig i sängen i princip hela dagen, trött som få och allmänt väldigt seg!

Idag var det skola igen och så grupparbete och jag råknar ner dagarna tills denna kursen är slut. Motivationen är fortfarande på noll och jag har mer eller mindre siktet inställt på ett feting U på salstentan men det slog mig precis att då måste jag ju hålla på med det här igen sen inför omtentan?! OMG jag dör!

Efter skolan mötte jag mitt hjärta Johanna och åt alldeles för mkt sushi. Brukar alltid tycka att jag vill ha mer, så drog till med 12 jäkla bitar, hade sushi upp i halva halsen i flera timmar!


Dags att gå till salongen och fixa brynen? Tyvärr så prioriterar jag rätt och lägger pengar på annat!
(oj, jag shoppade ett par jeansshort idag:O)

Nu ska jag iaf snart äta min goda lax med potatis, broccoli och sååås!

puss


Shaker

Ibland är det bra med en shaker, som när man ska blanda drinkar. Tror ni att jag äger någon shaker? Svar nej!
Så i brist på annat:

Vodka, Baileys och mjölk!


Ursäkta den fula minen, men orkade inte ta om:P Det blev iaf gott:)

Nu har jag snart sällskap!

puss


Melodifestivalfinalsparty

Har itne pluggat så mycket. Har knappt läst någon litteratur och börjar seriöst få panik inför salstentan eftersom jag inte kan något. Återigen så gör den känsla min handlingsförlamad och istället för att börja hårdplugga så skjuter jag på det!

Ikväll kommer min lägenhet att fyllas av härliga människor. Tror vi blir runt 10 pers så det kommer bli trångt om sittplatser, men vem har dött av att hänga i min säng, eller i värsta fall på golvet?

Tog en titt på mitt hår precis, och kom fram till att svallet behöver klippas!

Svalleli-svall, längre än vad som fick plats på bilden.

Nu är det dags för mig att fixa och trixa med kvällens look, och efter det ska jag fan ta tag i mitt plugg tills besöket kommer!

puss


orörlig_flikka88

Jag behövde inte ens ta mig ur sängen för att känna att jag hade en fet träningvärk! Framsida lår, baksida lår, rumpa, skulderblad, triceps och ländryggen. Känns inte så troligt att jag kommer ha klackar på mig ikväll:P

Dagens planer är att plugga, lyssna på Tove Styrkes platta som alla pratar om, gå till systemet och köpa vodka, tänkte blanda lite drinkar ikväll! sen måste jag dammsuga upptäckte jag igårkväll när jag gick runt barfota här inne:)


Igår när jag kladdade på en ansiktsmask:D

puss


Kom igen nu HV!

Oj vad det inte går bra nu, kom igen HV det är inte dags att svika nu!

Har precis kommit hem från Friskis. Var på mitt första skivstångspass. Shit pommesfrites vad slut jag är i benen nu. Hade problem med att gå till spårvagnen för mina ben skakade nått sjukt, haha! Tror att jag kommer ha träningsvärk i ben och armar så det räcker och blir över imorgon. Känns lite som det är bra att jag har flyttat hit för jag testar lite nya grejer. I Jönköping gick jag alltid på samma pass. Varför testa något nytt när det jag har är sjukt bra, lite den inställningen:P

Har funderat på om jag inte ska göra så att jag ska gå på olika sorters pass varje vecka.
-Ett skivstångspass för kände hur bra det var för mina axlar som får fnatt ibland
-Ett medel/pulspass för lite kondition
-Ett spinpass för fettförbränning och kondition, fast FAN vad det är jobbigt, pallar jag?
-Ett aerobic/step/danspass för att det är så jäkla kul!

Nu är det dags att slänga sig ner på mattan här hemma och köra lite styrka och sen är det duschen!

puss


Vuxenpoäng?

Snön yr ner utanför, gud så trevligt, precis vad jag önskade mig! men det är nästan +3 ute så tror inte det lägger sig:)

Jag sitter här med lite papper från banken. Det handlar om återköp av aktier och säljrätter. Jag såg ut som ett frågetecken när jag läste detta så var tvungen att ringa pappa och fråga vad jag skulle göra:P Kanske dags att växa upp och kunna hantera sina egna aktier? Nu sitter jag iaf och ska sälja mina säljrätter. Beroende av hur många säljrätter man har så kan kan man sälja ett visst antal aktier utan en avgift som kallas courtage. Så folk kan köpa mina säljrätter för att sedan kunna sälja sina aktier. Hänger ni med? Säkert flera av er som redan kunde allt det här som var smarta och gick kursen i aktiekunskap i gymnasiet!


Det ser väll kul ut?

Har precis diskat och nu ska jag plugga innan det blir träning i eftermiddag!

puss


Beslutsångest...big time!

Sitter och tittat på mitt schema för sommaren. Jag jobbar i 12 veckor, av dom 12 veckorna så jobbar jag 12 helger. Jag kommer jobba 474 timmar om jag inte får ledigt vecka 28, vilket jag hoppas. detta innebär dock att jag kommer tjäna runt 50.000:P Men jag som så hade sett fram emot att leva västkustliv i sommar. Det kan jag fortfarande göra tisdag och onsdag, men vilka av mina vänner är lediga då? Jag chansar på inga, för dom kommer göra allt roligt på helgerna, utan mig, buhuuu! Iofs så åker de flesta av mina vänner hem över sommaren så de jag kommer umgås med är ju andra Lisebergare som antagligen jobbar rätt likt mig. GAH! Känns som jag inte kan ångra mig nu och skita i jobbet, för om jag gör det så kommer jag ångra mig igen.

Måste iaf ha en veckas semester, i need it!

Vin

Anna, jag vill dricka vin med dig meeeed! Kom hem till Göteborg snabbt:)
Vad kul det ska bli att vi ska bo i samma stad!


Sovmorgon

Det enda jag kände när klockan ringde i morse var "skjut mig!" Så jag tog sovmorgon:D
Måste strax åka till skolan ändå dock för har seminarie vid 13. Har helt tappat motivation för plugget så nu ska jag bara klara mig genom denna kursen, har inga som helst planer på att satsa på VG.

Nej det är väll dags att dra sig. Taggar träning ikväll!

ciao


Längtan

Jag längtar.
Jag längtar efter någon att älska, och som älskar mig.
Jag längtar efter att få min examen, och att känna "vad rätt jag har valt!" när jag väl når dit.
Jag längtar efter att flytta till min drömlägenhet.
Jag längtar efter ett roligt och utvecklande jobb.
Jag längtar efter den obeskrivliga lyckan vid ett positivt graviditetstest.
Jag längtar efter en växande mage och de första sparkarna.
Jag längtar efter en familj som inte är perfekt, men som är perfekt för mig.
Jag längtar efter att åldras med mitt livs kärlek.

Jag vägrar sänka mina krav.

blodsugare

en liten kortis i skolan idag igen, sen vidare till blodsugarna så nu är jag några dl lättare. Mitt blodvärde låg på 149 idag, förra gången var det 151:O typ ingen skillnad och väldigt högt. Innan vi fick reda på vilket värde jag hade så råkade jag berätta att jag bara åt typ 3 järntabletter efter förra gången och det var ju inte alls bra för unga kvinnor som jag som ska ha barn i framtiden men hon lugnade ner sig när hon såg mitt värde:P

Snö har vi fått också och jag var lika positiv och naiv som många andra och traskade iväg i converse och tunnare jacka, smart!

Nu ska jag plugga hårt och intensivt innan jag ska till Friskis för att värda, litteraturseminarie imorgon, soooom jag längtar?!


ajaj!

puss


Möte och jobb

Idag har jag hunnit med en hel del!

  • Skolan 10-12
  • Hem och laga mat och få besök av Jonatan från Jönnet som ska hämta sin fästman Kalle som varit på kurs. Jag gillar kurser, för då kommer dom till mig:P
  • Ett samtal från Liseberg där jag får höra att de verkligen gillade mig under intervjuerna och att jag "har en given plats på attraktionsavdelningen i sommar" mmm, ljuva ord!
  • Sen vidare till Friskis för ett möte med de andra entrévärdarna i Kortedala
  • Hem och kollar närmare på mitt schema för sommaren och ser att jag jobbar VARJE fre-sön heeela sommaren, för att inte tala om 11-22 på midsommarafton, plus min födelsedag men jag ska inte klaga:)

Nu ska jag strax gå och sova och sen upp imorgon för föreläsning och en tripp för att ge bort lite blod. måste erkänna att jag är lite nervös eftersom det inte är min första gång längre och jag har fått för mig att de inte kommer vara lika försiktiga denna gången:P


Totalomvändning

Min lugna kväll med Top Model och en dusch byttes helt plötsligt ut mot lite 25-årsfirande hos Jonas. Vi bodde tillsammans i Åre och han visar sig bo på min våning, snacka om att jag aldrig ser mina grannar. De chansade på att jag var jag och att jag bodde här och plingade på när jag var i duschen och ett mobilsamtal senare går jag några dörrar bort för lite öldrickande, bullätande mm.

Vad lär vi oss av detta? Spontant är bra!


Elakt Swebus

Måste säga att det är lite elakt av Swebus att de stannar vid flygplatsen på vägen. När man ser alla männsikor med resväskor vill man ju bara gå av bussen och ta första bästa flyg!

Får trösta mig med att den 25e är det min tur!!


Gungeligung!

När jag ätit min supergoda lunch hos mormor och morfar så gav jag mig ut på en kort promenad i solen. Hamnade tillslut på en lekplats där jag satte mig och gungade. Shit vilken vårkänsla jag fick. Snacka om att det är underskattat att gunga! Måste leta upp en lekplats i götet snart:)
När jag gungat en liten stund så kommer det två små barn som med största ögonen ever glor på mig, haha! dom undrade nog vad en så gammal tjej som jag gjorde där.

Nu sitter jag på bussen tillbaka hem och mår lite halvt illa. Brukar inte bli åksjuk så vet inte vad det beror på. Det är dock sjukt instängd luft här inne och någon luktar äckligt rengöringsmedel. Har ju alltid varit lite känslig för lukter och det vimlar av dom här så det kanske beror på det.

En ny bussbild:

"jag-försöker-titta-drömskt-ut-genom-fönstret"

Nu är vi i Ulricehamn, vi är alltså snart halvvägs!

puss


in the club

Gillar dannsy bidrag måste jag säga. Ingen typisk schlager och så lite snygg dans på scenen så är jag fast:)

Nu sitter jag ensam hemma här hos min mamma och ska plugga lite innan morfar kommer och hämtar mig för lunch. Tänkte gå dit först men kom på att jag har resväskor med mig eftersom jag har alla(jag har en jäkla massa resväskor har jag märkt. Blev så när jag ville skicka hem väskor fulla med saker från USA när jag hade besök. En ny väska varje gång:P) resväskor här i Jönnet. Åker inte hem hit nån mer gång innan Gran Canaria så de måste ju med nu. Har tre väskor som jag köpte tillsammans i tre olika storlekar. En stor, en kabinväska och så en mitt i mellan storlek. Tog mellanväskan och lilla kabinväskan eftersom det bara är en vecka men så frågade jag mamma "hmm, tror du att dom här räcker?!" mamma: "?!? om dom räcker? herregud maria, det är en vecka..."

Men det är ju inte kul att resa om man inte får ha med sig allt man vill:P

Usch, jag blir helt överväldigad av allt jag måste göra i skolan nu. Jag har en tendens att bli handlingsförlamad när jag känner att det är för mycket plugg, och det hjälper ju inte direkt!
Önskar att Liseberg kunde höra av sig snart så man vet om man har jobb i sommar eller inte!

back to business!
puss


Soligt:)

Åh vad underbart det är med solen ute, kan det bli bättre?

Festen igår var verkligen underbart kul! Tävlingar, mat och partyparty:D Min nykomling Angelica, nykomlingen Janina och rutinerade Elin och jag gick till Sliver/Harrys när festen tog slut på Friskis och dansade loss totalt! Underbara tjejer. Så kul att man genom friskis träffar så mycket nya människor som man kanske inte hade träffat annars. Lite tråkigt på det sättet att jag inte bor i Jönköping längre så man kan ses på fritiden!

Bilderna på mig från igår är verkligen inte vackra men dom åker upp ändå:P


En av deltävlingarna. Varje lag skulle lyckas med så många Crazy Cards som möjligt. (det står typ huvud mot arm, näsa mot näsa, vad mot knä mm på korten och så fort ett kort åker i backen så har man misslyckats)


Här klämms det kort för fulla muggar!


Elin, Janina och Angelica!


Janina, Angelica och jag!


Janina, Jens, Oscar och Elin:) The Dance Crew!


Hahaha!


Snett blev det och jag ser psykiskt störd ut. Som det ska vara helt enketl!


Oscar och Elin gav sig in i dimman!

Nu ska jag gå bort till moster och intervjua henne om hennes kompetens! oh yes!

PUSS


Värdfeeeeest!

Ikväll är det värdfest på Friskis&Svettis Jönköping, och jag är bjuden!! Wohoo!
Först är det föreläsning med HV71s fystränare Magnus Carlsson, sen ska jag få inspirerande träning i form av Dans Fuego. En del andra ska istället gå på Intervall Flex. Sen är det all-in som gäller!

Ska bli så kul att ha Angelica, som är ny receptionsvärd med mig, en av mina top friends:D

Ska ha världens kortaste klänning på mig så ska ta mina största trosor, haha!
Har tom rakat benen och målat tånaglarna rosa, det ni;)

Jag är en jäkligt stor tidsoptimist så ska planera att åka snart så kanske jag bara kommer lite för sent:P

puss


Fredagsmys<3

Det är mysigt att vara hemma hos mammut och systeryster:) Har varit en sväng på högskolan för att låna en bok över helgen. Upptäckte att jag hade fel upplaga:P Sen gick jag in på hm för att byta mina jeans, men råkade behålla dom, och köpa ett par till jeans...och ett långt linne....och en shortsdress. Oopss! Jeansen var så snygga, linnet ska jag ha som klänning på Gran Canaria och shortsdressen var så söt att jag inte kunde lämna kvar den. Märker små symptom på att jag är tillbaka i shopaholic beroendet, men lovar min ekonomi att inte trilla dit:P

Tänkte fota det nya sen, men nu är det fredagsmys som gäller. Ost och kex, mango och päron och så lite Let's Dance på det!

PUSS


stress

Vi började precis moment 3 i kursen "lärande och kopetensutveckling" och det håller på i 2,5 veckor ungefär och det är sjukt  vad grejer de har tryckt in på den korta tiden.
Det är en rätt omfattande individuell uppgift där vi ska göra en ingående intervju med någon vi känner om deras kompetensutveckling hittills i livet. Sen en gruppuppgift som vi ska skriva en 4-6 sidig rapport om. sen ett litteraturseminarium OCH en salstenta! Gah! Längtar till ekonomin nu. Nått som man itne kan tolka och tänka kritiskt runt. antingen så är det rätt eller fel, wihoo!

Nu ska jag göra mig iordning och på nått sätt ta mig ner till biblioteket. Har glömt bort hur man kommer till ställen utan bil!

puss


Dagens svett är utsvettad

Det blev lite stressigt där på slutet då moste kom och hämtade mig men vi hann i tid iaf. Mina bxor var sjukt sköna att träna i men måste säga att jag itne kände mig helt bekväm där jag hoppade runt i tajta brallor och en rätt otränad kropp. Hmm, ska slutat mumsa på skit så blir det nog bra det med.

Nu sitter jag här på mammas lilla röda lap-top då det trådlösa inte funkar så bra, eftersom det inte funkar alls faktiskt. Hur najs är det itne att komma hem till en stor lasagne?!

Jag sov så jävla kasst inatt så skulle med glädja stänga igen de små blå redan nu men då kommer jag väll vakna vid 5 imorgon! Imorgon ska jag träna igen, oh phew, kom på nu att det ju ska tränas på lördag med eftersom vi ska ha pass innan festen på friskis, och sen måste jag gå på Johns puls på söndag och hans aerobic/dans på måndag för det har jag aldrig gått på. Hmm 5 dagar i rad är nog inte riktigt nått jag borde göra nu. Hoppar över imorgon. Bra resonerat Maria!

puss och godnatt!


I'm on a bus!

Bilen strejkar. Hann precis komma till Göteborg förra gången jag åkte tillbaka innan en lampa började lysa och talade om att jag hade feltändningar och kunde skada min katalysator. har itne orkat ringa verkstaden än så fick ta bussen till Jönköping den här gången:) Rätt så trevligt att bara sitta och slippa köra och istället surfa runt på Facebook och lyssna på spotify. Ja, när såotify funakr då vill säga. Dåligt nät så kopplas ner med jämna mellanrum!

När jag kommer hem blir jag upphämtad av moster och så ska jag gå på hennes pass i huskvarna kl 17. Tajt schema men vill inte missa träningen i mina nya träningsbyxor:D


Hihi, busschauffören gick runt i bussen och kollade så man hade bälte på sig. Jag kände mig som en 5-årig flicka all over again!

Tjoflöjt!


Snyggt? Ja snyggt!

Jag mixtrade lite själv och lyckades få in de fina blommorna i bakgrunden men längre än så kom jag inte utan Karins hjälp:)

Hon är en ängel!


Jag kommer

Har aldrig haft Veronica Maggio som nån favorit men nya låten är iaf lätt att komma ihåg, då det itne är så många ord:P

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka


För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller


Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag


För,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller


Oooooooh
Jag tror att jag faller, jag faller

Jag faller
Jag faller

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer)
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Jag kommer, baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller


Jobbar på ny header

Måste verkligen byta header, ser inte alls ut som den bilden längre, var typ över ett år sen?! Ska pressa min duktiga kusin att göra en ny:)


2 mars

Den 2a mars, shit vad tiden går fort! Om 23 dagar åker jag till solen, skulle köpa en ny sommarklänning idag men efter att ha provat tjugoelvatusen jeans orkade jag inte prova mer. Blev iaf ett par ljusa jeans nu till våren. Efter att ha provat dem hemma igen så känns det som ena låret är mycekt tajtare än det andra, känns helskumt varje steg man tar så får nog byta dom imorgon!

Köpte också mina efterlängtade träningsbyxor och kännsde mig så fjantig då jag stod och valde mellan två nästa precis likadana byxor från samma märke och valde de som var dyrare bara för de var snyggare, haha!

Det snyggaste måste vara mina strumpor med ankor på!

kisses!


Hej på er (tänk: comhem-reklamen)

Jag jobbar på med min tenta. Måste säga att det har släppt sen igår. tror fortfarande att jag kommer sitta in i det sista men jag har iaf kommit en bit på vägen. Dagens hatade ord: Diskurs. Finns det ett mer luddigt ord? Typiskt att det ska vara med i hemtentan!

Igår på kvällen ringde min söta lilla mormor till mig och bad mig söka på lite rejer till deras korsord(dom är la för söta!) och jag väntade på att bli grattad för mormor brukar vara en av få som kommer ihåg det, men hon sa ingenting förens tillslut:" har du kollat posten idag?! vilket jag inte hade, jag menar jag har typ inte lämnat lägenheten på ett bra tag:P Så jag går ner med henne i luren och hittar ett brev och ett vykort. I brevet låg det ett kort och 100 spänn med orden"Grattis på namnsdagen. en liten peng så du kan köpa en bakelse och fira. Kram mormor och morfar"

Åh, jag blir helt rörd. Jag tvivlar inte det minsta på att jag kan ha världens bästa mormor och morfar:)
Sen vidare till vykortet som var från Cs föräldrar. C är alltså min pappas fru som har tillhört min familj i måååånga år! Tror dom gifte sig när jag var 7? Klart att vi har haft våra perioder med "du är inte min mamma och kan inte bestämma över mig!" och liknande men ser henne som en självklar del av min familj och älskar henne:) Hennes föräldrar är supersöta och jag bodde ensam en natt hos dom strax utanför Stockholm förra hösten och dom blir så glada när vi hörs av. Måste komma ihåg att ringa och tacka för kortet imorgon:)

nej, nu måste jag tillbaka till min text! Funderar på att ta en glass, hmm, den tål att tänkas på:)


en någorlunda normal(?haha) bild från min nya favorit, min webcamera!
Tänk om man verkligen bara hade haft ett öga, då hade man bara behövt ett glas i glasögonen!
puss


RSS 2.0