Hur ska detta gå?

Ska försöka igen, efter förra fiaskot när jag la av efter två inlägg:)
Idag har jag pluggat en hel massa, prov på tisdag, inte så kul men det är näst sista provet iaf. Man ska ju tänka positivt:D

Imorgon blir det Zumba på gymmet med Erica, ska verkligen komma igång med träningen nu och pallra mig dit även om erica inte kan följa med. Detta är planen:
Måndag: Zumba
Tisdag: Zumba
Onsdag: Gymmet, spinning eller Step&Abs
Torsdag: Ledig
Fredag:Gymmet, Interval, eller Tone
Sen så slappa på helgerna om jag inte får ryck och tränar lite i gymmet här i huset!

Har nu även blivit lite osams med Angelica, vet inte om jag har gjort fel men det känns inte så, kanske var lite hård mot henne men jag behövde bara få allt ur mig, får se om hon hör av sig för nu har iaf jag försökt. Vi får hoppas det!

Om någon jag inte känner råkat ramla in här så ska jag berätta lite om mig själv tänkte jag.
Heter Maria och bor i vanliga fall i Jönköping med min mamma och syster eller hos pappa och extrammamma(vad ska man kalla än ingift föräldrer, tycker inget låter bra, "extra" låter ju iaf positivt) Christin, hundarna Dixi och Diesel, katten Bus och hästen som jag just nu inte kan komma på namnet på emn tror det är Giah(osäker på stavning), utanför Vrigstad på landet:) Om ni undrar varför jag inte kan namnen på mina egna djur så är det för att Diesel och hästen har skaffats efter det att jag åkt hit till USA.

Bor alltså i USA, i New Jersey, 45 min utanför världens mest levande och underbaraste stad New York City!! Har precis firat 7 månader i staterna och kommer hem igen i början av oktober.

Bor här i ett fint område i ett stort hus med min värdfamilj som består av pappa R, mamma K och barnen D, H och L. 11, 9 och 7 år gammla. Relativt snälla men ibland har man lust att strypa dom:)

Bor 3 hus från Erica som nämndes ovan och är otroligt glad över detta då det är väldigt långa avstånd i detta land, att hon dessutom visade sig vara rolig och otroligt snäll gör ju inte saken sämre. Jag, Erica och Emma en tjej som bor på andra sidan gränsen, i NY åkte in till City i fredags, tog oss till Museum of Sex, en upplevelse vill jag lova. Först var det djursex, djur som tydligen har trekanter, tar på sig själva i njutningssyfte(trodde dom bara hade förökning i huvudet) och delfiner som har "blowhole sex". Sen kom porrfilmer och andra videos av alla dess slag, man fick se kändisporrfilmer som läckt ut, bl.a. one night in paris och allt detta i ett rum fullt med andra människor. där gick vi runt blan främlingar och kollade på sex:P
Vidare till sexleksaker av alla dess slag.

Efter detta besök tog vi oss uptown igen, till Penn Station för ombyte till kvällens party outfit. Middag intogs på en kines, med happy hourdrinkar. Tog det väldigt lugnt, vilket var skönt, utgång brukar vara stressigt i ett land där förfest inte existerar. Tog oss vidare till en Australiensk pub där vi beställde in en flaska vin coh när vi kände oss klara där så bar det av till klubben Aspen med dans natten lång:) Gul taxi hem till mig och nattmat:)

Lördag kör vi Emma till tåget och jag och Erica har en lugn dag med super mario och guitar hero, sen filmen Zack and Miri make a porno, underbar humor och goda popcorn i överflöd!

Om någon kan detta med bloggar så tar jag tacksomt emot hjälp över layouten!

so long suckers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0