San Diego

Sadar ja, nu ar vi i San Diego. Vi har tom varit har i nagra dagar men nagot internet har det inte blivit:) Vi har gatt till stranden tva dagar och forsta dagen blev det bara lite slappande.

Hittills har allting varit toppen men idag vaknade jag med en forkylning, it sucks, men det ar sant man far ta! Vi bor mitt pa partygatan sa varje kvall somnar man till skrik, musik och hogljuda lastbilar, om jag kommer ha problem med att sova nar jag kommer hem? Nope! Igar skulle vi ga ut och festa men det blev fiasko! Vi kom inte in nanstans for de vagrar slappa in oss utan pass och dem hade vi ju inte med oss. Vi bor pa samma hostel som Ann och Jonna sa vi var ute med dom och en av dom och sa en av oss ar ju inte 21 sa det funkar inte med pass utan vi far helt enkelt forsoka med vara ID i LA med och se om det funkar.

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska gora, ska till en historisk liten stad som heter Old Town och sen blir det kanske Zoo eller shopping.

TTYL!
PUSS


Kommentarer
Postat av: ida

du du har de sjukt mkt bätter än vad jag har de vill jag lova maria :) jag vill med vara i cali! vad är planerna för san diego nu då ?:)

surt med utgången men de kommer ju fler kvällar! jag vill med vara bruuun, du kommer vara så sjukt fräsch när du kommer hem, AVUNDSJUK JAVISST!!



asså hon är väldigt blyg, var inte med så jättemkt på insparken så träffade inte henne jättemkt, men de jag pratade med henne så var hon gullig. men som sagt, väldigt blyg :P men hon kommer säkert ut ur sitt skal när hon börjar känna sig mer säker på högskolan säket. jag blir ju tvärtom när jag blir nervös, min käft går i ett haha !



haha ja akta dig, jag och oscar gjorde succé i fredags vettu ;)

2009-09-06 @ 21:47:17
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Kikar in =)

Hoppas allt är bra med dig!



Kramar/S.

2009-09-07 @ 10:16:39
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Erica

SAAAKNAR dig MARIA!!!! idag fick jag ett meddelande fårn "Maria Lindberg" som visar sig vara fårn Laura! Laura är tråkig och jag vill ha tillbaka min Maria!!!

2009-09-09 @ 06:46:57
URL: http://jarlette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0