Smoothie

Jag har börjat med en ny grej. Eller egentligen är den inte ny, jag gjorde det ofta i Sverige men nytt för USA.
SMOOTHIES! Gott:D

Jag har en ny favoritlåt också. Så fruktansvärt bra! Underbar och vacker och introducerad för mig av Stephanie och desirée. Det är A Drop In the Ocean med Ron Pope!

Kommentarer
Postat av: ida

ja de är nackdelen. man irriterar sig så mkt att man skakar, sen när de lagt sig och man itne sagt nåt tycker man bara att man är fjantig, haha .. :P



ja visst är jag grym? men jag ska faktistk spara nu, ska köpa soffa, soffbord, säng, tv bänk, tv, frysbox, spegel, tvättkorg, and details.. manymany details.. :D wohooo !



åh den låten är så braaaa :D

2009-07-21 @ 19:46:12
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: ida

nej de är ju inte de.. så jag ska spara pengar nu från löner och sådär, och sen ta från sparkontot. det är faktiskt pengar som är sparade till detta ända målet faktiskt ..



haha ja de ska banne mig till en kräfta för de, men trots min kräfttalang så gick det åt h**vete när jag var i usa hah, så du ska nästan ha mer cred för det än vad jag ska ha!! :P

2009-07-21 @ 20:16:00
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: ida

ja de hade förlorat glädjen. oj vad jag ska spara åt mina små kids när dom nu kommer .. :P dröjer lääänge iaf, men man kan ju börja planera redan nu? :) dom ska kunna ta körkort o flytta hemifrån utan att de ska svida nånting :)



ja suck it in, jag skulle aldrig aldrig kunna hålla i ett korvöre i usa en endaste dag. kan inte ens se en affär utan att spendera pengar där haha.

hrrrm.... dock är nog inte usa bästa landet att satsa på viktminskning i , men lycka till ;D du får hänga på friskis med mig i höst sen! ;) jag ska bli fit som fan till nästa sommar tänkte jag...

2009-07-21 @ 22:52:20
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: ida

jaa jag kommer nog inte lägga undan hela barnbidraget men aknske 200 kr i månaden?! de blir skitmkt pengar på några år ju :) då kommer de kännas som man har gjort nåt bra, haha.



ja men de gjorde jag med, kom hem som ett fläskberg typ. såg gravid ut :P men sen gäller de bara o träna. bara de att sommarschemat började direkt när vi kom hem typ o himla friskis har ju inga pass på sommaren. nu är de fyra pass i veckan typ, med kassa ledare o bara medel haha. så de blir gymmet istället, men hur bra brukar man träna där om man ska dit flera gånger i veckan? haha. men snart börjar bra passen igen, nästnästa vecka är de mia palm station igen tex, hallelujah träning igen! ;) haha

2009-07-22 @ 14:56:57
URL: http://idapida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0