kafferegn

"hejhej hallå bloggen!" Sägs på dryg stockholmska:D

Jag har fått nån udda städdille. Så i helgen har jag städat, och rensat och slängt och sorterat och stoppat undan. Garderoben har fått sitt. Innan har jag itne kunnat öppna dörren får då begravdes man i klänningar, jackor och skor:P Nu går det utmärkt:) dock så hängde jag ut alla mina vårjackor så nu är det knökat i hallen:D

Garderob innan:

Massa skit på golvet, och överallt annars också iofs...

Garderob efter:

Skor och klänningar i fin ordning. Dock 3 lager med skor på botten men de får inte plats på annat sätt:)

Idag har jag varit inne i stan med Filippa. Vi hamnade mitt i en demonstration så hela kunsport var avspärrat. Det var lite svårt att höra vad alla skrek, men tror att det var SD mot socialister och andra ickerasister. Det roliga var att det typ bara var 20 sverigedemokrater. Fick hindra mig själv från att spy lite i munnen när jag såg dom. hehe.

Vi tog en fika på le Pain Francais och jag gjorde en "klassiker". Drack typ en halvliter kaffe och skulle in från uteserveringen för att hämta lite ny mjölk. När jag ska ut igen har jag ett glas vatten i andra handen också och en tjej går ut före mig genom dörren och jag tänker att dörren ska smälla igen och sen, ja...vara stängd. Men det är en svängdörr så den kommer farande tillbaka, smäller till hela mig så mitt kaffe regnar över min jacka och blus. Kul... Jag luktar fortfarande kaffe. Kändes lite som en film. Självklart kommer det mera. När jag kommer till mitt och filippas bord som en halvdränkt kaffekatt står det en kille där och håller i min väska, haha. Lite förvånad blir man ju. Men han skulle bara in innanför oss visade det sig. Så fort någon skulle till något bord runt oss var vi tvugna att ställa oss upp och släppa förbi dom. Smart planerad uteservering!

Jaha, nu vet ni allt om min dag, varsågoda:P

PUSS



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0