Halloween!

Jag ska på Halloweenparty ikväll! Jag är taggad!

PUSS


Ohh så hett!

Jag sitter här i min fina pyamas från Victorias Secret och ska strax dra på mig en mössa och en jacka och sen åka till OnOff. Har ingen ork att göra mig iordning:P En sväng in på systemet med om de mot förmodan har öppet?!

PUSS


Gimmie moooore...

Jag började med att åka till C och lämna en blomma från mamma, mig och Tuva. En jättefin orkideé, lite lilaflammig sådär:)
Sen fick jag racea ner till stan för att hinna till bernards och Johanna som satt där i ett hörn och väntade. Lika trevligt som alltid att träffas och det gör vi snart igen, på måndag till och med! Pojkvännen kom och de ser ju fortfarande nykära ut, efter 1,5 år!
Hämtade en bok på biblioteket som jag har stått i kö för och nu ska ajg klaga lite! Fick ett bibliotekskort när jag var 8 år, alltså 13 år sedan och det har tappat sin framsida coh sträckkoden funkar hälften av gångerna, och så måste jag betala för ett nytt! Vad är det för skit? Sen så fick jag ju även betala 10 spänn för att jag bokade boken! Inte några stora summor direkt, men grrr...

Träning, usch! Nu ska jag lägga mig i soffan och inte träna förens på tisdag!
Om en timma blir det Idol såklart:D
Imrgon är det Halloweenfest hos Kalle och Jonatan i Huskvarna. Har ingen vidare energi så det blir förra årets utklädnad. En nyckepiga:P

PUSS


S.O.S. GUTE

Ikväll sitter jag helt klart bänkad framför tvn kl 20.00 och sos gute. Det är ju så gulligt med gotländska och så är jag ju helt inne i sjukhusgrejer för tillfället:)
Idag gick jag och Tuva på bio vid 13, Ice Age 3 stod på schemat och den var ju lika kul som de andra två:p Lite grejer då och då som barnen inte förstod som jag antar var riktat till alla föräldrar!

Vid 16.30 var det dax att värda på Johns puls i Huskvarna och HELVETE! vad mina muskler skrek och inte ville vara med! Snygg sal dock, med kristallkronan i taket och att gymmet kan se rakt ner i salen, snacka om att man tog i dubbelt så hårt! Jag fasar inför morgondagen:S 4 hårda pass 4 dagar i rad är inget som min numera otränade kropp klarar av har jag upptäckt men what to do? jag får väll sätta mig i ett hörn om jag inte orkar mer:P

Imorgon ska jag träffa Johanna vid 2 och sås ka vi fika, läängtar! Har inte träffat henne "på riktgit" sen jag åkte(hon var ju med på min överraskningsfest men det var inga djupa samtal direkt)<3<3


Mitt "nya" hår;)

PUSS


Brunett!

Ja...jag bestämde mig för att bli brunett:) Hade med mig en färg hem från USA, en som skulle bli ljusbrun. det blev inte så ljusbrunt! Jag är helnöjd med färgen, det är itne det, men varför blir det aldrig ens i närheten av färgen på paketet??


Här ser ni mig iklädd de otroligt heta och opedofiliga plasthandskarna!


Färgen är i och det ser fruktansvärt mörkt ut!


Hårfärgen jag använde nu täckte inte riktigt över det blonda som det gjorde förra gången jag färgade. Rätt så ljusa slingor kvar, men det gör väll att håret ser livfullt ut eller hur är det?:D


Såhär blev det! Men märker nu när det börjar torka lite att det inte blir så mörkt som på bilden. Får lägga in en ny imorgon när det är tort!

Nu ska jag sooova!

PUSS


Lika barn leka bäst?

Såg den här underbara videon. En hund och en orangutang som är bästa vänner:)


Mamma?

Har precis varit med Tuva hos tandläkaren, sånt man får göra när man är arbetslös och inte har något bättre för sig:) Blev kallad "mamma" av tandläkaren flera gånger och orkade inte göra något åt det så jag höll tyst, men tillslut fick Tuva nog och sa "Nej, hon är Mia, inte mamma!" Sötunge!

Nu har jag tänkt göra negerbollar(är det så man inte får säga? För mig kommer det alltid heta så!) och 17.00 blir det till att gå på Maries stationspass.

PUSS


TIAlott

Sitter och skrapar min lott:) Självklart skrapar jag med en amerikansk 25centare!

Vad tror ni? kommer jag vina något? Kan ju hoppas på dom där 10.000 eller stjärnorna...10 kronor iaf kanske?


Wiho, 10 kronor! jag är rik!! Jag låtsas inte om att jag la ut 10 spänn för att få lotten:P

Nu kom pappa, PUSS


Trevlig kväll:)

En lugn dag på Friskis, fick tom sluta 15 min för tidigt, melike! Hämtade mina 60 kronor uppe hos John med, det kändes trevligt:D haha

Sen bar det av till Stina för middag. Hon bjöd på kyckling, potatis och morötter i ugn, lite grönsaker och vitlökssås, så gott:) Vilken lyx eller hur?

Värdinnan<3


Mmmm:)

Sen tog vi en promenad i friadalen och jag inhandlade en tia-lott för en 1/6 av pengarna som jag vann. Nu hoppas jag bara att jag vinner några miljoner på den med.

Jag var typ tvungen att ta en bild i hissen:P Hissar är som gjorda för det;)

Stina sa att de frågat henne på hennes jobb om hon hade några vänner som sökte jobb så nu ska hon säga till dem att jag är intresserad så får vi se hur det blir, det vore ju bra att bara vara timanställd. Vi kom också fram till att vi absolut vill åka på skidsemester tillsammans, så nu ska vi undersöka vart vi vill. Sverige eller alperna, när och hur länge!

PUSS


Ojojoj

Min kusiner i Gbg verkar väldigt upprörda över att jag sågade Von Hoffstens:P tre kommentarer, antar att det är en från varje lindbergare, men eftersom den sista var anonym(men samma ip adress, haha) så vet jag inte riktigt. Jag står iaf fast vid vad jag tycker då det lät förjävligt när dom sjöng. Har inget emot saxofonisten men de borde nog byta sångare!

Var inne på kensas blogg och så en video om en tjej som tagit en influensaspruta och som nu inte kan gå normalt framåt och som inte kan prata normalt. Om hon springer så är det som vanligt och hon kan även prata, och när hon går baklänges så funkar allt också. Helmysko och rätt så skrämmande i dessa spruttider.

Har ritat lite på en tunika/klänning som jag har tänkt sy. Hittade inget bra tyg hemma bara så måste inhandla nått snyggt först

Dax för en snabb dusch och iordningfixning;)

Cheers


Jag diggar dagens frukost:)

En cornflakeskaka:P Men jag ska ta mig ut till köket nu och äta nått riktigt, I promise!

Ska städa rummet och sen packa ner lite saker från USA i mina flyttahemifrån-lådor. Har bland annat världens snyggaste slickepott och visp, dom är rosa:D

När jag är klar med detta så ska jag ta mig upp till övervåningen, säga hej till symaksinen som jag saknat<3 och sy ihop något tänkte jag. Ni kanske får se resultatet. Det beror på om det blir bra eller inte, om det blir riktigt kasst så får ni nog också se det:P haha

PUSS


Cornflakeskakor

Maria lindberg har precis bakat cornflakeskakor, mumma! Smeten var god iaf, nu väntar jag på att de ska stelna lite:D

Här puttara det i grytan:)


Det färdiga resultatet:!

Dagen har bestått av att hämta en mobil hos John som dumpades hos Johannas syster soms ska ta med den till henne i Gbg när hon nu tappade sin egna i badkaret(med vatten i, oh yes) Sen hälsade jag på C och sen hem en snabbis bara för att åka och handla ingredienser till mitt bak:)
Love Actually började precis så nu ska jag parkera rumpan i soffan.

PUSS


60 min+

En hel timma extra idag alltså, men jag vet ändå inte riktigt vad klockan är. Men datorer ändrar sig automatiskt väll så isf är den snart 12:)
Funderade ett tag på att åka till Friskis och gymma en timma eller två, men jag la ner dom tankarna lite snabbt. Tänkte att jag tränar imorgon istället(men det hinner jag inte, men det har jag glömt bort:P) smart va?

Imorgon ska jag hem till Stina strax efter 18 och så ska min älskling överraska mig med en god middag. Eller, inte överraska på det sättet, överraskningen är att jag inte har nån aning om vad vi ska äta:D Så skönt att hon bor kvar i min stad iaf. Min äldsta vän och den jag litar allra mest på. Vi har inga gemensamma vänner så jag vet att allt stannar hos henne, haha! Kom på att det är dax att boka skidresa snart med så ska ta reda på om hon vill följa med mig uppåt landet i vinter. Har alltid åkt med varandras familjer men det är väll dax att vi drar iväg själva när våra familjesituationer ser ut som de gör.

Jag har förresten lagt till en till punkt på min "att göra-lista" Måste ringa till Telias support och få dem att hjälpa mig att få ut min lap-top på nätet också, inte så kul att skriva inlägg utan bilder!
Nope, dax för en dusch och sen ska jag ringa och väcka kusinen om han inte har pallrat sig upp än!

PUSS


HAHAHAHAHA!

Kollar ju på körslaget och jag hoppas verkligen af ugglas eller dansbandssnubben åker ut, men det var inte det jag skulle skriva:P Slog över till dansbanskampen i reklamen och HERREGUD! Det var det värsta jag hört! Von Hoffstens suger! Sjöng "Just Nu" av Tomas Ledin och ja, no comment;)

Sen så fick jag ett mms av john, en hel video av när Måns Zelmerlöw uppträder. Fy vad avis jag blev! Jag har ju till och med ätit middag med allas vår Månsan, det ni:D

Nej nu börjar det igen!

PUSS


There's something bout' the way you do the things you do..

Det är verkligen dax att flytta. Jag har haft en väldigt trevlig dag med min lilla mamma, så det är inte just det som är problemet. Problemet är att jag behöver späda ut mina vänner med lite nya bekantskaper. Jag är uttråkad! Alla som jag vill ringa och sedan möta 20 min senare bor alldeles för långt bort nu för tiden, och de som finns kvar är alla upptagna på sina egna håll ikväll. Inte annat än att man känner sig lite ensam här i världen:P

Har precis kollat in all möjlig statistik. Utbildningar i massor och även kikat på lägenheter. Jag vet ju vilken lägenhet jag vill ha men kan vara så att det är aaaaningen för hög hyra. utan "plötsligt händer det - Triss" (som jag väldigt inte ofta köper:P kanske borde gå en svenskakurs?) så är det rätt kört. Utbildningarna klarar jag med nöd och näppe så det blir nog till att göra högskoleprovet och få upp mitt 1.2 till något betydligt högre för att vara på den säkra sidan. Men hur ska det gå till? Har inte ens koll hur man räknar ut procent längre, inte ens om jag får en miniräknare:O!



Iaf så är jag lite glad ändå trots allt. Nr 1 är att jag ska åka till Halmstad oh träffa Emma inom två veckor, lite osäkert på datumen! Åh vad kul det ska bli:D
Nr 2 är att Carro kommer hem från USA innan jul(minus på det är ju att hon bor i Sthlm) men det fixar vi ju lätt. Vad ska jag med min bil till om inte att köra den?



one down, two to go

Hade tre "uppgifter" sen i fredags
-Hitta min nya i-Pod som jag inte hittat sen jag kom hem från USA
-Hitta alla mina kort, tex patientkortet, friskiskortet mm som jag la "på ett bra ställe" innan jag åkte, frågan är bara var?!
-Fylla på luft i mina vinterdäck som är lite sladdriga:)

Jag har nu klarat av punkt nummer 1 så jag har kommit en liten bit på vägen iaf:D

Igår när jag var på friskis så fick jag vara med på deras veckovadslagning om vem som åker ut ur idol. Slog sås satans bra med tärningen så jag fick välja först och tog såklart Nicklas, och han åkte ju ut!! Så nu är jag 60 kr rikare! Dock så sjöng han faktiskt riktigt bra igår, men han är kass i vanliga fall:P

Idag har jag gjort sånna där bra grejer som tvätta, åka med mammsen och handla på Bikupan, bakat bröd och packat om i garderoben så jag får inte lite mer kläder. Kvällen bjuder inte på så mkt, ska köra John plus sällskap till Jönköpingsgalan och sen inta soffan för lite körslaget. Kanske kan slå vad med mamma om vem som åker ut nu när jag verkar vara bra på det!

PUSSS


wow, pengar!

Ska slänga i mig en snabb frukost, för jag ska jobba på friskis vid 12. Alltså jobba på riktigt denna gången, med lön:P Kommer inte bli så mkt för jag ska bara stå där i 2,5h men jag bryter tränden med att jag bara gör av med pengar och att inga nya kommer in:P

Gårdagens tankar finns kvar även idag så vi får se om jag kommer fram till något:)

PUSS


Russian Roulette

Gillar Rihannas nya låt Russian Roulette, och jag gillar henne! Damn Chris Brown, jag gillade ju honom också men dissar hans musik av princip nu! Hoppas innerligt att jag drar om någon slår mig men men kan ju aldrig veta vad kärlek gör med hjärnan!
Måste bara säga att rysk roulette är totalt jävla stört, men om man vill ha lite spänning som med stor risk slutar i död så go for it! psyko!!

Trevlig fika på Claras med Ylva, catcha up lite såklart! Tycker ändå att jag har lyckats rätt bra med att hålla kontakten med vänner från högstadie och gymnasie tiden:)
På idag sitter ett vitt linne fån H&M, en gul omlottkofta från Nordstroms(USA), en kjol(egentligen en klänning) från Forever 21, jacka från nånstans i SoHo och mina låga boots från DSW(USA)



Hahaha!

Har taggat ner på Café World. Tänkte lägga min energi på annat, kanske bara titta in någon gång per dag:P haha!
Har funderat en massa på jobb och plugg idag och vet inte alls vad jag vill:S Säger till alla att jag ska söka Hälsoprpmotion och det vill jag väll, men jag tänker itne på det längre. Bara säger det för att det är enkelt och tänker söka det för jag orkar inte grubbla mer. Vill jättegärna gå utbildningen, det är inte det, men jag vet inte om jag vill jobba som det! Säga åt folk vad de ska äta, och vad de så hålla sig borta från. Komma med pekpinnar och hela tiden jobba med överviktiga eller människor med sjukdomar. Ja gud, det är alldeles för mkt tankar just nu! Skulle lätt kunna tänka mig sjuksköterska, gärna på akuten eller ambulans, eller barnmorska. Men jag vill tjäna pengar, sorgligt nog så går jag en hel del efter just det. Jag vill inte tjäna 15000, utan det dubbla. Kanske måste jag prioritera om?!
Det har blivit mycket med vården här det sista, mkt sjukhusprogram på TV, hälsar på C 3-4 gånger i veckan på Ryhov. Jag ser hur mkt personalens inställning gör för patienterna, en taskig och negativ inställning gör ju patienten negativ och utan hopp, hur lätt är det då att bli bättre och kämpa? Jävligt svårt ska jag säga dig!

Nej nu är det sluttjatat för idag!

PUSS


Egen företagare

Jag har varit riktigt slapp idag. Om man inte har något att göra så får man skaffa sig något att göra, just därför så är jag härmed beroende av Café World på Facebook:P Det går riktigt bra och långsamt framåt:D Är numera på Level 6, men alldeles snart kommer jag till 7an!
Ni ser vad som händer med mig och ett sånt här litet skitspel, fatta då om jag införskaffade Sims! Katastrof!

Imrogon ska jag in till stan och träffa Ida och Ylva. Har inte träffat Ylva på länge då hon precis kommit hem från England, inte för att jag själv har varit hemma så länge men ändå:P
Grey's om 1,5 timma, give it to me!

PUSS


Ledig dag:D

Igår tränade jag igen, samma pass och nacken var stel som en pinne så vissa rörelser gick väll sådär:P Anställda bjöd på kaffe och kaka, tur för mig som var ytterst hungrig:)

En tripp till optikern för att äntligen beställa glasögon. Hade bestämt mig för de gråa med rosa sidor, men när hon försvann för att räkna ut glasets tjocklek så gick jag runt och tittade på bågar och det var dumt gjort!! Såklart hittade jag ett nytt par som jag gillade så nu har jag dom två hemma och ska bestämma mig tills på torsdag. Kan inte komma ihåg att jag haft sånna här problem med att bestämma glasögon innan, men what to do?:D

Nu ska jag kolla på S.O.S. Gute, älskar detta och borde helt klart bli sjuksköterska(läkare egentligen, men har jag betyg för det? nope!) men pallar inte att jobba sena kvällar, helger och högtider. Jag är en familjemänniska:)

PUSS


Ny dag, nya tag

Sitter och kollar på et dåligt program på 6an. 15.30 blir det jobb i repan på Friskis och sen aerobic såklart. De jobbar och står i utanför och det ska bli så skönt när grunden är klar så att vi kan få upp väggar och grejer. Såg slutet av ett avsnitt av One Tree Hill precis. Verkar som att jag har missat en del, måste se allt! Det är ju så bra:D

Ska ta en dusch nu och göra mig iordning nu så kanske håret hinner torka med, det vore ju ett plus!

Pappa och Diesle igårkväll. Han är så fruktansvärt sällskapssjuk och klagar inte det minsta fast han ligger som en baby med benen åt alla håll i pappas knä:)

PUSS


Glasögonen

Jag lovade ju en titt på mina glasögon, och fick nu en påminnelse av Ida så jag tog tag i det hela:P
Varning för smutsigt hår och osminkat ansikte, och jag lova att glajjorna blir snyggare när jag är snyggare:P Men ni får fantisera er till det helt enkelt.

Försökte se likadan på alla kort:P

Nr1

Gråa med rosa på sidorna

Nr 2

Olika nyanser av brunt och vitt

Nr 3

Svart uppe och genomskinligt nere

Nr 4

Svart ytters och genomskinligt innerst

Nr 5

Bruna:D

Svårt val, men det löser sig nog!


Däckbyte och älgstyckning, yippie!

Jag har nu bytt däck på min bil!! Oh yes,det visste ni inte att jag var så händig:P
Fina nya vinterdäck, men utan dubbar så om det blir blankis så åker jag väll i diket, grattis till mig:P Lilla tjocka katten med korta ben kom och vill hjälpa till, så otroligt söt och när man väl har honom i famnen så grabbar han tag med klorna i jackan så man kanppt får ner honom på marken igen, sötunge:)
(hmm, ja, pappa hjälpte mig med däckbytet, än är jag inget proffs:P)


Här vevas det för fulla muggar:)


Men jag hade lite problem med att få loss sommardäckens muttrar/skruvar/whatever så pappa hjälpte till såklart!



Liten kortis, som ingen har döpt, men han kallas tydligen för Lill





Här har vi Diesel, även kallad odjuret. Jag tog en promenad med Karin, Dixi och Diesel igår. Karin valde såklart att gå med Dixi och jag hängde och flängde som en vante i andra änden av kopplet på Diesel. Men söt är han, och snäll, men fruktansvärt omöjlig!


Dixi<3

Gud vad djurbaserat det blev. Jag som skulle vara manlig och händig, aja, en annan gång:P
Ja just det, jag ska ju vara lite manlig om bara en halvtimma. Älgar har skjutits i veckan och här ska det styckas och malas. Jag är ju inget stort fan av lukten av rått kött, men jag ska väll antagligen hjälpa till lite iaf:S

PUSS


Landet

Fasen vad jobbigt det var att träna igår:P Åkte direkt till landet/pappa efteråt och sen senare kom the twins och farbror. Hunden var lika galen som vanligt och nu precis kom C hit och ska stanna över dagen!

Ska ta kort på alla glasögon senare så får ni tycka till!

PUSS


Nya valmöjligheter

Ögonen såg superbra ut så vi antar att det var all flygplansluft som orsakat det hela. Är inte närmre ett beslut i val av glasögon, Jag bytte (haha, jag skrev böt först men tyckte det såg lite fel ut:P) ut 4 av 5 glasögon till helt nya, mycket mer extrema så vi får se vad som händer. Har ju inte glasögon så ofta så tänkte att när jag väl har dom på mig så ska de minsann synas!

Taggar till för pulspasset kl 16 och måste betsämma om jag ska åka hem till pappa ikväll eller imorgon. Söta tvillingsystrarna Lindberg kommer dit ikväll och dom har jag ju itne träffat på 14 månader!! Har hört att en av dom har blivit med lugg, spännande!!

Nej nu ska jag luncha lite snabbt med mig själv och sen blir det packning till både träning och helgen!

PUSS


Beslutsångest!

Jag håller ju som sagt på att välja glasögon, och det går inte så bra! Jag vill ha allihop:) Ska se om jag kan få låna tre av dom över helgen också så jag får lite mer tid. Ska iaf ner till optikern alldeles snart för att kolla på mina halvt irriterande ögon och se om det kan bero på att linserna inte passar mina ögon.

Igår blev det köttfärssås och spagetti till mitt lilla gryn och jag kom ihåg grönsaker så det blev majs:D Sen hämtade jag mamma på tåget och kvällen spenderades hemma hos Pierre. Kom ändå i säng i skaplig tid och lyckades vakna 2 minuter innan fönsterputsarsnubbarna plingade på! De är dock inte klara än och jag måste alldeles snart gå men jag får hoppas att de sköter sig och att ingen travar in i huset nu när dörren inte är låst!

Puss


Bye bye

Jag vet inte när jag gck upp 6.30 senast. Det var väll innan mina barn fick sommarlov, oh yes. Har iaf fått iväg systra mi till skolan och nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på Rix Morronzoo och läsa Cosmopolitan och kommer garanterat somna igen, men inte mig emot:D

PUSS


Ensamstående

Nu i två dagar så är jag alltså ensamstående till Tuva 8 år medans ordinarie är på tjänsteresa. Idag fixade jag fiskpinnar och potatismos, inte illa va? Att jag glömde grönasker är väll en annan femma men vi kör ju på nytt imorgon:D

4 fiskpinnar slank ner och hon var fortfarande hungrig, vart tar maten vägen, inte sätter det sig på henne iaf:)


En tiding i brevlådan och jag vet vad jag ska gör ikväll efter grey's. När jag är klar ska jag tydligen få 90% bättre sex, "Cosmo garanterar" ojoj, tillhanda håller de killar också då eller?

Sist men inte minst så diggar jag verkligen Britneys nya låt 3!

PUSS


Jag är alltså arbetslös...

Jag kan inte fatta att jag kan ha så lite "slapp tid" när jag inte har något jobb. Att planera in nya grejer är skitsvårt och tiden räcker inte riktigt till, men det lugnar väll ner sig det med när man har varit hemma ett tag. Imorgon har jag varit i Sverige i 2 veckor, oh my!

Idag gick jag på aerobicen vid 4 och var totalt lost flertalet gånger, hamnade på fel fot, och till och med fel håll, men sista låten klaffade det mesta så nu får vi se hur det går nästa gång:D
Sen blev det första besöket på a6(om man bortser från IKEA och jag köpte en ny foundation som jag hoppas passar, samma märke som nu men min färg fanns inte kvar såklart! Pappa sköt jaktlagets första älg idag med så han skulle buda de andra på middag och jag och se fick följa med såklart så sju personer intog Stora Hotellets restaurang Le Trottoire(stavning?) Sjukt god mat och vi satt nog kvar i över 2 timmar. Supertrevligt sällskap, dessa jägargubbar:D

Imrogon ska jag luncha med Ida men om jag känner mig själv rätt så kommer detta bli min frukost:P Sen ska jag hämta Tuva på fritids och sen så ska jag ta hand om skruttan i två dagar när mamma är på tjänsteresa så inga lediga kvällar här inte, men hon är ju otroligt söt ändå så det går nog bra!

Nej nu ska här sovas så man kommer upp i någorlunda tid för torsdag morgon måste jag ju upp innan 7 för att få iväg henne till skolan, jesus!

PUSS


Första snön den 13 oktober

Ja jag har minsann snö utanför fönstret och det ser inte ut att smälta, vet inte om det är bra eller dåligt:P
Datorn krashade igår så nu ska jag iväg till Media Markt och köpa den satans externa hårddisken som jag snackat om så länge och försöka rädda det jag kan.
Haha, hittade icareklamer på youtube som jag aldrig sett innan, tycker dom är lika roliga varje gång, men den nya med praktikanten lockade inga skratt, fårstår inte riktigt poängen men det kanske kommer.

http://www.youtube.com/watch?v=85i2--m3g9Q

Visste ni förrästen att det finns många uppgifter om att man inte ska använda tandkräm som innehåller flour/flourid? Det finns i alla tändkrämer i princip, för att hitta en utan får du ta dig till en hälsokost. För en gångs skull så får du faktiskt inte cancer, utan du blir mindre intelligent! Jag ska iaf köpa en utan och bara borsta med flour på morgonen varannan dag!

Nej nu ska jag ge mig ut med min bil och mina sommardäck i snön, wish me luck!
PUSS


How to save a life.

Har nu lärt mig Hjärt och lungräddning ytterligare en gång. Nytt för idag var att vi fick lära oss att använda en hjärtstatare som vi har i receptionen. Känns skönt att ha sett den och veta hur den fungerar om något mot förmodan skulle inträffa. Jag och HLR dockan trivdes skitbra tillsammans:D

Me and my homie!

Tandläkaren gick jättebra förresten! Eller, ahh, han skulle ju såklart röntga mina tänder. När jag opererade bort mina visdomständer så skrev de tydligen till min tandläkare att en bit av ena tanden fortfarande satt kvar i min käke så han ville ha ett kort på den. Det är ju digitalt nu för tiden så en svart plastgrej trycks in i käften på dig och bilden kommer en halv sekund senare på dataskärmen. har alltid hatat röntgen, får kväljningar, det skavar hål och hela faderullan men det gick bra, i början...Sen skulle speciella kort tas allra längst bak och där tog det stopp och blodet flödade från sår under tungan där det skavde tillslut, men han fick vad han ville och jag behövde bara betala 110 kronor när jag gick!
Fråga mig inte varför det var så himla billigt, det är två avdrag på 300 kronor för Allmänt tandvårdsbidrag på kvittot så 600 spänn minus, I'm not complaining!

Tog en sväng förbi donken och åt lite på vägen hem och nu kollar jag på extramaterialet från Hollywood fruar på tv3.se. "Det är som en smekning i rumpan" - Anna Anka

Nej nu ska jag sussa

PUSS


Glasögonorm!

Egentligen så är ju jag en riktig liten glasögonorm, men kör oftast på linser. Optikern idag för att skaffa nya glajjor och har nu med mig 5 par hem för att testa lite så får vi se vilka det blir tillslut:D

Tog med mig en macka från mackmakerit hem som lunch, det har man saknat minsann!
Tandläkaren är nästa stopp, great!

PUSS


Stoppa inte in något mindre än en armbåge i örat!

Haha, tycker jag var jättekul! Det knastrade i mitt öra så fort jag öppnade munnen i fredags, skitläskigt. Sa detta till C som sa "stoppa inte in något mindre än en armbåge i örat" Jag fattade ingenting...men vadå? Man får la inte in en armbåge i örat?! Precis! Topsen är örats största fiende, men detta är något jag absolut ignorerar och fortsätter lugnt peta saker mindre än armbågar i mina stackars öron:P Dock hjälpte inte någon tops mot mitt knaster men jag sov på saken och vaknade upp till en knasterfi dag, halleluja!

Sommarsoppa(mormors hemliga recept! haha) och våfflor till lunch. Alla 8 (mormor, morfar, mamma, syster, moster, kusin, kusins respektive och så lilla jag!) pressade ner sig vid bordet på altanen som pumpades med värme från brasan, värmeljus coh element, klart man ska sitta där ute! Kom upp i 23 grader tillslut:D

Kom hem bara för att inta fosterställning på fårskinnsfällen framför brasan nån timma eller två, åh så underbart!


Dagens klädsel idag har varit skithet!
Pyamasbyxor från USA, oxy hood och skitit hår!
Nu är jag nyduschad och ser INTE fram emot mitt tandläkarbesök imorgon! Vissa tänder ilar och jag slår vad om ett hål eller två! Innan dess ska linser och nya heta glasögon provas ut och eftermiddagen bjuder på receptionsstående på Friskis och senare HLR-utbildning på samma ställe, en lång dag helt enkelt. Där emellan nånstans så ska även en liten syster hämtas på fritids och köras hem. Jag? arbetslös? nej det känns inte så!

Håll några tummar för mig!

PUSS


Visingsö

Sitter här i stugan som är ombyggd sen jag var här sist, och nytt kök:D Superfint!
Igår spelade vi kort och kollade på Körslaget, iaf delar av det, fick slåss om kanalval med morfar som skulle se fotbollen. Sen fastnade jag och Oscar framför Skruva den som Beckham medan John och moster löste korsord så det blev ingen tidig kväll. Nu blev det precis frukost med alla världens tillbehöv, har man en underbar mormor eller vad? Värsta hotellfeelingen:) Våfflor till lunch senare, mmmmm!

Nej nu ska jagvisst göra en brasa!

Puss

Fasen vad jobbigt!

Cyklade som sagt till Friskis, helvet vad jobbigt. Har tappat bort cykelmusklerna i USA tror jag allt! Orkade knappt hålla överkroppen uppe då mina armar inte orkade hålla emot, och benen var sega som sjutton. När jag kom fram till Friskis ville jag bara ta en taxi hem igen men det blev ett pulspass och sen cykel till ryhov och sen cykel hem. Jag kommer inte komma upp ur sängen imorgon bara så alla vet!

Kollar på Idol med mammut men vi hoppar över det sista och ska kolla på Stolthet och Fördom istället tror jag.

Imorgon blir det Visingsö! SKa bli så kul:D:D

PUSSEN


New York

Jag sakanr det allt en hel del, och jag saknar mina flickor!! Läser nu på deras bloggar att hela blonda svenska tjejgänget ska till Boston över helgen, oh pleas bring me!!
Men bäst är ju ändå min city I<3NY

http://www.youtube.com/watch?v=bm61weFrK4c

In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
These streets will make you feel brand new,
The lights will inspire you,
Lets here it for New York, New York, New York


 Pulsen vid 4 såklart, tar nog en sväng förbi Ryhov efter det för att hälsa på C!

puss


Muffins!

Jag bakar kladdiga chokladmuffins, men upptäckte precis ett litet problem. Använder inte vanliga formar, utan silikonformar och det blir inte klart lika snabbt så har ingen aning om när de ska ut. Testade efter 10 minuter som det står i receptet men då flöt de fram:D
Till råga på allt så satte jag långfingret på plattan som jag smälte smöret på, ajsomfan! Undrar om det kommer bli en blåsa för huden är helt läderaktig där nu, men vi får see!



Hoppsan Kerstin! Nu var de visst klara. Bara jag inte hade inne dom för länge nu så de inte blir kladdiga men det visar väll sig.

Innan detta storbak så var jag på 1h massage hos moster, så underbart. Ska försöka ta en i månaden nu innan jag flyttar till Gbg för då kommer jag inte kunna gå dit så ofta. Hur nice är det inte att ha en moster som är utbildad massös och som har sitt egna massageföretag hemma hos sig, och som dessutom bor 1/2 minut ifrån mamma?!

Inna det(skriver jag allt i fel ordning eller vad?) så var jag på Ryhov och hälsade på C, så bra att hon ligger i Jönköping igen så man kan hälsa på. Rummet är så mkt bättre än i Linköping, känns inte alls like mkt sjukhus. Ska åka dit snart igen med lite muffins!

Nu sak jag fejja i garderoben så kanske jag kan trycka in lite mer!

PUSS


typiskt!

Jag har druckit mjölk till mina mackor denna veckan. Har letat efter O'boy men hittade ingen så tänkte inte mer på det, men i morse kom jag på att just det, den står ju i detta skåpet. hittar paketet, blir glad och hoppar runt lite, går till kylskåpet, bara för att hitta 1 deciliter mjölk! Tack för den!

Ja det var väll ungefär det jag hade att säga

puss


Los Angeles-del 1

Bilder från LA:D Närmre bestämt Venice beach och Santa Monica


Venice beach


Åhh

 


Hihi, apaa!


Men var är min lifeguard?


Ett stort hopp för just hopp:)


:D


Skummande fötter


Angie<3


Piren


Idyll?


Ett gym mitt på stranden


Obeskrivligt


Santa Monica


På third street promenade, Santa Monica. Jag var där 2000 med pappa och C och kände faktiskt igen mig!

Universal studios och dagen på stranden får bli en annan gång, nu ska jag sussa!

PUSS


Barndom

Jag går igenom flera påsar med prylar, skolgrejer och pyssel som fanns i min garderob, måste ju rensa det inna jag kan stoppa i mina kläder. Hittade 5 kilo med små pappersbitar urklippna ur tidnigar:P Massvis med möbler från IKEA katalogen och massvis med fiskegrejer, haha, har inget minne av att jag gillade fiske, men men..


Nödvändigt, eller hur? Men jag har alltid varit en samlare, nu har jag dock gått från tidningsutklipp till skor:P


Haha, jag har räknat smörknivar hemma hos mamma och pappa, pappa vann ju stort iaf:D

Sen så hittade jag ett brev från min barndomsvän Jennie. Vi umgicks dygnet runt hela lågstadiet och en del av mellanstadiet, sen så gjorde vi inte det mer haha. Ni ska få höra brevet!

" *överskrift saknas!
Maria Maria Maria, jag har övervägt detta beslut i flera dygn, veckor och månader. Allting började när vi delade delfin-hjärtat, då kände jag att jag började undvika dig och min gnista av detta beslut blev tillslut till en flamma.
Jag gråter av att behöva skriva detta , och innan jag skriver det på papperet vad det är jag vill, så hoppas jag att vi kan vara vänner och att du inte säger det till någon, inte äns till mig! Jag vill inte vara din bästis mer! Kram Jennie"

Stavfelen är inte mina:P Men herregud, skrattade (så jag grät, jaaaa Erica! haha) länge, jag blev bästisdumpad! Kommer dock inte ihåg brevet så vet inte om jag blev så ledsen, får ju hoppas jag inte blev det:)

Nu ska jag fortsätta min städning!
PUSS


HAHAHA

Göteborg

Det är gymnasiedagar på Svenska Mässan. Kille ~15 går fram till Tjej ~17 i Jensens monter. De pratar en stund. Plötsligt hoppar killen till och pekar.
Kille: Är det där Blondinbella?
Tjej (drar på ett stort leende): Jajamensan.
Kille: Går hon på Jensen?!
Tjej: Jajamensan!
Kille: Jag är inte intresserad längre. Tack och hej.
Killen går iväg och tjejen står tyst och snopen kvar.

hehe! go killen go!


Pizza

Idag har jag gjort egen pizza till mig och pappa, måste se till att han äter;) Har inte gjort sådär jättemycket förutom det, men det jag faktiskt har gjort har varit duktiga grejer, diskat och städat och gått med hundarna. Tror jag ska döpa om dom till Skönheten och Odjuret. Odjuret rusar runt som en galning här inne nu och skäller på mig och vill leka, men nej tack!

Bygglovet till tillbyggnade blev inlämnad idag och vi skulle börja gräva och greja på tisdag men nu vill de tydligen göra en arkeologisk utgrävning för att leta efter gammal skit, typiskt! Vi får se hur det blir.
Imrogon ska jag slappa lika mycket som idag, så nice att ingen flåsar mig i nacken, om jag saknar mitt gamla jobb? oh no!

Lite bilder från min överraskningsfest:

Johanna, Klara, Hedvig och så Oscar där bak:D


Heidi, Ida(Idas bröst ville vara med, haha, förlåt, det är internt:P) och Lisa


Vilken blick;)


Jag är glad såklart:D:D:D

Påsleken:D

Jag


Här klipps det...


Hahaha, John tog av sig jeansen för att bli lite mer rörlig:P


Klara är sjukt böjlig!


Johanna är lika böjlig hon, vid henna tidpunkten har jag såklart åkt ut:P Det är bara bottnen kvar!

Förresten åt ni kanelbulle på kanelbullens dag som var i förrgår? Det gjorde jag, mamma och Tuvisen

MMMMmmmm!

PUSS


Nattinatt:)

Hemma från Linköping igen. Det tar ju 2 timmar att åka på varje håll så vi hann tyvärr inte stanna så länge. Måste vara fruktansvärt långtråkigt att inte ha någon att prata med så stora delar av dagen, jag skulle bli deprimerad direkt men man har väll inte så mycket val iofs, på onsdag kommer hon ju till Jönköping igen så då blir det så mycket lättare!
På vägen hem såg vi något übersött! 3 ungrävar som lekte vid vägkanten, de rullade runt och bet lite lätt i varandra:) Någon som ocskå gillar att rulla runt och bita är 13 månader gamla hunden Diesel. Herregud, denna hund har några gener kanin i sig. Han kan hoppa flera meter rakt upp i luften och hoppar gärna upp på mig med sina tassar som räcker mig upp till axlarna, nästan så man flyger omkull och så ska han gnaga på min axel/fot/lår/fingrar/armbåge/whatever he can take! men han är så söt:D

Ska stanna här i några dagar och hjälpa pappsen lite, tror han har lite väl mycket i sitt liv just nu så jag tänkte städa badrummet och laga middag imorgon.

Nej nu ska jag soooova! PUSS


Filbunke

Japp, det är vad jag åt till frukost. Kan inte komma ihåg när jag gjorde det sist..jag var väll 12-13 år ungefär. Jag ska alldeles strax ta mig hem till pappa, en trevlig körning på 40 minuter fast nu började det hagla så jag vill inte gå ut:P
När han kommer hem från jobbet ska vi köra upp till Linköping och hälsa på C, ska bli så kul att se henne igen, sist vi sågs var ju i november när de hälsade på mig i USA!

Hela morgonen har jag försökt få in alla mina kläder i garderoben men det går inte!!! Helt jävla omöjligt! Mamma rensade ur en av hennes garderober i hallen så jag kan hänga en del av klänningarna där och så ska jag ta med mig en del till pappa, och jag har ändå en rätt stor garderob men jag behöver en i klass med Carrie. Jag måste hitta min egna Mr Big!

Det haglar iaf inte mer nu så jag borde åka, måste hinna duscha när jag kommer fram också, c ya!

PUSS


UNDERBARA VÄNNER!

Mina vänner är underbara! John och Johanna har varit i farten och bjudit in alla mina vänner till en överraskningsfest. Jag anade ingenting förens mamma började snacka om att jag var tvungen att ta på mig skor jag kunde gå långt i (öhhh, ska vi ta en promenad i skogen?) Att ja just det, du måste nog ha lite pengar (va? vart fan ska vi??) Har du med dig allt nu? (vadå allt, för vad??) Blev lite nervös där ett tag men sen dök faktiskt både John och Johanna upp i huvudet fast inte tillsammans, men de hade slagit sina kloka huvuden ihop:D

Så jag fick bindel för ögonen, sattes i en bil där jag tafsade lite på passagerarna för luska ut vilka de var, men det hjälpte inte så mkt, sen ut ur bilen in i ett hus, funderade på om vi var hos John, men hissen lät inte som vanligt men sen tog jag ett steg in i lägenheten och kände lukten av massvis med hårspray...hej JOHN!

Så underbar att se och krama alla igen och atta alla mina vänner från olika håll var samlade. Har lite bilder men min laptop vägrar ansluta till mammas nät och bilderna finns inte på hennes laptop som jag sitter på nu.

Utgången blev på Sliver och sen en kall väntan på bussen hem!

Ska strax dra till Ikea och titta lite med mamma och skulle vilja gå på Johns aerobic, men det första jag gjorde på hans pulspass i fredags var ju att stuka foten som nu gör ont hela vägen upp till knät, så får nog hoppa över det!

Dagens anra uppgift blir att försöka byta bort min tid i repan på friskis imorgon för jag ska upp till Linköping och hälsa på Christin för första gången, ska bli så kul att se henne igen, senast var ju i November!

PUSS


San Diego

Tänkte börja berätta lite om San Diego:)
Bodde mitt i Downtown och första dagen blev det bara sovande och degande, och sen nya tag på stranden dag nummer två. Vi gick genom old town lite shopping och mer strand. Skitmysig stad, tar det i bilder:)


Mot San Diego:)


Det kända Gaslamp Quarter där vi bodde


Påväg ut mot middag


Önskar det kom vatten ur den så jag kan leka Beyonce:P



Sushi, såklart!


Sälen/sjölejonet solar sig


Påväg till stranden, den som syns till vänster där bak, så vi fick oss en lååååång promenad!


Solnedgång:D



Hare Krishna ställde upp sig utanför vårt fönster och sjöng hela kvällen, daaamp!


Ann och Jonna på stranden


Jag behövde lite kärlek, haha:)


Härliga fötter i sande, åhhh varmt och sköönt!


Old Town

Hade några bilder till, men de vägrar att gå in:)

PUSS


SVERIGE!

Jag är hemma igen, TADA*!

Har sovit 14 timmar, satt igång en maskin tvätt och nu blir det FILMJÖLK för första gången på 13 månader!


RSS 2.0